- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Hah keşke olsa nasıl güzel durur duAh ben de öyle ya
Benim orkidem de çok sık vermiyor, senede iki üç kez max. Kökleri çürümezse uzun yıllar dayanıyor. Paşa kılıcı, kurdele çiçeği, deve tabanı ve zamia gibi bitkiler de orkidenin sevdiği ortamı seviyor bu arada. Tavana asma şansın varsa kurdele veya aşk merdiveni falan çok güzel olurdu aslında.
Bız hala aynıyız ama ben mama verıyorum yoksa cıdden ac kalır. Ayakta yada oturdugum yerde zıplayarak. Bırde beyaz gurultu acıyorum . Çoğu zaman red yıyorum yınede pes etmek yokKızlar bugün çok kötü meme reddi yaşıyoruz. Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor sonra da aciktigi için ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde mama filan da yok. Açlıktan uyuyamıyor. Yaşayanlar vardı sanki , ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz
Yani meme reddi mi tam olarak bilmiyorum ama benimki de bir ara çığlık çığlığaydı. Emzirme aralarını artırınca emmeye başladı. Ama yine ara ara çığlık çığlığa oluyoruz. Genelde gezerek emme, yatakta zıplayarak emzirme işe yarıyor. Ama mesela 21.30 gibi gezerek hafif ağlayarak da olsa emzirdim, az önce uyku öncesi tekrar emzireyim dediğimde hiçbir yöntem fayda etmediKızlar bugün çok kötü meme reddi yaşıyoruz. Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor sonra da aciktigi için ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde mama filan da yok. Açlıktan uyuyamıyor. Yaşayanlar vardı sanki , ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz
Ben de zıplayarak denedim yine de olmadı. Umarım çok acikirsa emer yoksa gece gece mama almaya gideceğim içecek mi orası da belirsizBız hala aynıyız ama ben mama verıyorum yoksa cıdden ac kalır. Ayakta yada oturdugum yerde zıplayarak. Bırde beyaz gurultu acıyorum . Çoğu zaman red yıyorum yınede pes etmek yok
Ben şimdiye kadar bir türlü emme aralarını uzatamadim. Uyanıksa maksimum 40-50 dakika oyalaniyor sonra yine emiyordu. Bugün ağlıyor, memeyi gekiştiriyor , midesi bulanır gibi yapıyorYani meme reddi mi tam olarak bilmiyorum ama benimki de bir ara çığlık çığlığaydı. Emzirme aralarını artırınca emmeye başladı. Ama yine ara ara çığlık çığlığa oluyoruz. Genelde gezerek emme, yatakta zıplayarak emzirme işe yarıyor. Ama mesela 21.30 gibi gezerek hafif ağlayarak da olsa emzirdim, az önce uyku öncesi tekrar emzireyim dediğimde hiçbir yöntem fayda etmedi
Emzirme aralıklarını uzatmak bizde fayda sağladı ben sütümü sağıp biberonla veriyordum bizde meme reddi bu sebepten başladı biberonu kesinlikle bıraktık zorlama yapınca daha çok ters tepki yapıyor ağlamaya başladığında sakinleştirip sonra tekrar meme veriyorum bu şekilde biraz düzeldik ama gerçekten çok zor bir dönem mama vermedim ben inşallah doyuyordurKızlar bugün çok kötü meme reddi yaşıyoruz. Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor sonra da aciktigi için ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde mama filan da yok. Açlıktan uyuyamıyor. Yaşayanlar vardı sanki , ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz
Amin, ben bütün gün ağlama krizleri geçirdim pars ve pera ateşli sadece başlarında var ateş dr götürdüm akciger filmi iyi kanı iyi çıktı ikisininde korona mı bişey uaparmı bebeklere öyle korkuyorum ki ateş için bişey yapamayız dedi öksürükleri arttı ateşleri düşmüyor adam akıllıİnanki aynı hisler içerisindeyiz. Büyük daha yeni toparlamaya başladı ama bugün de minik 4 5 kere öksürdü bu saate kadar.Burnu da dolu. Devamlı temizliyorum. O kadar yoruldum ki artık birşey olacak korkusundan kendi hastalığımı bile düşünemedim.Bizimki de ilaç içmiyordu kaşık elimde çok mücadele verdim hala veriyorum. Allah yardımcımız olsun
Bal ve limon suyu ile gargara yap. Bademciklerine değdiğini hisset. Sonra yut gitsin. Toz zencefil varsa çay kaşığının ucuyla ondan da koy. Toparlıyor. Çok geçmiş olsunGencim kuru be yutkunurken açıyor. Üzerine halsizliğim de var. Benimle ilgilenecek kimsem de yok çok mutsuzumBu soğukta doktora gitmeye bile üşeniyorum.
Bizde de oldu canım oturarak asla ağzını açmadı bağırıp ağladı. Ama çok normal gelişimsel özellik gibi bir şey mayıs doğumlu kızımda temmuz ağustosta aynı şeyi yaşamıştık çok iyi hatırlıyorum. Hatta annem mamada vermiyorsun su ver bari bi kaşık diye çok üstelemişti vermemiştim, çok kilolu bir bebekti zaten.Kızlar bugün çok kötü meme reddi yaşıyoruz. Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor sonra da aciktigi için ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde mama filan da yok. Açlıktan uyuyamıyor. Yaşayanlar vardı sanki , ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz
Ben de dün gece inat ettim mama almadım benim de kilosu gayet iyi. Çok acıkınca mecbur emdi. Cidden çok zor bir şeydi umarım bir daha tekrarlamaz en iyisi ben de emme aralarını açmaya çalışayım. özellikle dışarı filan çıkınca çok zor oluyor zaten zırt pırt emzirmek. Bu yatarak emzirmeyi hâlâ beceremedim benBizde de oldu canım oturarak asla ağzını açmadı bağırıp ağladı. Ama çok normal gelişimsel özellik gibi bir şey mayıs doğumlu kızımda temmuz ağustosta aynı şeyi yaşamıştık çok iyi hatırlıyorum. Hatta annem mamada vermiyorsun su ver bari bi kaşık diye çok üstelemişti vermemiştim, çok kilolu bir bebekti zaten.
Ben ayakta memeye tutturuyordum hafif zıplayarak gezdiriyordum. Yorulduysam oturup zıplamaya devam. Emzirme arasını açarsan biraz em az saatte hatta iki üç saatte bir emerse 5 dk emip hepsini boşaltıyor. Açmazsan sürekli emzirmeye çalışırsan öğürüyor daha da zorlarsan kusuyor. Bugün bakalım kilosu nasıl bende gidicem doktora. Bizim bu hafta geçti gibi dün ilk kez gündüz yatarak emzirdim ve uyuklamışız çok iyi geldi
Benim bebeğim de gazı varsa veya ıkınıp kaka yapmaya çalışıyorsa aç da olsa emmek istemiyor. Ben de önce biraz dik tutup gezdirip, hoppidi lerle sakimleştirip sonra emziemeyi deniyorum. O da olmazsa o sırt üstü yatarken üzerine eğilip emziriyorum veya koala pozisyonunda tutuyorum diz şekildeki üzerimde emiyor. Allah ne verdiyse deneye deneyeBen de dün gece inat ettim mama almadım benim de kilosu gayet iyi. Çok acıkınca mecbur emdi. Cidden çok zor bir şeydi umarım bir daha tekrarlamaz en iyisi ben de emme aralarını açmaya çalışayım. özellikle dışarı filan çıkınca çok zor oluyor zaten zırt pırt emzirmek. Bu yatarak emzirmeyi hâlâ beceremedim ben
Ben hala 2 numara kullanıyordum ama göbeğini iyi kapatmıyor sanırım kısa geliyor. Elimdeki yarım paketi de bitirip 3’e geçmeliyim demek kiBen Leyla’da yaklaşık bir aydır 4 numara kullanıyorum. Zaten 7 kilo ama bizimkinin bacakları çok şişko ordan olmadığı için değiştiriyorum. Ondan önce taşma yaptığında değiştirmiştim
Ben yurtdışında doğum yaptım. Huggies vardı orada çok memnundum ama burada artık yok galiba. Goon la başladım buraya dönünce ve hala onunla devam ediyoruz. Diğerlerini hiç denemedim aslında. Goon 3 numaradan 3 büyük paket stoklamıştım. Belki onlar bitince diğerlerini de bir denerimKaç numara kullanıyorsunuz taşma olunca değiştirdim bende 3 numaraya geçtik gayet güzel oldu hiç taşmıyor birde bezden beze değişiyor olabilir benim en memnun kaldığım molfix oldu sleepy goon ve molfix kullandım sadece pure and soft harikaydı ama onu bulamayınca bezi az kalmıştı normal molfix aldım onu da sevdim
Hepsiburada da vardı sanki. Bir göz gezdir istersen.Ben yurtdışında doğum yaptım. Huggies vardı orada çok memnundum ama burada artık yok galiba. Goon la başladım buraya dönünce ve hala onunla devam ediyoruz. Diğerlerini hiç denemedim aslında. Goon 3 numaradan 3 büyük paket stoklamıştım. Belki onlar bitince diğerlerini de bir denerim
Kilosu iyiyse yetiyordur ona ya hiç dert etmeBen de dün gece inat ettim mama almadım benim de kilosu gayet iyi. Çok acıkınca mecbur emdi. Cidden çok zor bir şeydi umarım bir daha tekrarlamaz en iyisi ben de emme aralarını açmaya çalışayım. özellikle dışarı filan çıkınca çok zor oluyor zaten zırt pırt emzirmek. Bu yatarak emzirmeyi hâlâ beceremedim ben
Goon kalıpları baya geniş geldi bana. 2 paket goon 3 numara almıştım biraz büyük gibi gelince baby turco 4 numara aldık marketten, o tam oluyor. Bir de goon da sanki yan lastik bantları tam esnek değil dimi ? Ben 1-2 tane kullanmıştım sadece, öyle gibi geldi. Baby turco bitince goon 3e başlayacağım ben deBen yurtdışında doğum yaptım. Huggies vardı orada çok memnundum ama burada artık yok galiba. Goon la başladım buraya dönünce ve hala onunla devam ediyoruz. Diğerlerini hiç denemedim aslında. Goon 3 numaradan 3 büyük paket stoklamıştım. Belki onlar bitince diğerlerini de bir denerim
Amin, ben bütün gün ağlama krizleri geçirdim pars ve pera ateşli sadece başlarında var ateş dr götürdüm akciger filmi iyi kanı iyi çıktı ikisininde korona mı bişey uaparmı bebeklere öyle korkuyorum ki ateş için bişey yapamayız dedi öksürükleri arttı ateşleri düşmüyor adam akıllı
Ben hala 2 numara kullanıyordum ama göbeğini iyi kapatmıyor sanırım kısa geliyor. Elimdeki yarım paketi de bitirip 3’e geçmeliyim demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?