Hiç sorma gerçekten öyleOnlar için atak bizim için batak
Bunu yazmaya geldim resmen siz yazmışsınızKızlar benim bu bebe acayip heyecanlı ya sizinkilerde böyle mi heyecandan tükürüğünü yutup boğuluyor arada
Çok geçmiş olsun ben bu kış 40 yaş yaşlandım. İki haftada bir hastalanıyor benimkilerde. Bugün miniğim yine bir iki öksürdü hemen burnunu temizledim. Ne zaman bitecek bu hastalıklar acabasize ek bir tedavi verdi mi?
Geçmiş olsun yaa kurtulamadık şu hastalıklardan
Bu sefer bende dayanamadım yazdım artık yani hayır. Bide diyorum ki bu ismi de koydunuz evet diyor bilmem nerde duyduk. Vs biz ikinizde hamileyken isim konuşurken hiç duymadım ama beğendiğini vs istediğini söyleseydi ben vazgeçerdim asla koymazdım öyle de bir huyum var aile içindeki isimleri koymam bide kayınvalidem ağzından kaçırdı aslanı da istiyormuş aslında direk benim oğlumu koysaymış hiç zorlanmadan
İnan bende buna sinirlendim yoksa koysun banane tek bende değil ya o isim milyonlarca var ama böyle yapması üstüne bide dalga geçer gibi konuşması dellendim bugün yaa neyse koyacağından eminim koysun bakalım en azından içimde kalmadı söyledimAy sinir oldumyuh aq yani.. Bu nası bi çekememezlik yahu
Yaa bide o tükürüğü yutunca boğuluyormuş gibi oluyor ama varya o heyecanlandığında ayaklar pır pır tekme atıyor kollar bi yandan kuş gibi çırpınıyor titiriyo böyleBunu yazmaya geldim resmen siz yazmışsınızçok heyecanlanmaya başladı bugün yeni kitaplar aldım onları gösterirken çok heyecanlandı ve çok tepki verdi korkuyor gibi de ama sanırım heyecanlanma tepkileriydi çok fazla tükürük yapıyor püskürür gibi önlük takma vakti geldi
Dr bana çok ağır atlattığı için hastalığını alerji testi önerdi ailede genetik olabilir dedi abisi de çok ağır atlatır ama abide alerji çıkmadı sadece astım için solunum testi yapılacak 6 yaşından sonra vent tüpleri filan kullanıyorduk bir ara inşallah Buda o şekilde olmaz diye dua ediyorum ama ben yaptırcam cilt testi bakalım gerçekten çok zor sizin abide ağır atlatıyor mu hasta olduğundaSorma yaa, bide ilkbaharda da olabılır deditamamen yaz gelip kemiklerimiz ısınana kadar rahatlık yok gibi hastalıklardan
Vakalar hiç azalmadı ki baharda artacak. Artık mart geldi sayılır düzeliriz sanıyordum ama daha betermiş demek kiYok sadece serum fizyolojik sık cekmeye devam et dedi, bide öksürdükçe sırtına pat pat yap rahatlar, bide kusar dedi, kusması beklediğimiz bişey, balgamı öyle atar, daha iyi olur dedi.. Geniz akıntısı varmış, öyle dedi
Bide kötü haber.. Dedim ramazan Bi çıksa da rahatlasak dedim doktora.. İlk baharda da bu vakalar artar dedi snra yavas Yavas kaybolur dedi
Yani tabi tam bir oturma değil henüz bacaklarını ata biner gibi yapıp arkasından ve yanlarından destek vermek gerekirmiş kucağımızdayken.bizimki de aynı ayakları ile kendini itekliyor belini kaldırıyor ama ben acaba gelişimi bu ayda buna uygun mu yani çocuğun kalçalarına zarar verir miyiz diye merak etmiştim. Ona göre etkinlik yaptıracaktım yapabiliriz o halde :)
Bugün o kadar tükürük kaçtı ki başka odada eşim duydukça hasta mı oluyor öksürüp duruyor dediYaa bide o tükürüğü yutunca boğuluyormuş gibi oluyor ama varya o heyecanlandığında ayaklar pır pır tekme atıyor kollar bi yandan kuş gibi çırpınıyor titiriyo böylebirde konuşunca çok heyecan yapıyor beni böyle dimdik tutun diye yapıyor oturmakta kesmiyor beyfendiyi
Dr bana çok ağır atlattığı için hastalığını alerji testi önerdi ailede genetik olabilir dedi abisi de çok ağır atlatır ama abide alerji çıkmadı sadece astım için solunum testi yapılacak 6 yaşından sonra vent tüpleri filan kullanıyorduk bir ara inşallah Buda o şekilde olmaz diye dua ediyorum ama ben yaptırcam cilt testi bakalım gerçekten çok zor sizin abide ağır atlatıyor mu hasta olduğunda
Çokk geçmiş olsun gerçekten ne kadar sakınsakta öyle bir salgın ki her yerden geliyor kalabalığa hiç girmeyip eve misafir kabul etmememize rağmen influenza olmuştuKızlar doktordan döndük.. Abisi ablası var mı dedi doktor direktyeni virüs kapmış.. Dedim düzeliodu, hatta bnm tahmınıme göre bugun itibariyle iyice nefesi rahatlamış olması lazımdı sizede demiştim haftasonu cıkarsa gerisi gelir diye.. Meger yine virüs bulaşmış bogazı kızarmış dedi.. Ama solunumu gayet iyi, eger siz çekmeseydiniz simdiye bronşiolit olurdu dedi.. @Spring05 sizinkinde bu olabılır, doktor şey dedi cunku, öksürdükçe sırtına pat pat vur, kussun, kusmasını bekleriz balgamı öyle atar dedi.. Yine emmesi bozulur, gögüs iner çıkarsa yine acile getirin dedi.. Doktorda cok tatlıydı, Bi sevdi sinayı, oğluşum da gülücükler saçtı
Sizede geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatırızGeçmiş olsun
İlerlerse kesin ciğere mi iner kısmını ben de çok merak ediyorum ama galiba öyle oluyorama çok güçlü bir virüs değilse inmez belki diye düşünüyorum. (Bizimki indiğinde rsv idi). Bizde de tıkanıklık var şu an biraz, aynen çekince pek bir şey gelmiyor. Emzirmeden önce sf sıkıyorum, günde dört kere falan da hipertonik salin veriyorum nebulizatörle. Tuz oranı daha yüksek olduğu için sf den bir tık daha etkili olacağını umuyorum. Bizimki de arada kusuyor, balgamı o şekilde atıyorlar büyük ihtimal.
Tam şebekeler yaaBugün o kadar tükürük kaçtı ki başka odada eşim duydukça hasta mı oluyor öksürüp duruyor deditükürük püskürtme uğruna boğazına kaçıyor yavrumun
İnan bende buna sinirlendim yoksa koysun banane tek bende değil ya o isim milyonlarca var ama böyle yapması üstüne bide dalga geçer gibi konuşması dellendim bugün yaa neyse koyacağından eminim koysun bakalım en azından içimde kalmadı söyledim
Yaa bide o tükürüğü yutunca boğuluyormuş gibi oluyor ama varya o heyecanlandığında ayaklar pır pır tekme atıyor kollar bi yandan kuş gibi çırpınıyor titiriyo böylebirde konuşunca çok heyecan yapıyor beni böyle dimdik tutun diye yapıyor oturmakta kesmiyor beyfendiyi
Dr bana çok ağır atlattığı için hastalığını alerji testi önerdi ailede genetik olabilir dedi abisi de çok ağır atlatır ama abide alerji çıkmadı sadece astım için solunum testi yapılacak 6 yaşından sonra vent tüpleri filan kullanıyorduk bir ara inşallah Buda o şekilde olmaz diye dua ediyorum ama ben yaptırcam cilt testi bakalım gerçekten çok zor sizin abide ağır atlatıyor mu hasta olduğunda
Vakalar hiç azalmadı ki baharda artacak. Artık mart geldi sayılır düzeliriz sanıyordum ama daha betermiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?