2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu bölüm

Ya ona bakarsan bebek odasındaki kamera da hacklenebilir. O kadar detay düşünürsem valla bir hastalık sahibi olurum yoluma zor gidiyorum zaten

Spor klüplerinin yaz okulları oluyor ama yaşı erken olabilir o gruplar için. Özel jimnastik, bale vb kursları var ama onlar da bir iki saat falan, günü kurtarmaz yani. Müzik eğitimi veren kurslardan belki yaz okulu gibi olanları vardır

Badiş çok hareketli atlama zıplama konusunda ama ama esneklik ve kibarlık adına hiç oluru yok yani jimnastik olabilir ama hiç yetenek göremiyorum o konuda dur bakalım bale için hilltown avm nin orda bir yerden fiyat aldım haftada bir 2200 haftada iki 3000 dedi fiyatları iyi gibi aslında

Aynen kurtarmıyor ama bir saat bale sürse bir saat dondurma soluklanma yarım saat eve dönüş filan biraz vakit geçer yine

Rotavirüs ve menenjit aşıları yaptıran vsr mı ? Kaçıncı ayda kaç doz ve fiyat soracaktım
Rota yaptırdık. 26ocaktı sanırım hastanede yapıldı. 16.haftayı geçmemesi lazım gibi hatırlıyorum. Fiyatı içinde 1700 mü ne dedi eşim. Ama eczaneden alınıp Asm de de oluyormuş sanırım. Eczane fiyatını bilmiyorum.

Eymen yeni açıldı ama pir açıldı, ne görürse onu yapıo.. Sımdı de evde cadır kuruyorum ona az kaldı subatta biter yakında, ramazanı da atlattık mı inşallah havalar kırılır, sıcak olmasa da çok soguk olmaz.. Ama sanrm haftaya fılan soguklar gelıomus, bari kar yagsa dıorm, hem hava rahatlar hemde vakıt gecer cocuklara.. Hasta olmasınlar da

Tahmini ne zaman bu emekli amca saçlarından kurtuluruz kızlar
Eki Görüntüle 3383920
Maşallah yaa, cidden sütün yaramadıgı buysa yaradığı nasıl acaba Ah bu kaynanalar gece bnde üzüldüm, gelsin görsün dedım.. Pişman oldum geldıgı gibi akıl vermelere herseye karısmalara basladı.. Daha da zor yani

Sütün yaradığı bebekler benim bebeğimin 3 katı kadar olurmuş biz de sünnet yaptığımız için yardıma geldi çünkü ben korkudan bebeği tutamıyorum geldi geleli her şeye karışıyor gelmese daha rahat olurmuşum

Menenjit yaptıracak mısınız peki? Rotanin bi yan etkisi oldu mu

Kızlar ne güzel bir hava ya gerçi dün daha da güzeldi. Bugün annemi de alıp buradaki açık alanda kahvaltı yaptık. Daha yeni girdik eve. Kızıma da iyi geldi, bol bol uyudu

Yüzme de iyi bir fikir olabilir aslında

Kızlar bizimki gündüz uyuyo gece uyumuyo. Gündüz uyutmiyim gece uyusun diyorum uyku krizine giriyo ne yapıcam ben ya

Bugün resmen sabrım sınanıyor sabahtan beri huysuz, huzursuz. Uykular 10 15 dk gerisi kucak derdinde bıraksan ağlıyor. Memede bile sürekli hareket halinde, huzursuz. Aç değil 2 saatte bir mama verdim nerdeyse, memede emdi aralarda. Altı temiz, sırf rahatlasın diye azıcık çişli bile olsa değiştirdim. Gazı yok. Çıldıracağım. Eşimin de bugün işinin çıkacağı tuttu. Zaten bel, sırt, omuz perte yakın haldeyim. Az önce girdi kapıdan verdim kucağına, kapadım kendimi odaya. Ağla ağla içim dışıma çıktı. Ben tek başıma yapamayacağım belli ki. Olmuyor. Olamıyor

Bugün inan ben de senin gibiyim eşim işte kaynanam gelirdi o da hastalanmış yatıyor evde ve ben bir top ateş olan oğlumla baş başa kaldım. Saatlerce ağladı ve kucaktan inmek istemedi pilim bitmek üzere ama eşimin işten gelişi 9 u çeyrek geçeyi bulur

Ay bugün benimki de öyle ya, sürekli kucak istiyor. Atak haftası mı oldu yine acaba

Öksürük içinmiş..

Ben de oğlan hastalandığında üzerine karanfil saplanmış soğandan medet ummuştum ama hiçbir işe yaramadı, ev adana dostlar kebap salonu gibi koktuğuyla kaldı

Düzeltilmiş tarihe göre atağın ilk günüymüş

Limon ve tuz ferah kokar bence

Eklentiler

• 1000011902.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…