Amerika’dayken gittiğim her restoran tuvaletinde, evlerin tuvaletlerinde lavabolarda sıvı sabun yanında bir de losyon vardı. Yıkar yıkamaz nemlendiriyormuş insanlar bana çok mantıklı gelmişti denenebilirBana her türlü deterjan, sık el yıkama ve özellikle kolonya ve dezenfektan türleri dokunuyorbulaşığı eldivenle yıkarsın sorun değil ama diğerleri sıkıntı maalesef
Benim babamı kaybettiğim sene başladı stres kaynaklı kesinlikle bağırsak florası bozukluğuda tetikliyor çok araştırdım ben inşallah ilerlemez biberonları bazen çıplak el ile yıkıyorum fırçalayıp duruluyorum ama gerçekten o daha fazla el kurutuyor benimde cildim yüzüm hariç kurudur oda etken tabiYok, kuru egzama benimki. Benim cildim yatkın galiba böyle şeylere ama ciddi anlamda ilk defa ilk doğumumdan sonra başladı. Bebekle temas halindeyim diye evde sürekli el yıkamaktan, dışarıda da kolonya ve dezenfektan sürmekten oldu ellerim. Diğerleri de bence stres kaynaklı ama beslenmenin tetiklediğini düşünüyorum ben de. Ama eldivensiz kimyasala temas etmemek lazım kesinlikle kozmetik ürünleri de ona göre seçmek lazım.
Bu arada büyük oğlumda da senede bir iki kez dökükntü oluyordu, nedenini bulamadık. Seyrek olduğu ve şiddetli olmadığı için teste gerek görmemişti doktoru.
Belki de bağışıklık düşünce yaşanan bir şeydir. Fırsat bulursam gideceğim doktora.
Ah geçmiş olsunsulu oluyor mu ? Bende 2 yıldır var ve yama testinde alerjimde çıkmadı küçük kabarcık içi sulu oluyor kuruyor bide yaraları saymıyorum bileacaba sadece detarjan mı diye merak ettim bi de o kadar doktora gittim yemeden olmaz desede domatesinde dokunduğunu farkettim
1 yıldır eldivensiz iş yapmıyorum ve yemekler içinde ayrı eldiven aldım onunla yapıyorum mecburama eğer başlangıçsa Spring05 mutlaka eldiven kullanın ben başta dikkat etmedim kızımın çorabını giydiremez hale geldim parmak izlerim kaybolmuştu yaralardan çok zorlu bi süreç geçirmiştim hamileliğimde kayboldu doğumdan sonra tekrar oluştu
Bende bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorum bakalımBebeyi bıraktım babaya ben arkadaşlarla kahvaltıya
Evden gelen fotoBebeyi bıraktım babaya ben arkadaşlarla kahvaltıya
Egzama değilse bile kuruluk var, uygun bir nemlendirici işe yarar bence. Mustela stelatopia veya incia öneriyordu bizim doktorumuz.Kızlar bakar mısınız iki eli de bu şekilde acaba bilek katlanma yeri diye mi yoksa egzama olabilir mi?Eki Görüntüle 3392242
Ben ona da bebeyle gittimBende bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorum bakalım
Geceleri uyumadan mustela sürüp çorap takıyorum ama geçmedi inşaallah sadece kuruluktur teşekkür ederimEgzama değilse bile kuruluk var, uygun bir nemlendirici işe yarar bence. Mustela stelatopia veya incia öneriyordu bizim doktorumuz.
Geçmiş olsun paşayaKandırıldım bakışıyla aslanof kızlar çok sitresliydim bitti gitti şükür
Teşekkür ederim canım inşallah geçmiş olurGeçmiş olsun paşaya
Of bugün bende çok enerjik kalktım akşam misafirim gelmesine rağmen hadi dışarı gidelim dedimBebeyi bıraktım babaya ben arkadaşlarla kahvaltıya
Egzama canım bu benim kızında elinde çıkmış bolca kremlemek lazım ama mustelayla filan geçmiyor. Ben bioderma kullanıyorumKızlar bakar mısınız iki eli de bu şekilde acaba bilek katlanma yeri diye mi yoksa egzama olabilir mi?Eki Görüntüle 3392242
Ağlama krizine hazır ol ilk cisle beraber bizde kıyamet kopmuştu 4 saat kucakta gezdirdikTeşekkür ederim canım inşallah geçmiş oluruyuşukluk geçince nasıl olacak bakalım daha tam farkında değil
Yaa ciddi misinEgzama canım bu benim kızında elinde çıkmış bolca kremlemek lazım ama mustelayla filan geçmiyor. Ben bioderma kullanıyorum
Hayranım sanaOf bugün bende çok enerjik kalktım akşam misafirim gelmesine rağmen hadi dışarı gidelim dedimsonra bade yürürken düştü avucunun içi kanadı ve bir sinir krizi. Ağladı ağladı ağladı başıma ağrılar girdi sonra ben patladım en son eşim. Derken beni eve bırakın dedim bebekle indim. Sonra aradılar gel hadi bekliyoruz diye kahvaltıya gittik bizde zor şartlarda. Sonra badiş gözüme güneş geliyor diye yıktı ortalığı ona güneş gözlüğü şimdi playlandda ve bende kahvemi tek başıma sakince yudumluyorum başı kötü ama sonunda sakinleşmeli bir gün oldu hayır o kadar kriz yaşadın ne diye bi daha çıkıyorsun dimi ama yok yay burcu olmak bunu gerektirir
AdChoices
ADVERTISING
Ayy deme demeAğlama krizine hazır ol ilk cisle beraber bizde kıyamet kopmuştu 4 saat kucakta gezdirdikkollar uyuşmuştu artık ama sonrası rahattı. Sizin de kolay geçer inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?