2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben artık sinir krizi raddesine geldim. 2.5 yaş kızım var ilgi bekleyen saatlerce birde buny emzirmeye çalışmakla uğraşıyorum. Emmiyor emmiyor sonra da uyumuyor haliyle aç insan uyur mu uyumaz. Uyumadıkça huzursuz oluyor iyice ağlama krizleri sadece uykuluylrn alıyor memeyi. Eğer emziği çöpe atmazsam tamamen memeden kopacak ilk kızımdada yaşamıştık bıraktırdım onda 3. Ayda bunda da aynı oldu birde bazı meme redleri maalesef kalıcı oluyor ondan korkuyorum
zorladıkça memeyi içerliyot ağlıyor. Oysa sadece uyuturken veriyordum emziği.

Bana onu eşim yapıyor üstelik. Of deme çocuğa, terslenme vs. Ama nedense yalnız kalmaya da korkuyor. Kalsana, baksana kolaysa
Erkekler anlamıyor gerçekten halimizi senin bence yapman gereken ben yürüyüşe çıkıyorum ben markete gidiyorum diyip biraz da olsa onları tek bırakman. Uyu demiyorum çünkü ağladığını duydukça uyuyamazsın 15 20 dk biraz kendine alan aç, eşinde durumu görsün

Benım adam da evdeyken bile evde değil ya anasına gider, ya markete, ya bahceye sigaraya iner yada tuvalete girer kaçıolar resmen evden

Ben mutfağı toparlarım çocuk sende dedim. Ona bile razıyım. Ben toplayayım diyor. Yok dedim. İyiki de öyle demişim. Dün makinayı boşalmadım. Akşam sofrayı kurarken 2 bıçak lekeliydi geri götürdüm üstünde durmadım. Boşaltayım derken bir baktım herşey lekeli. Tablet koymayı unutmuşum dün öyle yıkamış.

Bize teste gerek görmedi, hem küvez hem hastane yatışımız var diye direkt erken başlattı. Aslında bıraktığımız doktor da ikinci ayda başlayalım küvez yüzünden demişti ama kaynamıştı sonra hastane falan girince araya.

En azından kucagına bebek varken bebek aramadın bosver, daha cok dalgınlıklaar olacak.. Ama bnm taavsıyem bebekle baba mumkun mertebe bol vakıt gecırsın.. Şimdi alıştırdın alıştırdın, sonra hiç ellemıolar bişeye.. Ben eymeni bırakıp tiyatroya sinemaya bile gittim eşim iyi Bi baba hatta anne gibi baba öyle diyim.. Ondan gözüm arkada kalmadı hiç.. Ama acemiliği atması için kısa kısa bırakıp markete bakkala kaçın 1 yasından snra da arkadaslarınızla bıle görüşürsünüz... İşi bilcen işe gitmicen gerç 2.de bu hataları yapmam diyo ama çok bekler büyüsün bunu da bırakır kaçarım

Ne bir yaşı ayol, kırkı çıktıktan sonra yakar top gibi babasına atıp kaçacaksın çok sıkışırsa annesini arasın, kayınvalidesini arasın yardım istesin. Alemin enayisi biz miyiz

Ne bir yaşı ayol, kırkı çıktıktan sonra yakar top gibi babasına atıp kaçacaksın çok sıkışırsa annesini arasın, kayınvalidesini arasın yardım istesin. Alemin enayisi biz miyiz

Çok haklısın, mama içse bende atarım o altın topunu valla kucaklarına, taaak topuk ek gıdaya kadar mecburen bağlı bana, snra ver elini kadıkoy cengelköy... Aman sabahlar olmasın sefam olsun oh ohh bunların hayaliyle yasıorm

Mamaya gerek yok ya, sağ sütünü, ver, git. Bizimki biberon hayatta almıyordu ama baktık, acıkınca lıkır lıkır içiyor.

Ha, annede kendini ortamlara atacak hal kalıyor mu tabii, orası daha mühim

Aynı fikirdeyim kızlar. Ebeveyn olmak böyle bir şey. Alıştırın babaları yoksa her şey daha zor olur

Çok geçmiş olsun kuzum ne aşısı oldu ?

Ya aslında bakmak kelimeydi bile saçma sonuçta ortak çocuk hiç minnet duygusu çekemem sabah çocuğun kahvaltısını ettirdim diye bastıra bastıra söyledi dedimki çocuk ortak değilmi tabiki ettireceksin ayy canım sağol filan desem şımaracak ama allahı var bebek bakamaz ama ilk oğlumun neredeyse tüm sorumluluğu onda yemek yedirme dışarıya çıkartma okula götürme vs ama haklısın bende başta vermiyordum yapamaz bakamaz diye alıştırmak lazım bu bebeği direk veriyorum küçükken alışsın

Yaa maşallah ona ilk oğlum 5 yaşında yaptırdık çok zor oldu hala iyileşmedi kaç ay geçti bebekken daha kolay oluyormuş gerçekten
Beklediğimden kolay geçti. Uyuşukluk geçince 4-5 saat çok ağladı. Onun dışında 2 gün çiş yapınca ağladı. Sonrasında bir sıkıntı olmadı. Temizliğini iyi yapmak lazım kolay oluyor bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…