2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cok teşekkür ederim cevabin için kızım kırk gündür ilk defa böyle oldu çok ağlıyor, ilaç reçete ediliyor mu, saglik ocağında yazdırsam bir de yazdıramazsam kullanimini yazabilir misin?
Bize doktor reçete yazdı sanırım canım, istersen sağlık ocağına yazdır hem onlarda bir bakmış olur. Benim evde var diye yazdırmadım dün. Bence pamukçuk başlangıç aşamasında ondan ağlamıyordur. Karbonatlı gazlı bezle de silebilirsin ilacı alana kadar. İlaç günde 3 damla bir ml şeklinde diye hatırlıyorum ama ben evde değilim o yüzden emin olamadım. Bence yarın sağlık ocağına 5 dk uğra hem onlar baksınlar hem reçete yazsınlar

Olmayanlar skechers ve diğer spor ayakkabılar zaten. Normal topuklu ayakkabı, çizme falan giymeyeli çok seneler oldu. Anca düğün dernek olacakta giyilecek
Bende en son 34 haftalık hamileyken kardeşimin düğününde giymiştim topuklu ben baya masrafsızım ya yıllardır her şeyim oluyor bir pantolonlarım olmuyor korseyle giyersem oluyor sadece onunda çözümünü taytla bulduk bir ondan aldım yeni o kadar

Ya bende bosuna mı giyniorum diorm.. Terden geberdim, hadi o neyse de.. Gene Bi hastalık buldum kendıme iyi mi ya bu huzursuz bağırsak sendromunu duyan. Bilen var mı? Ondan şüpheleniyorum.. Cunku yemek yedıgım an baslıo karın agrısı, en cok aksam oluyo dıodum ya, En rahat ve en cok aksam yemek yıyebılıorm ondan galiba.. Şişkinlik karın ağrısı gaz sancısı, halsızlık oluyo.. Ya da sade ve sadece gaz sancısı yasıorm bilmiyorum gecen size kaşınıyorm demiştim ya, onda da rozadan şüphelendim, cunku degerlerım normal, safra kanalım açık tertemız cıktı.. Cıldıyeye gittim, direkt roza dedi cıkolata domates kaşıntıdan beter edıo beni

Aynı durumlar. Mama istemiyor hiç. İlgisi baya dağınık ama kilosu iyi Nilin

Bana sertleşmiş gibi geldi. Doktor 1x1 yazmış son kontrolde.
Kilo alımı iyi ama bu beslenme reddi diyeceğim artık çünkü mama da istemiyor emmekte istemiyor 1 haftadır oluyor. Bu ay nasıl ilerler bilemedim bu yüzden kilo alımı. Emzik reddi diye bir şey olabilir mi bazen onu bile midesi bulanır gibi yapıp fırlatıyor

Belki de alakası yoktur bilmiyorum doktor öyle deyince inandım bende ne yapayım Ama arada çökük arada normal olmasından dolayı bende başka sebep bulamadım

Doğumdan sonra dökülüyoruz bence bende kendime randevu aldım haftaya rozayı bilmiyorum da gaz sancısı şişkinlik yapıyor için şikayetlerin devam ederse bir bakıl ihmal etme inşallah birşey yoktur yinede iyiye yoralım

Kızlar park yatak alanlar bana marka model söylermısın ses yapmayan guzel bir marka . Baby plus ve prego düşünüyorum ama bılemedim.
Canım ben elele madre kullanıyorum ses yapmıyor. Daha doğrusu bir tahta beşik gibi sabit ya da sert materyal olmadığı için ufak bir ses oluyor ama o da normal, bebeği rahatsız edecek türden değil. Ama sallanma aparatını kullanmıyorum, hem ses yapıyor hem de beşik uçuyor resmen onun yerine kriz anlarında hafif beşiği sallıyorum, onda da biraz ses oluyor. Ama yine bebeği rahatsız etmiyor. Bebek hareketlerinde falan ekstra ses çıkarmıyor. Ben memnunum

Valla bilmiyorum belki bu söylediğim biraz garip olacak yadırganacak ama yeminle emzirmeden soğudum emzirmek istemiyorum ya hep bir kavga dövüş ağlama 1 haftadır kafayı çeviriyor du herşey dikkatini çekiyordu filan ondan sanıyordum şimdi zorla tutuyor ağlıyor emse bile damaklarıyla meme ucunu bir sıkıyor nasıl acıtıyor ben ilk oğlumda 19 ayda emzirmeyi bıraktım diye ağladım bunda 6 ay emsin yeter gözüyle bakıyorum beni acayip bunaltıyor

Kızlar park yatak alanlar bana marka model söylermısın ses yapmayan guzel bir marka . Baby plus ve prego düşünüyorum ama bılemedim.
Kanz sleepside +Plus kullanıyoruz. Memnunum. Ses yapan nasıl oluyor bilmiyorum ama sallanma aparatı açık kullanıyorum ve rahatsızlık verecek bir ses yok.

Cidden aynısını yaşıyorum. Çok çok acıkınca mecbur emiyor o da 5-10 dakika maksimum. Sonra yine ağlama, bağırma, çağırma, cekistirme çişli bez sayısı da azaldı. Eşim nazar ettiler insanlar oğlumu diyor. 2. Ayda 6800 , boyu da 62 cmdi. Bu ay nasıl olacak bilmiyorum ama eskisi gibi doymadigina eminim. Mama da vermek istemiyorum çünkü sütüm var biliyorum

Yok kız yaptım bi süre baktım işe yaramadı bıraktım yani masajda yapıyorum hergün tam geçiyordu yine başladı tekrarlamasını anlamıyorum ama muhtemelen ellerini çok kullanıyor o yüzden olduğunu düşünüyorum gözüne götürüyor

Yok bebeğim ayaklarda gebelikten nasibini alıyor bence benim evlilik ve doğum 1 numara farketti büyüdük

Hemen birşeyler ayarla inan iyi gelicek nasıl ve nerde olursa olsun detaya inme ..sal kendini ortama

Hiçç garip olmayacak çünkü bende aynısını yaşıyorum zaten azııcık sütüm var onu en azından 6 ay alsın diye çabalıyorum en başından beri.Zaten 1.5 ay sadece sağdım emmek istemedi sonra zar zor silikon uçla emdi derken şimdi yine savaş veriyoruz emzirirken uyanıklık süresi de arttı eskisi gibi 2 saatte bir sağacak zamanımda açıkçası gücümde yok artık 4. Ay meme reddi yaşayan çok oluyormuş ama bizimkiler için erken değil mi daha

Çok şanslısın. Emanet edebileceğin bir kişinin olması çok güzel. Hoş bende bırakabileceğimiz kimse olsa bile eşim kimseye güvenmez, hayatta bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…