- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben Bugğn elleriyle savaş veriyordu ağzına sokmaya çalışıyor du yumruğunu bağıra çağıra biraz dişini kaşıdım sakinleşti ondan olduğunu düşünüyorum huzursuzluğunun her bebiş farklı belki geç patlar belki hemen patlar mesela bazı dişleri hiç anlamazdım oğlumda bazılarında pişik ishal ağlama krizleri eşlik ederdi kapalı kutu gibi neyi ne amaçla yapıyorlar anlamıyoruzBenim dişim 8.ayda çıkmış ama kardeşlerimin 4.ayda dişleri çıkmış. Açıkçası geç çıkmasını istiyorum, hemen de çıkmaz belki ama acaba bu şişlik huzursuzluğa sebep olur mu
Bende bakınıyorum. Aslında var bir tane annemlerde. Arkadaşımın oğlunundu kaliteli bişeydi. Kardeşimin oğlu da kullandı. Annem almış saklamış. Ama bakmam lazım. En az 11 senelik ürün. Plastik kısımları bozulmuştur diye düşünüyorum. Bir sakatlık olmasın sonra.Tecrübeli anneler mama sandalyesini nasıl almayı önerirsiniz ? Masa sandalye olandan mı yoksa katlanabilir olanlardan mı ben bir türlü karar veremedim erken daha ama alıp kenara koymayı düşünüyorum herşeye sürekli zam geldiği için
Nasıl bişey olduğunu paylaşabilir misin peki rica etsemŞimdi bir daha baktım yok bizde. Ama salya tükürük eller agızda.
Benımkı basıt olanlardan cok cok rahat kullanıslı portatıf. Her yere söküp taşıdım kızımda.
Yıne olsa yıne onu alırım öbürleri cok hantal gelıyo bana .
Oo baya eskiymiş iyice bak dediğin gibi sıkıntı çıkmasın sonraBende bakınıyorum. Aslında var bir tane annemlerde. Arkadaşımın oğlunundu kaliteli bişeydi. Kardeşimin oğlu da kullandı. Annem almış saklamış. Ama bakmam lazım. En az 11 senelik ürün. Plastik kısımları bozulmuştur diye düşünüyorum. Bir sakatlık olmasın sonra.
Benim kızımda zor uyuyor ama ben atak haftası yüzünden olduğunu düşünüyorumKızlar 4. Ay ın sinyalleri başladı bizdeo kadar zor uyuyor ki yani daha doğrusu o kadar zor gözlerini kapatıyor ki. Gözlerini kapatmasına razıyım dalmasa da, uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyor da. Gözleri bayılıyor kapanıyor kapanıyor birden geri açıyor cin gibi. Belim koptu kucağımda gezdirmekten başka hiç bir şekilde de uyumuyor. Emziriyorum karnı öyle dolu ki gezdirirken lıkır lıkır süt sesi geliyor yine uyumuyor. Şuan hala cin gibi az önce ağladı uykusuzluktan ama kucakta gezdirip gözleri azıcık bayıltınca keyfi yerine geliyor. Nasıl bir şey anlamadım
Onlar için atak bizim için batakBenim kızımda zor uyuyor ama ben atak haftası yüzünden olduğunu düşünüyorum
Normalde de uyumayan çocuğum iyice beter olduKızlar 4. Ay ın sinyalleri başladı bizdeo kadar zor uyuyor ki yani daha doğrusu o kadar zor gözlerini kapatıyor ki. Gözlerini kapatmasına razıyım dalmasa da, uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyor da. Gözleri bayılıyor kapanıyor kapanıyor birden geri açıyor cin gibi. Belim koptu kucağımda gezdirmekten başka hiç bir şekilde de uyumuyor. Emziriyorum karnı öyle dolu ki gezdirirken lıkır lıkır süt sesi geliyor yine uyumuyor. Şuan hala cin gibi az önce ağladı uykusuzluktan ama kucakta gezdirip gözleri azıcık bayıltınca keyfi yerine geliyor. Nasıl bir şey anlamadım
Geçmiş olsunikinci sezeryaninizin arasi cok azmis sorun yasadiginizmi dikislerle alakali . bende 8. ayda ölu dogum yaptim
+1 bu yazdıklarını eşime okudum, aynısı dedi direkt. Şu an slingte uyudu güya ama koyunca uyanma ihtimali çok yüksek. Tabi bizde ekstra olarak hafif bir meme reddi de varKızlar 4. Ay ın sinyalleri başladı bizdeo kadar zor uyuyor ki yani daha doğrusu o kadar zor gözlerini kapatıyor ki. Gözlerini kapatmasına razıyım dalmasa da, uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyor da. Gözleri bayılıyor kapanıyor kapanıyor birden geri açıyor cin gibi. Belim koptu kucağımda gezdirmekten başka hiç bir şekilde de uyumuyor. Emziriyorum karnı öyle dolu ki gezdirirken lıkır lıkır süt sesi geliyor yine uyumuyor. Şuan hala cin gibi az önce ağladı uykusuzluktan ama kucakta gezdirip gözleri azıcık bayıltınca keyfi yerine geliyor. Nasıl bir şey anlamadım
Yuh ya ay yemin ediyorum çıldırmıştım. Bu kadarını yapmadığı halde sevmiyorumKızlar hatırlıyormusunuz ben Kerem konuşmamıştım diye üzülmüştüm canım görümcem Kerem koymuştu şimdide oğlumun ismini eklemiş yanına aliyi ya bu kız cidden art niyetli yapıyor bunu artık buna inanıyorum resim paylaşmış orda gördüm yahu ben kendi çocuğuma koymuşum zaten ne gerek var hiç mi kendi isteğin fikrin yok bu kız beni çıldırtıyor artık
bizimki de aynı ayakları ile kendini itekliyor belini kaldırıyor ama ben acaba gelişimi bu ayda buna uygun mu yani çocuğun kalçalarına zarar verir miyiz diye merak etmiştim. Ona göre etkinlik yaptıracaktım yapabiliriz o halde :)Bizimki oturmaya çok meraklı gibi kendini sürekli öne itip ayaklarını kaldırıyor doktorumuzda her çocuk kendine özgü oturmaya meyilli yavaş yavaş kendi kucağınızda oturtun destekle dedi ben gün içinde biraz biraz başladım oturtmaya bu şekilde durmayı çok seviyor dönme hareketlerine başladım bende yerde döndürmeye çalışıyorum hala kendisi dönmüyor ama
Bizim doktor calpolu 38 olunca verirsiniz demişti. Şu an sadece önlemlerini alman yeterli olur gibi; kıyafet inceltme, ılık bir duş vs.Bizimkinin ateşi 37.5 oldu kaçtan sonra endişelenmeliyim
Çok geçmiş olsun ben bu kış 40 yaş yaşlandım. İki haftada bir hastalanıyor benimkilerde. Bugün miniğim yine bir iki öksürdü hemen burnunu temizledim. Ne zaman bitecek bu hastalıklar acabaKızlar doktordan döndük.. Abisi ablası var mı dedi doktor direktyeni virüs kapmış.. Dedim düzeliodu, hatta bnm tahmınıme göre bugun itibariyle iyice nefesi rahatlamış olması lazımdı sizede demiştim haftasonu cıkarsa gerisi gelir diye.. Meger yine virüs bulaşmış bogazı kızarmış dedi.. Ama solunumu gayet iyi, eger siz çekmeseydiniz simdiye bronşiolit olurdu dedi.. Spring05 sizinkinde bu olabılır, doktor şey dedi cunku, öksürdükçe sırtına pat pat vur, kussun, kusmasını bekleriz balgamı öyle atar dedi.. Yine emmesi bozulur, gögüs iner çıkarsa yine acile getirin dedi.. Doktorda cok tatlıydı, Bi sevdi sinayı, oğluşum da gülücükler saçtı
Bu sefer bende dayanamadım yazdım artık yani hayır. Bide diyorum ki bu ismi de koydunuz evet diyor bilmem nerde duyduk. Vs biz ikinizde hamileyken isim konuşurken hiç duymadım ama beğendiğini vs istediğini söyleseydi ben vazgeçerdim asla koymazdım öyle de bir huyum var aile içindeki isimleri koymam bide kayınvalidem ağzından kaçırdı aslanı da istiyormuş aslında direk benim oğlumu koysaymış hiç zorlanmadanYuh ya ay yemin ediyorum çıldırmıştım. Bu kadarını yapmadığı halde sevmiyorumben laf sokardım herhalde dayanamazdım senin fikrin yok mu ya başka isim mi kalmadı falan diye, benim bi bal telim var orayı geçince bende ipler kopuyor. Bu kesinlikle kıskançlık ama
Geçmiş olsun yaa kurtulamadık şu hastalıklardanKızlar doktordan döndük.. Abisi ablası var mı dedi doktor direktyeni virüs kapmış.. Dedim düzeliodu, hatta bnm tahmınıme göre bugun itibariyle iyice nefesi rahatlamış olması lazımdı sizede demiştim haftasonu cıkarsa gerisi gelir diye.. Meger yine virüs bulaşmış bogazı kızarmış dedi.. Ama solunumu gayet iyi, eger siz çekmeseydiniz simdiye bronşiolit olurdu dedi.. Spring05 sizinkinde bu olabılır, doktor şey dedi cunku, öksürdükçe sırtına pat pat vur, kussun, kusmasını bekleriz balgamı öyle atar dedi.. Yine emmesi bozulur, gögüs iner çıkarsa yine acile getirin dedi.. Doktorda cok tatlıydı, Bi sevdi sinayı, oğluşum da gülücükler saçtı
Ben mıydım acaba 9kasim da doğum yaptım.yarin gidebileceğiz biz daha 3ay kontrolüne brz geciktikBu ay çoğumuz benzer problemi yaşıyoruz galibademek ki bu bir problem değil, işi normali @Al_pi sen ne yaptın kontrolü? Bir kişi daha vardı bizimle aynı gün doğum yapan ama hatırlayamadım kullanıcı ismini
Benimki uyuduktan sonra bir kez dream feeding yapıyorum 4te 5te uyanmasın diye ama ona rağmen uyanıyorhatta dün gece 2 küsürde uyandı, e ben seni daha birkaç saat önce emzirmiştim, neyin Uyanması bu hani birinin sütü yaramıyorsa o ben olabilirim o yüzden bırak uyuyan çocuğu uyandırma, aç olsa zaten her türlü uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?