Endişe edilecek bir şey değil aslında kuruluğa bağlı egzama. Özellikle kışın çok oluyor sonra geçiyor sonra tekrar çıkıyor filan döngü şeklinde. Krem sürmek önemli sen kontrol zamanı yine gösterirsin. Çok olduğunda kortizonlu krem veriyorlar biz kaç kez kullandık büyüğündeYaa ciddi misinpeki doktora götürdün mü? Bir de kullandığın kremi atabilir misin canım
Her ne kadar sevmesem de kaynanam olmasa ben de zor atlatırdımAyy deme demeAllah’tan annem yolda geliyor ilk bi kaç günü annemle atlatmam iyi olacak
Bu sefer bende ağladım amaHayranım sanacidden ben çok sitres oluyorum ağlayınca elim ayağıma dolaşıyor ek birde bebiş yanına gururumuzsun benim yerime de iç kahveni
Ne bileyim ya hemen en ufak şeyde endişeleniyorum inşaallah artmaz. Teşekkür ederimEndişe edilecek bir şey değil aslında kuruluğa bağlı egzama. Özellikle kışın çok oluyor sonra geçiyor sonra tekrar çıkıyor filan döngü şeklinde. Krem sürmek önemli sen kontrol zamanı yine gösterirsin. Çok olduğunda kortizonlu krem veriyorlar biz kaç kez kullandık büyüğündeama bunun için vermez krem kullan yeter
Benimkinde de var canım, hep vardı. Şimdi vücudunda ve ayağında da bölgesel kuruluk oldu. Doktora soracağım geçmezseGeceleri uyumadan mustela sürüp çorap takıyorum ama geçmedi inşaallah sadece kuruluktur teşekkür ederim
Ben de 4. Ay kontrolünde soracağım geçmezse. Peki krem kullanıyor musun?Benimkinde de var canım, hep vardı. Şimdi vücudunda ve ayağında da bölgesel kuruluk oldu. Doktora soracağım geçmezse
Mustela stelatopia sürüyorum ama bu sabah sudocream sürdüm. Akşam bakacağım ne halde diye vücuduna. Kollarından ziyade ayak ve vücut bir anda olduğu için oralara daha dikkat ediyorum şimdilikBen de 4. Ay kontrolünde soracağım geçmezse. Peki krem kullanıyor musun?
Ahhh kesinlikle, bir de hava güzel diye bugün dışardaydık ve sanırım ben şifayı kaptım o ara. Her yerim ağrıyor, hafif de burun akıntım varİki ve üç çocuklu olan hanımlar size secde ediyorum, diz çöküyorum.Allahiniz askina nasıl yapıyorsunuz ya.ben bir bebekle yaprak dökümü Ali Rıza bey oldum.Alyaliya ikinciyi yapmayın tavsiyesi asiri mantıkli.bunu broşür yapip sehirlerin uzerine atmak lazım
Yaaa maşallah kıyafete bayıldımKandırıldım bakışıyla aslanof kızlar çok sitresliydim bitti gitti şükür
Teşekkür ederim canım ilk bi çığlık çığlığa kalktı ama bakalım inşallah hemen toparlar bazen vicdan yapmıyor değilim yaptırmasaydım diyeYaaa maşallah kıyafete bayıldımHadı gecmıs olsun kolaylıkla atlatsın ıylessın
Ama bir dipnot ekleyeyim. Bakacak kv anne teyze hala gibi seçenekler varsa yapılabilir. Benim yanımda kimsem yok aynı şehirde bile yaşamıyoruz. Bazen insanın canı bir kahve içmek istiyor ya da ne bileyim en basitinden uzunca tuvalette oturmak istiyor 5 dk birine bırakıp bunları yapacak durumum yok.Allah hepimizin yardımcısı olsunİki ve üç çocuklu olan hanımlar size secde ediyorum, diz çöküyorum.Allahiniz askina nasıl yapıyorsunuz ya.ben bir bebekle yaprak dökümü Ali Rıza bey oldum.Alyaliya ikinciyi yapmayın tavsiyesi asiri mantıkli.bunu broşür yapip sehirlerin uzerine atmak lazım
Büyük kız okula gidince de böyle miAma bir dipnot ekleyeyim. Bakacak kv anne teyze hala gibi seçenekler varsa yapılabilir. Benim yanımda kimsem yok aynı şehirde bile yaşamıyoruz. Bazen insanın canı bir kahve içmek istiyor ya da ne bileyim en basitinden uzunca tuvalette oturmak istiyor 5 dk birine bırakıp bunları yapacak durumum yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yani o zaman evet kuşum çünkü doktorlar da oraya bakıyor zatenKızlar ibucold CD’yi emzirirken kullanabiliyor muyuz? Siteye baktım düşük riskli diyor
Ben egzamaya benzettim canım başka eklem yerinde ya da kulak arkasında var mı? Bizim bebişte de var bepantol sensiderm sürüyorum banyo sonrası biraz hafifliyor ancak geçmiyor .kafasında konak da oluyor mu Alerjik durumlarla da alakalı olabilir.Doktorlar çok büyük bir problem olarak görmüyormuş egzamayı çoğu bebekte görülen ilerleyen yaşlarda geçen bir durummuş krem veriyorlar genelde .Kızlar bakar mısınız iki eli de bu şekilde acaba bilek katlanma yeri diye mi yoksa egzama olabilir mi?Eki Görüntüle 3392242
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?