Çok şükür toparladı canımBadekuş nasıl oldu
Çok şükür toparladı canımdoktor hem antibiyotik hem influenza ilacı vermiş tanıya da influenza ve pnömoni yazmış. Demekki ciğerleri de kötüydü covidde olmuştu ya. Sağlık ocağı iyi demişti ama anlamadım neden zatürre de yazdığını. Baya yıprandım dün gece yatağa uzandım ayaklarımın altı bacaklarım ağrıyor, resmen yorgunluktan uyuyamadım ya. İlk kez de böyle oluyorum
Şaka ama gercek hamılelıgım boyunca da kullanmadım dogumdan sonrada kullanmadımAy çok fenaymış, benim o kadar yoğun hiç olmadı 6 7 gün sürüyor ama baya ağrılıydı. Doğumdan sonra ciddi olarak rahat etmiştimSen demire filan baktır canım o kadar kan kaybına bünye dayanmaz valla
Doktor bana her mamadan sonra ağzını temızlemesı ıcın 1-2 cay kasıgı su ver mutlaka dedi. Unutuyorum unutmazsam verıyorum ama kaşık zor bende bıberona koyuyorum bır ıkı cektırıp alıyorum.Kızlar dün oğlumun bıngıldağı çökmüş gibiydi susuzluktan oluyor diye okudum ben mama da veriyorum ama su vermiyordum suyu içtikten sonra düzeldi acaba su düzenli vermem gerekirmi mama verdiğim için birde nabız gibi atıyor bazen sizin bebişlerde oluyor mu
Ahh bende öyleyim kızım tek iniyor mecburen ben bebekle inmeyeyım diye balkondan bakıyorum allahtan ev girişe bakıyor . Güvenliğin oraya gidene kadar aklım cıkıyor bırde bizim site asansör yoğun -1 e mi ındı acaba neden gecikti -1 den cıkabılır mı geriSeni çılgın Hadi oradaaaannn (murat kekillli ses tonuyla söyleyin)
Ay hayatta yapmam... Sadece artık yavas Yavas özguvenı gelişsin diye servisten inince kendı cıkıo eve, abla bahceye kadar getırıo, ben otomatikten izliyorum kapıyı acıorm giriyor.. Ama varya sanıye ıcınde o asansör kapısı açılmasın fenalıklar basıyor hemenapartmanda çığlık kıyamet Eymen Eymen diye
Haha demekki iyi besleniyorsun, aman maşallah diyelimŞaka ama gercek hamılelıgım boyunca da kullanmadım dogumdan sonrada kullanmadımMaşallah nerden geliyor bu kan bilmem
Bir ilk yaşayıp gecen yıl ocak ayında tum degerlerım yerle bir olmustu bır tek o ay ılac kullandım şubatta son adetımı oldum
Belki de öyle canım ama ateşim yok sadece halsizlik boğaz ağrısı var. Bence enfluvir kullanılmaz emzirirken, kullanılsa bile sayılıdır 5 gün yazmışlarGeçmiş olsun tekrar
Senin ağrıların sadece yorgunluktan değil hastalıktan da olabilir bu arada. Ben de soğukalgınlığı gibi bir şey geçiriyorum birkaç gündür ve her yanım ağrıyor, aynen ayaklarımın altına kadar.Bade nin ilacından emzirirken kullanabiliyorsan sen de kullansana.
Kızlar bu arada voltaren krem falan sürebiliyor muyduk? Dayanamadım azıcık sürdüm artık sırtıma, inşallah çocuğumun boynuzu falan çıkmaz
Bengayı doğumdan sonra omzum tutulunca vermişti doktorum. Bence aynıdır onlarGeçmiş olsun tekrar
Senin ağrıların sadece yorgunluktan değil hastalıktan da olabilir bu arada. Ben de soğukalgınlığı gibi bir şey geçiriyorum birkaç gündür ve her yanım ağrıyor, aynen ayaklarımın altına kadar.Bade nin ilacından emzirirken kullanabiliyorsan sen de kullansana.
Kızlar bu arada voltaren krem falan sürebiliyor muyduk? Dayanamadım azıcık sürdüm artık sırtıma, inşallah çocuğumun boynuzu falan çıkmaz
Bence özgüveni açısından süperAhh bende öyleyim kızım tek iniyor mecburen ben bebekle inmeyeyım diye balkondan bakıyorum allahtan ev girişe bakıyor . Güvenliğin oraya gidene kadar aklım cıkıyor bırde bizim site asansör yoğun -1 e mi ındı acaba neden gecikti -1 den cıkabılır mı geri
Geliş kolay servısten in hop siteye gir ev. Sabah zor servisi tek bekliyor kuzum .
Belki de öyle canım ama ateşim yok sadece halsizlik boğaz ağrısı var. Bence enfluvir kullanılmaz emzirirken, kullanılsa bile sayılıdır 5 gün yazmışlarArtık doktor yüzü görmek istemiyorum ya hiç gidebilecek halim yok. Dün baktım saçlarımda 3 4 tel beyazlamış şu bir haftada ve sadece bir kilo vermişim. Galiba 30 dan sonra gerçekten kilo vermekte zorlaşıyor
Bizde hiç öyle bir krem yok ama sanmıyorum ya sorun olacağını o kadar. Ona kalırsa fondöten vs de hiç sürmemek gerek arada sürüyorum ben nadir de olsaBizde viks var ben onu sürüyorum öksürük olunca ayak altıma
Ahh bende öyleyim kızım tek iniyor mecburen ben bebekle inmeyeyım diye balkondan bakıyorum allahtan ev girişe bakıyor . Güvenliğin oraya gidene kadar aklım cıkıyor bırde bizim site asansör yoğun -1 e mi ındı acaba neden gecikti -1 den cıkabılır mı geri
Geliş kolay servısten in hop siteye gir ev. Sabah zor servisi tek bekliyor kuzum .
Haha aman ya ben hiç o kadar dikkat etmiyorum sadece 2019 dan beri saç boyatmıyorum bir de bebek şampuanıyla yıkıyorum o kadarViksle aşk yaşıyorum ben bir senedir resmen. Kaç gecedir de burun kenarlarıma sürüp koklaya koklaya uyuyorum.
Ben ilk oğlumda bir sene özel günler hariç oje bile sürmemiştim.bunda prospektüse bile bakmadan verdim voltareni valla omzuma, affet yavrucuğum
Otuz yaşından sonra kilo vermek zorlaşıyor dedin, kırk yaşında olanların (ben) gözü yaşlı şu an(ama bir yandan da kahvenin yanına çikolata gömmeye devam ediyorlar )
Bence özgüveni açısından süper
Çocukken çok büyük olmayan bir şehirde yaşadım. 7 yaşındayken bale kursuna gidiyordum ve çoğu zaman tek gidiyordum. Evet çok yakındı ve büyük ihtimalle annem de sen gibi arkamdan izliyordu ama olsun
Kesinlikle. Küçük güvenli bir Ege şehrinin insana kattıkları diyelim.Bu postun altına İstanbul’da denemeyiniz! Uyarısı koymak lazımben de ilkokul bir civarı sokağın az ilerisindeki bakkala ve onun karşısındaki fırına yollanırdım (annem camdan bakıyor olurdu muhtemelen) ama kendi çocuğumu karşı kaldırıma yollamam tek başına.
Daha geçen gün okul çıkışı eve dönerken çiçekçiden çiçek aldık, o tutmak istedi çiçekleri. Elindeki çiçeklere bakarken de kaldırımın ortasındaki sokak lambasının direğine bağlanmış scootera çarpıp düştü, dizi mizi kanadı. Oğlan da biraz avanak tabii bu konularda ama asıl mesele tüm şehrin magandalar cumhuriyetine dönüşmüş olması. Araç yolu olsun olmasın her an her yerden bir araç çıkıyor. Kaldırımdan giden veya ışıklarda yaya geçidinden geçen motosiklet mi istersin, kaldırıma park eden, ters yönden gelen, yolu kontrol etmeden geri geri giden araba mı istersin, sokak arasında hız yapan, sinyal vermeden dönen, yaya geçidinde yaya görünce iyice gaza basan diğer araçlarımı istersin, hepsi var.
Peki ne yok? yayaların güvenle ve kesintisiz bir şekilde yürüyebileceği, bebek arabası veya tekerlekli sandalye ile de geçebileceği kaldırımlar yok mesela. Mevcut trafik kurallarına uymayanları denetleyecek ve caydırıcı cezalar verecek bir mekanizma yok.
Özgüvenlerini geliştirmenin başka bir yolunu bulmak zorundayız bence özetle
İlki normal ikincisi sezeryan o yüzden iki sezeryab arası nasil olur bilgim yokAklıma takıldığı için soruyorum isterseniz cevaplamayinben vajinal doğum olsun diye istiyordum mecbureb sezeryan oldum. Sizin iki hamilelik yakın ikisi de sezeryan mi? Yakın olması sıkıntı yaratıyor mu? Ya da ne kadar geçmesi gerekiyor?
Biz biraz etobur insanlarız ailecek evde haftanın 2 gunu balık 5 günü etli yemek pişerHaha demekki iyi besleniyorsun, aman maşallah diyelim
Ya tabiki zaten tam bir inci tanesi kızım kırılgan çekingen hassas burcu gibi duygusalBence özgüveni açısından süper
Çocukken çok büyük olmayan bir şehirde yaşadım. 7 yaşındayken bale kursuna gidiyordum ve çoğu zaman tek gidiyordum. Evet çok yakındı ve büyük ihtimalle annem de sen gibi arkamdan izliyordu ama olsun
En az 2 sene diyor doktorlar. İkinci sezeryan için.Aklıma takıldığı için soruyorum isterseniz cevaplamayinben vajinal doğum olsun diye istiyordum mecbureb sezeryan oldum. Sizin iki hamilelik yakın ikisi de sezeryan mi? Yakın olması sıkıntı yaratıyor mu? Ya da ne kadar geçmesi gerekiyor?
Kesinlikle. Küçük güvenli bir Ege şehrinin insana kattıkları diyelim.
Artık ülkemiz ve de İstanbul asla güvenli değil zaten.
Ne yapalım peki biz bu çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?