2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Genel anestezi oldu di mi? Ne kadar sürüyor operasyon, ayılması vs.?
Biz zamaninda eşimi de sünnet yapan sünnetçiye yaptırdık lokal oldu. İğne vuruldu yarım saat sonra uyuşunca işlemi yaptı. 20 dakika filan sürdü. 3-4 saat sonra çok ağladı ama çok çabuk toparladı. Yaptırmayı düşünenler iyice hareketlenme den yaparsa çok daha iyi olacaktır

Bende de bu ay 650 gram aldığı için biraz üzülmüştüm ama doktoru sorun yok dedi. Bende kardiyolojiye götürüdüm gebelik şekerim olduğu işin şükür iyi

Bakımını nasıl yaptın biraz bilgi verir misin ben de 5 gün sonra yaptıracam sünnetini ve korkuyorum
Günde iki kez zeytinyağı sürdük. Sonrasında deriyi indirip o katlanan kısmı ıslak mendil ile temizledik. Oraya kantaron yağı döktük. En son komple her yere silverdin krem sürdük. Bu şekilde gösterdi sünnetçi

Bizim hastanede 60 güne kadar lokal yapılıyordu, bazı yerlerde de en fazla üç aya kadar lokal yapılıyormuş, sonrası genel anestezi demişlerdi bize. Genel istemiyorum pek, böyle kalacak bu gidişle
Ben ilk oğlumu yaptırdığıma 2 yaşa kadar lokal 2 yaştan sonra genel dediler bu oğlumu da çocuk cerrahı yapacak oda aynı şekilde bebekken lokal 2 yaştan sonra genel dediler şaşırdım açıkçası çünkü ilk oğlumda aradığım tüm hastaneler bu şekilde bilgi verdi başka yerlere sorsan özellikle çocuk cerrahı olsun hatta

aa ben biraz daha araştırayım o zaman. İki hastaneye sordum sadece. Sizin hangi hastane olacak?

İnşAllah bizde de öyle olur da atlatırız. Bugün biz de kantaron yağı aldık sırf sünneti için
Kimisi çocuğun aklı erdiğinde kendisi karar versin sünnet olup olmayacağına diye düşünüp yapmıyor ama eğer siz eninde sonunda yaptıracaksanız gerçekten en iyisi erkenden yapmak. Bu aylarda kolay geçiyor şimdiden geçmiş olsun

2 yaştan sonra fallik dönem oldugu için 2 yas sonrası önerilmio.. Bizde Eymeni hala yaptırmadık.. İkisini bir yaptırırım diodum ama imkansz oldugunu farkettm şu hastalık filan gecsın inşallah bende yavastan bakarım.. Gerçi umraniye erdem hastanesinde zafer hoca diolar, eskı doktorumuzda onu önermişti, sanrm butun umraniyeyi o kesmiştir

Bide size şey sorcam, eymen altını açtgmda çiş fırlatırdı ama kendısıne işerdi yavrum 2 numaram hiç çiş fırlatmadı ya, bişey mi var diorm ama snra kendıme normal diye telkın edıorm bide altını açınca ereksiyon oluyo mu sizde? Eymende hep olurdu bunda hiç görmedim ya

Çok teşekkürler bir de şunu sorayım siz de karton bardak mı kullandınız bez değmesin diye yoksa özel aparat mı aldınız

Bizim gelişim psikolojisi hocamız da 2-6 yaş arası sünneti önermezdi .sünnetin en çok travma yarattığı yaş aralığı olduğunu söylerdi işeme konusuna gelince hemen hemen her gün suratimiza ya da kendi üstüne başına işiyor. Ereksiyona gelince evet o da oluyor bizde hatta bazen işeyecegini sanıp bezi bağlıyorum açtığımda yine o halde

Çok teşekkürler bir de şunu sorayım siz de karton bardak mı kullandınız bez değmesin diye yoksa özel aparat mı aldınız
Galiba sünnet yaptıran bir ben varım kendimi sünnetçi başı gibi hissettim evet küçük karton bardaklardan aldık gayet kullanışlı oldu. Sünnetçi bir gün yeterli dedi ama biz 3 gün boyunca sürekli değiştirip koyduk

aa ben biraz daha araştırayım o zaman. İki hastaneye sordum sadece. Sizin hangi hastane olacak?
Ben bursadayım canım dr kendi kliniği var ben özellikle çocuk cerrahı olsun istedim diğer ilk oğlumun ki İstanbuldaydı hastanesi genel oldu gerçekten çok zor oldu bebekken yaptırmak çok iyi hala üzerinden atamadı sünneti senin büyük oğlun olmuşmuydu sünnet İstanbul için Anadolu yakasında önerebilirim hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…