2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kuru fasülye içine ıslatırken kaynar suyun içine birde limon atın gazını alıyormuş ben pişirirlerse koydum aynı limonu sorun yaşamadım
Aaa hiç bilmiyordum. Ben soğuk suda ıslatıyorum, suyunu da birkaç kez değiştiriyorum. Kimyonlu da pişirirken ekliyorum, belki de o yzğdrn pek gaz sorunu yaşamıyorum

Bu sefer @bgm21 e bırakmadık birinciliği 19 ocakta 2.adeti oldum, Mubeiz daha da erken sanırım
40 kontrolünde adetliydimm Benimde bugün 3. Günüm 9 ayın acısı çıkıyor resmen artık en son kızımın küçülen bezlerinden taktım. Benim hamilelik önceside çok yoğun geçerdi ama bebekle aşırı zor oluyormuş

@

Kızımda 3 bucuk aylıkken olmuştum buda 3 aylıkken işte. Aslında olunca insan bi rahatlıyor benim kızımda her adette karnım incelıyordu sankı adetle bırlıkte vucut ta yenılenıyır
Bu çok doğru benim bu 3. Adetim ve eskisi gibi yoğun gelmeye başladı ama 3 günde 2 beden inceldim resmen

Bize çok ters orası orası da, Kartal daki devlet yürüme mesafesinde ama çocuk bölümü nasıl hiç bilmiyorum. Allah düşürmesin hastaneye gerçekten ama seneye yine kreş filan sağlık sigortası şart bize ekmek su gibi

Bu çok doğru benim bu 3. Adetim ve eskisi gibi yoğun gelmeye başladı ama 3 günde 2 beden inceldim resmen
Bende olabilir miyim en acilinden ben 8 9 aylık gibi olmuştum ilkinde, bunda da doktor en az 2 3 ayın var dedi. Sadece tek hatırladığım adet olduğun zaman süt biraz daha azalmış gibi hissediyordum o kadar

Bende olabilir miyim en acilinden ben 8 9 aylık gibi olmuştum ilkinde, bunda da doktor en az 2 3 ayın var dedi. Sadece tek hatırladığım adet olduğun zaman süt biraz daha azalmış gibi hissediyordum o kadar

Ay valla incelmeye hayır demezdim tabii ama hamileliğin bile en sevdiğim yanı o dertten kurtulmaktı

Evet benimde azalıyor kesinlikle şişkinliğim gitti çok rahatladım ama bebekle adet olmak çok zor hiç özlememişim

Bak sen süte geçtiğini hiç düşünme, düşündükçe geçiyor bence. Ben 3 gün kuru fasülye yedim kocam evde olmayınca bitsin diye Bu sabah aklıma geldi aaa kuru fasülye gaz yapmıyor muydu diye

Düşünmemek elde degıl, cunku gazlı oldugum gün çatlıyor o da gazdan bu arada bugun bızım menude de kuru fasulye var

Annem la havle de kızım taş olsa çatlar ama napıcaksın modunda şu hafta bir geçseydi

Bnmde gecen hafta tatılken oyleydı, o cekı hafta da hastalıktan dolayı evdeydık, ıkı hafta kombo oldu bende gunleri saya saya bitirdim valla, allahtan okul tatılı 1 haftaydı, yoksa 3 hafta evde, hele kıskanclıgın pik yaptıgı zamanlar

Ahaha onu biliyorum. 4. Ay deyince 4 bitmiş mi girmiş mi onu bilmiyorum

4 bitio, 5.ayı sayıyorsun aslında.. Eşimle de bu yaş muhabbetinden anlaşamam.. Ben sekılde dıyorum o bir yaş daha buyuk soyluyo, sanrm dogunca direkt bir yaşındaydı benım herif

Aaa hiç bilmiyordum. Ben soğuk suda ıslatıyorum, suyunu da birkaç kez değiştiriyorum. Kimyonlu da pişirirken ekliyorum, belki de o yzğdrn pek gaz sorunu yaşamıyorum

Bende karbonat attım, işe yaradı mı anlamadım da, dün yaptım, yıyıp apar topar hastaneye gittik Eymen uyanmadan dönelim diye

uyku düzenini nasıl yapsam kızlar. Yani kaçta uyutsam geçenlerde akşam 9 da yattı sabah 5 30 kalktı yani öyle de çok erken kalkıyor. Kaçta yatırmam gerekiyor gündüz kaç saat uyuması gerekiyor bilmiyorum. Bir düzenimiz vardı aslında o baya bozuldu. Birde bu ara havalar güzel diye dışarı çıkıyoruz düzen hepten bozuluyor uyuyacağı saat dışarıyı izliyor. Bu konuda kafam çok karışık

Kızlar selam siz bundan aldınız mı ise yarıyomu acaba bende almak istiyorum ama içinde dururmu bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-07-19-50-47-693_trendyol.com.webp
    13 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar selam siz bundan aldınız mı ise yarıyomu acaba bende almak istiyorum ama içinde dururmu bilmiyorum
Bende var babybjörn markası kuması fılan rengi attı hemen . Ablam merfbaby mı neydi ondan aldı taş gibi çıktı.
Vallahi benim elim ayagım ,mama yaparken tezgahta,hazırlanırken yatagın üstünde,tüm yemek zamanları masada
Çoğunluk içinde uyuyor bırde

Bende içinde dursun istiyorum eşime diyorum beyefendi bana diyor almadığın bir şey kalmadı beni sinir etti sanki tüm gün çocukla kalan o bi akşam görüyor çocuğu biraz oynuyor okdr rahat rahat konusyor oradan neyse inat ettim bende alacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…