2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Boy ve kilosu şimdi daha da iyi oldu
Yarın bizim de kontrol var. Bakalım kaç çıkacak

Çocuk gelişimini hiç ama hiç tavsiye etmiyorum ben çevremdekilere aslında ama belki lisans yüksek öğretim görevlisi gibi bir şey düşünürsen değişebilir

O kadar çok tanık oldum ki asgarinin altında çalışanlara özellikle ilk meslek yılında. En fazla aldıkları asgari ya da 3 4 bin fazlasıdır o da maksimum yani Akşam veliden mesaj gelsin, çocuğun kakası, alerjik durumu şu bu valla çok soğudum. Bende anaokulu müdürü olarak çalışıyordum ya o yüzden net olarak biliyorum çok zor şartlar altında çalışıyorlar. Hani yanlışlık yapılır işte para kaybedilir bilmem ne ama konu çocuk olunca işler değişiyor. Kaç öğretmen mahkemelik oldu çocuk elini sıkıştırıyor öğretmene patlıyor. Alerjisi oluyor kuruyemişe yine öğretmen mahkemelik. Düşüyor kalkıyor ihmal diyorlar yine. Tabii ihmal olan durumlar da oluyor da minicik öğretmenler biz iki çocukta bunalıyoruz kaşla göz arasında neler yapıyorlar. O öğretmenlerimiz napsın

Benim oğlum neredeyse doğduğundan beri balgamli kusuyor .. doktor sorun yok ama 6 ay sonrası devam ederse detaylı inceleyelim demişti bilemiyorum

İlk 2 ay 1200 almıştı, bu ay 600. İster istemez insan bi üzülüyor ama kendi doktoruna da sordum, şu an için iyi takip edelim ileriki aylarda kilo alımı azalırsa bakarız dedi. Rota ve bexero aşısını olduk bu ay. Amaaannn sağlıklı olsunlar da, gerisi çok önemli değil. Kardiyolojiye falan da gitmiştik, hepsi iyi çok şükür.

He bir de kendi doktorumuz 5.aya kadar destekli ya da kucakta da olsa oturtmayı tavsiye etmiyorum dedi

Yakın zamanda serum fizyolojik sıktıysan onu çıkaramadığında da kusuyor. Bizimki de hala balgamlı kusuyor arada bence iyi bir şey sümküremediği için bir yerden çıkarıyorlar hasta değildir

Spiral taktıran var mıydı aramızda regl günü mü taktırdınız yoksa başka gün mü? Acı yaşadınız mı?
Canım bende sadece adet günü takılır sanıyordum gerek yokmuş ben daha olmadım çünkü en az 2 3 ay var dedi. Doktor acımıyor dese de bende bilmiyorum uyuşturma filanda yok ben bakır olanı taktırıcam

Panda siz nimerix mi oldunuz bexsero mu?

Evet haklısın... Hemde çok.. Gecen öğretmenimize aynısını dedım, Bız bile bunalıyoruz yeri gelıo kendı evladımızdan, siz hem göz kulak oluyorsunuz hemde bişiler öğretmeye çalışıyorsnz, işiniz hem yorucu hem tatlı diye..
Valla Bi arkadas sırf bu sebepten özel egıtımı tercıh etti.. Maaş konusu bnm için cok onemlı degıl aslnda, ilk etapta ne alıncanı bılıorm, turkıye şartları malum ben aslında sevdgm işi yapmak istiyorum.. İngilizce öğretmenliği yapmıstm ama yas grubu 8 10 yas gibiydi, çok mutluydum o zmnlar.. Akademik karıyer yapabılır miyim bilmiyorum, dedıgım gibi cok ineklemem lazım, 30dan snra akıllanan kadın olunca mecburen Bı yerden baslamak gerekıyor ama mahkeme olaylarını pek dusunmemiştim, nasip bakalım.. Kendi alanım aslnda cok para kazandırıyor, hatta cok ucuk rakamlar alabılırım sımdıye kadar calıssam, ama sevemedim.. Aklım hep öğretmenlikte

Bunu iyi dedin, oturtma olayı onemlı.. Ben yenı yenı kucakta hafif oturur gibi tutuyorum artık, cunku cidden agırlastı zor kaldırıyorum

İyi bari hersey yolunda bak ne guzel.. Maşallah

Tabii insanın sevdiği işi yapması daha önemli Sadece öğretmenlikte şu avantajlı olabilir çalıştığım yerde çok cüzi bir rakama farklı sınıfa çocuğun da gelebiliyor. Hemen hemen her kurum kabul ediyor çünkü onlarında ücretsiz alması gereken öğrenciler var kontenjana göre. Geçen yıl hep depremzedeler yönlendirildi ama eskiden öyle değildi. Belki öyle bir şey düşünebilirsin, zaten o işin emeğin karşılığı yok çok çok zor valla

Ben de sordum da hiç cevap alamadım inşallah sana yazarlar ben de okurum
Zeytindallarindan

aslında bu konu baya konuşuldu da yoğunluktan gözünüzden kaçmıştır

Ben taktırdım, takarken az biraz da olsa acı hissediliyor ama öyle aşırı bir acı değil. Sonrasında bel kasık ağrısı olabilir demişti ama bende hiçbiri olmadı. 6 aya kadar da ara lekelenmeler olabilirmiş ki oluyor da. Regl dönemimde takılmadı, öncesinde usg ve gebelik testi yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…