2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tek değilsin bizimde öyle oldu parka gittik geldik ağlamalar başladı gündüz uykusu bozuldu 5 dk tek uyudu dediğin gibi sürekli kucağımdaydi işte şimdi uyudu umarım uyanmaz
Öksürük içinmiş..

Bunu deneyeceğim normal tuz dmi olur mu o

Bizde hazır çadır aldık 5 dk bile oynamadı koltuk kırlentiyle yaptırıyor of evet ya hasta olmasınlar da ne olursa olsun artık
Yüzme de iyi bir fikir olabilir aslında
O zaman para da vermem 4 yaş üstüne ücretsiz yüzme dersi var grup dersi benim kızı 4 yaş diye götürsem ne olur ki acaba

O çadır ne zmndır markajımda ama emınım canına okuyacak hiç almadm, kullanmadığım carsaflarla mınderlerle bişiler yapıorm bayılıo
Ay bu ara uykusu da düzelio gibi.. Sene basından beri uyku düzeni yoktu.. Hastanede kalmam, dogum, kardes etkıledi.. Direniodu.. Bu hafta okulda uyutmadım, evde en gec 9 da uyumus oluyo.. Allahım çok şükür

Bizimde dısarda hava alıp uyuma yerimiz hastane
Kuzum sizde abi faktörü var maalesef ben 5 günlükten beri dışarı çıktığımız için, biz evde durduğumuz zaman kötü oluyoruz. Tabi evimin güneş almaması da bir etken bunda

Kızlar buzluktaki sütü çözdürmek için ilk olarak alttaki dolaba mı koyuyoruz. Ve alta koyduk diyelim ne kadar süre kalabilir öyle?

Ay bizimki ikeanın çadırını çok sevmişti ama tepe tepe kırdı metro marketten daha uyduruk bir şey aldım sonra.

2021’li miydi? Doğum günü yaza veya öncesine denk geliyorsa kolay. soyasosu nun girilen yaş mı bitirilen yaş mı ikilemiyle adamların kafasını karıştırıp sokarsın en kötü

Kızlar buzluktaki sütü çözdürmek için ilk olarak alttaki dolaba mı koyuyoruz. Ve alta koyduk diyelim ne kadar süre kalabilir öyle?

En doğrusu geceden buzdolabına koyup sabaha kadar çözülmesini beklemek tabii. Buzluktan çıkarılan her şey gibi 24 saat içinde tüketilmesi iyi olur.

Ben acelem varsa poşeti direkt kaynar suya oturtup çözdürüyorum ama çok önerilen bir şey değil bildiğim kadaryla.

3. Ayda da yapılıyor rota. 3 ayda devlet aşısı yok diye rota ve menenjit (nimentrix) birlikte yaptırdık biz. İkinci dozları beşinci ayda olacak. Menenjitin üçüncü dozu da var.

Devletin karşılamadığı iki ayrı tip menenjit aşısı var. İkisinin de yaptırılması öneriliyor. İkincisini (bexero) bir yaşından sonra yaptırırız biz herhalde.

Kızlar beneğinizin kakasında hala beyaz susamlar var mı son zamanlarda yine arttı bizim başta iyi bir şeydi ama acaba alerji ile de alakalı olabilir mi diye düşündüm

Kızlar beneğinizin kakasında hala beyaz susamlar var mı son zamanlarda yine arttı bizim başta iyi bir şeydi ama acaba alerji ile de alakalı olabilir mi diye düşündüm
Zannetmiyorum canım alerji olsun. Mutlaka başka belirtiler de olur. Benim kızda da var. Baktığım zaman keyfi yerinde

Teselli olur mu bilmem ama senden daha kötülerin olduğunu da bil diye söylüyorum. Benim kızım abartısız doğdu doğalı bu şekilde. Ve ben resmen yapışık bir halde tek elle yemek iş vs yapmaya çalışıp büyük kızımın isteklerine de koşturuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ne kayınvalide ne anne var yanımda.10 gündür annemin yanındayım dünya varmış dedim elim yüzüm yerine geldi aydınlandım resmen. Şimdi tekrar eve döneceğim diye stres basıyor.

Kızlar bexsero aşısını yaptıran var mı nasıl geçti? Bizim Salı günü merak ediyorum

İlk sezaryenim ölü doğumdu. Ondan üç dört ay sonra hamile kaldım ve tam bir yıl sonra doğum yaptım yani iki sezaryen arası tam bir yıldı.Kızım 22 aylıkken hamile kaldım tam iki buçuk yaşındayken de doğumum oldu.Hepsinde de doktor onayı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…