2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Akşam daha iyidi bizde durumlar soğukta götürüp ordanda bişey kapmamak için götürmedim cortair bende de vardı akşamki havasına katıcam bende böyle atlatıcaz gibi inşallah gerek kalmaz daha 2 hafta önce antbiyotik kullandılar evde açılmamış var hatta ama hava ve sf başarıcam inşallah
Keyifleride yerinde parscığımın ciğerleri daha hassas o beni korkutuyor peradan geçmiş onada hafif hırıltısı var onada başladım
Ventolin 1 ml
Cortair 1 ml
Sf 3 ml dimi cortairi ekleyince böyle söylemişti doktor sizde nasıl ml leri

Biz dışarıya pek çıkamadık malesef çok deneyimleyemedim ama çıktığımızda bizimkide uyudu
Haha bence çık gerçekten evde kucakta gezdirmektense bebek arabasını sürmek daha kolay yarın ben yine ems seansına götürücem mesela bebişi o ses beyaz gürültü gibi geliyor ikimizde dinleniriz

Günde iki kez (12 saatte bir) yarım ventolin + 2 ml sf, o bittikten on dakika sonra da tam cortair +2 ml sf.

İnşallah atlatırız sağ salim

Canım kızlarrr ben sahalara geri döndüm doğum haritası bakmaya devam ediyorum baktırmayı düşünen olursa 500 tl. Twitter’dan iletişime geçebilirsiniz astroserenay adım aynı
Canim merhaba ben 2 kızım için ve kendim için 3 farklı astrologa baktırmıştım doğum haritası. Ama hepsinin farklı bakış açıları ve yorumları oldu. Sadece bir kaç soru sorabilir miyim chironla ilgili.

Haha bence çık gerçekten evde kucakta gezdirmektense bebek arabasını sürmek daha kolay yarın ben yine ems seansına götürücem mesela bebişi o ses beyaz gürültü gibi geliyor ikimizde dinleniriz
Ya hava çok soğuk ondan çıkartasımda çıkasımda gelmiyor hiç sen kaç seans girceksin ems

Bugün tost kek balık salata dışında yemedim öyle bir gazı varki her an çıkartıyor yinede rahatlamıyor ben anlamıyorum bu gazı ne yapıyor yani bide kıpır kıpır bağırsaklar hareket halindedir nerden geliyor bu bazı günler böyle çıldırıyor bu çocuk yine o gündeyiz eşim bu hafta hem gündüz hemde gece yok iki çocukla tek başıma haftasonuna çıkabilecek olan güvencemi kaybettim

Ben erken doğum yaptım belki de 12. Hafta atağına denk geliyordur bilmiyorum 35+6
Ataklar 40 haftalık üzerinden hesaplanıyor canım bende 36+5 te doğum yaptım biz daha 3. Ataktayız ve senden önce doğurmuşum yani senin 4. Ay atağında olduğunu sanmıyorum. Bu kadar erkende başlamaz heralde sende 3. Atakta olabilirsin her atakta uykuya direnme sık sık uyanma huzursuzluk oluyor. Ya da aşı falan yaptırdıysan o da dengesini bozuyor bebeklerin

Buna nerden bakılıyor bence benimki bugğn atağa kafa atıyor

Siz yanında miydiniz? Bölgesel mi uyuştu? Ayyy nasıl oldu anlatır mısınız snra odaya mi geçtiniz direk eve mi çıktınız? Ve ücreti ne kadardı acaba bende randevu alacgim da haftaya
Bizimde haftaya yanında duruyormuşuz başında lokal anestezi olacak sonra direk eve oğlum büyüktü yazın oldu onunki tümden narkoz aldı ameliyathaneye götürdüler işlem bitince narkozun etkisini biraz beklediler çıktık lokal daha iyi kesinlikle biz büyük oğlumda geç kaldık sünnet için iyileşme süreci de çok çabuk oluyor bebeklerde

Kızlar size bir sorum olacak bu arada ramazan ayı geliyor oruç tutacakmısınız ya ben ilk oğlum daha büyüktü tutamamıştım şimdide tutamam herhalde. Hamileyken de tutmadım oğlumdan da tutmadıklarım var sizler ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…