canım kusura bakma, çok alakasız olacak ama diğer mesajlarında denk geldim sanaevet yazmıştım :) 18 ekim olarak karar verdi hastane . 37+2 deyim bugün. Ayy çok heyecanlı gerçekten hepimizin minikleri sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler, kolaylıkla atlatalım ilk günleri inşallah
Huysuzluk ishal gibi kaka ve aşırı gaz oldu bizde 2-3 gün.Kızlar merhaba bugün rota aşısı vurulduk da yan etki olarak neler yaşadınız siz
Ateşi çıktı 38 oldu, bir çay kaşığı calpol verdim. Yine çıkınca 6 saat sonra tekrar verdim. Huzursuz oldu, agrisi oluyor muhtemelen keyifsizdi. Gece atesli olsa da uyudu.İnce giydirdim. Ertesi gün keyfi yerine geldi.Kızlar merhaba bugün rota aşısı vurulduk da yan etki olarak neler yaşadınız siz
Ben de birkaç gündür şiir kitabı okuyorumEmzirirken kitap okuyan kaç kişi varkitapda uzaklaşacam gideceğim yazıyor trene biniyor yalnız bide kitapla konuşuyorm ah keşke bende alıp başımı gitsem bir yerlere yalnız kalmayı kafa dinlemeyi
Çok iyi geliyorBen de birkaç gündür şiir kitabı okuyorum
O sırada üç güne bir kaka yapan Pera şokBugün doğduğundan beri ilk kez sadece 3 kez kaka yaptıresmen ağırlaştı çocuğum zor taşıyorum. Sleppy Prima karışık kullanıyordum sleppy in bacakları sıkmaya başladı 4 numaraya geçicem bende
Haha iki kere daha yaptı yazdıktan sonra 6 a tamamlar kesinO sırada üç güne bir kaka yapan Pera şok
Bizimki de yaptı yazdıktan sonraHaha iki kere daha yaptı yazdıktan sonra 6 a tamamlar kesin
O komşun. Bize denk gelse naprdı acabaEvet demekki ağrısı var bastırarak rahatlıyor aslındaek gıdaya geçse vercem eline pırasa gerçi çiğ veriyordum ben çok çok işe yarıyor
Ya benim yan komşumun dairesi loft ve bir kere seslerini duymadım. Yukarda mı konuşuyorlar ne yapıyorlar. Bebekken de karşılaşsak bütün gece ağladı bizde duyduk gibi espriyle karışık laf sokmaları var. Şimdi okula giderken karşılaşıyoruz onun kızı da 5 yaşında, okula gitmemek için mi ağladın bu sabahta diyor mesela asansörde. Çok meraklılar bir de geçen alarm çaldı ya geldi hemeninsan mahcup oluyor çocuk yani ben isteyerek mi ağlatıyorum. Allahtan kiracı da seneye 5 yılı doluyormuş taşınacakmış
Ayy benimkide öyle ya asla günlük kaka yapmıyorO sırada üç güne bir kaka yapan Pera şok
İyi akşamlar arkadaşlar ne zamandır kadınlar kulübü nü kullanamıyorum cevap yazamiyordum k@dilken seninle aynı şeyleri yaşıyoruz bazı geceler iki kez acile götürdüm kızımı her giitti röntgen çekiyor dük sadece yoğun gazı var deyip bize gaz ilacı veriyor lardi evde yapın diyipbizim 7 haftalıkken başladı gaz sancısı ile tanışmamızAy kızlar ben artık bunalıma giriyorum yeter bu kadar dayandığımyahu gittikçe düzene girmesi gerekmiyor muydu bu bebelerin ? Benimkinde düzen diye bir şeyin d'si yok. Zaten normalde de uyumuyordu da 2 gündür tam 15 dakikada bir uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra... 2 gündür anam ağladı benim omzum sporculuktan kalma sakat, yukarı kaldirmakta bile zorlanıyorum. Hele şimdi yerinden bile oynatamiyorum sürekli pispis yap yatır kaldirdan. Sizce ben nerde yanlış yapıyorum ya ? Gazi yok altı temiz, tok ee ne bu çocuğun derdi sakinleştirici bitkisel şurup gaz damlasi vardı onun saati gelip icirdigimde biraz da olsa (1 saat ) ben nefes alabiliyordum artık o da etki etmiyor. Şimdi mommys bliss aldım inşallah bi gelebilirse o damlaya baslycam aranızda kullanan var mı ?
Ay kızlar ben artık bunalıma giriyorum yeter bu kadar dayandığımyahu gittikçe düzene girmesi gerekmiyor muydu bu bebelerin ? Benimkinde düzen diye bir şeyin d'si yok. Zaten normalde de uyumuyordu da 2 gündür tam 15 dakikada bir uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra... 2 gündür anam ağladı benim omzum sporculuktan kalma sakat, yukarı kaldirmakta bile zorlanıyorum. Hele şimdi yerinden bile oynatamiyorum sürekli pispis yap yatır kaldirdan. Sizce ben nerde yanlış yapıyorum ya ? Gazi yok altı temiz, tok ee ne bu çocuğun derdi sakinleştirici bitkisel şurup gaz damlasi vardı onun saati gelip icirdigimde biraz da olsa (1 saat ) ben nefes alabiliyordum artık o da etki etmiyor. Şimdi mommys bliss aldım inşallah bi gelebilirse o damlaya baslycam aranızda kullanan var mı ?
Düzen mi o da neAy kızlar ben artık bunalıma giriyorum yeter bu kadar dayandığımyahu gittikçe düzene girmesi gerekmiyor muydu bu bebelerin ? Benimkinde düzen diye bir şeyin d'si yok. Zaten normalde de uyumuyordu da 2 gündür tam 15 dakikada bir uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra... 2 gündür anam ağladı benim omzum sporculuktan kalma sakat, yukarı kaldirmakta bile zorlanıyorum. Hele şimdi yerinden bile oynatamiyorum sürekli pispis yap yatır kaldirdan. Sizce ben nerde yanlış yapıyorum ya ? Gazi yok altı temiz, tok ee ne bu çocuğun derdi sakinleştirici bitkisel şurup gaz damlasi vardı onun saati gelip icirdigimde biraz da olsa (1 saat ) ben nefes alabiliyordum artık o da etki etmiyor. Şimdi mommys bliss aldım inşallah bi gelebilirse o damlaya baslycam aranızda kullanan var mı ?
Benimkide arayı çok acıyor 4 günde bir yapıyorHaha iki kere daha yaptı yazdıktan sonra 6 a tamamlar kesin
İyi akşamlar arkadaşlar ne zamandır kadınlar kulübü nü kullanamıyorum cevap yazamiyordum k@dilken seninle aynı şeyleri yaşıyoruz bazı geceler iki kez acile götürdüm kızımı her giitti röntgen çekiyor dük sadece yoğun gazı var deyip bize gaz ilacı veriyor lardi evde yapın diyipbizim 7 haftalıkken başladı gaz sancısı ile tanışmamız
Ah ah ah gerçekten okurken kendim yazıyormuş gibi okudumTabi neler yapmadık ki gaz masajları gaz damlası sırasıyla yazıyorum metsil ,zinci çok iyi dediler işe yaramadı sonra nurse Harvey onunla kızım öyle bir karın ağrısı yasadiki anlatamam geçen gündüzüm birbirine karışmış tikizim öyle bir ağlama krizleri geçiriyor dükü bende onunla ağlıyor dün elimden birşey gelmiyor du son çare artık o fitili yapıyordum artık kızım bayılıyor du yorgunluktan uykusuzluk tan ağlamaktan kendime kızıyordum ben iyi anne değilim diye kendi annem bile senin sütun yaramıyor ondan böyle bu bebek diyordu devlette iki Dr a götürdüm bişey yok gaz dediler şunu şunu yeme dediler ama aynı değişen bir şey olmadı takı başka özelde bir dra götürdüm idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç yazdı alfacol diye bir gaz ilacı hemde probiyotik Allah'ıma şükürler olsun ilaçlara başladığımız dan beri kızım çok iyi o krizler bitti bende başka anneler gibi kendime evime vakit ayirabiliyorum artık şimdi 5 gün sonra kızım üç aylık olacak
Of benim de öyle illa beni istiyor ne olacak böyle ve niye böyle bir anda döndü bizeBizimkide seninkinden hallice işte. Son güncelleme illaki ana kucağı. Ama anasının kucağıbu akşam bir anda geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?