2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İmdat diye bağıracam vallahi iki saattir aralıksız ağlıyor uykusu var uyuyamıyorum da sakinleşmedi bir türlü. Babasına da inanılmaz sinirlendim sinirden ağlıyorum . İkinci çocuğu asssssla düşünmüyorum bu yüzden ya. Kafayı yemek üzereyim

Kızlar benim bu bebe acayip heyecanlı ya sizinkilerde böyle mi heyecandan tükürüğünü yutup boğuluyor arada
Bunu yazmaya geldim resmen siz yazmışsınız çok heyecanlanmaya başladı bugün yeni kitaplar aldım onları gösterirken çok heyecanlandı ve çok tepki verdi korkuyor gibi de ama sanırım heyecanlanma tepkileriydi çok fazla tükürük yapıyor püskürür gibi önlük takma vakti geldi

Yok sadece serum fizyolojik sık cekmeye devam et dedi, bide öksürdükçe sırtına pat pat yap rahatlar, bide kusar dedi, kusması beklediğimiz bişey, balgamı öyle atar, daha iyi olur dedi.. Geniz akıntısı varmış, öyle dedi

Bide kötü haber.. Dedim ramazan Bi çıksa da rahatlasak dedim doktora.. İlk baharda da bu vakalar artar dedi snra yavas Yavas kaybolur dedi

Ay sinir oldum yuh aq yani.. Bu nası bi çekememezlik yahu

Ay sinir oldum yuh aq yani.. Bu nası bi çekememezlik yahu
İnan bende buna sinirlendim yoksa koysun banane tek bende değil ya o isim milyonlarca var ama böyle yapması üstüne bide dalga geçer gibi konuşması dellendim bugün yaa neyse koyacağından eminim koysun bakalım en azından içimde kalmadı söyledim

Yaa bide o tükürüğü yutunca boğuluyormuş gibi oluyor ama varya o heyecanlandığında ayaklar pır pır tekme atıyor kollar bi yandan kuş gibi çırpınıyor titiriyo böyle birde konuşunca çok heyecan yapıyor beni böyle dimdik tutun diye yapıyor oturmakta kesmiyor beyfendiyi
Sorma yaa, bide ilkbaharda da olabılır dedi tamamen yaz gelip kemiklerimiz ısınana kadar rahatlık yok gibi hastalıklardan
Dr bana çok ağır atlattığı için hastalığını alerji testi önerdi ailede genetik olabilir dedi abisi de çok ağır atlatır ama abide alerji çıkmadı sadece astım için solunum testi yapılacak 6 yaşından sonra vent tüpleri filan kullanıyorduk bir ara inşallah Buda o şekilde olmaz diye dua ediyorum ama ben yaptırcam cilt testi bakalım gerçekten çok zor sizin abide ağır atlatıyor mu hasta olduğunda

Vakalar hiç azalmadı ki baharda artacak. Artık mart geldi sayılır düzeliriz sanıyordum ama daha betermiş demek ki

Yani tabi tam bir oturma değil henüz bacaklarını ata biner gibi yapıp arkasından ve yanlarından destek vermek gerekirmiş kucağımızdayken.
şimdilik öyle yapıyorum çok kısa kısa tutuyorum

Bugün o kadar tükürük kaçtı ki başka odada eşim duydukça hasta mı oluyor öksürüp duruyor dedi tükürük püskürtme uğruna boğazına kaçıyor yavrumun

Çokk geçmiş olsun gerçekten ne kadar sakınsakta öyle bir salgın ki her yerden geliyor kalabalığa hiç girmeyip eve misafir kabul etmememize rağmen influenza olmuştu hemencecik sağlığına kavuşsun inşallah

Sizede geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatırız Peki bizim tıkanıklık olmadan ciğere inen ne tür virüstü ben hep rsv sanıyodum son yaşadığımız grip tarzı hastalık dışında açılmıyor burnu gerçekten ama genel durumu iyi emmesi uyanıktı saatlerdir bişeyde gelmiyor ki sf hava verdim oda pek etkili olmadı kusmasına bende seviniyorum hatta o en son ağır bi hastalıklarında ciğerleri iyi ama ateş ve öksürükleri vardı sanki balgamlı sf sıktım tırtına vura vura kusturdum rahatlasın diye ne çok kusmuştu iyi gelmişti o ama genzi dolu bu sefer, hipertonik salini hiç bilmiyorum yarın alıyım bakalım sabah çok tıkanık olursa ventolinli vericem direk şuan bi hastalık daha kaldıramam onlarda yoruldu hastaneye gitsem hava vericeklet aynı şey olucak sonra bi hastalık kapıp çıkıyoruz hastaneden de

Selam kızlar. Ben de size çeşitli itiraflar hazırladım hangi grupta yazdım hatırlamıyorum ama yazayım yine, sezaryen sırasında ben çok acı çektim bebeğin çıkarılacağı sırada. Dr 3 kez falan denedi çığlık attım sonra son kez dedi ve çıkardı. Neredeyse genel anesteziye döneceklerdi ben kabul etseydim. Böyle karnımı kaldırdıklarını hissettim sanki çok kötüydü. Güya normalmiş dediler. Sanki 3. sezaryenim değil de ben de bunu yicem 1 de 1 şey yenmiyor ya benim şekerim sen düş 55 e nasıl terliyorum, nasıl bitkinim, kolumu oynatamıyorum. Geldi ölçtüler falan sonra komposto getirdiler gaz çıkarmamama rağmen. Kompostoya kadar ben gizlice 1 gofret ve yaptırdığım çikolatalardan yemiş bulundum ama Allah ım böyle 1 haz yok 1 daha yapma dediler bana ve ben de aşırı titredim odaya ilk çıktığımda. Belki de 1 saat falan sürmüştür hiç hatırlamıyorum.
Bu arada ben işe başladım dün. Öğleden sonraları gidiyorum küçük oğlanı okula bırakıp. Akşam da çıkıp onu alıp eve dönüyorum. Bebişe ablam geliyor bizim evimize gelip. Yarım gün çalışacağım süre boyunca bakabilirim dedi. Yani 6 ay. Evi uzak çünkü biraz. Sonrasına bakacağız. Çok özlüyorum fısıltıyla söylüyorum abiler duymasın diye
Özel okul konusu geçmiş 1 de. Ben çalıştığım için mecburen tam gün olduğu için özel okula vermiştik 4 yaşından beri gidiyor büyük oğlum. Bu yıl 3. sınıf. Denilen gibi sadece akademik eğitim değil, fiziki ortam, çevre vs de çok önemli. Yalnız biz bilemedik bunlar 3 tane olacak Nasıl altından kalkacağız bilmiyorum ama kalkacağız mecbur. Zaten 1 başlayınca bırakamıyorsun, sadece çocuk için değil bizim de içimize sinmiyor bu şartları gördüğümüz için. Ve 1 kardeşe verilen hak imkan varsa diğerlerine de verilmeli tabii.
İlk defa bu kadar uzun yazdım nasıl fırsat buluyorsunuz siz yahu
Benim miniş kızım da heyecanlanınca çok tatlı oluyor ya, aynı dediklerinizi yapıyor korkuyor gibi ve gözlerini kocaman açıp beni de korkutuyor

İyi yaptın bencede.. Susa susa içimize ata ata ne hale geliyoruz, biraz da millet kudursun

Aslında Eymen bronşiolit hariç antıbıyotık bıle kullanmadı bu zmna kadar, ha bide gecen sene öksürük hırıltı oldu hafif, hemen doktora götürdüm orda hava verdi ama antıbıyotıklı bısey mıydı bılmıorm.. Diğer çocuklara göre Eymen az hastalanır, ateşi hiç olmazdı.. Ta ki bu seneye kadar bu sene Bi değişik.. Burun akıntısı hep oluyo, ona okeyim, ateş ilk defa bu sene oldu mesela sanrm virüslerle yeni karsılasıo.. İlaç bile içmeden hastalıgı atlattı bu sene.. Şu an sadece burnu dolu alerjık diye düşünüyorum, ama test vsvs yapmadım..

Ama gittimiz prof da dedi sina için, abisi bronşiolit olduysa bununda yatkınlık vardır, geçirebilir muhtemelen dedi.. Genetik oluyo sanrm, artık nasıl oluyo bilmiyorum

Vakalar hiç azalmadı ki baharda artacak. Artık mart geldi sayılır düzeliriz sanıyordum ama daha betermiş demek ki

Evet öyle dedi doktor valla.. İlkbaharda da biraz pik yapar snra azalır bunlar dedi..
Yalnız yazın da ishal vsvs oluyo, yaz hastalıgı da beter oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…