2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sağol canım menenjit aşısının karşılanmadığını bilmiyordum eczaneye sorup onu da yaptıralım o zaman

Aynı bizimde böyle bu ara. Yatırma pozisyonuna geçince ortalığı ayağa kaldırıyor. Çok cadı bişey oldu valla. Uyumak istemiyor uyku düzeni hepten gitti zaten. Eskiden ana kucağında durup etrafı izliyordu şimdi ana kucağında söyleniyor gibi sesler çıkarıyor. Kucak istiyor sürekli. Hatta kucakta gezmek istiyor. Ve benim de belim kollarım tutmuyor. Zor bir dönem ama geçen pastaneye gittik orda belki 20 günlük falandır bir bebek görünce çok hüzünlendim. 3 ay geçti bile. Bu ara büyüyeceği korkusu sardı beni

Üç kez sezeryan mi oldunuz yani? İlk ikide sıkıntı olmadı öyleyse. Ben yanlışlıkla olur diye endişe ediyorum.1,5 sene sonra belki güzel olur. Yaş gidiyor çünkü daha doğurup büyüteceğiz

Nasıl sıkıldıysam gündüz artık; kollarım, bacaklarım kabardı. Kaşınıyor birde. 3 yerde ilaç sürdüm. Neyseki uyudu da uyumuşuz. 5te uyandık mama yedi. takılıyoruz şimdilik

Çadırı görünce yazayım dedim İstanbul’da ailem almıştı oğluma biz hastanede yatarken yoksa izin vermezdim çünkü şuan çadır demeye bin şahit ister 50 kere o boruları söküyor zaten çadır hiç düz durmuyor hep ter bir şekilde koltuk masa üstünde salonun ortasına getiriyor oynamıyor ruhum patlıyor geçen kardeşimi içine koy dedi zavallı çocum firar etmişti poşette görünce çeke çeke çadıra götürüyor en son camdan aşağı atarım yakındır eşime dedim topla şunu ruhum patlıyor

Eklentiler

• 17C5EA57-09D9-4435-922A-1ABF8EA2BACA.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar şu bölgesel incelme cihazlarının emzirmeye bir etkisi olmaz dimi ben bu göbeği istemiyorum ya şubat kampanyaları başlamış zor tutuyorum kendimi

Kızlar şu bölgesel incelme cihazlarının emzirmeye bir etkisi olmaz dimi ben bu göbeği istemiyorum ya şubat kampanyaları başlamış zor tutuyorum kendimi

Emzirmeye bir etkisi olacağını sanmam ama sezaryen açısından bir sormak gerekebilir belki.

Bu arada aklıma geldi, kızı kendi okulunun yaz okuluna göndermek istemiyorsan Eyüboğlu’nun falan bayağı aktiviteli falan yaz okulu oluyordu, 3 yaştan başlıyordu galiba. Biz gitmedik ama gidenlerden olumlu şeyler duymuştum, daha aktivite ağırlıklı başka okullar da vardır muhakkak.

Bızım yakındır, konusmak istio ama sesi çıkmıyor yavrumun aglaması bıle mıyavlama gibi nasılda istio onla konusulsun Bi görsen
Ahh bizim de öyle. Biri sürekli onla konuşmalı o da uuuu aaaa guuuu yapmalı. Düşük çeneli diyoruz biz ona
Genelde erkekler daha sessiz olur çok şanslısın berikko erken başlamış

Gece boyu 15 kez uyanan bebeğim sabah kendini öyle affettirdi
Valla kimseye bahsetmeyeceğim çok uyuduğundan.

Bahsetsen de kendımde nazar edebılıosun.. Gupse dio ya cok bakma nazar değer dıye bide cocukla ılgılı olumlu bısey deyınce ertesı gun onun tersı olur, şaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…