Başka verdi canım bunların hazırlanışı da garip sıcak suyu soğut çizgiye kadar dök bilmem ne hiç yapmadık ya inş doğrudur diye insan çekiniyor. Akşam 17 30 da vericem okuldan dönmüş yemek yemiş olur günde bir kez yazıyor
Of gerçekten ya tükendik artık bir beta bir influenza kaldı olmadığımız zatenbence aşıyı seneye yaptır bitirdik artık bu yılı
Kv almış üzerinde Ülker yazıyordu. Herhalde Migros’tan aldı bence Ülker in ürettiği şeyi emziren kullanabilir. Bir de zencefilli limonlu karabiberli ballı karışım ve ıhlamur içtim. Mesir macunu yedim hayatımda ilk kez o da baharatlıymış o da iyi geliyor bakportakal ve böğürtlendi. Benim kulağıma kadar vurmuştu hiç yutkunamıyordım ama boğaz spreyinden sonra geçti çok şükür
Hıc dert etme kızım oyle buyudu hep sınıra yakın gıttık . Ama hıc bır sorun olmadı ne guzel anne autu alıyor gelısımı yerınde daha ne olsun kıloyu bazen bır ay fazla bır ay az alabıkıyor.Meme reddi yaşamıyoruz şimdilik ama doktorumuz bu aylarda dikkatlerinin dağınık olabileceğinden bahsetti, eğer meme reddi yaparsa loş ve sessiz bir ortamda emzirmemi tavsiye etti, düzelir bence
Kaşık vs denedim hep ama yok çocuk sadece meme istiyor, belki bunda geçici bir süreçtir. Doktor aslında rakamsal olarak kötü değil 650 gram 600 üstü bekleriz dedi ama sınıra baya yakın olması beni biraz üzdü..
Obetize şeker vs olabiliyor arkadasımın bebegıne dıyet vermıstı doktorYa zaten hareket etmeye başlayınca bu kadar kilo alamayacak. Ayrıca mama da vermiyorum cidden ne sıkıntı olabilir ki yani insanın psikolojisini bozuyorlarteşekkür ederim
Smear sonucum riskli gelmıstı hpv verdım temız cıktı şükür .Ben kacırdm, hayırdır?
Ya zaten hareket etmeye başlayınca bu kadar kilo alamayacak. Ayrıca mama da vermiyorum cidden ne sıkıntı olabilir ki yani insanın psikolojisini bozuyorlarteşekkür ederim
Kızlar bugün sağlık ocağında 3. Ay izlemi vardı. Tüm ölçümler üst sınırda çıktı. Hemşire önümüzdeki ay da böyle büyürse doktora yönlendirecez dedi. Açıkçası sürekli gittiğimiz takibini yapan bir doktorumuz yok o yüzden soramadım. Sadece anne sütüyle beslenen bebeğin büyümesinde sıkıntı var mı ki
Ben de onu yapmıyorum, sonuçta şu an yerleri belli ama daha o çıkma ağrısı yoktur yüksek ihtimalleErken çıkarması da kötü ama geç çıkınca da hepsini birden çıkarmaya kalkıyorlar o da çok kötüdün bizimde içine kadar gelmiş salya o kadar çok ki. Diş kaşıma oyuncağını buzluğa koyupta veriyorlardı ama ben cesaret edemedim boğazını üşütür diye
İndirim olursa tetagilde birbirimize haber verelim bende daha almadımKehribarı benim eşim istemiyor koparıp boncukları yutar diye hiç almadım ama faydasını gören çokmuş benim kız ssğolsun 4 tane altın künye kopardı kalınlaştırdıkça künyeleri onları da kopardı. Takmıyoruz artık
Ayy bende korkarım beebekken ayağına taktım hep emeklemeye başlayınca gündüz boynuna taktım tutup oynama koparma hareketleri yapmadı ama gece çıkardım boynunu sıkar diye korktum hep ama faydasını hissettim gerçekten Evet tetagilde haberleşelimErken çıkarması da kötü ama geç çıkınca da hepsini birden çıkarmaya kalkıyorlar o da çok kötüdün bizimde içine kadar gelmiş salya o kadar çok ki. Diş kaşıma oyuncağını buzluğa koyupta veriyorlardı ama ben cesaret edemedim boğazını üşütür diye
İndirim olursa tetagilde birbirimize haber verelim bende daha almadımKehribarı benim eşim istemiyor koparıp boncukları yutar diye hiç almadım ama faydasını gören çokmuş benim kız ssğolsun 4 tane altın künye kopardı kalınlaştırdıkça künyeleri onları da kopardı. Takmıyoruz artık
Hislerime güven genelde hep doğru çıkarKızlar sonucum negatif gelmiş şükürler olsun@soyasosu
Kesinlikle bugünü bekliyordum zaten bebekten çok uyanıyor her gece bir de hasta diye ekstra uyumadı resmen her yanım ağrıyor yauyuyan çocuğu uyandırdı 10 dk uyudu sabahtan beri bebek, ağlıyor çocuk uyutun beni diye inat etti uyumadı sonra tüm sinirim bozuldu. En çok neye sinir oluyorum biliyor musun, resmen sınırımı biliyor. Bir yerde pes edip bana bir şey açacakta izlicem diyor bence sonuna kadar kullanıyor beni. Bir ara ne güzel sıfırdı ekran şuna bu imkansız içimden lanet olsun git izle diyorum o kadar mahvediyor beni
Smear sonucum riskli gelmıstı hpv verdım temız cıktı şükür .
Ölçümleri nasılmış kuzumun?Ya zaten hareket etmeye başlayınca bu kadar kilo alamayacak. Ayrıca mama da vermiyorum cidden ne sıkıntı olabilir ki yani insanın psikolojisini bozuyorlarteşekkür ederim
Aynen canım yaptık bende dolapta saklanır sanıyordum 25 dereceye kadar oda ısısı diyor ona şaşırdım bendeBiz kullanmıştık, şişenin üstündeki çizgiye kadar su koyup iyice çalkalaman gerekiyor, yoksa homojen bir karışım olmuyor, tortu gibi diplerde birikiyor. Bizimki dolapta saklanıyordu galiba, bak mutlaka saklama koşullarına. Bir de çocuğun kilosuna göre veriyor ya doktor ölçüyü, aslında bir şişeyi geçmemesi lazım ama bizde şişe erken bitmişti, yenisini almak için de yeni reçete istemişti eczane antibiyotik olduğu için, aklında olsun. (Gerçi bizim oğlan 4 yaşındaydı, size gerekmez büyük ihtimal).
Ben de seneye yaptırayım diyorum da inşallah pişman olmam
Kehribarın kanıtlanmış hiçbir etkisi yok bildiğim kadarıyla ve bence eşin haklı, bebekler için çok tehlikeli olabilecek bir şey, ki örnekleri de var maalesef.
Evet yapacak hiç bir şey yok şuanKendını ekran verıorum dıye uzme bence, herkesın şartları kosulları bambaska, sabrımız bile bambaska Her birimizin.. Sadece ekran verıosun kulagın onda olsun, cok kotu cızgı filmler oluyo malum, sen daha iyi bilirsin gerçi.. Ekransız yasayanlara helal diyorum.. Ben yapamadım, 2 yasına kadar dayandım, sonra full verdım, hatta Bı ara butun gun ızledgı bıle oldu, sadece denetleme yaptım kulagımla.. Napalım adımız hıdır elımızden gelen budur
Aynen canım bunlar değişikler bizim bebekliğimiz gibi değil gerçekten. Evet evet haberleşelimAyy bende korkarım beebekken ayağına taktım hep emeklemeye başlayınca gündüz boynuna taktım tutup oynama koparma hareketleri yapmadı ama gece çıkardım boynunu sıkar diye korktum hep ama faydasını hissettim gerçekten Evet tetagilde haberleşelim
Evet hamileyken de hep 3 hafta öndeydi zaten 35+6 da doğdu. Şimdi de üst sınırda ama anne sütüyle obeziteyi ilk kez duyuyorum nasıl diyet yapacam 3 aylık bebeğeHıc dert etme kızım oyle buyudu hep sınıra yakın gıttık . Ama hıc bır sorun olmadı ne guzel anne autu alıyor gelısımı yerınde daha ne olsun kıloyu bazen bır ay fazla bır ay az alabıkıyor.
Obetize şeker vs olabiliyor arkadasımın bebegıne dıyet vermıstı doktorŞaka ama gercek.
Senın hep önde degılmıydı bebegın hamıle ıken bıle.
Ya zaten 10 gündür doğru düzgün emmiyor bilem memeyi tutmuyor ağlıyor. çok çok acıkınca beş dakika emip bırakıyor. Boyu 65 cm kilo da 7600 civarı. Sanırım iyi bir çocuk doktoruna gitmeliyizPersentil değerlerine göre yüzde 97 üstü veya yüzde üç altı değilse sorun değil aslında. Yine de yüzde doksanı doksan beşi geçmesin istiyor bazı doktorlar. Ama tabii ki çoğu doktor anne sütü ile alınan kiloyu dert etmiyor. Benimki de etmedi, mama kullanıyor olsan bıraktırırdım dedi. Bir de her ağladığında acıkmıştır diye düşünüp hemen memeye alma dedi.
Ay zaten sinirimi bozuyor sünnet olcak bugün kv de geldi barıştık çünkü. Şimdi de diyor ki çok emzirdim o yüzden oldu. Ben de dedim beni ağlattıgin günleri ne çabuk unuttunÖlçümleri nasılmış kuzumun?
Hala kv nin senin sütün yetersiz demesi geliyor aklıma
Benim kardeşimde 4 500 kg doğmuş o zaman ona da doktor çok kilo alıyor diye anne sütünden diyet önermiş. Annemde anne sütünden diyet mi olur diye yapmamışEvet hamileyken de hep 3 hafta öndeydi zaten 35+6 da doğdu. Şimdi de üst sınırda ama anne sütüyle obeziteyi ilk kez duyuyorum nasıl diyet yapacam 3 aylık bebeğe
İşteEvet hamileyken de hep 3 hafta öndeydi zaten 35+6 da doğdu. Şimdi de üst sınırda ama anne sütüyle obeziteyi ilk kez duyuyorum nasıl diyet yapacam 3 aylık bebeğe
Valla kendisi aralıkları arttırdı ve emme süresini azalttı 10 gündür. Artık etrafı görmek istiyor memede pek durmuyor. Ama ağlayıp memeye gelmek isterse de dayanamam vallaBenim kardeşimde 4 500 kg doğmuş o zaman ona da doktor çok kilo alıyor diye anne sütünden diyet önermiş. Annemde anne sütünden diyet mi olur diye yapmamışmama verilse tamam da anne sütünden diyet yapılmaz ki herkesin sütü farklı. Bazısı yağlı bazısı değil ama hepsi değerli bence. Emme arasını uzatıp belki her istediğinde vermeyebilirsin başka da yapılacak şey yok çünkü bana kızımda kolik olduğu için sürekli memede emzirirsen tabii kolik olur demişti. Gazı oluyordu çünkü emdikçe ama hiç diyet filan demedi. Diş döneminde hastalıkta zayıflıyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?