2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebeğim normalde de hapşururdu ama bugün çok hapşurdu acaba nezle falan mı oldu nasıl anlayabilirim ? Sizin bebekler hapşırıyor mu ?

İkinci doz üçüncü doz vs olmadığı için fark etmez bence. 9 ocakta olduğu aşıların etkisi çoktaan geçmiştir.
O zaman götüreyim yarın ya bak cevap vermiyor doktor yarın şirinlikle soracaktım ama net soracağım vazgeçtim artık cevap vermiyorsunuz mesajlara önemli bir şey olduğunda irtibata geçemeyeceğiz sanırım dicem. Böyle değildi ya niye böyle oldu anlamadım. Aşıları da yapsın da bakıcam tarzına ona göre değiştiricem

sor bakalım ne diyecek

Bence de direkt sor. Geç cevap vermek bir nebze anlaşılabilir bir şey ama hiç vermemek olmaz.
Benim kadın doğumcum aşırı yoğun oluyordu, (aslen tüp bebekçi kendisi) kırk beş dakika beklediğimi bilirim ama randevu saatinde alındığımı hiç bilmem ona rağmen mesajlara şak diye cevap veriyordu. Hatta bir kere nst çıkışı sonucu whatsappten atıp arabaya gitmiştim, nasılsa başını kaldırıp on saate bakamaz diye, arabaya geldim bir baktım, tekrar çektir diye yanıt yazmış

Kadın doğumcu ve çocuk doktorunun geç de olsa dönmesi lazım özetle.

Bu arada devlet aşılarını yapmak için para alıyor mu herkesin doktoru? Bizimki 300-400 bir şey alıyordu muayene ücretine ek olarak. Aşıyı da hemşireye yaptırıyordu gerçi

soyasosu canım ya sen Pera ya yüzü için bi losyon kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam iyi geldi demiştin Mihranın yanakları biraz kurudu gibi oldu bende almak istiyorum markası neydi ?

soyasosu canım ya sen Pera ya yüzü için bi losyon kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam iyi geldi demiştin Mihranın yanakları biraz kurudu gibi oldu bende almak istiyorum markası neydi ?
mustela stelatopia Losyonu hem vücuduna hem yüzüne kullanıyorum. bgm21 fe mustela stick önerdi. Onu da aldım. İkisi de çok güzel bence.
Stelatopia nın içeriği daha temiz sadece

mustela stelatopia Losyonu hem vücuduna hem yüzüne kullanıyorum. bgm21 fe mustela stick önerdi. Onu da aldım. İkisi de çok güzel bence.
Stelatopia nın içeriği daha temiz sadece
Ben de onu kullanıyorum da tam emilmiyor sanki. Alnındaki kıllar filan birbirine yapışıyor. Sizde böyle bir şey oldu mu? Hafif de kokusu var gibi ama güzel olmayan bir koku

Ben de onu kullanıyorum da tam emilmiyor sanki. Alnındaki kıllar filan birbirine yapışıyor. Sizde böyle bir şey oldu mu? Hafif de kokusu var gibi ama güzel olmayan bir koku
Evet alnımdaki kılları yapışıyor kokusunun kötülüğünü de temiz içerik olmasına bağlıyorum

Annemlerdeyim, uyumuyor yok babam da bir yandan kucağa alıştırdın sen bunu dedi gelip baksaydın o zaman dedim,napiim. Ki bir de şu var, gerçekten bebeğim uslu bir bebekti ama bu aralar uyumuyor, katıla katıla ağlıyor kucağa almazsan uyku düzeni 3-4 gün iyiydi ama yine aynı uykusuzluğa döndü

Sabah 8 de yatan bebeğim 9 buçukta uyanınca eşime postaladım 11.30 a kadar uyumuşum ama öyle bi haldeyim ki ne kadar uyusamda yetmiyor
Kahvaltı yapamadım yemeğimi şimdi yedim..

Benim kadın doğumcumda öyle akşam yazıyor hep ama yazar yani

Ben hiç özelde devletin aşısını yaptırmadım canım. Ataşehir Acıbadem yapıyormuş bana doktor söyledi ama hiç yaptırmadım. Kozyatağında öyle bir şey yok mesela o asm ye yönlendiriyordu. Rota yı asm sanırım yapıyor eczaneden alınırsa bana öyle bir şey dediler. Ben yarın gidicem kesin belki perşembe cuma şehir dışına çıkabiliriz. Bade nin okulu tadilat a girecekmiş perşembe cuma diğer veliler onay verirse kapatıcaz dedi. Eğer onlarda onaylarsa babannesinin yanına gidicez hep beraber

Sabah 8 de yatan bebeğim 9 buçukta uyanınca eşime postaladım 11.30 a kadar uyumuşum ama öyle bi haldeyim ki ne kadar uyusamda yetmiyor
Bende postaladım ama göz bandına rağmen uyuyamadım. Gündüz neden uyuyamaz insan, uykusuzluktan sürünse bile anlayamıyorum

Yok tamamen yanlış ifade etmişim 10:30-6:00 arası 2 defa uyanıyor. Akşam uykusu toplam o kadar demek istedim. Gündüz de toplasam 2 saat uyumuyordur. Hep kesik kesik uyuyup uyanıyor

Phaedra
Özelde devlet aşısını yaptırıyorum ekstra para almıyorlar canım.
Benim işime geliyor tek seferde hem kontrol hem aşı olması açıkçası

Ya benimkinin iyi yanı sabahları 10.30a kadar uyuyor ama gece uykusu 11-12 hatta bazen 2yi bile buluyor. E emzirmeye kalkınca ve gün içinde de bebek durmayınca akşam 7-8 gibi gözler yanmaya başlıyor geçici bir süreçtir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…