2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben bir tane yüksek bel kot aldım napiim 1 beden büyük, belim incelirse klips attırırıım dedim

Berikko tatil boyunca hiç mochiyi kullanamadım. Ama şöyle bir şey var; mochinin ağzını geriye katlayarak göğüse yerleştirdiğinde çekim gücü daha fazla oluyor. Bebek diğerinden emerken, oda kendi kendine vakumlama yapıyor hafif.

Ben süt sağma makinesine göre daha çok verim aldım mochiden. Sağarken atıyorum ki 30 ml geliyorsa, mochiyle 40 ml geliyordu. Günlük 120-130 ml süt topladığım oldu.

Bir de annemler zamanında süt sağma makinesi dedikleri şey mochi mantığındaki aletlermiş. Göğüse oturtup, ortasından sıkma-bırakma yaparak sütlerini sağlarmış.

Ay yoksa sen kotları atmıyor musun elimde olsa kocamı da atacağım ki kılı tüyü toplasın
Yok valla, gözden çıkarmadığım hiçbir şeyi atmıyorum

soyasosu

Büyük beden almaktan korkmayın ya, en kötü ikinciyi yaparsanız doğumdan sonra kullanırsınız, yapmazsanız da kurutma makinesinde yanlış programda kurutursunuz, olur biter

Benim eşimde şöyle bir takıntı var bol gelen birşey giyemiyor çokta bol değil aslında o pijamayı attım çekmiyor hangi programa atsam çeker giysin bari adamcağız

Bekoymuş benim ki ahahaha
Dolap kuruluğunda kurutuyorum
Haha benimki dolap kuruluğunda baya ıslak çıkarıyor salonda sandalyeye diziyorum öyle olunca ev pazar gibi oluyor
Bende vestel kullanıyorum benimkinde bebek giysileri var onda kurutuyorum hiç çekme olmadı
He benimkinde o yok canım buldum benimki bundan

Eklentiler

• IMG_2589.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 74
Ciddi ciddi kotu da denedin demek bravo, büyük cesaret diyetisyen olmak böyle bir şey herhalde, çekerse veririz kiloyu çekeriz pantolonu demişsen artık
Kotları ben hep atıyorum 3 yıldır kurutmaya girmeyen hiç bişey yok evimizde ilk kullanmaya başladığımda bende eşimin tshirtlerini 1 beden küçültmüştüm ama sonra program değiştirdim şuan gayet iyiyiz doğru programı bulmak önemli bence bide kumaşla alakalı ya makineye giren şeylerde çekiyor bazen

Aslında doğru programı kullanıyor olmam gerek çünkü pamukluları pamuklu programında kurutuyorum

Ütü kuruluğu değil mi o? Ben çok manasız buldum o programı, oraya buraya sereceksem ne anladım ben bu işten
benimde ütü kuruluğunda nemli çıkıyor bende dolap kuruluğu 2 seviye var 2 seviye düşük ısı karma atıyorum herşeyi

Son düzenleme:
Kızlar bebekler ne zaman destekli oturtulmaya başlanmalı. Pera hiç durmuyor sürekli oturmak istiyor.
Eşim burda hiç güç vermiyor ona. Sürekli bu hale geliyor. Destek mi verelim? İzin vermeyelim mi?
Bunu doktora sormaya gerek var mı

Eklentiler

• IMG_7465.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…