Aynısı var bizde 8 9 aylık gibi biniyorlarKızlaar, şuna bakınbüyüse de sallansa
Teşekkürlerönceki hastalığından kalan öksürüğü tam geçmemişti zaten ama birkaç gündür hani böyle faranjit sonlarına doğru bir öksürük kalır ya, ona döndü ton olarak . Hani yakınlarda boğaz enfeksiyonu geçirmiş bitmiş olsa ondan kalma öksürük dersin. Tek tük olduğu ve başka belirtisi olmadığı için doktora götürmelik bir durum yok aslında ama acaba influenza veya başka ciddi hastalıklar böyle mi başlıyor diye merak ettim. Üç gündür şiddeti de artmadı yani.
İnanki aynı hisler içerisindeyiz. Büyük daha yeni toparlamaya başladı ama bugün de minik 4 5 kere öksürdü bu saate kadar.Burnu da dolu. Devamlı temizliyorum. O kadar yoruldum ki artık birşey olacak korkusundan kendi hastalığımı bile düşünemedim.Bizimki de ilaç içmiyordu kaşık elimde çok mücadele verdim hala veriyorum. Allah yardımcımız olsunAhh çok geçmiş olsun sizedesende bebiş doğdu doğalı hastalıkla uğraşıyosun ben gibi bebekler her ay hasta aklım almıyo hasta olurlar diye kimseyide kabul etmez ken Allah yardımcımız olsun, daha 3 aylıklar o ventolinle iyi oluyor yazık zararıda çoktur kesin
Öyle zor bi süreçten geçiyorum ki perişan haldeyim ikizlere bakmaktan çok zor bu hastalık işleriyle uğraşmak hepimiz hasta eşim iyiydi oda bugün kötü geldi annem geldi dayanamadı korona ise ona da geçmişse çok üzülürüm
Büyük kızıma asm boğaz enfeksiyonu dedi öksürük te var çok şükür bugün düşüyo en azından ama inatcı çıkıyor sürekli pedifen iyi geldi onu farkettim hiç bişey yediremedim bende o çok zor işte laftan anlamıyor ıslak bez koydurmuyor bişey söylücem diye başlıyo cümleye ilaç içmek istemiyor tükendiğimi hissediyorum şu 6 günde
gerçekten
Dilerim hemen atlarırız ve bidaha yaşamayız Rabbim evlatlarımızı korusun
Artık çocuklarımda hasta olucaklarmı korkusunu yaşamadan mutlu mesut vakit geçirmek istiyorum dışarı çıkarım gezelim hava alsınlar en güzel zamanlarını çok kaçırdım bu stresten
Kuzum ya çok geçmiş olsun bitmedi gitti salgınlar.Bizimkinin influenzası hiç birşey yokken bir anda çok yüksek ateşle ortaya çıktı. Dirençli ateşi oluyor kendi şurubunu verince rahatlıyordu. Başka ilaç düşürmüyor.Öksürük bizimkinde 3 aydır var ara ara azalıp artıyor ama hiç bitmiyorGünaydın herkese
Büyük oğlum yine öksürmeye başladı. Pazardan beri ara ara öksürüyor. böyle boğuk, köh köh bir öksürük, faranjit öksürüğü gibi (şiddetli değil, gün içinde nadir öksürüyor, arada gece ve sabah kalkınca daha çok) ama boğazım ağrımıyor diyor. Başka bir belirtisi de hiç yok. Grupta çeşitli hastalıklar atlatanlar oldu, böyle iki üç gün hafif öksürük dışında belirti vermeyen ama sonra kötüleşen hastalık yaşayan oldu mu?Alyaliya İnfluenza böyle başlamıyordur di mi?
Bizim oğlan kolay kolay ateşlenmez bu arada.
Benimkini de erkeğe benzetiyorlar, toka takıyorum önü kel kızımaEki Görüntüle 3378696
Biraz salyalı bir Foti bırakıyorum buraya teyzeleri. İki hafta önce çekmiştim galeriye bakarken atayım bari teyzelerine dedim :) Sosyal medya mecralarında bile paylaşmamıştım, ilk sizler görüyorsunuzErkeğe benziyor diyor tabi herkes
Yahu sizin bebeler baya saçlıymış maşallah
Maşallah paşaya bende kesmeyi düşünüyorum sonra keltoş nasıl olacak diye vazgeçiyorum yine 3 tel 3 teldirEvet ya benm oğlumun arka tarafi az var sag taraf tam kel sol tarafda seyrekbakalım ileride düzelir mi hepsini kestirsem diyorum acaba olur mu
Oyu Allahım ne güzel fotolar geliyor dünden beri muhteşem ay ben bir kez paylaştım annem eşim bi yandan bi sürü laf ettiler sildimEki Görüntüle 3378696
Biraz salyalı bir Foti bırakıyorum buraya teyzeleri. İki hafta önce çekmiştim galeriye bakarken atayım bari teyzelerine dedim :) Sosyal medya mecralarında bile paylaşmamıştım, ilk sizler görüyorsunuzErkeğe benziyor diyor tabi herkes
Yaa aynı şeye bakmışız bende yazacaktım nasıl solmamış benim eve gelen her çiçek bir süre sonra çok kötü oluyor salonum tam anlamıyla güzel güneş almıyor ondan mıBitkilerin de gayet sağlıklı görünüyor
Benim eşim buraya karışmıyor hiç korkuyor buradaki kadınlardanOyu Allahım ne güzel fotolar geliyor dünden beri muhteşem ay ben bir kez paylaştım annem eşim bi yandan bi sürü laf ettiler sildim
Yok buraya bende atıyorum Instagrama kızdılarBenim eşim buraya karışmıyor hiç korkuyor buradaki kadınlardan
Evet ya biz de konaktan kurtulamadıkMaşallah paşaya bende kesmeyi düşünüyorum sonra keltoş nasıl olacak diye vazgeçiyorum yine 3 tel 3 teldirbizim arkada baya var bu atada önler konaktan ötürü konaklarla birlikte kökünden geldi
Bizim tamamen bitti çok şükürEvet ya biz de konaktan kurtulamadıkbir taraf oluyor konakla birlikte saç dökülüyor orası geçiyor sonra başka yerde başlıyor. Zaten önde ve üstte saç az onlar da böyle böyle gidiyor
Eki Görüntüle 3378696
Doktora gidene kadar kafaya takmamaya karar verdimYa kızlar sürekli ön bılgıldak kontrolü yapan var mı benim gibi delirmişim gibi geliyor bazen her gün bakıyorum saçları dökülünce mi öyle geldi bilmiyorum ama biraz sertleşmiş gibi geldi bugün yarın başka bir doktora götüreceğim biz d vitaminini de 600 ünite kullanıyoruz doktoru öyle dedi diye ve fazlası da zarar malum bilemedim ben mi evham yapıyorumsoyasosu yazmıştın canım geçenlerde hiç başka bilgi alabildin mi bu durumla ilgili
Ya teşekkürler. Ağaç ve çiçek çok seviyorum ama özel bir şey yapmıyorum. Işık aldığı için heraldeYaa aynı şeye bakmışız bende yazacaktım nasıl solmamış benim eve gelen her çiçek bir süre sonra çok kötü oluyor salonum tam anlamıyla güzel güneş almıyor ondan mı
Bende çok seviyorum ama elime geçenlerin hepsi ölüyormaşallah sana güzel Leyloş
Doktora gidene kadar kafaya takmamaya karar verdimama d vit ile ilgisi yok bunu araştırdım nolur kullanmayı bırakma
Ya teşekkürler. Ağaç ve çiçek çok seviyorum ama özel bir şey yapmıyorum. Işık aldığı için heralde
Aynen bende vazgeçtim kesmektenMaşallah paşaya bende kesmeyi düşünüyorum sonra keltoş nasıl olacak diye vazgeçiyorum yine 3 tel 3 teldirbizim arkada baya var bu atada önler konaktan ötürü konaklarla birlikte kökünden geldi
Ben hiç bakmadım bıngıldağa falan. Dokunmuyorum bile. D vit 600 veriyorum bende. Cuma günü Dr teyit ettirdim. Devam dedi. Senin Dr ne diyecek bakalım. Haberleşelim.Ya kızlar sürekli ön bılgıldak kontrolü yapan var mı benim gibi delirmişim gibi geliyor bazen her gün bakıyorum saçları dökülünce mi öyle geldi bilmiyorum ama biraz sertleşmiş gibi geldi bugün yarın başka bir doktora götüreceğim biz d vitaminini de 600 ünite kullanıyoruz doktoru öyle dedi diye ve fazlası da zarar malum bilemedim ben mi evham yapıyorumsoyasosu yazmıştın canım geçenlerde hiç başka bilgi alabildin mi bu durumla ilgili
Çiçekten çiçeğe çok fark eder. Bazısı direkt ışığı hiç sevmez, güneş alan odalarda bile dibe köşeye koymak gerekir, bazısı da cam güzeli gibi pencere önünde olunca mutlu olur anca. Salonun hangi yöne bakıyorsa ve günün hangi saati ne kadar ışık alıyorsa, o ışıkla yetinen bitkiler seçmen daha doğru olur.Yaa aynı şeye bakmışız bende yazacaktım nasıl solmamış benim eve gelen her çiçek bir süre sonra çok kötü oluyor salonum tam anlamıyla güzel güneş almıyor ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?