Ben hastaneye cuma gideceğim, o gün 3 ay doluyor ama pazartesi sağlık ocağında ölçüldüğünde benimki de 700 gr almış gözüküyordu. Dediğin gibi ilk 2 ay 1200 civarı almıştı hep. Kilosuna maşallah yorumu yaptı sadece ama ben de kafaya taktım
Annelik duygusu çok değişik ne kadar bizi yordamlarda en ufak birleyse pişman oluyoruz aklımız çıkıyor gelsin herşeyi yapsın yeterki iyi olsun diyoruz iyiki varlar inşallah hemen iyileşir bade kuş
Sıcak bir şey içmeye bile vakit yok ki sürekli anne diye peşimde annem geldi evden kovuyor kadını ben dışında kimseyi istemiyor. Anneye düşkün olmak okay güzel de aşırı yıprandım aşırı
Ben hastaneye cuma gideceğim, o gün 3 ay doluyor ama pazartesi sağlık ocağında ölçüldüğünde benimki de 700 gr almış gözüküyordu. Dediğin gibi ilk 2 ay 1200 civarı almıştı hep. Kilosuna maşallah yorumu yaptı sadece ama ben de kafaya taktım
Kızlar artık her ay bir kilo alamıyorlar yani 1 yaşında mı ne doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Bir de 3 ve 4. Ayda etrafı izleme, dikkatinin dağılması meme reddi olduğu içinde az alıyorlar. Doktor tamam diyorsa kafanıza takmayın hiç ayda 600 gram yeterli artık
Şişkinlik yapıo kesınlıkle... Bende olsam belkı gazdan fılan kurtulcam.. Ufacık Bı dısarı cıkaym anında karnım agrıo cocuga da gecıo halıyle.. Gercı ıkı gundur kendı halledıo enteresan sekılde, üst gaz hiç atmadı gibi alttan atıo sureklı ve yatar pozisyonda... Oyun halısına koyunca daha rahat atıo ayaklar hareket edınce
Kıza göre normal sanrm.. Bizimde 60..50 dogdu 10cm atmış 2 ayda.. Ona sevındım bayagı.. Kılosu da bayagı iyi almıs ama bnm için biliosunuz krıter degıl
Sıcak bir şey içmeye bile vakit yok ki sürekli anne diye peşimde annem geldi evden kovuyor kadını ben dışında kimseyi istemiyor. Anneye düşkün olmak okay güzel de aşırı yıprandım aşırı
İnan cok iyi anlıyorum.. Bende su içemıorum mesela eskısı gibi.. Hele evde Eymen olsun kahvaltı güç bela, aksam eşim gelene kadar açım oyun delisi bnmkide, ondan nefes alamıyorum
Kızlar artık her ay bir kilo alamıyorlar yani 1 yaşında mı ne doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Bir de 3 ve 4. Ayda etrafı izleme, dikkatinin dağılması meme reddi olduğu içinde az alıyorlar. Doktor tamam diyorsa kafanıza takmayın hiç ayda 600 gram yeterli artık
Aynı şeyleri diyecektim ilk üç ay haftada ortalama 150-300 gram, sonraki üç ayda haftada 100-200 gram almaları bekleniyor. Ben de yanlış hatırlamıyorsam 4-6 ay arası doğum kilosunun iki katına çıkmış olmaları yeterli ve tabii bir yaşta da 3 katına.
İkizlerim yanyana geldiğinde nokta ile virgül gibiler pars dombili olma yolunda onu diyete sokmam gerek pera da sürekli memede kaka yapıcak meme uyucak meme ama mıymıntılığı ile kilo almıyor sadece anne sütü alıyor annemde zayıf kaldı mama ver diyip duruyor istemiyo çocuk her gün deniyorum istemiyor ne yapıyım ben babası tarafına çekmiş yiyen bi çocuk olmucak demekki cuma bi aksilik olmazsa götürücem dr a hem rota aşısı hem kontrolleri için bakalım ne dicek göz muanesine gidemedik haftayada onu halletmem lazım hastaneye gitmek istemiyorum ama zamanları geçiyor