Bize doktor reçete yazdı sanırım canım, istersen sağlık ocağına yazdır hem onlarda bir bakmış olur. Benim evde var diye yazdırmadım dün. Bence pamukçuk başlangıç aşamasında ondan ağlamıyordur. Karbonatlı gazlı bezle de silebilirsin ilacı alana kadar. İlaç günde 3 damla bir ml şeklinde diye hatırlıyorum ama ben evde değilim o yüzden emin olamadım. Bence yarın sağlık ocağına 5 dk uğra hem onlar baksınlar hem reçete yazsınlarCok teşekkür ederim cevabin için kızım kırk gündür ilk defa böyle oldu çok ağlıyor, ilaç reçete ediliyor mu, saglik ocağında yazdırsam bir de yazdıramazsam kullanimini yazabilir misin?
Bende en son 34 haftalık hamileyken kardeşimin düğününde giymiştim topukluOlmayanlar skechers ve diğer spor ayakkabılar zaten. Normal topuklu ayakkabı, çizme falan giymeyeli çok seneler oldu. Anca düğün dernek olacakta giyilecek
Ben doğumdan sonra yanıyorum valla normalde kalın pijama kalın çorap puf puf çoraplar çok severim kalın hırkalar ama resmen yanıyorum be çorap be hırka kısa kol ince pijama alt dolaşıyorum uzun kollu pijama bile giyemiyorum bazen evde söyleniyorum hatta eşimle aramızda çok komik bir muhabbet oluyordoğum sonrası benim hormonlardan herhalde diyorum bak sende üşüyormuşsun normale göre herkeste farklı etki bırakıyor demek
Kilo alımı iyi ama bu beslenme reddi diyeceğim artık çünkü mama da istemiyor emmekte istemiyor 1 haftadır oluyor. Bu ay nasıl ilerler bilemedim bu yüzden kilo alımı. Emzik reddi diye bir şey olabilir mi bazen onu bile midesi bulanır gibi yapıp fırlatıyorAynı durumlar. Mama istemiyor hiç. İlgisi baya dağınık ama kilosu iyi Nilin
Bana sertleşmiş gibi geldi. Doktor 1x1 yazmış son kontrolde.
Belki de alakası yoktur bilmiyorum doktor öyle deyince inandım bende ne yapayımYa bıngıldağa neden takıldık? Bir süredir dönüyor muhabbeti de kaçırdım ben galiba çıkış noktasını.
Bizimki de hep çökük gibibugünkü kontrolde doktora sormayı unuttum bıngıldağı, o da unuttu sandım ama kontrol etmiş eliyle, eşim söyledi. Herhalde bir terslik görse söylerdi diye düşündüm. Şimdi memede bebiş, yine elledim, yine göçük gibi, gözle de görülüyor hatta elemesem bile. Üstelik bizimkini fazla beslenmiş buldu doktor, açlıktan da değildir yani
Doğumdan sonra dökülüyoruz bence bende kendime randevu aldım haftaya rozayı bilmiyorum da gaz sancısı şişkinlik yapıyor için şikayetlerin devam ederse bir bakıl ihmal etme inşallah birşey yoktur yinede iyiye yoralımYa bende bosuna mı giyniorum diorm.. Terden geberdim, hadi o neyse de.. Gene Bi hastalık buldum kendıme iyi miya bu huzursuz bağırsak sendromunu duyan. Bilen var mı? Ondan şüpheleniyorum.. Cunku yemek yedıgım an baslıo karın agrısı, en cok aksam oluyo dıodum ya, En rahat ve en cok aksam yemek yıyebılıorm ondan galiba.. Şişkinlik karın ağrısı gaz sancısı, halsızlık oluyo.. Ya da sade ve sadece gaz sancısı yasıorm bilmiyorum gecen size kaşınıyorm demiştim ya, onda da rozadan şüphelendim, cunku degerlerım normal, safra kanalım açık tertemız cıktı.. Cıldıyeye gittim, direkt roza dedi cıkolata domates kaşıntıdan beter edıo beni
Canım ben elele madre kullanıyorum ses yapmıyor. Daha doğrusu bir tahta beşik gibi sabit ya da sert materyal olmadığı için ufak bir ses oluyor ama o da normal, bebeği rahatsız edecek türden değil. Ama sallanma aparatını kullanmıyorum, hem ses yapıyor hem de beşik uçuyor resmenKızlar park yatak alanlar bana marka model söylermısın ses yapmayan guzel bir marka . Baby plus ve prego düşünüyorum ama bılemedim.
Valla bilmiyorum belki bu söylediğim biraz garip olacak yadırganacak ama yeminle emzirmeden soğudum emzirmek istemiyorum ya hep bir kavga dövüş ağlama 1 haftadır kafayı çeviriyor du herşey dikkatini çekiyordu filan ondan sanıyordum şimdi zorla tutuyor ağlıyor emse bile damaklarıyla meme ucunu bir sıkıyor nasıl acıtıyor ben ilk oğlumda 19 ayda emzirmeyi bıraktım diye ağladım bunda 6 ay emsin yeter gözüyle bakıyorum beni acayip bunaltıyorKilo alımı iyi ama bu beslenme reddi diyeceğim artık çünkü mama da istemiyor emmekte istemiyor 1 haftadır oluyor. Bu ay nasıl ilerler bilemedim bu yüzden kilo alımı. Emzik reddi diye bir şey olabilir mi bazen onu bile midesi bulanır gibi yapıp fırlatıyor
Kanz sleepside +Plus kullanıyoruz. Memnunum. Ses yapan nasıl oluyor bilmiyorum ama sallanma aparatı açık kullanıyorum ve rahatsızlık verecek bir ses yok.Kızlar park yatak alanlar bana marka model söylermısın ses yapmayan guzel bir marka . Baby plus ve prego düşünüyorum ama bılemedim.
Cidden aynısını yaşıyorum. Çok çok acıkınca mecbur emiyor o da 5-10 dakika maksimum. Sonra yine ağlama, bağırma, çağırma, cekistirmeValla bilmiyorum belki bu söylediğim biraz garip olacak yadırganacak ama yeminle emzirmeden soğudum emzirmek istemiyorum ya hep bir kavga dövüş ağlama 1 haftadır kafayı çeviriyor du herşey dikkatini çekiyordu filan ondan sanıyordum şimdi zorla tutuyor ağlıyor emse bile damaklarıyla meme ucunu bir sıkıyor nasıl acıtıyor ben ilk oğlumda 19 ayda emzirmeyi bıraktım diye ağladım bunda 6 ay emsin yeter gözüyle bakıyorum beni acayip bunaltıyor
Yok kız yaptım bi süre baktım işe yaramadı bıraktımBıraz daha arttr derim, Bi bak sıcak iyi gelıo mu? Bu kadar uzun sürmesinin Bi nedeni olmalı, kucukken ben 4 5 yasında, o zmn evler sobalı tabi.. Bizim odada uyuyan herkes çapaklanırdı, kardeslerım ve ben.. Bıldıgın gözumuz, kapanır açılmazdı.. Nasıl geçti bılmıorm, annem bizi doktora götrdugunu sanmıorm SSK fılan olmadıgı için.. Çayla sildiklerini hatırlıyorum sadece.. Sürekli yaptılar..
Sende sureklı yapıosun dimi.. Bi kere yapıp işe yaramadı deme
Yok bebeğim ayaklarda gebelikten nasibini alıyor bence benim evlilik ve doğum 1 numara farketti büyüdükKilo verilir, verilmez falan ayrı konu da, bu ayaklar küçülecek miyazın terlikle geçti, hava soğumaya başlayınca ayaklar şişti zaten. Bir numara büyük bir spor ayakkabı aldım. Evdeki ayakkabılar olmuyor hala kaldım o tek ayakkabıya. Ayaklar küçülmeyecekse bakayım çaresine bari
Film nasıldı spoi ver birazİyi seyirler, ben de anneme bırakıp gitmiştim, eşimi de yanıma aldım zorlaçok kötü film dedi durdu
Kıyafetlerde bugün indirim yok diğer günler olur herhalde, uygulamadan kontrol edip git bence
Hemen birşeyler ayarla inan iyi gelicek nasıl ve nerde olursa olsun detaya inme ..sal kendini ortamaYaaaa keske bende gitsemeylulden beri sadece Bi kere kahvaltıya gittim hamıleyken, o da zaten yedıgımden bişey anlamadan geçti.. Kaç zamandır evdeym, bunaldm artık.. Eve misafir gelse diye bile gözler oldum, inanır mısınız
Ya biz çok güldükAy ben lohuslıktan yeni çıkmış biri olarak çok ağladım çıkışta, bakalım sen nasıl olacaksınbu arada güzel ama mükemmel bir film değil
Çookk güzeldi eşimle o kadar çok güldük ki gerçekten çok iyi geldiFilm nasıldı spoi ver biraz
Hiçç garip olmayacak çünkü bende aynısını yaşıyorum zaten azııcık sütüm var onu en azından 6 ay alsın diye çabalıyorum en başından beri.Zaten 1.5 ay sadece sağdım emmek istemedi sonra zar zor silikon uçla emdi derken şimdi yine savaş veriyoruz emzirirken uyanıklık süresi de arttı eskisi gibi 2 saatte bir sağacak zamanımda açıkçası gücümde yok artık 4. Ay meme reddi yaşayan çok oluyormuş ama bizimkiler için erken değil mi dahaValla bilmiyorum belki bu söylediğim biraz garip olacak yadırganacak ama yeminle emzirmeden soğudum emzirmek istemiyorum ya hep bir kavga dövüş ağlama 1 haftadır kafayı çeviriyor du herşey dikkatini çekiyordu filan ondan sanıyordum şimdi zorla tutuyor ağlıyor emse bile damaklarıyla meme ucunu bir sıkıyor nasıl acıtıyor ben ilk oğlumda 19 ayda emzirmeyi bıraktım diye ağladım bunda 6 ay emsin yeter gözüyle bakıyorum beni acayip bunaltıyor
Çok şanslısın. Emanet edebileceğin bir kişinin olması çok güzel. Hoş bende bırakabileceğimiz kimse olsa bile eşim kimseye güvenmez, hayatta bırakmazBebemi teyzesi uyutmuşmakyaj silindi, pijamalar giyildi, süt sağıldı yani anlıcağınız balkabağına dönüşüldü yarında kızımı gezmeye çıkaracağım
İnsanın yanında yardımcı biri olunca günler ne güzel geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?