2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bak sen süte geçtiğini hiç düşünme, düşündükçe geçiyor bence. Ben 3 gün kuru fasülye yedim kocam evde olmayınca bitsin diye Bu sabah aklıma geldi aaa kuru fasülye gaz yapmıyor muydu diye

İnan cok iyi anlıyorum.. Bende su içemıorum mesela eskısı gibi.. Hele evde Eymen olsun kahvaltı güç bela, aksam eşim gelene kadar açım oyun delisi bnmkide, ondan nefes alamıyorum
Annem la havle de kızım taş olsa çatlar ama napıcaksın modunda şu hafta bir geçseydi

Aynen benim büyüğü 4. Ayda 850 almış mesela ki mememden saniye ayrılmıyordu o kadar içmeye 1 kg alamamış Badiş kaka da pek yapmazdı 2 3 günde bir, kusmada yoktu ona rağmen yani. Bakalım bez dayandıramadığım Umay ne yapacak ama ben 5. Ayda götürcem limiti yok dün gece 4500 tutmuş hastane, kasımda da 5 binlik olmuştuk öylesine kan değerine baktırdık limit var sanıp. Diğer ay yenileniyor çok şükür ki

Bak sen süte geçtiğini hiç düşünme, düşündükçe geçiyor bence. Ben 3 gün kuru fasülye yedim kocam evde olmayınca bitsin diye Bu sabah aklıma geldi aaa kuru fasülye gaz yapmıyor muydu diye
Ben de inanmıyorum pek ona
3 ile 4 arası mı 4 ile 5 arası mı?
Şu ay meselelerinde kafam karışıyor

Ay evet, benim dombili büyük oğlum da dördüncü ay sadece 500 gram alarak 8 kg olmuştu.

Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Biz acile zeynep kamil e gittik bu arada büyük oğlum için birkaç defa. İlkinde bizim hastanenin çocuk acili corona dolayısıyla kapanmıştı, oraya yönlendirmişlerdi. Sonra da kolayımıza geldi. Salgın durumunda nasıldır bilemem tabii ama hafta içi mesai saati bitiminde falan gidilince gayet nezih ve sakin bir ortam oluyordu ve her şey tıkır tıkır hallediliyordu. Röntgen, kan tahlili vb.

Ebe bize artık bu aydan sonra 600 700 gram alması yeterli demişti ee sürekli 1, veya fazlasını alsa zaten çok kilolu olurlar orantılanıyor bir şekilde

Ben de inanmıyorum pek ona

3 ile 4 arası mı 4 ile 5 arası mı?
Şu ay meselelerinde kafam karışıyor

Ahaha onu biliyorum. 4. Ay deyince 4 bitmiş mi girmiş mi onu bilmiyorum

üçüncü ay kontrolünde dördüncüye girmiş oluyor işte. bitirilen ayın kontrolüne gidiyoruz ya, yoksa birinci ay kontrolüne doğumda giderdik mantıken, birinci aya girmiş oluyor diye.

Kuru fasülye içine ıslatırken kaynar suyun içine birde limon atın gazını alıyormuş ben pişirirlerse koydum aynı limonu sorun yaşamadım

üçüncü ay kontrolünde dördüncüye girmiş oluyor işte. bitirilen ayın kontrolüne gidiyoruz ya, yoksa birinci ay kontrolüne doğumda giderdik mantıken, birinci aya girmiş oluyor diye.
Yani kısaca Pera bu ay en az 400 gr almalı.
Haftalık ortamala 100-200 diyosak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…