- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Ay düzeldi demeye korkuyorum
Bizim bugün 3. ay kontrolü vardı. Doktor damaklarını kontrol etti ve kabarma ve sertlik var dedi
Babasında da var hepimiz aynıyız egzama konusunda bende bu yıl çıktıKüçük bebekler için haftada üç şampuan biraz fazla olabilir bence de ama ablasında (ve hatta sende de) cilt kuruma sorunu olduğuna göre muhtemelen şampuan veya sabun kaynaklı değildir. Uygun kremle sürekli nemlendirmek iyi geliyor genelde ama bazı gıdalar da (ve stres gibi faktörler de) tetikliyor galiba. Bizde de oluyor benzer sorunlar. Bir nevi alerji galiba bu da neticede
Ay inşallah ondan olmuştur da çektiğimiz çileye değerBizim bugün 3. ay kontrolü vardı. Doktor damaklarını kontrol etti ve kabarma ve sertlik var dediSanırım dişleri erken çıkmaya başlayacakmış. Meme reddini ona yordu doktor.
Bizim bebekler aynı resmenAy düzeldi demeye korkuyorumyani bugün iyiydik ama yarın yine kötü olabiliriz, çünkü daha öncede yaşadık benzer süreç
soyasosu biliyorum çok kez soruldu ss almıştım ama kaybetmişim emzirirken ilaçları kontrol edeceğimiz siteyi bir kez daha paylaşabilir misin
Bak benceAy inşallah ondan olmuştur da çektiğimiz çileye değergerçekten işkence gibi bir süreç sürekli ayakta zıplayarak emzirmeye çalışmak
Bizim bebekler aynı resmenbizimde düzelip kaç kez geri bozuldu
soyasosu biliyorum çok kez soruldu ss almıştım ama kaybetmişim emzirirken ilaçları kontrol edeceğimiz siteyi bir kez daha paylaşabilir misin
Yazmaya gelmiştim, çok sağolTú puedes salvar lactancias
Cientos de madres se ven obligadas a interrumpir sus lactancia aunque pocas situaciones lo justifica. Las mamás y sus bebés te necesitan. Salva lactancias. Dona ahora.www.e-lactancia.org
Babasında da var hepimiz aynıyız egzama konusunda bende bu yıl çıktı
Ben artık emziği verip kucağıma alıyorum sonra emziği çıkarıp hemen memeyi veriyorum arada kaynıyor benim mememAy inşallah ondan olmuştur da çektiğimiz çileye değergerçekten işkence gibi bir süreç sürekli ayakta zıplayarak emzirmeye çalışmak
Bizim bebekler aynı resmenbizimde düzelip kaç kez geri bozuldu
Onu yaptığım zamanlar da oluyor ama zamanla ona da alışıp fark ettiBen artık emziği verip kucağıma alıyorum sonra emziği çıkarıp hemen memeyi veriyorum arada kaynıyor benim mememama sen emzik vermemiştin sana niye anlattım bilmiyorum belki Redpanda11 senin işine yarar
Çok teşekkürlerTú puedes salvar lactancias
Cientos de madres se ven obligadas a interrumpir sus lactancia aunque pocas situaciones lo justifica. Las mamás y sus bebés te necesitan. Salva lactancias. Dona ahora.www.e-lactancia.org
Teşekkür ederiiim bugün bir sürü ilaç verdiler bana da ciğerlerim çok kötü olmuş bakacağım hepsineYazmaya gelmiştim, çok sağol
Dil seçeneği sağdan ayarlanıyor. İngilizce yapabiliyorsun
Haha olsun okuyan birinin işine yarar bencedeBen artık emziği verip kucağıma alıyorum sonra emziği çıkarıp hemen memeyi veriyorum arada kaynıyor benim mememama sen emzik vermemiştin sana niye anlattım bilmiyorum belki Redpanda11 senin işine yarar
Umarım ondandır alt dişte sertleşme geliyor elime benimde ama bardakta çıt çıt sesi yokBak benceRachel35 in dediği gibi diş olabilir. 1.5 aylıkken salya başladı, e doğal olarak reddin de bu kadar uzun sürmesi normal geliyor bana. Kendi doktorumuza gidelim de, daha net bir şey söyler inşallah
aa bende o kadar yok sadece ellerim mahvolmuş durumda ama biraz da fairy etkisi benceBen şu an banyodan çıktım ve kaşınıyorumellerim yine döküldü, saç diplerimde de seboraik dermatit başladı. İlk hamileliğimden sonra da bir takım döküntüler olmuştu bende. Alerji testi falan yaptırmamıştı doktor ama çikolata, kahve vs gibi bir takım şeyleri ve bazı meyveleri falan kestirtmişti (tam hatırlamıyorum ama tamamen kesmemişimdir ben herhalde ) ben kendimdekini stres artı beslenmeye bağlıyorum ama beslenme kısmını test edemiyorum bir türlü sen edersin belki
Merhaba
Herhangi bir olumlu halini söylemeye korkuyorum benOnu yaptığım zamanlar da oluyor ama zamanla ona da alışıp fark ettien güzel zaman uyku sersemliği bende ama bugün güzel güzel acıktıkça emdi. İnşllah sıradaki iyileşme uyku olur
Ah çok geçmiş olsun. Burda da arkadaşların kreşe okula giden çocukları hep hasta oldu. Kışı artık atlatmak istiyorum sağ salimMerhabaaslında girdim ama konular çok ilerlemişti yazmadan biraz okuyup çıktım. Benim inanılmaz yoğun bir tempom oldu. Yardımsız 3 talepkar çocuk zor yetişiyorum, eşim de geç geldiği ve cumartesileri de çalıştığı için. Bir de benim kreşe giden ortanca hep hasta oldu şu an da hasta, hala bakıcı arayışındayım hüsranla sonuçlanan 2 denemem oldu artık 1 ay raporla idare edip işe döneceğim. Hep aklıma geliyorsunuz. Özellikle ilk çocuğu olanlar, kendi ilk çocuğumu hatırlıyorum. Ne kadar romantikti o zamanlar benim için. Şimdi saçımı taradığım günler kendimi çok güzel hissediyorum Allah'tan eski kiloma çok yaklaştım
Çok teşekkür ederim hal hatır sorulmak hatırlanmak çok güzelAh çok geçmiş olsun. Burda da arkadaşların kreşe okula giden çocukları hep hasta oldu. Kışı artık atlatmak istiyorum sağ salim
İşe başlayınca daha çok yoruluyor insan ama psikolojik olarak daha iyi geldiği kesin. Haa benim tek çocuk ama bazen ben de tarayamıyorum saçımı çünkü hep anne topuzu
Onun dışında iyi olmana sevindim
Benimki misafir varken uyuduğu için ona nazar değmesin de kime değsinHerhangi bir olumlu halini söylemeye korkuyorum benhep ağlıyor hiç uyumuyor emmiyor diyorum hep nazar değmesin diye çevremde bi burada dürüstüm bu ara uykusu iyi mesela yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?