AhÇok teşekkür ederim hal hatır sorulmak hatırlanmak çok güzelbebeğinle sen nasılsınız?
Bu arada konuşuldu mu bebeği kabız olan var mı benim 3. Ama diğerleri hiç kabız olmamıştı, fitille yaptırıyoruz 3 seferdir
Maşallah çok iyiAhiyiyiz yani standart uykusuzluk, ataklar, yememe krizleri ama sağlıklı olsunlar da
Peranın gaz kabızlık sorunu olmadı. Yani üçüncü gün yaptığı çok oldu ama doktoru dışardan bir şey kullanmaya karşı. Eğer yaptığında sert kaka değilse kabızlık olarak değerlendirmiyor.
Hele ki sadece anne sütü alıyorsa on güne kadar bile normal
Bu süreçte çok rahatsız oluyor mu peki? Gaz sancısı var mı?Maşallah çok iyi
Bizim dr 3 gün yapmazsa 4. Gün ver fitili dedi. Daha önce yoktu bu 3. Ayda başladı onun açısından ne değişti bilmiyorum hep düzenli ve fazla fazla yapardı anlamadım. Zeytinyağı ve probiyotik denedim ama belki bir kez daha götürmem lazım doktora
Ikınıp sıkınıyor havayı tekmeliyor ama ara ara. Genel olarak neşesi yerinde. Sadece sabaha karşı zorlanıyor, sırt üstü yatamıyor yüzüstü yatırıp başında bekliyorum pırt yapınca döndürüyorum. Anne sütü besleniyor napsam kiraz sapı filan mı içsem ki diye düşünüyorumBu süreçte çok rahatsız oluyor mu peki? Gaz sancısı var mı?
Benim bebeğim 5 6 güne bir yapıyor ama doktor fitil kullanmamı istemedi. Popoda çatlak yapıyormuş zaten hafiften çatlağı var devamlı ıkınmaktan. Bence bir kontrol et belki çatlak oluşmuştur çatlak olunca da yapamıyorlar.Ikınıp sıkınıyor havayı tekmeliyor ama ara ara. Genel olarak neşesi yerinde. Sadece sabaha karşı zorlanıyor, sırt üstü yatamıyor yüzüstü yatırıp başında bekliyorum pırt yapınca döndürüyorum. Anne sütü besleniyor napsam kiraz sapı filan mı içsem ki diye düşünüyorum
İlk seferinde 6 gün bekledim yapmadı sonraki 2 fitili 3 gün bekledim fitili dikine yarıya kesip inceltiyorum koyarken de çatlak farketmedim ama daha bir dikkatli bakayım teşekkür ederim. 2. Fitille 3. Fitil arasında ikinci günde kendi yaptı acaba ben mi çok sabırsız davranıyorum şimdi sen 5 6 günde yapıyor deyince. Bir daha fitil vermeyeyim o zaman ya çatlak yapıyorsaBenim bebeğim 5 6 güne bir yapıyor ama doktor fitil kullanmamı istemedi. Popoda çatlak yapıyormuş zaten hafiften çatlağı var devamlı ıkınmaktan. Bence bir kontrol et belki çatlak oluşmuştur çatlak olunca da yapamıyorlar.
Bu durum normal değilÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Ben çok faydası olacağını sanmıyorum. Birazcık bekle bakalım. Kendiliğinden yapmayı öğrense daha iyi olur onun için. Ben gazı olduğunda küvetini sıcak suyla doldurup yüzdürüyorum. Bacak hareketleri çok işe yarıyor. Bunu da deneyebilirsinIkınıp sıkınıyor havayı tekmeliyor ama ara ara. Genel olarak neşesi yerinde. Sadece sabaha karşı zorlanıyor, sırt üstü yatamıyor yüzüstü yatırıp başında bekliyorum pırt yapınca döndürüyorum. Anne sütü besleniyor napsam kiraz sapı filan mı içsem ki diye düşünüyorum
Ah ya şunu hiç yapamadım küçük abisi çok hasta olduğu için ondan koruyacağım diye korkuyorum üşüteceğim diye. Havalar ısınmaya başladı ama yaparım mutlaka sağolBen çok faydası olacağını sanmıyorum. Birazcık bekle bakalım. Kendiliğinden yapmayı öğrense daha iyi olur onun için. Ben gazı olduğunda küvetini sıcak suyla doldurup yüzdürüyorum. Bacak hareketleri çok işe yarıyor. Bunu da deneyebilirsin
Yuh artık bu ısırma çok sapıkça geliyor bana sadistlik değil mi yaÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Ay inşallah zor ama imkansız değil toparlanır belkiOhhh sefan olsun çıkın çıkın gezinBizim buralara bahar geldi artık . Bende oğluşumu alıp çıkıyorum günde yarım saat yürüsem kar kardır. Sallanan kollar bacaklar belki toplar kendini
Bende çok bunalmıştım ya haftasonu çıktık ama ev ortamıydı kesmedi bugün yürüdüm dolaştım iyi geldi bebemde arıza çıkartmadı sağolsunOh beeeçok çok iyi geliyor insana. Ben çıkmayınca çok bunalıyorum sen de bundan sonra hiç duramazsın
ay düzelir inşallah pamuk ciltleriBenimkinin de vücudunun 2 yerinde aşırı bir kuruluk var, bir de ayak parmaklarının başladığı bölgede. Anlamadım neden böyle bölgesel sorun oldu. Krem de sürüyorum ama geçmiyor
sulu oluyor mu ? Bende 2 yıldır var ve yama testinde alerjimde çıkmadı küçük kabarcık içi sulu oluyor kuruyor bide yaraları saymıyorum bileBana her türlü deterjan, sık el yıkama ve özellikle kolonya ve dezenfektan türleri dokunuyorbulaşığı eldivenle yıkarsın sorun değil ama diğerleri sıkıntı maalesef
Ellerini mahvettiyse Allah korusun çocuğa geçse içini mahveder çocuğun. Bugün ben de çok düşündüm biberon deterjanlarını. İçerisinde ne kullanılıyor acaba diye. Sen de bir kontrol et istersen kendininkini. Belki içerisinde bulunan bir maddeye karşı duyarlılığı vardır ellerinin. Ona göre marka değiştirirsin
Yok, kuru egzama benimki. Benim cildim yatkın galiba böyle şeylere ama ciddi anlamda ilk defa ilk doğumumdan sonra başladı. Bebekle temas halindeyim diye evde sürekli el yıkamaktan, dışarıda da kolonya ve dezenfektan sürmekten oldu ellerim. Diğerleri de bence stres kaynaklı ama beslenmenin tetiklediğini düşünüyorum ben de. Ama eldivensiz kimyasala temas etmemek lazım kesinlikle kozmetik ürünleri de ona göre seçmek lazım.sulu oluyor mu ? Bende 2 yıldır var ve yama testinde alerjimde çıkmadı küçük kabarcık içi sulu oluyor kuruyor bide yaraları saymıyorum bileacaba sadece detarjan mı diye merak ettim bi de o kadar doktora gittim yemeden olmaz desede domatesinde dokunduğunu farkettim
1 yıldır eldivensiz iş yapmıyorum ve yemekler içinde ayrı eldiven aldım onunla yapıyorum mecburama eğer başlangıçsa Spring05 mutlaka eldiven kullanın ben başta dikkat etmedim kızımın çorabını giydiremez hale geldim parmak izlerim kaybolmuştu yaralardan çok zorlu bi süreç geçirmiştim hamileliğimde kayboldu doğumdan sonra tekrar oluştu
Ben de kızımı yine yatağından kaçmaya çalışırken yakaladım. Kafasının ekseninde 90 derece dönmüş yine tutmuş beşiğinin tahtalarını firar edecek edebilseBizimki uyandı, memesini verdim, bayılacağına iyice ayıldı. Yatağına koydum şimdi, gülücükler saçarak kendi kendine muhabbet ediyor. Ayağına da çıngıraklı pantolonunu giydirmişiz (hangimiz düştü l gaflete acaba) orta oyuncusu gibi kendi kendini eğliyor bebemuyur mu böyle kendi kendine acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?