2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizim doktor biraz iyiye gidiyor dedi bende bir kendime geldim, yarın sabah gelecekmiş birde kontrole. Ya inşallah yarın çıkarız kızlar. Çıkartır mı bilemem artık duruma göre tabi. Günlerdir uykusuzum. Artık beynim tehdit algılayıp uyumak istemiyor zaten. Baya yorgun hissediyorum yani. Bu pazar da görümcem gelecekti. Daha çocuğu görmedi gelemedi gitti zaten. Üstüme yük cidden bir gelip gitse iyiydi. Şimdi hastanedeyiz diye de gelmeyeyim o zaman demiş eşime. Valla zaten canım burnumda bir de onla uğraşamazdım. Birde geleceğini eşime söylüyor gelmeyeceğini yine eşime söylüyor ya benim evime geliyor eşimden öğreniyorum beni arayıp söylemek yok. Geçmiş olsun demez çocuğuma ama evime teşvik edecek. Zaten bunalmışım uykusuzluk çocuğun hastalığı onu korkusu acaba diyorum bu gazla patlasam mı bunlara

Babasında da var hepimiz aynıyız egzama konusunda bende bu yıl çıktı

Bizim bugün 3. ay kontrolü vardı. Doktor damaklarını kontrol etti ve kabarma ve sertlik var dedi Sanırım dişleri erken çıkmaya başlayacakmış. Meme reddini ona yordu doktor.
Ay inşallah ondan olmuştur da çektiğimiz çileye değer gerçekten işkence gibi bir süreç sürekli ayakta zıplayarak emzirmeye çalışmak
Ay düzeldi demeye korkuyorum yani bugün iyiydik ama yarın yine kötü olabiliriz, çünkü daha öncede yaşadık benzer süreç
Bizim bebekler aynı resmen bizimde düzelip kaç kez geri bozuldu

soyasosu biliyorum çok kez soruldu ss almıştım ama kaybetmişim emzirirken ilaçları kontrol edeceğimiz siteyi bir kez daha paylaşabilir misin

Bak bence Rachel35 in dediği gibi diş olabilir. 1.5 aylıkken salya başladı, e doğal olarak reddin de bu kadar uzun sürmesi normal geliyor bana. Kendi doktorumuza gidelim de, daha net bir şey söyler inşallah

soyasosu biliyorum çok kez soruldu ss almıştım ama kaybetmişim emzirirken ilaçları kontrol edeceğimiz siteyi bir kez daha paylaşabilir misin

Yazmaya gelmiştim, çok sağol
Dil seçeneği sağdan ayarlanıyor. İngilizce yapabiliyorsun

Babasında da var hepimiz aynıyız egzama konusunda bende bu yıl çıktı

Ben şu an banyodan çıktım ve kaşınıyorum ellerim yine döküldü, saç diplerimde de seboraik dermatit başladı. İlk hamileliğimden sonra da bir takım döküntüler olmuştu bende. Alerji testi falan yaptırmamıştı doktor ama çikolata, kahve vs gibi bir takım şeyleri ve bazı meyveleri falan kestirtmişti (tam hatırlamıyorum ama tamamen kesmemişimdir ben herhalde) ben kendimdekini stres artı beslenmeye bağlıyorum ama beslenme kısmını test edemiyorum bir türlü sen edersin belki

Ben artık emziği verip kucağıma alıyorum sonra emziği çıkarıp hemen memeyi veriyorum arada kaynıyor benim memem ama sen emzik vermemiştin sana niye anlattım bilmiyorum belki Redpanda11 senin işine yarar

Onu yaptığım zamanlar da oluyor ama zamanla ona da alışıp fark etti en güzel zaman uyku sersemliği bende ama bugün güzel güzel acıktıkça emdi. İnşllah sıradaki iyileşme uyku olur

Çok teşekkürler
Yazmaya gelmiştim, çok sağol
Dil seçeneği sağdan ayarlanıyor. İngilizce yapabiliyorsun
Teşekkür ederiiim bugün bir sürü ilaç verdiler bana da ciğerlerim çok kötü olmuş bakacağım hepsine

Haha olsun okuyan birinin işine yarar bencede
Bak bence Rachel35 in dediği gibi diş olabilir. 1.5 aylıkken salya başladı, e doğal olarak reddin de bu kadar uzun sürmesi normal geliyor bana. Kendi doktorumuza gidelim de, daha net bir şey söyler inşallah
Umarım ondandır alt dişte sertleşme geliyor elime benimde ama bardakta çıt çıt sesi yok en az bir iki ayı var bence çıkacaksa da öyle kolay çıkmıyor
aa bende o kadar yok sadece ellerim mahvolmuş durumda ama biraz da fairy etkisi bence

@Berikko yu ben de merak ediyorum
Bir de tiffany_mavi hiç girmedi sanırım onu merak ediyorum
Merhaba aslında girdim ama konular çok ilerlemişti yazmadan biraz okuyup çıktım. Benim inanılmaz yoğun bir tempom oldu. Yardımsız 3 talepkar çocuk zor yetişiyorum, eşim de geç geldiği ve cumartesileri de çalıştığı için. Bir de benim kreşe giden ortanca hep hasta oldu şu an da hasta, hala bakıcı arayışındayım hüsranla sonuçlanan 2 denemem oldu artık 1 ay raporla idare edip işe döneceğim. Hep aklıma geliyorsunuz. Özellikle ilk çocuğu olanlar, kendi ilk çocuğumu hatırlıyorum. Ne kadar romantikti o zamanlar benim için. Şimdi saçımı taradığım günler kendimi çok güzel hissediyorum Allah'tan eski kiloma çok yaklaştım

Onu yaptığım zamanlar da oluyor ama zamanla ona da alışıp fark etti en güzel zaman uyku sersemliği bende ama bugün güzel güzel acıktıkça emdi. İnşllah sıradaki iyileşme uyku olur
Herhangi bir olumlu halini söylemeye korkuyorum ben hep ağlıyor hiç uyumuyor emmiyor diyorum hep nazar değmesin diye çevremde bi burada dürüstüm bu ara uykusu iyi mesela yarın ola hayrola

Ah çok geçmiş olsun. Burda da arkadaşların kreşe okula giden çocukları hep hasta oldu. Kışı artık atlatmak istiyorum sağ salim
İşe başlayınca daha çok yoruluyor insan ama psikolojik olarak daha iyi geldiği kesin. Haa benim tek çocuk ama bazen ben de tarayamıyorum saçımı çünkü hep anne topuzu
Onun dışında iyi olmana sevindim

Çok teşekkür ederim hal hatır sorulmak hatırlanmak çok güzel bebeğinle sen nasılsınız?
Bu arada konuşuldu mu bebeği kabız olan var mı benim 3. Ama diğerleri hiç kabız olmamıştı, fitille yaptırıyoruz 3 seferdir

Herhangi bir olumlu halini söylemeye korkuyorum ben hep ağlıyor hiç uyumuyor emmiyor diyorum hep nazar değmesin diye çevremde bi burada dürüstüm bu ara uykusu iyi mesela yarın ola hayrola
Benimki misafir varken uyuduğu için ona nazar değmesin de kime değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…