2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hah keşke olsa nasıl güzel durur du tavanlarımız içerden dış cephe şeklinde yapıldı sıcak olsun diye ama çok tatlı olurmuş

Bız hala aynıyız ama ben mama verıyorum yoksa cıdden ac kalır. Ayakta yada oturdugum yerde zıplayarak. Bırde beyaz gurultu acıyorum . Çoğu zaman red yıyorum yınede pes etmek yok

Yani meme reddi mi tam olarak bilmiyorum ama benimki de bir ara çığlık çığlığaydı. Emzirme aralarını artırınca emmeye başladı. Ama yine ara ara çığlık çığlığa oluyoruz. Genelde gezerek emme, yatakta zıplayarak emzirme işe yarıyor. Ama mesela 21.30 gibi gezerek hafif ağlayarak da olsa emzirdim, az önce uyku öncesi tekrar emzireyim dediğimde hiçbir yöntem fayda etmedi

Bız hala aynıyız ama ben mama verıyorum yoksa cıdden ac kalır. Ayakta yada oturdugum yerde zıplayarak. Bırde beyaz gurultu acıyorum . Çoğu zaman red yıyorum yınede pes etmek yok
Ben de zıplayarak denedim yine de olmadı. Umarım çok acikirsa emer yoksa gece gece mama almaya gideceğim içecek mi orası da belirsiz

Ben şimdiye kadar bir türlü emme aralarını uzatamadim. Uyanıksa maksimum 40-50 dakika oyalaniyor sonra yine emiyordu. Bugün ağlıyor, memeyi gekiştiriyor , midesi bulanır gibi yapıyor umarım aç kalınca emer

Emzirme aralıklarını uzatmak bizde fayda sağladı ben sütümü sağıp biberonla veriyordum bizde meme reddi bu sebepten başladı biberonu kesinlikle bıraktık zorlama yapınca daha çok ters tepki yapıyor ağlamaya başladığında sakinleştirip sonra tekrar meme veriyorum bu şekilde biraz düzeldik ama gerçekten çok zor bir dönem mama vermedim ben inşallah doyuyordur

Amin, ben bütün gün ağlama krizleri geçirdim pars ve pera ateşli sadece başlarında var ateş dr götürdüm akciger filmi iyi kanı iyi çıktı ikisininde korona mı bişey uaparmı bebeklere öyle korkuyorum ki ateş için bişey yapamayız dedi öksürükleri arttı ateşleri düşmüyor adam akıllı

Gencim kuru be yutkunurken açıyor. Üzerine halsizliğim de var. Benimle ilgilenecek kimsem de yok çok mutsuzum Bu soğukta doktora gitmeye bile üşeniyorum.
Bal ve limon suyu ile gargara yap. Bademciklerine değdiğini hisset. Sonra yut gitsin. Toz zencefil varsa çay kaşığının ucuyla ondan da koy. Toparlıyor. Çok geçmiş olsun bir de parol al

Bizde de oldu canım oturarak asla ağzını açmadı bağırıp ağladı. Ama çok normal gelişimsel özellik gibi bir şey mayıs doğumlu kızımda temmuz ağustosta aynı şeyi yaşamıştık çok iyi hatırlıyorum. Hatta annem mamada vermiyorsun su ver bari bi kaşık diye çok üstelemişti vermemiştim, çok kilolu bir bebekti zaten.

Ben ayakta memeye tutturuyordum hafif zıplayarak gezdiriyordum. Yorulduysam oturup zıplamaya devam. Emzirme arasını açarsan biraz em az saatte hatta iki üç saatte bir emerse 5 dk emip hepsini boşaltıyor. Açmazsan sürekli emzirmeye çalışırsan öğürüyor daha da zorlarsan kusuyor. Bugün bakalım kilosu nasıl bende gidicem doktora. Bizim bu hafta geçti gibi dün ilk kez gündüz yatarak emzirdim ve uyuklamışız çok iyi geldi

Ben de dün gece inat ettim mama almadım benim de kilosu gayet iyi. Çok acıkınca mecbur emdi. Cidden çok zor bir şeydi umarım bir daha tekrarlamaz en iyisi ben de emme aralarını açmaya çalışayım. özellikle dışarı filan çıkınca çok zor oluyor zaten zırt pırt emzirmek. Bu yatarak emzirmeyi hâlâ beceremedim ben

Benim bebeğim de gazı varsa veya ıkınıp kaka yapmaya çalışıyorsa aç da olsa emmek istemiyor. Ben de önce biraz dik tutup gezdirip, hoppidi lerle sakimleştirip sonra emziemeyi deniyorum. O da olmazsa o sırt üstü yatarken üzerine eğilip emziriyorum veya koala pozisyonunda tutuyorum diz şekildeki üzerimde emiyor. Allah ne verdiyse deneye deneye

Ben hala 2 numara kullanıyordum ama göbeğini iyi kapatmıyor sanırım kısa geliyor. Elimdeki yarım paketi de bitirip 3’e geçmeliyim demek ki

Ben yurtdışında doğum yaptım. Huggies vardı orada çok memnundum ama burada artık yok galiba. Goon la başladım buraya dönünce ve hala onunla devam ediyoruz. Diğerlerini hiç denemedim aslında. Goon 3 numaradan 3 büyük paket stoklamıştım. Belki onlar bitince diğerlerini de bir denerim

Hepsiburada da vardı sanki. Bir göz gezdir istersen.

Kilosu iyiyse yetiyordur ona ya hiç dert etme Bende öyle düşünüyorum acıkınca mecbur emecek başka hiç bir şansı yok çünkü. İlkinde evde hazır mama bulundurmuştum açmadım hiç ama bunda o da yok. Yatarak ben bebeği sol yanıma alıyorum göğüs hizasına, sağ memeyi genelde o zaman veriyorum ağzına. Sol kolumu ya yukarı ya başından yukarıya doğru koyuyorum aşırı rahat bir şey ama bunları yaparken çok yatağa kustuğu oldu. Alez artı alt açma bezi serili bizim yatakta mesela. Boğazında akıntı varsa burnu tıkalıysa direk kusuyor böyle bir ona dikkat etmek lazım

Goon kalıpları baya geniş geldi bana. 2 paket goon 3 numara almıştım biraz büyük gibi gelince baby turco 4 numara aldık marketten, o tam oluyor. Bir de goon da sanki yan lastik bantları tam esnek değil dimi ? Ben 1-2 tane kullanmıştım sadece, öyle gibi geldi. Baby turco bitince goon 3e başlayacağım ben de

Çok çok geçmiş olsun öyle üzüldüm ki inan.. Allah yardımcın olsun.. Geçecek bu günler.. Sabır

Ben hala 2 numara kullanıyordum ama göbeğini iyi kapatmıyor sanırım kısa geliyor. Elimdeki yarım paketi de bitirip 3’e geçmeliyim demek ki

Bende manyak gibi 200tane 2 numara almışım, cok sukur bitti.. Ikı bez takıorm, o da etkılı oldu.. Cok sıkıodu bacaklarını 2 numara, baby turco 2 numara kucuk bayagı, molfix yine büyüktü.. Allaha sukur 3 numaraya geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…