2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Aynen bnde Eymeni ilkokula baslamadan önceki yaz sunnet ettırcem inşallah.. Ama bunda gecıkme istemiyorum.. Eymen peygamber sünnetliydi, cok dolastık ettık vakıt kaybettık.. Bunda hemen yaptırmak istiyorum..
Yaaa bnm oğlan neden ereksiyon olmuyo ya takımlarda Bi sıkıntı yoktur inşallah hiç daha çiş fırlatmadı, ama kaka cok fırlattı

Büyük oğlum bir buçuk aylık civarı oldu. Bunu da öyle yaparız diye konuşuyorduk ama 40 günlükken hastanede falan yatınca daha da sokmak istemedik. Yani ille yaptıracaksak bebeklik döneminde yaptıralım diyorum, yoksa kendisine bırakacağım kararı medicalpark göztepede yaptırmıştık ilkini ama dediğim gibi, orası 60 gün lokal, sonrası için genel diyor. Sen nereyi önerirsin?

Ereksiyon olmuyor galiba, dikkatimi çekmedi ama çiş fırlatıyor. Doktoru pipisinin deliğini biraz dar bulmuştu (sünnet muhabbeti ederken, yaptırsanız iyi olur demişti o darlık yüzünden) ve çişi fışkırtarak yapabiliyor mu diye sormuştu. Yani darlık olunca tazyikli işeme sıkıntısı oluyor anladığım kadarıyla, o zaman da direkt sünnet öneriyorlar.

Aaa bizde bugün randevu aldık haftaya cuma günü 1 de accık ucundan ..
uff ben iğneden çok tırsıyorum yıne katılacak dıye Sonrasından korkmuyorum da iğneden korkuyırum .

Kızlar park yatak için öneriniz var mı ? Ben 70/120 aldım beşiğini ama yatagını viscomu almalıyım visco bebeklere uygun mu bilen bi el atsın .

Dışarı çıkardık, bol bol uyudu emdi. Eve gelince yine emmeye çalışma, ağlama vs az önce slingte uyutup yatağına koydum, 1 bardak çay içinceye kadar uyandı. Şimdi uyku sersemi emziriyorum. Ama daha iyi çok şükür sağ ol sorduğun için

Kızlar park yatak için öneriniz var mı ? Ben 70/120 aldım beşiğini ama yatagını viscomu almalıyım visco bebeklere uygun mu bilen bi el atsın .
Canım yataş twiny olanı aldım. Grupta çoğu arkadaş da onu aldı sanırım park yatak için.

Yavrumun ağrısı vardır ama çok şükür geçiyor
Atlatmış oldunuz

Ayy büyük oğlun iyi yırtmış sünnet olayından darısı küçüğe gerçekten büyükken çok çok zormuş pipim yok diye günlerce ağladı çakmak erdem hastanesi ve Ersoy hastanesini önerebilirim ben İstanbul’da bir tıp merkezinde yaptırdım oğlumunkini onu önermem asla çocuk hala iyileşmedi bide kasap gibi davrandı dr birde benim kendi kuzenim hemşire kendi çalıştığı yeri önermişti emsey Kurtköy ama bana fiyatı çok abartılı geldi 10 bin tl cik inşallah gönlüne göre bulursun canım

Emme saatleri 3 saatte bir oldu 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum emmiyor ya sizin de öyle mi? Mesela şimdi uyudu uyandı 7 dk emdi. Doyuyor mu diye düşünüp duruyorum. Kilosu da az çıktı zaten diye. Mama ver demedi ne yapsam bilemedim. O görümcem geçen sütün de yarıyor maşallah dedi vallahi ondan sonra çocuk emmemeye başladı gözü değmiştir kesin

Yaa çocuğun artık güçlendi emiyordur merak etme. Sen 2 saatte bir emzirmeye çalışma bence. Çocuk artık kendi karar versin ne zaman emeceğine ve ne zaman uyanacağına.
mis gibi kilosu da takılma bu kadar

Yaaa darlık olabılır diosun şu hastalık bitsin de ona bakaym madem ya.. Bi göz Bi o kaldı.. Havalar ısınsın dıye beklıodum ama zaten Bi sıkıntı hissediyodum pipide.. Göstereyim de en azından ona göre gün belırlerız, hemen de sıra gelmez sanrm.. Umraniye kalabalık malum Bnm dogurdugum erkeklerin pipi ya cok ereksiyon oluyo yada hiç olmuyo ortası yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…