2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben tutmayacağım emziriyorum ve açken bi fena oluyorum şekerim düşürüyor galiba o yüzden bu senede kaldı oruçlarım

Coleslawdandır o

Aynı gün doğum yapmıştık. Aramızda da 1gün varmış bende 36+6ydım

Ben tutmayacağım emziriyorum ve açken bi fena oluyorum şekerim düşürüyor galiba o yüzden bu senede kaldı oruçlarım
Büyük ihtimalle bende ben hala her emzirmede içim geçiyor acayip susuyorum özellikle neyse artık ben baya çok oldu ilk oğlumdan da olduğu için hayırlısı artık

Büyük ihtimalle bende ben hala her emzirmede içim geçiyor acayip susuyorum özellikle neyse artık ben baya çok oldu ilk oğlumdan da olduğu için hayırlısı artık
Emzirirken daha ilk anda acaip susuyorum. Her emzirmede yarım lt den fazla içiyorumdur. Yalnız değilmişim normal demekki

İnanılmazbenim makine asla böyle değil ya
Ama lütfen 2.denemeyi yap benim en merak ettiğim konu
Bebek kıyafetlerini hangi programda kurutuyorsun? Bizim makineler aynı. Bekoydu değil mi? Ben birçok şeyi günlük programda dolap kurulugunda yıkıyorum. 2 saatlik program. Bazı şeyler küçülme yaptı

Doğum haritası farklı bakış açılarıyla farklı yorumlarla değerlendirilemez ki neyse odur yorumu değişmemesi gerekiyor. Yani biri senin 2 çocuğun olur diyip biri senin çocuğun olmaz diye yorum yapamaz ilginç geldi şuan. Malesef ücretli yapıyorum zamanımı alıyo çünkü hem bebek hem iş yoruyor

Ben tamamen tutmayacagim ama arada deneyeceğim. Sütüm çok etkilenirse tutmam ama etkilenmezse iki üç günde bir tutmayı deneyebilirim

Ben tamamen tutmayacagim ama arada deneyeceğim. Sütüm çok etkilenirse tutmam ama etkilenmezse iki üç günde bir tutmayı deneyebilirim
Ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum. aslında günler de kısa gibi daha kolay olur ama hem oruç hem bebek hem yemek yapma olayını Beraber görebilir miyim emin değilim.

Ay kızlar ben de kafa iyice gitti kız mızırdanmaya başladığı an emziği vermişim ağzına. Ama susmuyor ağlıyor. Neyse sonra baktım kaka yapmış, dedim herhalde ona ağlıyor. Altını temizleyince uykusu aralandı ve kıyameti koparıyor resmen. Ya ben bu çocuğu şimdi emzirdim niye ağlıyor diyorum neyse meme teklif ettim ama uykusu açıldığı için daha çok ağlayıp reddetti . Sonra kucağıma alıp sakinleştirirken fark ettim ki gece 2 gibi beslemiştim. Onu şu an yaptım zannedip aç çocuğun ağzına emzik dayamışım

Bende geceleri mama veriyordum. Sonra uyuyorduk. Dün ve bugün meme verdim uyandırmadan. O uyuyor arada emiyor ama ben uykusuz kaldım şimdide. Kafam öne düşüyor bir ayar tutturamadım

Bende geceleri mama veriyordum. Sonra uyuyorduk. Dün ve bugün meme verdim uyandırmadan. O uyuyor arada emiyor ama ben uykusuz kaldım şimdide. Kafam öne düşüyor bir ayar tutturamadım
Ya ben direkt emzirdeydim devam ederdi uykuya. Ben mızırdandığı an hemen kalkıp emziriyorum normalde ve uykuya ikimiz de devam ediyoruz ama böyle bir aptallık yaptım zaman kavramını yitiriyorum ara ara şimdi beşikte sakin ama daha uyumadı. Ben de dalsın diye bekliyorum

Bebek kıyafetlerini hangi programda kurutuyorsun? Bizim makineler aynı. Bekoydu değil mi? Ben birçok şeyi günlük programda dolap kurulugunda yıkıyorum. 2 saatlik program. Bazı şeyler küçülme yaptı

Düşündüm de sorun bizim bekolarda, boschlarda değil de ebebek’te olabilir

Küçülenler ebebekten alınma bebek giysisi miydi? benimkiler istisnası öyleydi galiba

Ya hava çok soğuk ondan çıkartasımda çıkasımda gelmiyor hiç sen kaç seans girceksin ems
Haha doğru ben rüzgarlığı takıyorum bebek arabasına öyle götürüyorum zaten rüzgarda nefes alamıyor gibi hareketler yapıyorlar

10 seanstı bir kere girdim işte haftada 2 gün dedi de 3 mü yapsam bilemedim

Canım bence çok küçük bebişler sadece sütle besleniyor. Bir yaşını geçseydi belki daha iyi olurdu ama şimdi biraz erken geldi bana. Ben bayadır tutmuyorum oruç sanırım 4 senedir hamilelik emzirme döngüsünden kurtulamadığım için

Ben bebek programında yıkıyorum. Evet beko
Diğer tüm kıyafetleri pamuklu dolap kuruluğunda yıkıyorum

Evet canım ne emzik ne biberon almıyor hala. Minik koalamla hayata yapışık devam ediyoruz hatta artık gözlerinide benden ayırmıyor asla başkasının kucağında da olsa gözleri hep bende
Aynı biliyor musun arada emerken bırakıp suratına bakıyor ellleriyle yüzümle oynuyor tabi bende bir kilosu eksik çıkarsa korkusu yok değil hiç mama veremiyorum diye ama olsun, ek gıdaya çok kalmadı bir şekilde idare ederiz inşallah

Yattığı yerden başını kaldırma olayından sonra sırada ne var pars baya kaldırıyor şaşırıyorum daha 3 aylıksın sen

Kızlar sezaryen doğumun iyi bir özelliğinden bahsediyorum size hala uyuşuk ya göbekler taktıkları cihazda hiç bir şey hissedilmiyor bu sefer siz ayarlayın dedi kaça kadar çıkarıyım dedim 100 en etkilisi dedi dayanırsanız. Ben 500 de olsa yapardım çünkü hiç bir şey hissedilmiyor. Umarım işe yarıyordur tabii ben bir fark göremedim, 6. Seanstan sonra hissedilecekmiş. Ben galiba dayanamayıp diğer ay da o istediğim kampanyayı o fiyattan verirlerse alıcam İki tur da yürüdüm valla mis gibi geldi tabii sabah simitimi helvamı tahin pekmezimi yedim ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…