2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim fermuarlı montun içine sığıyor

Kaynın kızım için ailenin yüz akı diyor, tüm torunlar esmer. Sadece benim kız bembeyaz bugün canım görümcem de bu çocuğun kafa yapısı senin gibi, diğer hiçbir yeri benzemiyor o da önemli değil zaten diyor kocama benzesin isterdim o ayrı bir konu ama sevgili görümceme bu da bize benziyor zevkini yaşatmadığım için, içten içe seviniyorum

Eklentiler

• IMG_7908.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 80
Bence mutlaka zorla kendini ve cevap ver bu insanlara. Eve bile adım atmamaları lazım bunların. Senin çocuklarını görmeye değer insanlar değil aslında. Çok sinirlendim

trueliving_ Bana da geçenlerde en yakın arkadaşlarımdan birisi pat diye alakasız bir anda yeni doğduğunda çirkin olan bebekler büyüyünce tatlı oluyormuş dedi. Duymamazlıktan geldim ve kara kaplı defterime hemen notumu aldım Yandı o yavaş yavaş yaklaşıp en hazırlıksız anında lafımı sokucam pusuda bekliyorum

Hahahah yaa çok iyimiş sok kız hepimizin yerine bundan sonra bende susmayayım köşelere yazıyorum

Aaa buraya foto yüklenmiş ya

Ten renkleri ile kafayı yemişler zaten. Esmermiş beyaz tenliymiş. Ya dışardan bir insan yapar hadi de kendi ailen eşinin ailesi yapınca tahammül edemez. Bizim ülkede cahil insan çok ya valla. Cahil de demeyelim de yapılan davranışların nelere sebep olacağını kestiremiyorlar mı bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim. Benim çocuğumun eşime benzemesi beni hiç rahatsız etmedi. Ama o kadar çok ten rengi ile yorum yapılıyor ki artık hoşlanmamaya başladım bu durumdan. Lakin senin durumun çok daha hassas iki kardeş onlar. Bence uyarman gerekiyor. Yoksa bu travma olabilir çocuk için

O nasıl bir yorum yahu kafa şekli filan bazen laf sokarken yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar

Cidden kal geliyor sanki böyle böyle çok sinir oluyorum kendime hep sessiz kalıyorum diye. Sürekli bebeğimi görünce babaya benzemesin ya esmer olmaz inşallah diyorlar ben adamı beğenmişim evlenmişim birde çocuk yapmışım ya bu esmerlerden ne istiyorlar halbuki çok severim ben esmer insan. ne olacak hepimiz farklıyız birimiz esmer birimiz sarışın öncelikle insanın kalbi güzel olsun karakteri düzgün olsun tabii. Ben şimdiden kızım etkileniyor diye sinir oluyorum çünkü çocuk doktoru olup çocuk psikolojisinden anlamayan doktoru erkek gibi bakıyorsun ya kız dediğin anneye benzer vs dedi kızımı muayene ederken ve bir daha ona gitmedim. Kuzu inşallah etkilenmez ve hatırlamaz bu günleri ve ilerisi içinde bence siz cevabınızı verin bende sesimi çıkaramam normalde ama çocuğum etkileneceğine onların canı sıkılsın

Ne tuhaflar ya bir annenin en zor anlarından birinde en son aklına gelen şey bu sağlığı yerinde olsun yeter hepimizin kuzularının

Al işte doktorun dediği şeye bak şaka gibiler birşekilde uyarıcam önce güzellikle baktım olmuyor sert bir şekilde ama bitmiyor yani bu çevre faktörü maalesef

Son düzenleme:
Ahh çok geçmiş olsun sizede sende bebiş doğdu doğalı hastalıkla uğraşıyosun ben gibi bebekler her ay hasta aklım almıyo hasta olurlar diye kimseyide kabul etmez ken Allah yardımcımız olsun, daha 3 aylıklar o ventolinle iyi oluyor yazık zararıda çoktur kesin
Öyle zor bi süreçten geçiyorum ki perişan haldeyim ikizlere bakmaktan çok zor bu hastalık işleriyle uğraşmak hepimiz hasta eşim iyiydi oda bugün kötü geldi annem geldi dayanamadı korona ise ona da geçmişse çok üzülürüm
Büyük kızıma asm boğaz enfeksiyonu dedi öksürük te var çok şükür bugün düşüyo en azından ama inatcı çıkıyor sürekli pedifen iyi geldi onu farkettim hiç bişey yediremedim bende o çok zor işte laftan anlamıyor ıslak bez koydurmuyor bişey söylücem diye başlıyo cümleye ilaç içmek istemiyor tükendiğimi hissediyorum şu 6 günde
gerçekten
Dilerim hemen atlarırız ve bidaha yaşamayız Rabbim evlatlarımızı korusun
Artık çocuklarımda hasta olucaklarmı korkusunu yaşamadan mutlu mesut vakit geçirmek istiyorum dışarı çıkarım gezelim hava alsınlar en güzel zamanlarını çok kaçırdım bu stresten

Yaa benim bebe neden böyle oldu ? Gündüz max uyku süresi toplam 1-1,5 saat oluyor akşamları 9-9:30 gibi yatırıyorum ama geceleri 2,5-3 saatte bir kalkıyor. 7 de uyandı sütünü verdim, altını değiştirirken komple üstüne işedi üstünü falan değiştirdim uykusu açıldı şu an tüm saçlarım dik dik kahve içiyorum
O kadar dinlenemiyorum ki zaten az olan sütüm ciddi oranda azaldı

Günaydın herkese
Büyük oğlum yine öksürmeye başladı. Pazardan beri ara ara öksürüyor. böyle boğuk, köh köh bir öksürük, faranjit öksürüğü gibi (şiddetli değil, gün içinde nadir öksürüyor, arada gece ve sabah kalkınca daha çok) ama boğazım ağrımıyor diyor. Başka bir belirtisi de hiç yok. Grupta çeşitli hastalıklar atlatanlar oldu, böyle iki üç gün hafif öksürük dışında belirti vermeyen ama sonra kötüleşen hastalık yaşayan oldu mu? Alyaliya İnfluenza böyle başlamıyordur di mi?

Bizim oğlan kolay kolay ateşlenmez bu arada.

Aynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yere memeye koyduğum an uyudu şaka gibi. Emmedi bile. Ölüyorum uykusuzluktan. Uyku ilacı alsam 24 saat uyanmasam. Eşim baksın. Farzetsn ki öldüm gittim yani. Yoksa cidden kafayı yiyeceğim

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyormuşuz gel sarılalım hiç dinlenemiyor olmaz çok zorluyor beni gündüz uyanıkken kendi kendine 5 dk bile oyalanmıyor sürekli başında onunla ilgilenmem lazım, destek olanda yok gerçekten yıprandığımı hissediyorum bak mesela 7 de uyandı zar zor uyuttum ama benim bütün uykum gitti şimdi uyumaya çalışsam 1,5 saat sonra uyanacak.. 1 gün boyunca yataktan çıkmak istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum..

Sinirlerim yıprandı ağlıyorum duramıyorum bıraktım onları yatakta bari kahvaltı edeyim dedim ama gözümden uyku akıyor. Battaniye aldım salonda kanepeye uzandım ama biliyorum ki gözümü kapadığımda içerden ağlama sesi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…