2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım ilk aylarda bir kilo almasi bekleniyor ama her bebek gelişimi farklıdır midesi küçük minyonsa bebek 500 ideal ama iştahsızlık mi var memeyi neden isteniyor bakılması iyi olur idrar yolu enfeksiyonu da etkiliyor ben ondan da korkuyorum ..birde gece uykusu uyuması çok harika ama büyüme için ve memelerin gün içinde süt sağıma uyarilmask için çok önemli benim ki gece uykuya kendini verince süt verimliliğim azaldı ..
O yüzden saatimi kurdum önceleri uykuda emmiyordj ama şuan uyurken emiyor emziriyorum geri yatiyorum saatini takip ediyorum çok geçmeden kendi uyanıyor bu sefer
Çünkü emmiyen bebek kilo alımına az oluyor bol su iç bolbol emzir
Ben uyandırmadan kendim sessizce emziriyorum sanada dene derim

soyasosu güncelleme, aşıdan 6 saat sonra ağlama krizlerine girdi. Ateş hala yok, yüksek ihtimalle ağrısı var. Ne kucakta.ne yatakta duruyor. Calpol verdim, slinge bağladım şimdi, evin içinde geziyorum.
Sen Nasılsın canım gubler nasıl geçiyor?
Ben yoğunluktan bebegin artık sosyalleşmesi durumundan emerken gözlerinin hep bende olmasından ötürü yazamıyorum tlf elime alıp.
Bebekle ilgilenmem gerekiyor gibi hissiyat oluyor konuşmak istiyor devamlı ilgi istiyor

Çok şükür canım bizimki artık çevreyle daha çok ilgileniyor. Hatta beni emerken bile bi bırakıp etrafı izleyip sonra memeye dönüyor her gün dışarı çıkıyoruz, anneme gidiyoruz falan derken benimki baya sosyal ve geveze bir şey oldu çıktı

Bırakıp geri alması olayı beni öldürüyor
Büyüdüklerini farkettigimiz bir aymis gerçekten 3.ay

Ne çabuk zaman geçiyor
Bazen ne oluyoruz ne yapıyoruz bı durun duralım diyesim geliyor

Benim doktor kesin izin vermez
Dur ben de bir araştırmalara gireyim

soyasosu güncelleme, aşıdan 6 saat sonra ağlama krizlerine girdi. Ateş hala yok, yüksek ihtimalle ağrısı var. Ne kucakta.ne yatakta duruyor. Calpol verdim, slinge bağladım şimdi, evin içinde geziyorum.
Ah yaa yarına kadar geçmiş olcak ama

Üç kez sezeryan mi oldunuz yani? İlk ikide sıkıntı olmadı öyleyse. Ben yanlışlıkla olur diye endişe ediyorum.1,5 sene sonra belki güzel olur. Yaş gidiyor çünkü daha doğurup büyüteceğiz
Evet. Benim doktorum Prof. Perinatolog. İki doğum arası bir yıl olabilir demişti bana. Sıkıntı olmadı çok şükür.

Kızlar bizde rota sancı yaptı sanırım huzursuz
Dün bizde rota olduk oğluma etki etti çok huzursuz gecede normaalde mamasını içer uyur uyumak bilmedi zaten gazlı bebek mamadan dolayı kabız ama sabah az bişey yapmış rotanın etkisi sanırım perada tam aksi uyuyor normalde o durmaz ateş olmadı şükür

Annemlere geldim ben babaannem hep görmek istiyodu annene geçtiiğinde söyle dedi kuran okutmucam diye amcamlarda gelmek istemiş hepsi yarın toplanıcak anneme, tabi babaannem sormuş ben nasıl istersem öyle olsun kalabalığa gelemem derse gelmeyiz diye çocuklar iyiyken çıksın aradan dedim, benim evim misafir kavul edicek durumda hiç değil zaten aradan çıkıcak
O değil benim gögüs altı iltihabı büyüdü yine emzirmek işgence acısı ölmek isticek kadar bide hazırlık yapıcaz annemle annemde nazaramı geliyosun tek bakıyosun millet dillendiriyomu acaba diyor göz göz şişlik bildiğin çıban ama hamileykende oluyordu yaklaşık 2 bucuk senedir çekiyorum bunu doğumdan sonra daha çok olmaya başladı çok terliyo o mu nüks ediyor anlamadım kardeşim yurt dışında araştır bak onların bi kremi vardır al getir dedim araştırdım kıl kökü iltihabı demek oluyormuş bu büyük kızım 3 aylıkken meme reddi yapmıştı çok üzülmüştüm emmiyo diye bunlar emiyo ama öyle zoruma gidiyor ki

Bizimki gitmeden yapmıştı inşallah ishal olmaz ortalığı bok götürür

Biz salı gittik gözü çapaklanınca bugunu beklemedık. Rota yapıldı biz bu ay 900 gram almışız 4200 dü 5100 olmuş. Doktor iyi dedi yorum yapmadı boyunada 57 dedi ama öyle üstten bakıyo bizim asm düzgün ölçüyor .
Hafta ıcıde asm ye giderim.

Kızlar bize 3. Ay çok güzel geldi nerdeyse 1 aydan fazladır emmeyen emmek istemeyen bebeğim dün gece emdi ve hemde ucsuz dünden beri emerken aglamıyo ve uç almıyor . Allahıma şükürler olsun ben kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…