2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bariz fesatça.. Zaten oyle oldugunu hissetmesen demezdin bile

Canım çok geçmiş olsun bence kusmukla attığı için burundan gelmemiştir. Bizim hiç ciğerlere inmedi biliyorsun evde hava verdim burun çek öyle öyle iyileşti ama deli gibi kustu. Bizimki de çok öksürüyordu ama bir şey yok dediler hep

Şimdi yine öksürüyor öksürmemesi mucize zaten herkes influenza evde ama çok nadir gıcık gibi. Günde iki kez burun açıp takip ediyorum bende

Ay inşallah öyledir ya.. Sabahtan beri manyak gibi burnunu cekıorm ama sümük az gelıo serum fizyolojik sonrası direkt kusuyor.. Gun ıcınde de bayagı kustu.. Uykusu da Bi tuhaf gibi, derin uyumuyo sanki.. İnşallah kötü bişey demezler ya

Tıkalı burun için ne yapıyorduk sf sıkıp çekiyorum fazla bişey gelmiyor açılmıyorda hışır hışır hava versem mi ventolinle sf karıştırıp mı versem sf mi versem sadece hiç böyle tıkanıklıkları olmadı hasta oldular ama böyle tıkanıklık başıma gelmedi sf sıkınca kusuyolar balgamı atıyolar muhtemelen ilerlerse cigeremi iniyor bu durum ?

Sadece f.serum 2 ml çek hava makinasıyla ver baya rahatlıyor ilaç katma bence dr demeden

Geçmiş olsun
İlerlerse kesin ciğere mi iner kısmını ben de çok merak ediyorum ama galiba öyle oluyor ama çok güçlü bir virüs değilse inmez belki diye düşünüyorum. (Bizimki indiğinde rsv idi). Bizde de tıkanıklık var şu an biraz, aynen çekince pek bir şey gelmiyor. Emzirmeden önce sf sıkıyorum, günde dört kere falan da hipertonik salin veriyorum nebulizatörle. Tuz oranı daha yüksek olduğu için sf den bir tık daha etkili olacağını umuyorum. Bizimki de arada kusuyor, balgamı o şekilde atıyorlar büyük ihtimal.

O zaman soruyu değiştireyim böyle olmayan var mı herkesin erken çıkma ihtimali olmaz sanırım
Canım diş ortalama çoğunlukla 6 ayda çıkıyor bu şiş olan damak 1,2 aya anca patlıyor hemen hemen bebişlerimiz 4 aylık oldu 6 aya yakın alttan diş çıkacaktır o yüzden çoğunluğun bebeğinin damakları böyle

Tecrübeli anneler mama sandalyesini nasıl almayı önerirsiniz ? Masa sandalye olandan mı yoksa katlanabilir olanlardan mı ben bir türlü karar veremedim erken daha ama alıp kenara koymayı düşünüyorum herşeye sürekli zam geldiği için

Benim dişim 8.ayda çıkmış ama kardeşlerimin 4.ayda dişleri çıkmış. Açıkçası geç çıkmasını istiyorum, hemen de çıkmaz belki ama acaba bu şişlik huzursuzluğa sebep olur mu

ikinci sezeryaninizin arasi cok azmis sorun yasadiginizmi dikislerle alakali . bende 8. ayda ölu dogum yaptim

Bak siz önemli bir kritersiniz aynı gün doğdu bu bebeler
Şimdi bir daha baktım yok bizde. Ama salya tükürük eller agızda.
Benımkı basıt olanlardan cok cok rahat kullanıslı portatıf. Her yere söküp taşıdım kızımda.
Yıne olsa yıne onu alırım öbürleri cok hantal gelıyo bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…