2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
2 ay kontrolünde 5 kiloyduk şimdi 5 buçuk kilo. Boyu 60 cm. Sütünde problem var mı dedi yok emiyor ama göğüslerim aşırı yumuşak sertlik falan yok artık. Acaba sütüm mü azaldı benim. Birde gece uykuları 5 saat bile olduğu oluyor bazen o zamanlarda kaldırıp emzirmem mi gerekiyor. Bu ay böyle geri çekilme olabilir normal dedi ama az kilo mı almış sizce

aaa ben kaçırmışım. Ateş oldu mu?
Nimerix neden olmadı?
Pera da yarın olacak
Henüz herhangi bir ateş vs yok. Sadece sabah erken kalktığı için uykuya düştü ve de yine 2.aydaki gibi mememden düşmüyor aşı tam anlamıyla ana kuzusu yapıyor Zeynep’i 2.ay aşılarında da ateş olmamıştı, inşallah bunda da olmaz

tarihte yanlışlık olmasın ama 5. ya da 12.ayda nimerix olacak

Bu ay çoğumuz benzer problemi yaşıyoruz galiba demek ki bu bir problem değil, işi normali Al_pi sen ne yaptın kontrolü? Bir kişi daha vardı bizimle aynı gün doğum yapan ama hatırlayamadım kullanıcı ismini

Benimki uyuduktan sonra bir kez dream feeding yapıyorum 4te 5te uyanmasın diye ama ona rağmen uyanıyor hatta dün gece 2 küsürde uyandı, e ben seni daha birkaç saat önce emzirmiştim, neyin Uyanması bu hani birinin sütü yaramıyorsa o ben olabilirim o yüzden bırak uyuyan çocuğu uyandırma, aç olsa zaten her türlü uyanır

Ben bazen emsin diye zorluyorum emmiyor istemeyince asla almıyor memeyi. Genelde emmesinde azalma da olmadı aslında ama göğüslerim baya yumuşak. Eskiden her gün mastit olurdum sertliğinden şimdi de neden yumuşak diye düşünüyorum inşallah sütüm azalmamıştır ya terbiye olmuştur ondan yumuşaktır umarım

Benimde yumuşak canım, hala göğüs pedine akıyor ama eskisi gibi değil

Kızlar ya hatirlayaniniz vardır kaynanam yüzünden bebeğimden soğumuştum ve çok kötü lohusa depresyonu yaşamıştım. Şu an çok pişmanım bebeğime haksızlık yaptığımı düşünüyorum, onu o kadar çok seviyorum ki ama yenidoğan halini hatırlamıyorum bile ve bu beni çok üzüyor. Umarım o zamanlar hissetmemiştir ona karşı düşüncelerimi

Bana geri döndüler şimdi mesajda atmıştım sapık gibi doktorunuza sorun eğer uygun görürse şimdi görmezse 2 ay sonra yararlanabilirsiniz. Paketi şimdi alıp 2 ay sonrada başlayabilirsiniz diyor. Ben yazıcam şimdi doktora da onay vermezse de paranın değeri kalmadı gidip paketi alıcam bir ara başlarız

Kızlar bebeklerin artık 3. Aydan sonra günlük 15-20 gram alması normalmiş şimdi doktordan çıktım. Benim kız asmdeki ölçümde 650 almıştı çocuk doktorumuz 500 gram hesapladı. Gayet normal dedi.
Bizde aşırı meme reddi var normalde 4. Ayda bekleriz erken mi girmiş atak haftasına filan dedi doktorumuz.ama emzik alıyor meme asla almıyor aşırı huzursuz aşırı ağlak asla uyumuyor çümkü emmyor karnı aç olan nasıl uyusun. Zorla emzirmeye çalışıyorum sadece uykuluyken emiyor.birazdan da emziği direk çöpe atıcam enfazka 1 hafta ağlar alışır nasıl olsa böyle de ağlıyor.
Spirali de şimdi taktırdım 10 gün cinsel perhiz vermişti bir de bthcg sonucumla birlikte adetli değilken taktı. Çok basitmiş asla korkulacak bir şey yok acımadı yani yaptırmak isteyip cesaret edemeyen arkadaşlar hiç korkmasın. 15 gün sonra kontrole gidicem. Biraz kanama yapar dedi. Adetinin normal zamanda olmasını bekleriz dedi.

3. Ayın dolmasıyla bizimde yeme düzeni tamamen değişti önceden meme reddi vardı şimdi mama daha çok memeye düştü ama benim sütü de biliyorsunuz yetiyor mu yetmiyor mu aç mı değil mi diye geçiyor günlerim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Bu arada bezler normal ama ben kendimi nasıl şartlamışsam sadece emince aç gibi geliyor çocuk

soyasosu güncelleme, aşıdan 6 saat sonra ağlama krizlerine girdi. Ateş hala yok, yüksek ihtimalle ağrısı var. Ne kucakta.ne yatakta duruyor. Calpol verdim, slinge bağladım şimdi, evin içinde geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…