Ahh bizim de öyle. Biri sürekli onla konuşmalı o da uuuu aaaa guuuu yapmalı. Düşük çeneli diyoruz biz ona
Genelde erkekler daha sessiz olur çok şanslısın berikko erken başlamış
Maşallah be kuzumaEvet bende sakınım aslnda.. Beklemıodm boyle hareketlilik tepkı ler fılan.. Eymene Bı bakıo hayran hayran.. Bi pür dikkat izlio anlatamamhareketi sevıo sankı, birileri olunca evde hareketlilik olunca karın üstü durması bile uzuyor.. Bende Eymen gelınce koyuyorum karın ustu artık.. Eymen de ona bişiler gösterio yapıo gecen kafayı bayagı kaldırdı yuzustundeyken.. Cok karın ustu koymamama ragmen sasrdm.. Ama bazen yuzustu dururken dönüyor bile
Sosyal Bi bebek olcak belli ki.. Bende konusuyorm valla sureklı, o uyuyunca iş güç yapıorm ama uyansın dıye beklıorm, sankı yalnızlığımın ilacı gibi
Maşallah be kuzumavalla doğurduk da büyüttük bile. Nasıl da erken doğurmadın ama
Her zaman dediğim gibi en çok uykuya nazar değer . Bebek çok uyuyunca içinizden bile geçirmeyin bu gece iyi uyuduk diyeGece boyu 15 kez uyanan bebeğim sabah kendini öyle affettirdi
Valla kimseye bahsetmeyeceğim çok uyuduğundan.
Kızlar şu bölgesel incelme cihazlarının emzirmeye bir etkisi olmaz dimiben bu göbeği istemiyorum ya şubat kampanyaları başlamış zor tutuyorum kendimi
Tek tükKızlar bebeleriniz sesli gülme güncellemesi aldı mı?
Sesli güleceği kadar komik bir şey olmamıştır belkiTek tüksanırım nasıl yapılacağını unutuyor
Biz bugün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil. 600 gr almış, sorun değil dedi. Boyu da 62 cm olmuş, asm 59 ölçmüştüaşılarımızı da olduk. Ama direkt 2 saat sonra 6 saatte bir calpol ver 3 kere dedi kendi doktoru 38e çıkarsa ver demişti diğer aşılarda. bugün diğer hastaneye gideceğim, gitmişken kendi doktoruna da uğrasam mı diye düşünüyorum
Ya bide bişey sorcam erkek analarıtrueliving_ Phaedra
Eymende genital bolgede hafif kıllanma var, kolu bacagı da kıllandı, hadi kol bacak neyse de genıtal bölge normal mi? Bayagıdır aklımda hep bişey girio araya.. Insallah gelısıme uygundur, cok arastıramadm da.. Sizlerde bu tip seyler var mı?
Sezaryen daha aşağıda kalıyor sanki ya orayla işimiz yok arıycam birazdan bende işe yararsa sizde gidinEmzirmeye bir etkisi olacağını sanmam ama sezaryen açısından bir sormak gerekebilir belki.
Bu arada aklıma geldi, kızı kendi okulunun yaz okuluna göndermek istemiyorsan Eyüboğlu’nun falan bayağı aktiviteli falan yaz okulu oluyordu, 3 yaştan başlıyordu galiba. Biz gitmedik ama gidenlerden olumlu şeyler duymuştum, daha aktivite ağırlıklı başka okullar da vardır muhakkak.
AdChoices
ADVERTISING
Benim acilen kendimi mutlu hissedecek bir şeyler yapmam lazım. Biraz da kendimi düşünmem lazım belki işlem eritmez ama para verdim diye yememOndam bana da lazımözellikle göbek bölgesi, gerçi o bölgeyi yok edecek cihaz var mı bilemem, alan muthıs genişledi Eymen karnında Bi bebek daha var dio o derece
Aynen anne sütü alanlarda o susamlar sütün yağlı kısmını aldı demek ama susamlar beyaz değil sanki sarı bizdekiHee bende beyaz deyınce dedım beyaz kaka yapıo sandm.. O susamlar sütün yaglı oldugunu gösteriomuş, iyi bişey yani..Spring05 öyle demişti.. Susam olması iyi yani
Bence siz 4. Aya yaklaştınız diye olduGece boyu 15 kez uyanan bebeğim sabah kendini öyle affettirdi
Valla kimseye bahsetmeyeceğim çok uyuduğundan.
Bende bılmıorm sorun mu.. Yani belli Bı zmn snra kıllanması normal ama genıtal olunca bıraz tırstım.. Hormonlar fılan mı yaptı, Bi sürü şey gelıo aklıma.. Eymen boy pos olarak da yaşıtlarından uzun iri duruyo, etkısı oluyo mu bılmıorm.. Bı rahatlasam doktora goturcem onu da Bi.. Bayagıdır kan tahlili vsvs olmadı.Bacaklarında kıllar çıkmaya başladı ama hiç sorun olduğunu düşünmemiştimgenitalde yok.
Sezaryen daha aşağıda kalıyor sanki ya orayla işimiz yok arıycam birazdan bende işe yararsa sizde gidinbebek arabasıyla gidicem ben evin oradakine inş bebek durur. Eşime gidiyorum ben dedim bebekle gideceksen okay ben bakamam çok işim var dedi
Kendi yaz okulu var aslında 3 yarım 5 yarım gibi seçenekleri de var. Bir de okulunda akademi gibi kapalı yüzme havuzu filan da var daha faaliyete geçmedi ama dur bakalım zaman ne göstericek. Belki 3 yarım filan gider bi şeyler yaparız
Benim acilen kendimi mutlu hissedecek bir şeyler yapmam lazım. Biraz da kendimi düşünmem lazım belki işlem eritmez ama para verdim diye yememdün eşim geldi bir sürü çerez getirmiş. Ama getirdiği çerezde tiramisulu badem, tiramisulu fındık, kahveli lokum bilmem ne bilmem ne. Onlar bitmeden bana yine rahat yok gidip geldikçe yiyorum çünkü
Aynen anne sütü alanlarda o susamlar sütün yağlı kısmını aldı demek ama susamlar beyaz değil sanki sarı bizdekimesela rotadan sonra o susam tanelerini göremez oldum ben bir iki tane nadir görüyorum
Bende bılmıorm sorun mu.. Yani belli Bı zmn snra kıllanması normal ama genıtal olunca bıraz tırstım.. Hormonlar fılan mı yaptı, Bi sürü şey gelıo aklıma.. Eymen boy pos olarak da yaşıtlarından uzun iri duruyo, etkısı oluyo mu bılmıorm.. Bı rahatlasam doktora goturcem onu da Bi.. Bayagıdır kan tahlili vsvs olmadı.
Ben 2010 da yaptırdım lazer zamanla çıkıyor doğum yaptıkça özellikle azalma var ama bitmedi kesinlikle. Zaten üst bacak filan sarı görmez demişti o zaman hiç yaptırmadım iyi ki de yaptırmamışım genital de iki üç nokta yanık var. Yapıcaksan mutlaka yazın git yanar yoksa güneş gören yer.Valla bnmde aklımda lazer epilasyon ve mıcrobladıng var.. Epilasyona daha sıcak bakıyorum, mıcrobladıng bıraz kararsızm.. Cunku ınsan kendısıyle ne kadar oynuyorsa devamını istio.. Süreklı de kaş yaptırmak istemem, ama boyle de sureklı kaş alıormgecen bıyık makınesı aldm, artık onun İcin bıle kuafore gidebilcemi sanmıyorum, kaşlarımı da almıorm, ortası sadece, aslında cok dagınık durmuyo bıraz derli toplu ama sadece özensiz gösteriyor gibi.. Yaza Bı cıkaym inşallah.. Yarın da bütünleme sınavı var.. Hiç çalışmadım cocuk hasta olunca butun duzen şaştı, bu dönemi yedim galıba.. Ve dondurcam sanrm öğrenciliği.. Harçlar cok fazla ve dersten kalınca da parasını verıosun sanrm, cok ucuk rakam cıkıo ortaya neyse ama nıyetliyim okuycam o bölümü inşallah
Sezaryen daha aşağıda kalıyor sanki ya orayla işimiz yok arıycam birazdan bende işe yararsa sizde gidinbebek arabasıyla gidicem ben evin oradakine inş bebek durur. Eşime gidiyorum ben dedim bebekle gideceksen okay ben bakamam çok işim var dedi
Kendi yaz okulu var aslında 3 yarım 5 yarım gibi seçenekleri de var. Bir de okulunda akademi gibi kapalı yüzme havuzu filan da var daha faaliyete geçmedi ama dur bakalım zaman ne göstericek. Belki 3 yarım filan gider bi şeyler yaparız
Benim acilen kendimi mutlu hissedecek bir şeyler yapmam lazım. Biraz da kendimi düşünmem lazım belki işlem eritmez ama para verdim diye yememdün eşim geldi bir sürü çerez getirmiş. Ama getirdiği çerezde tiramisulu badem, tiramisulu fındık, kahveli lokum bilmem ne bilmem ne. Onlar bitmeden bana yine rahat yok gidip geldikçe yiyorum çünkü
Bence siz 4. Aya yaklaştınız diye oldudurun kızlar daha 4. Ayda asıl görücez uyku sorunlarını yarım saate alarm kurmuş gibi oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?