2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
canım kusura bakma, çok alakasız olacak ama diğer mesajlarında denk geldim sana

öncelikle Allah bebeğini analı, babalı, sağlıkla büyütsün.

benim 3 kimyasalım doğal yoldan, 1 de genetiği incelenmiş tüp bebek denemem kimyasal oldu 2 ay önce

şimdi yeni transfer yapılmadan nk testi yaptılar, katil hücre yani, pozitif çıktı, bağışıklık sonum varmış.

sen de aynı yoldan geçmişsin, ne yaptı doktorun sana bebeğin tutunması için?

kusura bakma. bi garip oldu bu başlıkta böyle bir mesaj ama

Emzirirken kitap okuyan kaç kişi var kitapda uzaklaşacam gideceğim yazıyor trene biniyor yalnız bide kitapla konuşuyorm ah keşke bende alıp başımı gitsem bir yerlere yalnız kalmayı kafa dinlemeyi

Eklentiler

• IMG_20240205_175826.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba bugün rota aşısı vurulduk da yan etki olarak neler yaşadınız siz
Ateşi çıktı 38 oldu, bir çay kaşığı calpol verdim. Yine çıkınca 6 saat sonra tekrar verdim. Huzursuz oldu, agrisi oluyor muhtemelen keyifsizdi. Gece atesli olsa da uyudu.İnce giydirdim. Ertesi gün keyfi yerine geldi.

O sırada üç güne bir kaka yapan Pera şok

O komşun. Bize denk gelse naprdı acaba ama çok ayıp yaptığı benimde karşı. Binada bi kadın bana dediki hamileydim o zaman inşallah bunu gece uyutursun diğerini uyutmuyordun ağlıyordu sanki keyfimden uyutmuyordum ağlıyordu dediği de diş dönemiydi sabaha kadar uyanıktık ben uyumuyorum çocuğu da bilerek uyutmuyormuşum gibi davranış sergiledi

Ay kızlar ben artık bunalıma giriyorum yeter bu kadar dayandığım yahu gittikçe düzene girmesi gerekmiyor muydu bu bebelerin ? Benimkinde düzen diye bir şeyin d'si yok. Zaten normalde de uyumuyordu da 2 gündür tam 15 dakikada bir uyanıyor tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra... 2 gündür anam ağladı benim omzum sporculuktan kalma sakat, yukarı kaldirmakta bile zorlanıyorum. Hele şimdi yerinden bile oynatamiyorum sürekli pispis yap yatır kaldirdan. Sizce ben nerde yanlış yapıyorum ya ? Gazi yok altı temiz, tok ee ne bu çocuğun derdi sakinleştirici bitkisel şurup gaz damlasi vardı onun saati gelip icirdigimde biraz da olsa (1 saat) ben nefes alabiliyordum artık o da etki etmiyor. Şimdi mommys bliss aldım inşallah bi gelebilirse o damlaya baslycam aranızda kullanan var mı ?

İyi akşamlar arkadaşlar ne zamandır kadınlar kulübü nü kullanamıyorum cevap yazamiyordum k@dilken seninle aynı şeyleri yaşıyoruz bazı geceler iki kez acile götürdüm kızımı her giitti röntgen çekiyor dük sadece yoğun gazı var deyip bize gaz ilacı veriyor lardi evde yapın diyipbizim 7 haftalıkken başladı gaz sancısı ile tanışmamız

Tabi neler yapmadık ki gaz masajları gaz damlası sırasıyla yazıyorum metsil ,zinci çok iyi dediler işe yaramadı sonra nurse Harvey onunla kızım öyle bir karın ağrısı yasadiki anlatamam geçen gündüzüm birbirine karışmış tikizim öyle bir ağlama krizleri geçiriyor dükü bende onunla ağlıyor dün elimden birşey gelmiyor du son çare artık o fitili yapıyordum artık kızım bayılıyor du yorgunluktan uykusuzluk tan ağlamaktan kendime kızıyordum ben iyi anne değilim diye kendi annem bile senin sütun yaramıyor ondan böyle bu bebek diyordu devlette iki Dr a götürdüm bişey yok gaz dediler şunu şunu yeme dediler ama aynı değişen bir şey olmadı takı başka özelde bir dra götürdüm idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç yazdı alfacol diye bir gaz ilacı hemde probiyotik Allah'ıma şükürler olsun ilaçlara başladığımız dan beri kızım çok iyi o krizler bitti bende başka anneler gibi kendime evime vakit ayirabiliyorum artık şimdi 5 gün sonra kızım üç aylık olacak

Bizimkide seninkinden hallice işte. Son güncelleme illaki ana kucağı. Ama anasının kucağı bu akşam bir anda geldi

Düzen mi o da ne bizimkinde de asla düzen yok ya hele şu bi kaç gündür yine bi hallendik ana kucağında duruyordu orda da durmaz oldu. Tabi sende birde gaz olayı var daha sıkıntılısındır inşallah hepimizin bebeleri tez zamanda bir düzene girer ya

Ah ah ah gerçekten okurken kendim yazıyormuş gibi okudum bak bir tek o bakılmadı bizde ben bunu bi doktoruma danışacagim çok teşekkürler peki bir belirti var mıydı enfeksiyon ile ilgili çünkü bununla ilgili hiç bir fikrim yok. Yani idrar yolu enfeksiyonu idrarda herhangi bir belirti veriyor mu az ya da çok yapmak gibi ne bileyim kabızlık gibi ?
Bizimkide seninkinden hallice işte. Son güncelleme illaki ana kucağı. Ama anasının kucağı bu akşam bir anda geldi
Of benim de öyle illa beni istiyor ne olacak böyle ve niye böyle bir anda döndü bize

Konuşmaya çalışıyor mu bebişleriniz
3.ayimizi karşılarken durumlar nasıl sizde kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…