2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizimki de aynen böyle ya sürekli kalkmak istiyor doktora sordum ben hafif hafif destekli oturtabilirsiniz kucağınızda artık dedi

Bıngıldağı nasılmış kuzum

Normal şuan dedi canım ölçüsünü söylemedi ama ben biraz içe çökmüş gibi geldi dedim şimdi bak bakalım dedi ve değildi gerçekten çok acıktığı bir ana denk gelmiş olabilirsin böyle durumlarda çöker biraz dedi ya bizimki çookkk fazla acıkmadığı sürece ağlamamaya başladı bende 4 5 saati geciktirmeden kendim veriyorum mamasını talep etmiyor artık sürekli ilgisini başka şeylere veriyor belki de öyle bir ana denk gelmiştim acıkmıyor sanıyordum mama miktarını arttırmıştık çünkü çok üzüldüm öyle deyince eskiden çok iştahlı yerdi anlamadım zaten memeyi zor kabul ediyor mamayı da böyle yapmaya başladı

Ya bıngıldağa neden takıldık? Bir süredir dönüyor muhabbeti de kaçırdım ben galiba çıkış noktasını.

Bizimki de hep çökük gibi bugünkü kontrolde doktora sormayı unuttum bıngıldağı, o da unuttu sandım ama kontrol etmiş eliyle, eşim söyledi. Herhalde bir terslik görse söylerdi diye düşündüm. Şimdi memede bebiş, yine elledim, yine göçük gibi, gözle de görülüyor hatta elemesem bile. Üstelik bizimkini fazla beslenmiş buldu doktor, açlıktan da değildir yani

Aynı durumlar. Mama istemiyor hiç. İlgisi baya dağınık ama kilosu iyi Nilin
Bana sertleşmiş gibi geldi. Doktor 1x1 yazmış son kontrolde.

Zeytindallarindan kızlar bebeğimin damağındaki pamukçuk mu dili su verince geçti ağzında baska yerde yok, yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• 20240201_181713.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 67
Benim kızda dünden beri yapmıyor, poposunu zeytinyağı ile uyardım ama hala yapmadı
Ay bizimki 3.gün yaptı çok şükür. Zeytin yağı ile karnına masaj yaptım poposuna zeytin yağı yaptım bende ama anca yaptı bağırsakları düzene mi giriyor bebişlerin yada kabız mı anlamadım

Aslında bır nevi sut sagma makınası gıbı vakumluyo sutu sagıyor. Sadece akan sütü toplamıyor ben sagınca 30 cc akıyorsam mochı aynı anda 40-50 topluyor

He öyle Bi işlevi varsa vakumluyosa o olabilir, akmadı cunku hiç sütüm dogumdan beridir hiç olmadı

Aynen işte.. Valla bıraz daha dene bakalım, yoksa cok asırı acil Bi ihtiyac degıl... Benım essah sagma makinem her saat meme versem hayır demez

Emdikten sonra süt dolarken mi oluyo, yada emdiği için meme mi hassaslaşıo bılemıorm.. Bnmde mastıt oyle ılerı olmadı, ters emzirmeyle çözdüm cok sukur evet bnmde sıkınca gelıo süt, aynı senın gibi hiç akmadı şıp şıp benden süt..

Ay valla evet, kimyonlu su içcem.. Dun gece aklıma maden suyu geldı onu ıcınce rahatladım valla.. Bugunde emzirme çayı içcem.. Yalnız ev sıcak, petekler gayet iyi yanıo, ben 3 kat kazak giydim terliyorm terleyince de ter soguyo üşüyorum sureklı de degişemiorm ki, çamasır dayanmaz bu tere, hareket edeyim anında ter... Some obez problems ama bugun gazım kalın giydiğim için hiç yok gibi çok şükür

Yaptım bu söylediklerinide yaramadı işe Evin sıcaklığı en düşük 22 oluyor ama 23 derecede tutmaya çalışıyorum çoğunlukla öyle

Bıraz daha arttr derim, Bi bak sıcak iyi gelıo mu? Bu kadar uzun sürmesinin Bi nedeni olmalı, kucukken ben 4 5 yasında, o zmn evler sobalı tabi.. Bizim odada uyuyan herkes çapaklanırdı, kardeslerım ve ben.. Bıldıgın gözumuz, kapanır açılmazdı.. Nasıl geçti bılmıorm, annem bizi doktora götrdugunu sanmıorm SSK fılan olmadıgı için.. Çayla sildiklerini hatırlıyorum sadece.. Sürekli yaptılar..

Sende sureklı yapıosun dimi.. Bi kere yapıp işe yaramadı deme

Tmm eger alırsam danışcam sana

Kızlar ebebek şubat indirimleri başladı bu arada, her gün farklı ürünlerde yüzde 29 indirim varmış. Duyduk duymadık demeyin
Hemen yakınımda caddemizde var uçuyorumm kizz iyi dedin bizimkine alt üst birşeyler atmam lazım sepete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…