Ben 2010 da yaptırdım lazer zamanla çıkıyor doğum yaptıkça özellikle azalma var ama bitmedi kesinlikle. Zaten üst bacak filan sarı görmez demişti o zaman hiç yaptırmadım iyi ki de yaptırmamışım genital de iki üç nokta yanık var. Yapıcaksan mutlaka yazın git yanar yoksa güneş gören yer.
Bende kaş bıyık evde alıyorum kuaföre sadece kesim ve nadiren makine pediküre o da sayılı yani. Eskiden 20 günde bir dip yaptırırdım sarı saçlar için o dönemi geride bıraktık
Hangi bölüm okuyorsun iki çocukla zor haklısın ama bencede bitir
Evet hamıleyken tuylerın cıktgnı duymustm, ama artık agdaya gitmek hem zaman kaybı ıkı cocuklu biri için hemde sıkıldım agdadan, agda olsa bile şöyle 3 4 ayda bir gitsem istiyorum
ben gidince kuafore komple bakıma giriyorum
Baska zaman bulamadgm için öyle yapıodum, gecen güç bela denk getrdm hastane dönüşü sadece alınması gereken elzem yerlere agda yaptırıp cıktım, koymadı degıl
eskıden Bi girdim mi manıkur pedıkur sac komple girerdim, şimdi mecburi olanları cabucak yaptrdm
Cocuk gelişimi okuyorum, ya ben hep öğretmen olmak istedim ama okuduğum bölümde ımkansz, anca akademik karıyer yapabılırdm öğretmen olmam için.. Alese fılan girdim ama yıne manısadakı kendı unıve puanım tutuyodu, evlenme aşamasında oldugum ıcın vazgectm.. Şimdi aklıma edeym dıyorum
hocalarım tanıyordu, ilk sene sınavlara gitsem bile yeterdi, sonra zaten tez yazcaktm.. Biterdi valla uzmanlık Bi sekılde.. Snra da Baska Bı sekılde ılerletordım dıyorum ama işte o zmnkı akılla anca onu yaptık
şimdide okuyayım dedm bastan, yav hem yaş itibariyle zor gelıo, daha doğrusu elınden kalemi bırakınca araya zaman girince insanı zorluyor, hemde coluk cocuk zor.. Hiç çalışamadm ne vızeye ne fınale ne büte
eskısı gibi hemen girmio da kafaya, çanı da yukseltıo genç dimağlar, malum beyin boş rahatlık var.. Taşı sıksan suyunu cıkartırsın o yaşlarda.. Neyse bakalım, belkı 2 dersi verip 2 ders kalırsa devam ederm, diğer türlü harç cok yuksek ya