2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim dişim 8.ayda çıkmış ama kardeşlerimin 4.ayda dişleri çıkmış. Açıkçası geç çıkmasını istiyorum, hemen de çıkmaz belki ama acaba bu şişlik huzursuzluğa sebep olur mu
Ben Bugğn elleriyle savaş veriyordu ağzına sokmaya çalışıyor du yumruğunu bağıra çağıra biraz dişini kaşıdım sakinleşti ondan olduğunu düşünüyorum huzursuzluğunun her bebiş farklı belki geç patlar belki hemen patlar mesela bazı dişleri hiç anlamazdım oğlumda bazılarında pişik ishal ağlama krizleri eşlik ederdi kapalı kutu gibi neyi ne amaçla yapıyorlar anlamıyoruz inşallah hepsi rahat çıkartır dişini

Bende bakınıyorum. Aslında var bir tane annemlerde. Arkadaşımın oğlunundu kaliteli bişeydi. Kardeşimin oğlu da kullandı. Annem almış saklamış. Ama bakmam lazım. En az 11 senelik ürün. Plastik kısımları bozulmuştur diye düşünüyorum. Bir sakatlık olmasın sonra.

Nasıl bişey olduğunu paylaşabilir misin peki rica etsem

Kızlar 4. Ay ın sinyalleri başladı bizde o kadar zor uyuyor ki yani daha doğrusu o kadar zor gözlerini kapatıyor ki. Gözlerini kapatmasına razıyım dalmasa da, uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyor da. Gözleri bayılıyor kapanıyor kapanıyor birden geri açıyor cin gibi. Belim koptu kucağımda gezdirmekten başka hiç bir şekilde de uyumuyor. Emziriyorum karnı öyle dolu ki gezdirirken lıkır lıkır süt sesi geliyor yine uyumuyor. Şuan hala cin gibi az önce ağladı uykusuzluktan ama kucakta gezdirip gözleri azıcık bayıltınca keyfi yerine geliyor. Nasıl bir şey anlamadım

Oo baya eskiymiş iyice bak dediğin gibi sıkıntı çıkmasın sonra

Benim kızımda zor uyuyor ama ben atak haftası yüzünden olduğunu düşünüyorum

Normalde de uyumayan çocuğum iyice beter oldu sanırım dediğin gibi 4. Ayın etkileri. Ben artık yapmam dediğim herşeyi bu bebeğimde yapıyorum çaresizlikten anason içirdim bir çay kaşığı. Rezene ve kimyon tohumu karışıklı. Hala uyumadı

ikinci sezeryaninizin arasi cok azmis sorun yasadiginizmi dikislerle alakali . bende 8. ayda ölu dogum yaptim
Geçmiş olsun yok hayır şükür çok rahat geçti ikincisi. Zaten doktor kontrolünde oldu sıkıntı olmadı hiç.Ama benimkisi 5 aylıktı belki de o yüzden doktor sıkıntı görmemiştir. Siz doktorunuza danışın yine de

+1 bu yazdıklarını eşime okudum, aynısı dedi direkt. Şu an slingte uyudu güya ama koyunca uyanma ihtimali çok yüksek. Tabi bizde ekstra olarak hafif bir meme reddi de var

Yuh ya ay yemin ediyorum çıldırmıştım. Bu kadarını yapmadığı halde sevmiyorum ben laf sokardım herhalde dayanamazdım senin fikrin yok mu ya başka isim mi kalmadı falan diye, benim bi bal telim var orayı geçince bende ipler kopuyor. Bu kesinlikle kıskançlık ama

bizimki de aynı ayakları ile kendini itekliyor belini kaldırıyor ama ben acaba gelişimi bu ayda buna uygun mu yani çocuğun kalçalarına zarar verir miyiz diye merak etmiştim. Ona göre etkinlik yaptıracaktım yapabiliriz o halde :)

Kızlar doktordan döndük.. Abisi ablası var mı dedi doktor direkt yeni virüs kapmış.. Dedim düzeliodu, hatta bnm tahmınıme göre bugun itibariyle iyice nefesi rahatlamış olması lazımdı sizede demiştim haftasonu cıkarsa gerisi gelir diye.. Meger yine virüs bulaşmış bogazı kızarmış dedi.. Ama solunumu gayet iyi, eger siz çekmeseydiniz simdiye bronşiolit olurdu dedi.. Spring05 sizinkinde bu olabılır, doktor şey dedi cunku, öksürdükçe sırtına pat pat vur, kussun, kusmasını bekleriz balgamı öyle atar dedi.. Yine emmesi bozulur, gögüs iner çıkarsa yine acile getirin dedi.. Doktorda cok tatlıydı, Bi sevdi sinayı, oğluşum da gülücükler saçtı

Çok geçmiş olsun ben bu kış 40 yaş yaşlandım. İki haftada bir hastalanıyor benimkilerde. Bugün miniğim yine bir iki öksürdü hemen burnunu temizledim. Ne zaman bitecek bu hastalıklar acaba size ek bir tedavi verdi mi?

Bu sefer bende dayanamadım yazdım artık yani hayır. Bide diyorum ki bu ismi de koydunuz evet diyor bilmem nerde duyduk. Vs biz ikinizde hamileyken isim konuşurken hiç duymadım ama beğendiğini vs istediğini söyleseydi ben vazgeçerdim asla koymazdım öyle de bir huyum var aile içindeki isimleri koymam bide kayınvalidem ağzından kaçırdı aslanı da istiyormuş aslında direk benim oğlumu koysaymış hiç zorlanmadan

Geçmiş olsun yaa kurtulamadık şu hastalıklardan

Ben mıydım acaba 9kasim da doğum yaptım.yarin gidebileceğiz biz daha 3ay kontrolüne brz geciktik
Rota da olacak
Biz bu ay bı degisklik yaşamadık emmesnde fln bakalım gerileme bzde de var mı bnde çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…