Bizim kendimize kullandığımızdan mı sürüyorsun? Ben küçük yerlere mustela cisastela sürüyorum, büyüğün yine elinde çıkmış egzama gibi. Geniş bölgelere de stelatopia veya incia. İşe yarıyorsa bioderm i de deneyeyim.
Saat 4 civarında oldu. Anca kendimize gelebildik. Son dakika olarak o an yayın yaptılar ama ana habere düştü mü bilmiyorum. Şiddeti düşük ama yıkıcılığı fenaydı.
Bizim kendimize kullandığımızdan mı sürüyorsun? Ben küçük yerlere mustela cisastela sürüyorum, büyüğün yine elinde çıkmış egzama gibi. Geniş bölgelere de stelatopia veya incia. İşe yarıyorsa bioderm i de deneyeyim.
Evet evet doktor önermişti Badeye hassas ciltler için olanını. Umay ı götürdüğümüzde sadece bacağında bir tane vardı orayı gösterip sürebilir miyim dedim sür dedi. Şimdi boynunda çıkmış göğsünün orda
Valla ben kesemedim bu egzamayı hala her şeyi ütülüyorum her gün duş aldırıyorum haftada 3 şampuan yapıyorum olmadı. Badeye her gün şampuan tabii o artık koca insan oldu resmen kokuyor
Evet evet doktor önermişti Badeye hassas ciltler için olanını. Umay ı götürdüğümüzde sadece bacağında bir tane vardı orayı gösterip sürebilir miyim dedim sür dedi. Şimdi boynunda çıkmış göğsünün orda
Valla ben kesemedim bu egzamayı hala her şeyi ütülüyorum her gün duş aldırıyorum haftada 3 şampuan yapıyorum olmadı. Badeye her gün şampuan tabii o artık koca insan oldu resmen kokuyor
Haftada bir şampuan derken? Haftada bir mi yıkıyorsun yoksa sadece ıslatıyor musun diğer günler? Ben hergün yıkamaya çalışsamda gün aşırı oluyor genelde. Onda da şampuan kullanıyorum.
çıplak haldeyken gülücükler saçıyor ama etrafa bir yarım saat falan çıplak tuttum, sonra tulumu giydirdim yine çığlık kıyamet. Şimdi bebek arabasına koydık da öyle uyudu, inşallah gece uykusuna geçmiştir
Benimkine de bir haller oldu bugün. Bütün gün kucak istedi. Memede mayıştırıp yerine koyduğumda beş dakika geçmeden hacı yatmaz gibi kalktı resmen (yani oturmayı bilse kalkacaktı). Attım bebek arabasına, çıkardım, neyse ki yolda uyudu biraz.
Annem de akşamüstü çıkardı, dışarda uyumuş biraz. Yeterki dışarıya çıkaralım, o zaman hiç problem yok. Uyuyor, susuyor vs vs ama evdeyken afakanlar basıyor çocuğu. Evin güneş görmemesi bence çocuğu bile etkiliyor
Haftada bir şampuan derken? Haftada bir mi yıkıyorsun yoksa sadece ıslatıyor musun diğer günler? Ben hergün yıkamaya çalışsamda gün aşırı oluyor genelde. Onda da şampuan kullanıyorum.
Bizimde bebişin her yeri döktü yaa benim yediklerimden olmaz sanırım bu kadar antibiyotikler mi yaptı acaba yada hastanede aldığı hava gerçi sadece yüzü değil vücudu da döktü ama yüzü kötü oldu krem sürüyorum düzelmedi
Benimkinin de vücudunun 2 yerinde aşırı bir kuruluk var, bir de ayak parmaklarının başladığı bölgede. Anlamadım neden böyle bölgesel sorun oldu. Krem de sürüyorum ama geçmiyor
Eve daha yeni girdim HARİKAYDIII ay bana çok iyi geldi yoruldum ama yorulmayı özlemişim emzirdim uyudu bebek arabasında uyutma derdim olmadı çok rahatladım ya sürekli bi uyut emzir rutininden çıktık ben artık gezerim kv gelmeside iyi oldu mağaza dolaşırken bebişime o baktı alışverişte yaptım para harcamakta iyi geldi kendime bi iki bişey aldım ohh be dünya varmış
Ohhh sefan olsun çıkın çıkın gezin Bizim buralara bahar geldi artık . Bende oğluşumu alıp çıkıyorum günde yarım saat yürüsem kar kardır. Sallanan kollar bacaklar belki toplar kendini
Saat 4 civarında oldu. Anca kendimize gelebildik. Son dakika olarak o an yayın yaptılar ama ana habere düştü mü bilmiyorum. Şiddeti düşük ama yıkıcılığı fenaydı.
Geçmiş olsun 4 şiddeti bile yıkıyorsa büyüğünü düşünemiyorum. Deniz kumundan mı yapılmış evler acaba? Ben deprem bölgesindeyim günde bir kere sallanıyoruz. Allah beterinden korusun
Eve daha yeni girdim HARİKAYDIII ay bana çok iyi geldi yoruldum ama yorulmayı özlemişim emzirdim uyudu bebek arabasında uyutma derdim olmadı çok rahatladım ya sürekli bi uyut emzir rutininden çıktık ben artık gezerim kv gelmeside iyi oldu mağaza dolaşırken bebişime o baktı alışverişte yaptım para harcamakta iyi geldi kendime bi iki bişey aldım ohh be dünya varmış
Küçük bebekler için haftada üç şampuan biraz fazla olabilir bence de ama ablasında (ve hatta sende de) cilt kuruma sorunu olduğuna göre muhtemelen şampuan veya sabun kaynaklı değildir. Uygun kremle sürekli nemlendirmek iyi geliyor genelde ama bazı gıdalar da (ve stres gibi faktörler de) tetikliyor galiba. Bizde de oluyor benzer sorunlar. Bir nevi alerji galiba bu da neticede