Boy ve kilosu şimdi daha da iyi olduTeşekkür ederim46cm ve 2400 dogurunca (sonrasında 2200e düştü ) insanda baya endişe kalıyor. Bu arada benim bebiş de baya baya kahkaha atıyor. Hatta bazen kırılıyor kahkaha atarken dün Niloya kudurak mi yapıp rakkasla başlayıp serdar ortaç ve sonu dans müziği ile bitirip oturduk. Galiba çok yordum bebişi. Yatağa koyar koymaz da uyudu
3 ay kontrolü müBoy ve kilosu şimdi daha da iyi oldu
Yarın bizim de kontrol var. Bakalım kaç çıkacak
Çocuk gelişimini hiç ama hiç tavsiye etmiyorum ben çevremdekilere aslında ama belki lisans yüksek öğretim görevlisi gibi bir şey düşünürsen değişebilirEvet hamıleyken tuylerın cıktgnı duymustm, ama artık agdaya gitmek hem zaman kaybı ıkı cocuklu biri için hemde sıkıldım agdadan, agda olsa bile şöyle 3 4 ayda bir gitsem istiyorumben gidince kuafore komple bakıma giriyorum Baska zaman bulamadgm için öyle yapıodum, gecen güç bela denk getrdm hastane dönüşü sadece alınması gereken elzem yerlere agda yaptırıp cıktım, koymadı degıl eskıden Bi girdim mi manıkur pedıkur sac komple girerdim, şimdi mecburi olanları cabucak yaptrdm
Cocuk gelişimi okuyorum, ya ben hep öğretmen olmak istedim ama okuduğum bölümde ımkansz, anca akademik karıyer yapabılırdm öğretmen olmam için.. Alese fılan girdim ama yıne manısadakı kendı unıve puanım tutuyodu, evlenme aşamasında oldugum ıcın vazgectm.. Şimdi aklıma edeym dıyorumhocalarım tanıyordu, ilk sene sınavlara gitsem bile yeterdi, sonra zaten tez yazcaktm.. Biterdi valla uzmanlık Bi sekılde.. Snra da Baska Bı sekılde ılerletordım dıyorum ama işte o zmnkı akılla anca onu yaptık şimdide okuyayım dedm bastan, yav hem yaş itibariyle zor gelıo, daha doğrusu elınden kalemi bırakınca araya zaman girince insanı zorluyor, hemde coluk cocuk zor.. Hiç çalışamadm ne vızeye ne fınale ne büte eskısı gibi hemen girmio da kafaya, çanı da yukseltıo genç dimağlar, malum beyin boş rahatlık var.. Taşı sıksan suyunu cıkartırsın o yaşlarda.. Neyse bakalım, belkı 2 dersi verip 2 ders kalırsa devam ederm, diğer türlü harç cok yuksek ya
Yok. Aslında 3.5 aylık ama menenjit bexero aşısını olacak. Korkumdan gidemedim3 ay kontrolü mü
Benim oğlum neredeyse doğduğundan beri balgamli kusuyor .. doktor sorun yok ama 6 ay sonrası devam ederse detaylı inceleyelim demişti bilemiyorumKızlar acil bir soru ile geldim. Mamadan sonra biraz kustu ama ilk defa böyle balgamlı mukuslu gibiydi. Çok değildi az kustu ama diş çıkarma işe ilgisi olabilir mi?
Hastalık belirtisi mi yoksa buöksürük ateş yok ama
Ben de sordum da hiç cevap alamadım inşallah sana yazarlar ben de okurumSpiral taktıran var mıydı aramızda regl günü mü taktırdınız yoksa başka gün mü? Acı yaşadınız mı?
İlk 2 ay 1200 almıştı, bu ay 600. İster istemez insan bi üzülüyorBak dedıgım gibi sanrm.. 2.ayda iyi kılo almıstı diye hatırlıyorum senın bebeyı.. 2.ayda Bi pik oluyo bence.. Snra snra yavaslıo kılo alımı, alıolar ama alması gereken kadar.. Maşallah
O boy kılo takıbını iyi ayarlamak lazım, bizde tam 29unda gitmedik, aşıyı ayın 2sine vermişti.. O yuzden net hesaplama yapamıorm.. Ama sanrm 1.5kg almıs onu dıyebilirimbide çift bezliydi o gun, kılodan düştü filan.. Bu ay 29unda ölçümlerini yaptırcam bakalım ne cıkcak.. 3.ayda aşı yok sanrm allahtan
Yakın zamanda serum fizyolojik sıktıysan onu çıkaramadığında da kusuyor. Bizimki de hala balgamlı kusuyor arada bence iyi bir şey sümküremediği için bir yerden çıkarıyorlar hasta değildirKızlar acil bir soru ile geldim. Mamadan sonra biraz kustu ama ilk defa böyle balgamlı mukuslu gibiydi. Çok değildi az kustu ama diş çıkarma işe ilgisi olabilir mi?
Hastalık belirtisi mi yoksa buöksürük ateş yok ama
Canım bende sadece adet günü takılır sanıyordum gerek yokmuş ben daha olmadım çünkü en az 2 3 ay var dedi. Doktor acımıyor dese de bende bilmiyorum uyuşturma filanda yok ben bakır olanı taktırıcamSpiral taktıran var mıydı aramızda regl günü mü taktırdınız yoksa başka gün mü? Acı yaşadınız mı?
Panda siz nimerix mi oldunuz bexsero mu?İlk 2 ay 1200 almıştı, bu ay 600. İster istemez insan bi üzülüyorama kendi doktoruna da sordum, şu an için iyi takip edelim ileriki aylarda kilo alımı azalırsa bakarız dedi. Rota ve bexero aşısını olduk bu ay. Amaaannn sağlıklı olsunlar da, gerisi çok önemli değil. Kardiyolojiye falan da gitmiştik, hepsi iyi çok şükür.
He bir de kendi doktorumuz 5.aya kadar destekli ya da kucakta da olsa oturtmayı tavsiye etmiyorum dedi
Çocuk gelişimini hiç ama hiç tavsiye etmiyorum ben çevremdekilere aslında ama belki lisans yüksek öğretim görevlisi gibi bir şey düşünürsen değişebilir
O kadar çok tanık oldum ki asgarinin altında çalışanlara özellikle ilk meslek yılında. En fazla aldıkları asgari ya da 3 4 bin fazlasıdır o da maksimum yaniAkşam veliden mesaj gelsin, çocuğun kakası, alerjik durumu şu bu valla çok soğudum. Bende anaokulu müdürü olarak çalışıyordum ya o yüzden net olarak biliyorum çok zor şartlar altında çalışıyorlar. Hani yanlışlık yapılır işte para kaybedilir bilmem ne ama konu çocuk olunca işler değişiyor. Kaç öğretmen mahkemelik oldu çocuk elini sıkıştırıyor öğretmene patlıyor. Alerjisi oluyor kuruyemişe yine öğretmen mahkemelik. Düşüyor kalkıyor ihmal diyorlar yine. Tabii ihmal olan durumlar da oluyor da minicik öğretmenler biz iki çocukta bunalıyoruz kaşla göz arasında neler yapıyorlar. O öğretmenlerimiz napsın
İlk 2 ay 1200 almıştı, bu ay 600. İster istemez insan bi üzülüyorama kendi doktoruna da sordum, şu an için iyi takip edelim ileriki aylarda kilo alımı azalırsa bakarız dedi. Rota ve bexero aşısını olduk bu ay. Amaaannn sağlıklı olsunlar da, gerisi çok önemli değil. Kardiyolojiye falan da gitmiştik, hepsi iyi çok şükür.
He bir de kendi doktorumuz 5.aya kadar destekli ya da kucakta da olsa oturtmayı tavsiye etmiyorum dedi
Tabii insanın sevdiği işi yapması daha önemliEvet haklısın... Hemde çok.. Gecen öğretmenimize aynısını dedım, Bız bile bunalıyoruz yeri gelıo kendı evladımızdan, siz hem göz kulak oluyorsunuz hemde bişiler öğretmeye çalışıyorsnz, işiniz hem yorucu hem tatlı diye..
Valla Bi arkadas sırf bu sebepten özel egıtımı tercıh etti.. Maaş konusu bnm için cok onemlı degıl aslnda, ilk etapta ne alıncanı bılıorm, turkıye şartları malumben aslında sevdgm işi yapmak istiyorum.. İngilizce öğretmenliği yapmıstm ama yas grubu 8 10 yas gibiydi, çok mutluydum o zmnlar.. Akademik karıyer yapabılır miyim bilmiyorum, dedıgım gibi cok ineklemem lazım, 30dan snra akıllanan kadın olunca mecburen Bı yerden baslamak gerekıyor ama mahkeme olaylarını pek dusunmemiştim, nasip bakalım.. Kendi alanım aslnda cok para kazandırıyor, hatta cok ucuk rakamlar alabılırım sımdıye kadar calıssam, ama sevemedim.. Aklım hep öğretmenlikte
Kalmış 2 ayımKızlar bölgesel incelmeyi aradım en az 6 ay geçmesini bekleyin dedimecbur yemeyi azaltıcaz
Ben de sordum da hiç cevap alamadım inşallah sana yazarlar ben de okurum
Bexero olduk canımPanda siz nimerix mi oldunuz bexsero mu?
Ay ben bu hafta yeme düzenimi çok bozdumKızlar bölgesel incelmeyi aradım en az 6 ay geçmesini bekleyin dedimecbur yemeyi azaltıcaz
Fiyat ne kadar pekiKızlar bölgesel incelmeyi aradım en az 6 ay geçmesini bekleyin dedimecbur yemeyi azaltıcaz
aaa ben kaçırmışım. Ateş oldu mu?Bexero olduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?