2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim için hala fındık bak böyleydi fındığım şimdi hamsi diyorum hahaha
Eki Görüntüle 3383449
Yaa yegenım 1900 dogmustu nasıl mınık gelıyordu bıze kımlık kagıdı kadar boyu vardı. Ne şanslı annesi ona ne güzel bakıyor baktı
Birde bı dogum yap bak nasıl adetlerın agrısız acısız bırde az oluyor... Yalannn Cidden bebekle zor wc ye vakıt ypk kı

Amannn alacagım tabi Ben kzıımda öyleydim bakıyordum bu ayda neyle oynuyo oyum halısı işte zeka kartlrı hemen aksamına hayatım bunlar bunlar lazım Al onu da al
Şimdide dıyor kı bedavadan büyüyo bu çocuk hıc bısey almadık .. Neden sor bi çünkü ben hepsını 1. De aldım

E bak işte boşuna almıyoruz ki

Yaa şimdiden büyüdü ilk zamanlar kucağıma almaya korkuyordum prematüre kıyafetleri bile küçük geliyordu zaman gerçekten su gibi geçiyor

Yeni güncelleme; zamanında şapka bandana taktırmayan bebem uykuya dalarken yüzünün kapatılmasıyla rahat ediyor bunların güncellemeleri de bi tuhaf anam

Emziği kendinden büyüktü maşallah güzel büyüdü çok güçlü benim kızım

Emziği kendinden büyüktü maşallah güzel büyüdü çok güçlü benim kızım
Fotoda ilk dikkatimi emzik ve Lena’nın bal ağzı çekmişti doktorum söylemişti, anne karnında ve doğumdan sonraki 3 ay kız bebekler daha güçlü oluyormuş, Lena da bunun güzel bir örneği

Kızlar selam siz bundan aldınız mı ise yarıyomu acaba bende almak istiyorum ama içinde dururmu bilmiyorum
Ben mamma markasının aldım o kadar seviyor ki iyi ki almışım diyorum harika kurtarıcı çok seviyor oyuncağı da var onunla oynamayı çok seviyor nesenelere uzanmayı onunla öğrendi mesela ben iş yaparken oturuyor hiç sıkılmıyor ben alana kadar duruyor

Birde bı dogum yap bak nasıl adetlerın agrısız acısız bırde az oluyor... Yalannn Cidden bebekle zor wc ye vakıt ypk kı
Bu hurafe bende tuttu evlenince ağrısı azalır dediler azalmadı ama doğum yapınca bir bakıyordum iç çamaşırıma regli olmuşum nerdeyse hiç ağrım olmuyordu ama bekarken ve hatta ilk yıllarda ölüm gibi bir şeydi. Her ay ağrı kesici iğne yaptırıyorduk

Atabilirmisin canm

Ya demek 3-5 kişinin tutunca herkes tutacak sanıyo ananelerımız
Benımde ılk dıgumdan sonra agrısız olmaya basladı aa tuttu dedım sevıncım kısa sürdü agrılı ve cooook yogun yasıyorum malesef öyleki ilk 3 gün evden cıkmıyorum korkumdan

Kızlar merhaba inşallah iyisinizdir. Bizimki 3 ay 8 günlük oldu geceleri asla uyumuyo şimdi de çığlık atıp duruyo huzursuz ya sürekli çirkeflik yapıyo aynı durumda mısınız

Ay çok fenaymış, benim o kadar yoğun hiç olmadı 6 7 gün sürüyor ama baya ağrılıydı. Doğumdan sonra ciddi olarak rahat etmiştim Sen demire filan baktır canım o kadar kan kaybına bünye dayanmaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…