- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Benim fermuarlı montun içine sığıyorRedpanda11 ve diğer kanguru kullanan arkadaşlar, yine ne saçmalıklar yumurtlayacaklar diye tıkladığım videodaki şu örtme önerisi çok aşırı mantıklı geldi bana (benim montun önü kapanmıyor kanguruyla ), deneyeceğim ilk fırsatta.
Bence mutlaka zorla kendini ve cevap ver bu insanlara. Eve bile adım atmamaları lazım bunların. Senin çocuklarını görmeye değer insanlar değil aslında. Çok sinirlendimHiç kimseye sert tepki veremem aslında ama artık üzülüyorum ben bile kafaya takıyorum biri birşey diyince benim oğlum çok yakışıklı diyorum oğlumda duysun diye ama işte çocuk aklı kim bilir neler düşünüyor
Hahahah yaa çok iyimiş sok kız hepimizin yerinetrueliving_ Bana da geçenlerde en yakın arkadaşlarımdan birisi pat diye alakasız bir anda yeni doğduğunda çirkin olan bebekler büyüyünce tatlı oluyormuş dedi. Duymamazlıktan geldim ve kara kaplı defterime hemen notumu aldım Yandı o yavaş yavaş yaklaşıp en hazırlıksız anında lafımı sokucam pusuda bekliyorum
Aaa buraya foto yüklenmiş yaKaynın kızım için ailenin yüz akı diyor, tüm torunlar esmer. Sadece benim kız bembeyazbugün canım görümcem de bu çocuğun kafa yapısı senin gibi, diğer hiçbir yeri benzemiyor o da önemli değil zaten diyor kocama benzesin isterdim o ayrı bir konu ama sevgili görümceme bu da bize benziyor zevkini yaşatmadığım için, içten içe seviniyorum
Ten renkleri ile kafayı yemişler zaten. Esmermiş beyaz tenliymiş. Ya dışardan bir insan yapar hadi de kendi ailen eşinin ailesi yapınca tahammül edemez. Bizim ülkede cahil insan çok ya valla. Cahil de demeyelim de yapılan davranışların nelere sebep olacağını kestiremiyorlar mı bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim. Benim çocuğumun eşime benzemesi beni hiç rahatsız etmedi. Ama o kadar çok ten rengi ile yorum yapılıyor ki artık hoşlanmamaya başladım bu durumdan. Lakin senin durumun çok daha hassas iki kardeş onlar. Bence uyarman gerekiyor. Yoksa bu travma olabilir çocuk içinKızlar. Bu konu konuşulmuşken bize gelen herkes iki oğlumu karşılaştırıp çocuğun yüzüne resmen kardeşi daha yakışıklı yok işte kardeşi beyaz tenli hiç alakaları yok vs vs sürekli ama çocukta psikolojik olarak böyle bir izlenim bırakması beni çok üzüyor ben sürekli konuşuyorum oğlumla senin gözlerin çok güzel sen çok yakışıklısın vs diye geçen dediki hayır ben çirkinim gözlerimde çirkin kardeşiminki güzel çok üzüldüm ya kendini bilmez dengesizler yüzünden çocuğumun üzülmesine çok üzülüyorum biri ona birşey derken kenarda dinleyip mahsunlaşıyor sonrada gelip kardeşine saldırıyor belkide bu yüzden aradaki kıskançlıkta bir türlü bitmedi açık açık biri birley deyince uyursam mı bilemedim ki dışarıda ki insanlara göre çirkinde olsa benim için dünya yakışıklısı yani sürekli böyle kıyaslanması belki ilerde özgüvenini de etkiler bazen sırf bu yüzden eve gelen misafiri bile o yokken kabul ediyorum aile üyelerde dahil her seferinde bu muhabbeti yapıyorlar
O nasıl bir yorum yahu kafa şekli filan bazen laf sokarken yaratıcılıkta sınır tanımıyorlarKaynın kızım için ailenin yüz akı diyor, tüm torunlar esmer. Sadece benim kız bembeyazbugün canım görümcem de bu çocuğun kafa yapısı senin gibi, diğer hiçbir yeri benzemiyor o da önemli değil zaten diyor kocama benzesin isterdim o ayrı bir konu ama sevgili görümceme bu da bize benziyor zevkini yaşatmadığım için, içten içe seviniyorum
Cidden kal geliyor sanki böyle böyle çok sinir oluyorum kendime hep sessiz kalıyorum diye. Sürekli bebeğimi görünce babaya benzemesin ya esmer olmaz inşallah diyorlar ben adamı beğenmişim evlenmişim birde çocuk yapmışımAyy yuh yaa sen kimsin be diyip azarlayacaksın orda ama bizede o an kal mı geliyor ne bende yani o an niye tepki vermiyorum diye düşünüyorum ama işte yapan çoğu kişide akraba yakın ya oğlum üzülmesin işte gerisi pek mühim değil ama üzülüyor oda ister istemez ki kendim de böyle büyüdüm ne hissettiğini anlıyorum ailemin hepsi renkli gözlü sarışın ben daha buğday tenli kahve rengi gözlüyüm bana bile bu yaşımda hala yapılıyor bunun önüne geçemeyeceğiz sanırım
Ne tuhaflar ya bir annenin en zor anlarından birinde en son aklına gelen şey bu sağlığı yerinde olsun yeter hepimizin kuzularınınBenzerini ben de yaşamıştım oğlum yoğun bakımda, her gidip gördüğümde saatlerce ağlıyordum ben o haldeyken kaynanam sürekli ağzı,burnu, teni nasıl diye sorup duruyordu. Gerçekten keşke o hemşirenin ağzının payını verebilseydin
Al işte doktorun dediği şeye bak şaka gibiler birşekilde uyarıcam önce güzellikle baktım olmuyor sert bir şekilde ama bitmiyor yani bu çevre faktörü maalesefCidden kal geliyor sanki böyle böyle çok sinir oluyorum kendime hep sessiz kalıyorum diye. Sürekli bebeğimi görünce babaya benzemesin ya esmer olmaz inşallah diyorlar ben adamı beğenmişim evlenmişim birde çocuk yapmışımya bu esmerlerden ne istiyorlar halbuki çok severim ben esmer insan. ne olacak hepimiz farklıyız birimiz esmer birimiz sarışın öncelikle insanın kalbi güzel olsun karakteri düzgün olsun tabii. Ben şimdiden kızım etkileniyor diye sinir oluyorum çünkü çocuk doktoru olup çocuk psikolojisinden anlamayan doktoru erkek gibi bakıyorsun ya kız dediğin anneye benzer vs dedi kızımı muayene ederken ve bir daha ona gitmedim. Kuzu inşallah etkilenmez ve hatırlamaz bu günleri ve ilerisi içinde bence siz cevabınızı verin bende sesimi çıkaramam normalde ama çocuğum etkileneceğine onların canı sıkılsın
Ahh çok geçmiş olsun sizedeKızımda 4 gün sürdü ateş serum falan yapıldı. Ne dolven ne calpol asla düşürmedi. 3 gündür de su dan başka ağzına birşey sokmuyor. Ne yazık ki korona canım. Doktor öyle söyledi bize.benim ara ara ateşim yükseliyor boğazım ağrıyor bazen üşüyorum bazen terliyorum.Ara ara da öksürük oluyor. Çok geçmiş olsun
Benim fermuarlı montun içine sığıyor
Ay teşekkür ederim kuzumBiliyorum, demiştin ama bir gün önü kapanmayan bir taneyle giymen gerekir belki dedim
Aynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yereYaa benim bebe neden böyle oldu ? Gündüz max uyku süresi toplam 1-1,5 saat oluyor akşamları 9-9:30 gibi yatırıyorum ama geceleri 2,5-3 saatte bir kalkıyor. 7 de uyandı sütünü verdim, altını değiştirirken komple üstüne işedi üstünü falan değiştirdim uykusu açıldışu an tüm saçlarım dik dik kahve içiyorum
O kadar dinlenemiyorum ki zaten az olan sütüm ciddi oranda azaldı
Gerçekten aynı şeyleri yaşıyormuşuz gel sarılalımAynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yerememeye koyduğum an uyudu şaka gibi. Emmedi bile. Ölüyorum uykusuzluktan. Uyku ilacı alsam 24 saat uyanmasam. Eşim baksın. Farzetsn ki öldüm gittim yani. Yoksa cidden kafayı yiyeceğim
Sinirlerim yıprandı ağlıyorum duramıyorumGerçekten aynı şeyleri yaşıyormuşuz gel sarılalımhiç dinlenemiyor olmaz çok zorluyor beni gündüz uyanıkken kendi kendine 5 dk bile oyalanmıyor sürekli başında onunla ilgilenmem lazım, destek olanda yok gerçekten yıprandığımı hissediyorum bak mesela 7 de uyandı zar zor uyuttum ama benim bütün uykum gitti şimdi uyumaya çalışsam 1,5 saat sonra uyanacak.. 1 gün boyunca yataktan çıkmak istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?