2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Teşekkürler canm sizin de öyle mi diye atıyorum rengi koyu sarı geldi bna normal mı değil mi belki bilginiz vardır diye

Bana da normal geldi ama bir anormallik varsa sen daha iyi değerlendirirsin. Diğer bezleri çok mu daha açık renkli oluyordu da şüphelendin mesela? Tabii bezdeki çiş sayısı fazlaysa rengi ondan da koyu gözüküyor olabilir ama dediğim gibi, sence normale göre koyuysa büyük ihtimalle enfeksiyondan ziyade yetersiz sıvı alımına işaret ediyordur. Gece emmediyse veya az emdiyse ondan olabilir mesela.

Sabahları bizim ilk idrarımız da koyu olur ya aynı nedenden ötürü.

Keşke nimenrix ile başlasaydı ya kıyamam her doktorun aşı takvimi ayrı oluyor ama 2. Ay çok oldular ya 3 aşı birden 3. Ay da bexsero zorluyor galiba. Ben nimenrix ve rotayı beraber yaptırdım çok rahattı calpol bile vermedim ama yola çıkmıştık ya tüm yol uyudu 2 saat aşıdan sonra biraz kucak istedi o kadardı

Ben sonradan hatırladım biz bexsero yaparken bizede doktor calpol verebilirsiniz demişti ki normalde demez. Bende kahvaltıya gidicez eve gidince versek olur mu dedim olur dedi. Bizde en az 3 4 saat dışarda dolaşmışızdır Bade de ama o kadar kötü geçmedi. Ya da hep ağlıyordu ya zaten hatırlayamadım

Kızlar ben 4. Ayda götürmeyelim dedim doktora ama 4. Ayda demir başlanıyor galiba değil mi? Ocean microfiber yazmış Badeye siz gidince banada söyler misiniz

Bizim doktor da öyle. Sadece bexsero için calpol öneriyor. 6 saatte bir 2 gün boyunca ver demişti bana. Redpanda11
Sen vermeye devam et bence ağrısı da olacaktır.
Acı çekmesin yazık.

Normal görünüyor renk olarak

Tamam kızlar çok teşekkür ederim evet pheadra genelde öyle değil sabah öyle görünce şaşırdım biraz endişe ettim bir sorun olursa götüreceğiz doktoruna artık

Tamam kızlar çok teşekkür ederim evet pheadra genelde öyle değil sabah öyle görünce şaşırdım biraz endişe ettim bir sorun olursa götüreceğiz doktoruna artık
Bez marka değişikliği var mı? Molfix pure soft ta içindeki jeller sarı. Biraz fazlz çiş olsa iyice sararıyor. Belki başka markalarda da farklıdır. Bilgin olsun

Bez marka değişikliği var mı? Molfix pure soft ta içindeki jeller sarı. Biraz fazlz çiş olsa iyice sararıyor. Belki başka markalarda da farklıdır. Bilgin olsun
Sleepy natural kullanıyorum canm doğduğundan beri kullanıyorum enfeksiyondan korkuyorum ben ya inşallah öyle değildir

Son düzenleme:
Kızlar ben 4. Ayda götürmeyelim dedim doktora ama 4. Ayda demir başlanıyor galiba değil mi? Ocean microfiber yazmış Badeye siz gidince banada söyler misiniz

Biz erken başladık. Bazı doktorlar test yaptırıp öyle kullandırıyor ama çoğu direkt başlatıyor 4. Ayda. Bize günde bir ml dedi. Ocean microfer.

Tabii demir olduğu için herhalde bizim aldığımız gibi beslenmeden en az bir saat sonra ve önce vermek uygun olur.

(Dün veremedim ben o yüzden, ağzı yarım saat boş kalmadığı için)

Benimkinin gece ağzı boş kalmadı. Şu büyüme atağı denilen şey doğru olsun lütfen bazı doktorlar inanmıyor ben de aslında pek inanmıyorum ama inanmazsam hayatta kalamam
2 gecedir benim ve babasının canına okudu küçük kızım.
Emzirip yatırdım sonra uyanmasına kalktım hah dedim süper baya iyi uyuduk. Bi baktım 25 dk olmuş ahshshs

Canım nasıl oldu Zeynep?
İnsan çok etkileniyor gerçekten ben korkumdan 5.aya erteledim.
Rota için ateş beklenmiyor, bexsero yan etkisi bu saydıkların o kadar araştırdım ki.
Bugün çok daha iyi olacaktır
Uyku sersemi en son 8.30 gibi emdi. Bir daha da emmedi. Yine ağlıyor,ağrısı var yüksek ihtimalle. Calpol verdim tekrar az önce. Eşim uyuttu bir şekilde

Bizim doktor da öyle. Sadece bexsero için calpol öneriyor. 6 saatte bir 2 gün boyunca ver demişti bana. Redpanda11
Sen vermeye devam et bence ağrısı da olacaktır.
Acı çekmesin yazık.
Ah işte kendi doktorumuz olmayınca iletişim eksikliği oldu. Çünkü bizim doktorunuz da 38olmadıkça calpol verdirmiyor. Bu doktorun tarzını bilmeyince benim de cahilliğe denk geldi

Galiba 6. Ayda bir test yapacak çünkü bizde ocean yeterli gelmemişti. Bir demir ilacı verdi çocuğun dişini boyadı aman kızlar o konuya dikkat edin. Bazı demir ilaçları diş boyuyor verince hemen silip su vermek gerekiyor. Ocean boyamıyor ama. Neyse sonra ben sinirlendim dedim iki dişi var o da boyandı ve silsem de tamamen beyaz olmuyor. Tetegil gibi bir şey verdi muz püresine karıştırıp veriyordum

Bizde bade kilolu olduğu için demir deposu hızlı boşalmıştı çok hızlı büyüdüğü için. Sizde de bence öyle olmuş olabilir. Bu daha minnak inşallah ocean yeterli olur

Sabah terörü yaşadık resmen. Kırıntı halindeki enerjim tamamen bitti daha bu saatte. Yersiz sebepsiz ağlama zırlama. Kucaktan inmeme. Ve inadına gibi yine yalnızım ekmek almaya diye gitti. Fırını mı alıyor, rögara mı düştü ne olduysa artık. En son uyudu ama yine kucakta. Bıraksam sil baştan

Dün bende babamla tartıştım büyük kızımdan yakınınca çocuk için bir iyi bir şey söylemiyorsun filan dedi. Dedim gel bir saat bak Allah aşkına gör halimi gerçekten perişanım. Benim eşimde araba bakıcam diye kaçıyordu evden bir aydır, bugün çok şükür eksperde alıyormuş. Babamlar geldi kahvaltı yapabiliyim diye, halimi anladı. Dedim dur sen daha 10 dk lık fragmandasın, 24 saat zaman geçirsen ne olacak

Bizimki de ilk kez bugün yabancıladı babama bakıp bakıp ağladı. 4. Ay yaklaşıyor ondan böyleyiz birazda 5 de biraz rahatlayacağız

Bana onu eşim yapıyor üstelik. Of deme çocuğa, terslenme vs. Ama nedense yalnız kalmaya da korkuyor. Kalsana, baksana kolaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…