2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İlerde oğlunun evleneceği kadın şanslı biri olacak
Çocuk işçiye hayır diyemedim anlattıklarından sonra çok güzel bir karakteri olacağına eminim
Maalesef Türkiyede sokaklar hiç güvenli değil. Ben bunu kızımda tecrübe etmedim ama köpek oğlumda çok tecrübe ettim. Tasmalı gezdirsem bile anında kaldırımdan çıkan bir scooter evet evet kaldırımda
Sorunları eksikleri konuşsak sayfalar sürer. Umarım bir gün güvenli sokaklarımız parklarımız olur diyelim
Şimdi kucağımda uyuyan kızımı yavaşca yatağına bırakıp uyunmamasını dileyerek kendime yulaf hazırlayacağım

Biz küçükken müstakil 3 katlı bahçeli bir evde yaşıyorduk aile binasıydı. Ben bahçedeki dut ağacının tepesinden inmezdim çok aktif geçmişti çocukluğum. En unutamadığım şey de evin önünde temiz su kanalı gibi bir şey patlamıştı iski kazmış küçük bir havuz gibiydi ama temiz su burası benim havuzum diye mahalledeki hiç bir çocuğu sokmazdım. Dut ağacında beklerdim kimse almasın diye

Şimdi de işte Bostancı tarafına gitmek aslında çok istiyorum ama çocukların büyümesini bekliyorum. Şu akıllı saatlerden alıcam ben 3.5 yaş gibi sitede 5 yaşında tek başına parkta oynayan çok çocuk var. Yazın gece bile sokaktalar anneleri arıyor konuşuyorlar bir de galiba haritada nerde olduğu da görülüyor

Ay Black mirror un bir bölümünde kızı parkta kayboluyordu. Sonra gözüne bir cihaz taktırmıştı annesi onun gözünden nerde olduğunu ne yaptığını görüyordu. O bölüm geldi aklıma o kadar paranoyak olunmaz tabii sonu da kötü bitti ama tedbiri elden bırakmamak şart

Biz parkta geziyoz oğlum baya keyiflendi
Hava muhteşem bende kendimi dışarı attım sonra bebeği hazırladım ama bir baktım ki bebek arabası yok. Bagaja baktım orda da yok umarım depodadır eşimde uçakta açmıyor. Ama inat ettim pusetle çıkardım oturduk biraz soktum içeri

Ya bende o saatten istiyorum.. Bu ara bakınıodum.. Kullanan var mı? Tavsiye verecek olan?

Çok iyi yaptın vala içerde küflencktm hava güzel olmasaydi da çıkardım o kadar iyi geldi ki

O bölüm geldi hemen gözümün önüne. İlk izlediğimde ütopik gelmişti. Şimdi normal gelmesi bile beni ürküttü

Bence kesin almalısın ben hangi marka model daha bakmadım ama zamanı gelince alıcam kesin

Aynen.. Bizim bahcede cok cocuk oluyo, öyle uzaga göndermem ama en azndn nerde oldugunu görürüm.. Aklım kalmaz.. Yazın her gun inemem ki bahceye incegım gun olur inmiycegm gun olur.. Zaten bayılıo tek basına bahceye inmeye

Ben hatırlayamadım o bölümü ya, bebekli olan vardı bir tane ama orada konu başkaydı. Marka model vs gözüküyor muydu, belki yapmışlardır cidden öyle bir aygıt

Ya instagramda orhan toker (dijital baba) diye bir adam var, teknoloji ve çocuklarla ilgili anlattıkları tüyler ürpertici. Ben biraz mesafeliyim o yüzden erken yaşta çocuğu teknolojiyle tanıştırmakta (akıllı saatlerin de hacklenebileceği ve olası zararları hakkında bir sürü şey diyor adam, biraz felaket tellalı gibi ama bilemiyorum tabii, haklı da olabilir)

Ay ben üniversiteye kadar çocuğun elinden tutup okula götüreceğim sanırım

3 ay kontrolünden geliyoruz ciğerleri iyi çok şükür çocukların öksürük hastalıktan kalma gıcık sanırım, rota aşılarını oldular pera tahmin ettiğim gibi 600 gr almış pars 1 kilo dr az buldu sınırda dedi bide aptamili deneyin dedi biberonu değiştiriyim mi derim avent deneyin dedi uğraştırıcak biraz uğraşalım perayla dedi çok şükür iyiler

Kizlar ben de spiral taktırmaya karar verdim , prezervatif ile çok gebe kalan okudum tedirginim spiral+prezervatif şeklinde çift koruma düşündüm. Tabi spirale güvenip prezervatif i de bıraktırmam. Şehir hastanesine randevu aldım orada takıyorlardir değil mi ? Bir de acılı bir işlem mi korkuyorum azcık ya da sonrasında bi rahatsızlık oluyor mu icerde bi şey olunca ??

Alpinin dediği farklı 300 TL farklı. 300 400 ve 600 çocuk sayısına göre değişen doğum yardımı. Hala aynı başladığından beri. Diğeri süt parası sanırım onu memurlara vermedikleri için bilemiyorum.

Bence yazın her gün ineriz evde vakit hiç geçmiyor iki çocukla ben birini havuza birini de bebek arabasına koyup başlarında dikilmeyi düşünüyorum

Kızlar bu arada ben yazın okula göndermicem inşallah yani oyalayacak hangi kursa götürebilirim. Bale araştırması yaptım eylülden hazirana kadarmış aynı okul gibi. 3 yaşında olacak 2 ay ne yapcaz bilmiyorum, yazlıkta da o kadar kalamam dayanamazlar bize

Bu bölüm

Ya ona bakarsan bebek odasındaki kamera da hacklenebilir. O kadar detay düşünürsem valla bir hastalık sahibi olurum yoluma zor gidiyorum zaten

Eklentiler

• IMG_2743.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 58

Orhan tokeri bende biliyorum.. Ve cok korkutucu gelıyor okuduklarım ama, bazende sakınılan göze çöp batar diyorum koyverıorum.. Zaman cok kotu cook keske yetıskın olup tehlıkelerın farkında olmasaydım dıyorum, malum cehalet mutluluktur
3 yasında jımnastıge de uygun dıolar.. Ben de yazın naapcamı bılemıorm, okul sımdı bıle zorla gidio, yazın arkadasları olmazsa gider mi bilmiyorum.. Ben daha cok sportif seyler dusunuyorum, eymen cok hantal gelıo bana, aslnda kılosuna göre hareketi atik ama göbegı fılan var, sımdı önlem aldım aldım, snra zor olur havalar ısınsın guzel olcak dıorm ama asırı sıcakta da dısarı daa cıkılmıo Kı anam, ayy valla nası olcak bu işler

Kalça ultrasonu düzelmiş çok şükür şu hastalıgı da atlatırsak cok iyi olcak, doktor dınledı yıne, cıgerınde bısey yok dedi.. Bol bol serum fızyolojık dedi, her zmn cekmek bu sefer daha cok doluyor burunları dedı ama kendımı tutabilir miyim bilmiyorum yarın ve haftasonunu da boyle sakın atlatırsam sanrm risk azalacak gibime geliyor.. Allahım inşallah biter bbu hastalık..
Doktor da avmden hemen öyle kapmamoştır abisi taşımıştır, kendımızı suclmmayın dedi ama ahh bunu gel Bnm vıcdanıma dinlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…