2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Badekuş nasıl oldu

Kızlar dün oğlumun bıngıldağı çökmüş gibiydi susuzluktan oluyor diye okudum ben mama da veriyorum ama su vermiyordum suyu içtikten sonra düzeldi acaba su düzenli vermem gerekirmi mama verdiğim için birde nabız gibi atıyor bazen sizin bebişlerde oluyor mu

Ben sadece anne sütü veriyorum ama bazı zamanlar bizim de içe çökük oluyor dışarıdan da belli oluyor. O nabız gibi atması da normal diye biliyorum bizde de oluyor

Nabız gibi atma bizde de oluyor özellikle mama içerken farketmiştim bıngıldaklarına hiç dokunmuyorum d vitaminini veriyorum diye doktor da her ay kontrol ediyor ya acaba bilmem gereken başka bişey varmı bakmam gerekir mi oraya dokunmak korkutuyor beni bende bi kere kaka yapsın diye su vermiştim günde 3 kez 60 cc içiyor pars

Su gerçekten yaptırıyormuş ama normalde 4,5 günde bir yapardı dün ve bugün su verdim yaptı aslında mamadan sonra bi çay kaşığı veriliyordu ama hani anne sütünde su ihtiyacı gideriliyor diye vermiyordum ben

Doktora sormuştum ben hem küçülmüş hem çökük geliyordu normal dedi şimdi bak demişti o anda cidden çökük değildi çok açken denk gelmiş olabilirsin dedi benim kızım mama ağırlıklı besleniyor hiç su vermedim şimdiye kadar mama içince de düzeliyor muhtemelen sıvı ihtiyacı olunca olabiliyor

Anneannem her görmesinde su ver çocuklara anne sütüde olsa o süt bal gibi çocukların içini yakar ferahlar suyla diyor mantıklı gelmiyor değil 3. Aydan sonra günde bi çay kaşığı masum bence ben bakmıştım sütümün tadına gerçekten tatlı bişey, pars bugün yaptı ama baya katı yarın veriyim ona biberona koymuştum ben 3 kez çektirmiştim öyle daha kolayıma gelmişti

Öyle bir çılgınlık yapacak yürek yok onda sen olsan belki de

Seni çılgın Hadi oradaaaannn (murat kekillli ses tonuyla söyleyin)
Ay hayatta yapmam... Sadece artık yavas Yavas özguvenı gelişsin diye servisten inince kendı cıkıo eve, abla bahceye kadar getırıo, ben otomatikten izliyorum kapıyı acıorm giriyor.. Ama varya sanıye ıcınde o asansör kapısı açılmasın fenalıklar basıyor hemen apartmanda çığlık kıyamet Eymen Eymen diye

Bende kaşıkla denedim boğuldu biberonla verdim azcık daha iyi içebildi işte kimi dr ver diyor kimi verme diyor yani olmadı yarın ebeye götürüp göstersem baksa bir diyorum suyu da sorarım

Kızlar hamilelikte tiroid ilacı kullananlar emzirme döneminde devam ediyor musunuz ben aynı doz almıştım daha önceden de tiroid problemim olduğu için çok kızıyorum şimdi kendime dün kan tahlili yaptırdım ve aşırı düşmüş hayatımda ilk kez düşük çıktı yarın bir doktora gidip doz ayarlaması yapacağım ama yüksek doz kullanmam bebeğe zararı olmamıştır değil mi emzirirken

Ya of bende öyleyim yenemiyorum bu durumu geçen çok bakkala gitmek istedi bakkal dediğim toplasan 5,10 adım babasını peşinden yolluyorum gizli gizli takip ediyor ama varya biraz geç çıktı aklımda 50 senaryo okula bırakıyorum içeri giriyor ben bekliyorum kadın gidebilirsiniz diyor ama gidemiyorum böyle olmak çok yorucu ama kesinlikle

Ben çocukluğumdan beri troid hastasıyım ilk oğlumda çok yükselirdi hamilelikte ve doğumdan sonra düzenli kullandım bu hamileliğimde hiç yükselmediği için kullanmadım şuanda kullanmıyorum ama ilaçlar içiliyor zaten 1 tane sabah olması lazım aç karnına benimki öyleydi

Bende 25 mg kullanırdım hamilelikten önce düzenliydi hamilelikte fırladı resmen çok yükseldi ve dozu 125 e kadar çıktık bende saf gibi aynı devam ettim hamilelikte kullanılıyorsa emzirmede de kullanılır diye ama hamilelik sonrası düşeceği aklıma gelmedi kullanmaya devam ettim en son 7 çıkan değerim 0.02 çıkmış saçlarım nasıl dökülüyor ben demir sanıyordum meğer sebebi belliymiş yine tiroid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…