2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana her türlü deterjan, sık el yıkama ve özellikle kolonya ve dezenfektan türleri dokunuyor bulaşığı eldivenle yıkarsın sorun değil ama diğerleri sıkıntı maalesef
Amerika’dayken gittiğim her restoran tuvaletinde, evlerin tuvaletlerinde lavabolarda sıvı sabun yanında bir de losyon vardı. Yıkar yıkamaz nemlendiriyormuş insanlar bana çok mantıklı gelmişti denenebilir

Benim babamı kaybettiğim sene başladı stres kaynaklı kesinlikle bağırsak florası bozukluğuda tetikliyor çok araştırdım ben inşallah ilerlemez biberonları bazen çıplak el ile yıkıyorum fırçalayıp duruluyorum ama gerçekten o daha fazla el kurutuyor benimde cildim yüzüm hariç kurudur oda etken tabi

Ah geçmiş olsun ben bu ara hep yemek yaptım evde bulaşık vs derken sürekli elim suyla temas etti. Bir de diğer bebek sürekli kaka yapıyor kızı oturtuyorum oturağını dezenfekte et filan derken sürekli elimi yıkıyorum hastalık derecesinde. Hepsi bir olunca böyle oldu herhalde

Bebeyi bıraktım babaya ben arkadaşlarla kahvaltıya
Of bugün bende çok enerjik kalktım akşam misafirim gelmesine rağmen hadi dışarı gidelim dedim sonra bade yürürken düştü avucunun içi kanadı ve bir sinir krizi. Ağladı ağladı ağladı başıma ağrılar girdi sonra ben patladım en son eşim. Derken beni eve bırakın dedim bebekle indim. Sonra aradılar gel hadi bekliyoruz diye kahvaltıya gittik bizde zor şartlarda. Sonra badiş gözüme güneş geliyor diye yıktı ortalığı ona güneş gözlüğü şimdi playlandda ve bende kahvemi tek başıma sakince yudumluyorum başı kötü ama sonunda sakinleşmeli bir gün oldu hayır o kadar kriz yaşadın ne diye bi daha çıkıyorsun dimi ama yok yay burcu olmak bunu gerektirir
AdChoices
ADVERTISING​

Eklentiler

• IMG_3102.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 105
Hayranım sana cidden ben çok sitres oluyorum ağlayınca elim ayağıma dolaşıyor ek birde bebiş yanına gururumuzsun benim yerime de iç kahveni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…