2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bence haftaiçi günlerden Bi gün en azından saglık ocagına götürüp dinlettir doktora, noolur noolmaz.. İlerleyince sonunu biliosun gerçi yaş itibariyle o kadar kötü olmazlar ama yinede gül gibi soluyolar hasta olunca

İnanki aynı hisler içerisindeyiz. Büyük daha yeni toparlamaya başladı ama bugün de minik 4 5 kere öksürdü bu saate kadar.Burnu da dolu. Devamlı temizliyorum. O kadar yoruldum ki artık birşey olacak korkusundan kendi hastalığımı bile düşünemedim.Bizimki de ilaç içmiyordu kaşık elimde çok mücadele verdim hala veriyorum. Allah yardımcımız olsun

Kuzum ya çok geçmiş olsun bitmedi gitti salgınlar.Bizimkinin influenzası hiç birşey yokken bir anda çok yüksek ateşle ortaya çıktı. Dirençli ateşi oluyor kendi şurubunu verince rahatlıyordu. Başka ilaç düşürmüyor.Öksürük bizimkinde 3 aydır var ara ara azalıp artıyor ama hiç bitmiyor

Benimkini de erkeğe benzetiyorlar, toka takıyorum önü kel kızıma

Eklentiler

• FB29A72F-878C-45BC-8324-C7D451F30ABA.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 88
Ya kızlar sürekli ön bılgıldak kontrolü yapan var mı benim gibi delirmişim gibi geliyor bazen her gün bakıyorum saçları dökülünce mi öyle geldi bilmiyorum ama biraz sertleşmiş gibi geldi bugün yarın başka bir doktora götüreceğim biz d vitaminini de 600 ünite kullanıyoruz doktoru öyle dedi diye ve fazlası da zarar malum bilemedim ben mi evham yapıyorum soyasosu yazmıştın canım geçenlerde hiç başka bilgi alabildin mi bu durumla ilgili

Evet ya benm oğlumun arka tarafi az var sag taraf tam kel sol tarafda seyrek bakalım ileride düzelir mi hepsini kestirsem diyorum acaba olur mu
Maşallah paşaya bende kesmeyi düşünüyorum sonra keltoş nasıl olacak diye vazgeçiyorum yine 3 tel 3 teldir bizim arkada baya var bu atada önler konaktan ötürü konaklarla birlikte kökünden geldi

Oyu Allahım ne güzel fotolar geliyor dünden beri muhteşem ay ben bir kez paylaştım annem eşim bi yandan bi sürü laf ettiler sildim

Maşallah paşaya bende kesmeyi düşünüyorum sonra keltoş nasıl olacak diye vazgeçiyorum yine 3 tel 3 teldir bizim arkada baya var bu atada önler konaktan ötürü konaklarla birlikte kökünden geldi
Evet ya biz de konaktan kurtulamadık bir taraf oluyor konakla birlikte saç dökülüyor orası geçiyor sonra başka yerde başlıyor. Zaten önde ve üstte saç az onlar da böyle böyle gidiyor

maşallah sana güzel Leyloş
Doktora gidene kadar kafaya takmamaya karar verdim ama d vit ile ilgisi yok bunu araştırdım nolur kullanmayı bırakma
Yaa aynı şeye bakmışız bende yazacaktım nasıl solmamış benim eve gelen her çiçek bir süre sonra çok kötü oluyor salonum tam anlamıyla güzel güneş almıyor ondan mı
Ya teşekkürler. Ağaç ve çiçek çok seviyorum ama özel bir şey yapmıyorum. Işık aldığı için heralde

Bende çok seviyorum ama elime geçenlerin hepsi ölüyor şuan Atatürk çiçeğim kendinden geçmiş orkidem hayata küsmüş barış çiçeğim de istanbuldayken tamamen ölmüştü en kolay salon bitkisi seflera o bile kötü oldu bende sarardı baya hayır değişik hiç bir şey yapmıyorum niye böyle oluyolar acaba

Ben hiç bakmadım bıngıldağa falan. Dokunmuyorum bile. D vit 600 veriyorum bende. Cuma günü Dr teyit ettirdim. Devam dedi. Senin Dr ne diyecek bakalım. Haberleşelim.

Yaa aynı şeye bakmışız bende yazacaktım nasıl solmamış benim eve gelen her çiçek bir süre sonra çok kötü oluyor salonum tam anlamıyla güzel güneş almıyor ondan mı
Çiçekten çiçeğe çok fark eder. Bazısı direkt ışığı hiç sevmez, güneş alan odalarda bile dibe köşeye koymak gerekir, bazısı da cam güzeli gibi pencere önünde olunca mutlu olur anca. Salonun hangi yöne bakıyorsa ve günün hangi saati ne kadar ışık alıyorsa, o ışıkla yetinen bitkiler seçmen daha doğru olur.
Ama çiçekçiden sağlam, gürbüz diye alıp eve getirdiğin çiçekler eve getirdikten bir iki hafta sonra soluyorsa sorunu çiçekçide de aramak gerekebilir tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…