2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Diş çıkarırken yuttukları salyalar kakada çıkabiliyor, kusmukta da olabilir bu durumda bence. Geniz akıntısı falan olsa anlarsın zaten hırıltısından nefes alışından. Anlaşılmayacak kadar hafif bir şeyse zaten sorun etmeye gerek yok, bol bol sıvı tüketimi (emzirme veya mama), gerekirse de buruna serum fizyolojik yeterli olur bence.

Burnu tıkalı bile değil aslında. Bayadır hiç sf sıkmadım bile.
Yarın kontrolümüz vardı. Orda doktoru bakar artık da hasta değildir umarım bazen anlayamazsam diye korkuyorum.

Burnu tıkalı bile değil aslında. Bayadır hiç sf sıkmadım bile.
Yarın kontrolümüz vardı. Orda doktoru bakar artık da hasta değildir umarım bazen anlayamazsam diye korkuyorum.
Bizde de oluyor bazen Soya. Geniz akıntısı vs de geçti şükür. Doktoruna sormuştum daha önce ciğerleri temiz geniz akıntısı yok diye olabilir demişti. Önemli olan sürekli olmaması sanırım. Bizimkinin burnu dolunca oluyor ara sıra.

Bana da hormonlardan gibi geldi.. İnşallah ters bişey degıldır.. Ramazan çıksın götüreyim.. AA yada ramazanda götüreyim, genelde boş oluyo o zmn hastaneler

Evet hamıleyken tuylerın cıktgnı duymustm, ama artık agdaya gitmek hem zaman kaybı ıkı cocuklu biri için hemde sıkıldım agdadan, agda olsa bile şöyle 3 4 ayda bir gitsem istiyorum ben gidince kuafore komple bakıma giriyorum Baska zaman bulamadgm için öyle yapıodum, gecen güç bela denk getrdm hastane dönüşü sadece alınması gereken elzem yerlere agda yaptırıp cıktım, koymadı degıl eskıden Bi girdim mi manıkur pedıkur sac komple girerdim, şimdi mecburi olanları cabucak yaptrdm

Cocuk gelişimi okuyorum, ya ben hep öğretmen olmak istedim ama okuduğum bölümde ımkansz, anca akademik karıyer yapabılırdm öğretmen olmam için.. Alese fılan girdim ama yıne manısadakı kendı unıve puanım tutuyodu, evlenme aşamasında oldugum ıcın vazgectm.. Şimdi aklıma edeym dıyorum hocalarım tanıyordu, ilk sene sınavlara gitsem bile yeterdi, sonra zaten tez yazcaktm.. Biterdi valla uzmanlık Bi sekılde.. Snra da Baska Bı sekılde ılerletordım dıyorum ama işte o zmnkı akılla anca onu yaptık şimdide okuyayım dedm bastan, yav hem yaş itibariyle zor gelıo, daha doğrusu elınden kalemi bırakınca araya zaman girince insanı zorluyor, hemde coluk cocuk zor.. Hiç çalışamadm ne vızeye ne fınale ne büte eskısı gibi hemen girmio da kafaya, çanı da yukseltıo genç dimağlar, malum beyin boş rahatlık var.. Taşı sıksan suyunu cıkartırsın o yaşlarda.. Neyse bakalım, belkı 2 dersi verip 2 ders kalırsa devam ederm, diğer türlü harç cok yuksek ya

Spiral taktıran var mıydı aramızda regl günü mü taktırdınız yoksa başka gün mü? Acı yaşadınız mı?

Haha Mardin den getirmiş

Valla hiç öyle değil çok yakın zamanda tecrübe ettiğim için ama umarım öyle olur
Masum bir soru; sadece 4. Ay olcak bitcek mi
Haha bitmez de düzene girebiliyor bazıları ama diş ve hastalık sürecinde hep aynı zorluk ben o düzeni pek kuramadım hatta ben yapamıyorum filan dedim ama şuan görüyorum ki çocuktan çocuğa değişiyormuş. Bence anne ne yaparsa yapsın iş çocukta bitiyormuş

Yine bi umut kapısını açık bıraktın

Gece boyu 15 kez uyanan bebeğim sabah kendini öyle affettirdi
Valla kimseye bahsetmeyeceğim çok uyuduğundan.
Ay kesinlikle bahsetme ben çok iştahlı dedim artık yemiyor çok uyuyor dedim artık uyumuyor sesli gülmeye başladı annem alkış yaptırdı geçen gün o kadar çok güldü ki çok güzeller ya

Herkese merhaba güzel anneler çok çok uzun zaman oldu buralara yazmayalı. Benim bebiş bugün tam 4 ay oldu. 9 Ekim dogumluydu. Aşılarını yaptırdık. 6,800gram ve 65 cm çıktı. Anne sütü ve mama alıyor. Malum bizde boylar kısa. Acaba bebişin boyu nasıl sizce ve kilosu. Aşırı endişeliyim bu konularda.

Ay kesinlikle bahsetme ben çok iştahlı dedim artık yemiyor çok uyuyor dedim artık uyumuyor sesli gülmeye başladı annem alkış yaptırdı geçen gün o kadar çok güldü ki çok güzeller ya
Benimki karşısında dans edince çıldırıyor napıyor bu deli kadın diyordur içinden

Çok çok iyi bence

Çok çok iyi bence
Teşekkür ederim 46cm ve 2400 dogurunca (sonrasında 2200e düştü ) insanda baya endişe kalıyor. Bu arada benim bebiş de baya baya kahkaha atıyor. Hatta bazen kırılıyor kahkaha atarken dün Niloya kudurak mi yapıp rakkasla başlayıp serdar ortaç ve sonu dans müziği ile bitirip oturduk. Galiba çok yordum bebişi. Yatağa koyar koymaz da uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…