2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu kızzz kaçar Bebeyi teyzesine postaladım Lohusa filmine gidiyorum

Yaaaa keske bende gitsem eylulden beri sadece Bi kere kahvaltıya gittim hamıleyken, o da zaten yedıgımden bişey anlamadan geçti.. Kaç zamandır evdeym, bunaldm artık.. Eve misafir gelse diye bile gözler oldum, inanır mısınız

Kilo verilir, verilmez falan ayrı konu da, bu ayaklar küçülecek mi yazın terlikle geçti, hava soğumaya başlayınca ayaklar şişti zaten. Bir numara büyük bir spor ayakkabı aldım. Evdeki ayakkabılar olmuyor hala kaldım o tek ayakkabıya. Ayaklar küçülmeyecekse bakayım çaresine bari

Benimki küçülmeye başladı. İlk zamanlar spor ayakkabım baya sıkıyordu ama şu an iyi

Aaa ayaklar büyük mü kaldı

Ben doğumdan sonra yanıyorum valla normalde kalın pijama kalın çorap puf puf çoraplar çok severim kalın hırkalar ama resmen yanıyorum be çorap be hırka kısa kol ince pijama alt dolaşıyorum uzun kollu pijama bile giyemiyorum bazen evde söyleniyorum hatta eşimle aramızda çok komik bir muhabbet oluyor doğum sonrası benim hormonlardan herhalde diyorum bak sende üşüyormuşsun normale göre herkeste farklı etki bırakıyor demek

Kızlar iyi akşamlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl? Yani kaç defa uyutuyorsunuz ve uyuduğunda ne kadar süre uyuyor?

Kişisen kişiye değişiyor o galiba ama genelde kilolar gidince ayak da küçülüyor olması lazım. Benim bu gebelikte büyümedi mesela ama ilk gebelikte yarım numara büyümüştü ve öyle kaldı (çünkü ben de iki beden büyüdüm ve öyle kaldım)

Bu kızzz kaçar Bebeyi teyzesine postaladım Lohusa filmine gidiyorum
İyi seyirler, ben de anneme bırakıp gitmiştim, eşimi de yanıma aldım zorla çok kötü film dedi durdu
Hemen yakınımda caddemizde var uçuyorumm kizz iyi dedin bizimkine alt üst birşeyler atmam lazım sepete
Kıyafetlerde bugün indirim yok diğer günler olur herhalde, uygulamadan kontrol edip git bence

86yla doğuma girdim, kilolar gitti, ödem gitti. Ama ayak küçülmedi işte

Kızlar iyi akşamlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl? Yani kaç defa uyutuyorsunuz ve uyuduğunda ne kadar süre uyuyor?
İyi akşamlar canım, bizim uyku düzenimiz çok bozuldu. Bazen misler gibi 2 saat uyuyor, uyanıp tekrar 2 saat uyuyor falan. Bazen de tavşan uykusunda oluyo, gün içinde nerdeyse toplam yarım saat bile uyumuyor

@Zeytindallarindan kızlar bebeğimin damağındaki pamukçuk mu dili su verince geçti ağzında baska yerde yok, yardımcı olabilir misiniz?
Canım benimde aynı böyleydi dün doktora götürdük ya az pamukçuğu var dedi. Mukostatin mi ne bir ilacı var bunun onu 15 gün kesintisiz kullan dedi. İlk doğduğunda da olmuştu o zaman bir hafta kullan demişti ama geçmemiş bizim şimdi 15 gün dedi

soyasosu Spring05 kızlar bu rota ve nimentrix sonrası duşa girmekte sıkıntı yoktu di mi? Rota ağızdan da zaten nimo sorun olur mu?
Valla bu sefer hiç sormadım biz kv e geldik ya zaten anca yarın yıkarım dün doktora götürmeden 2 saat önce yıkamıştım bugün yıkamadım. Ama ne ateş oldu ne bir şey. Sadece uyumuyor o da aşıdan değildir herhalde alıştık

Valla bende iki doğumda da ne ödem oldu ne ayak şişmesi 37.5 skechers diğerlerinde 38 oluyor ama ben 20 gün filan kesintisiz varis çorabı giydim her ikisinde de belki ondan ödem olmamıştır

Cok teşekkür ederim cevabin için kızım kırk gündür ilk defa böyle oldu çok ağlıyor, ilaç reçete ediliyor mu, saglik ocağında yazdırsam bir de yazdıramazsam kullanimini yazabilir misin?

Valla bende iki doğumda da ne ödem oldu ne ayak şişmesi 37.5 skechers diğerlerinde 38 oluyor ama ben 20 gün filan kesintisiz varis çorabı giydim her ikisinde de belki ondan ödem olmamıştır
Olmayanlar skechers ve diğer spor ayakkabılar zaten. Normal topuklu ayakkabı, çizme falan giymeyeli çok seneler oldu. Anca düğün dernek olacakta giyilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…