2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa ciddi misin peki doktora götürdün mü? Bir de kullandığın kremi atabilir misin canım
Endişe edilecek bir şey değil aslında kuruluğa bağlı egzama. Özellikle kışın çok oluyor sonra geçiyor sonra tekrar çıkıyor filan döngü şeklinde. Krem sürmek önemli sen kontrol zamanı yine gösterirsin. Çok olduğunda kortizonlu krem veriyorlar biz kaç kez kullandık büyüğünde ama bunun için vermez krem kullan yeter

Eklentiler

• IMG_3106.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 85
Hayranım sana cidden ben çok sitres oluyorum ağlayınca elim ayağıma dolaşıyor ek birde bebiş yanına gururumuzsun benim yerime de iç kahveni
Bu sefer bende ağladım ama millet bahçesine götürdü eşim sabah sabah bizim neyimize millet bahçesi, zaten daha açılmamış taş kum. Bir de kucağına al dedi bir yandan ağlıyor bir yandan haykırıyor bir yandan 16 kilo kucakta. Eşim söyleniyor iki çocukla sen niye gitmek istiyorsun al sana dışarı gezmesi filan derken ben bir carladım Valla şimdi kuzu gibi oldular beni kimse rahatsız etmiyor, ağlamakta iyi geldi çok dolmuşum

Ne bileyim ya hemen en ufak şeyde endişeleniyorum inşaallah artmaz. Teşekkür ederim

Ben de 4. Ay kontrolünde soracağım geçmezse. Peki krem kullanıyor musun?
Mustela stelatopia sürüyorum ama bu sabah sudocream sürdüm. Akşam bakacağım ne halde diye vücuduna. Kollarından ziyade ayak ve vücut bir anda olduğu için oralara daha dikkat ediyorum şimdilik

Ahhh kesinlikle, bir de hava güzel diye bugün dışardaydık ve sanırım ben şifayı kaptım o ara. Her yerim ağrıyor, hafif de burun akıntım var

Yaaa maşallah kıyafete bayıldım Hadı gecmıs olsun kolaylıkla atlatsın ıylessın
Teşekkür ederim canım ilk bi çığlık çığlığa kalktı ama bakalım inşallah hemen toparlar bazen vicdan yapmıyor değilim yaptırmasaydım diye kıyafetler orda hazır vardı resim için öyle hatıra kalsın diye çektik

Kızlar ibucold CD’yi emzirirken kullanabiliyor muyuz? Siteye baktım düşük riskli diyor

Ama bir dipnot ekleyeyim. Bakacak kv anne teyze hala gibi seçenekler varsa yapılabilir. Benim yanımda kimsem yok aynı şehirde bile yaşamıyoruz. Bazen insanın canı bir kahve içmek istiyor ya da ne bileyim en basitinden uzunca tuvalette oturmak istiyor 5 dk birine bırakıp bunları yapacak durumum yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Büyük kız okula gidince de böyle mi bana öyle bir rahatlama geliyor ki okula gidince sanki bakacak bir çocuğum yokmuş boşmuşum gibi bu ara baya yemek tatlı filan yapmaya sardım, Umay kucağımda yapıyorum zor gelmiyor. Ama ikisi bir arada olunca gerçekten akşam dakikaları sayıyorum

Bence kimseye güvenip çocuk yapılmaz en yakın kişiler bile bakmak istemiyor. Belki ilk torun bakarız ederiz diyenler olacaktır, onlarda çocuk hakkında hak beyan ediyorlar sizin kurallarınızı sorguluyorlar filan. Akraba işin içine girmemesi en önemlisi

Kızlar bakar mısınız iki eli de bu şekilde acaba bilek katlanma yeri diye mi yoksa egzama olabilir mi?Eki Görüntüle 3392242
Ben egzamaya benzettim canım başka eklem yerinde ya da kulak arkasında var mı? Bizim bebişte de var bepantol sensiderm sürüyorum banyo sonrası biraz hafifliyor ancak geçmiyor .kafasında konak da oluyor mu Alerjik durumlarla da alakalı olabilir.Doktorlar çok büyük bir problem olarak görmüyormuş egzamayı çoğu bebekte görülen ilerleyen yaşlarda geçen bir durummuş krem veriyorlar genelde .

benim çocuklarım kucak nedir bilmiyor alıştırmadım hiç o yüzden şimdiye kadar rahattım gazını çıkarırken bile oturduğum yerden çıkardım başka türlü baş edemezdim ama annem kucağına çok aldı parsı her ağladığında ve kucağa alıştı ağlamayan çocuk ağlar oldu hemen kapıyolar ya da emziği çiğnemeye başladı damakları kabarıyor ağrı yapıyor oyun halısında keyfi yerindeyse oynuyor bazen ama 2 gündür çok huysuz ikizlerde atak haftalarına bakmadım hiç totem yaptım arya da çok bakıyodum hep tutuyodu bakmak istemiyorum o yüzden büyük kızım beni perişan ediyor yani öyle bişeye dönüştükü delirmemek elde değil onun yüzünden ağladığım çok oldu çok yıprattı herşeyden çokk , eşim iş yeri açma planlarında ve çok yoğun şuan hem onun eksikliğide çok zor geliyor Annem var iyi ki hep destek Rabbim eksikliğini göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…