2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bizim kendimize kullandığımızdan mı sürüyorsun? Ben küçük yerlere mustela cisastela sürüyorum, büyüğün yine elinde çıkmış egzama gibi. Geniş bölgelere de stelatopia veya incia. İşe yarıyorsa bioderm i de deneyeyim.

Evet evet doktor önermişti Badeye hassas ciltler için olanını. Umay ı götürdüğümüzde sadece bacağında bir tane vardı orayı gösterip sürebilir miyim dedim sür dedi. Şimdi boynunda çıkmış göğsünün orda

Valla ben kesemedim bu egzamayı hala her şeyi ütülüyorum her gün duş aldırıyorum haftada 3 şampuan yapıyorum olmadı. Badeye her gün şampuan tabii o artık koca insan oldu resmen kokuyor

Ben haftada bir kere şampuan yapıyorum. Haftada üç çok geliyor olabilir mi?

Ben haftada bir kere şampuan yapıyorum. Haftada üç çok geliyor olabilir mi?
Haftada bir şampuan derken? Haftada bir mi yıkıyorsun yoksa sadece ıslatıyor musun diğer günler? Ben hergün yıkamaya çalışsamda gün aşırı oluyor genelde. Onda da şampuan kullanıyorum.

Ne oluyor bunlara anlamadım zaten 4. Ay benim korkulu rüyamdı Banyo yaptırdım uyur diye ama yok sanki daha çok açıldı uykusu
çıplak haldeyken gülücükler saçıyor ama etrafa bir yarım saat falan çıplak tuttum, sonra tulumu giydirdim yine çığlık kıyamet. Şimdi bebek arabasına koydık da öyle uyudu, inşallah gece uykusuna geçmiştir

Annem de akşamüstü çıkardı, dışarda uyumuş biraz. Yeterki dışarıya çıkaralım, o zaman hiç problem yok. Uyuyor, susuyor vs vs ama evdeyken afakanlar basıyor çocuğu. Evin güneş görmemesi bence çocuğu bile etkiliyor

Haftada bir şampuan derken? Haftada bir mi yıkıyorsun yoksa sadece ıslatıyor musun diğer günler? Ben hergün yıkamaya çalışsamda gün aşırı oluyor genelde. Onda da şampuan kullanıyorum.
Yok yok genelde her gün en kötü gün aşırı yıkıyorum. Çocuğu bildiğin kovaya basıyorum hatta ama şampuanı haftada bir yapıyorum cildi kurumasın diye.
Yani bilmiyorum ki haftada bir de çok az ya bizimki kusuyor ve sürekli kaka yapıyor ya yeterli olmuyor
Aslında bir denesen düzelme olur belki. Ben kaka yapsa da suyla yıkıyorum banyoya sokup ama şampuan yapmıyorum. Enseye kadar çıkmamışsa tabi

Benimkinin de vücudunun 2 yerinde aşırı bir kuruluk var, bir de ayak parmaklarının başladığı bölgede. Anlamadım neden böyle bölgesel sorun oldu. Krem de sürüyorum ama geçmiyor

Ben her kakada yıkasam günde 7 8 kere popo yıkamadan iyice cır cır olur haftada 2 e düşüreyim bari

Ohhh sefan olsun çıkın çıkın gezin Bizim buralara bahar geldi artık . Bende oğluşumu alıp çıkıyorum günde yarım saat yürüsem kar kardır. Sallanan kollar bacaklar belki toplar kendini

Saat 4 civarında oldu. Anca kendimize gelebildik. Son dakika olarak o an yayın yaptılar ama ana habere düştü mü bilmiyorum. Şiddeti düşük ama yıkıcılığı fenaydı.
Geçmiş olsun 4 şiddeti bile yıkıyorsa büyüğünü düşünemiyorum. Deniz kumundan mı yapılmış evler acaba? Ben deprem bölgesindeyim günde bir kere sallanıyoruz. Allah beterinden korusun

Oh beee çok çok iyi geliyor insana. Ben çıkmayınca çok bunalıyorum sen de bundan sonra hiç duramazsın

Ben her kakada yıkasam günde 7 8 kere popo yıkamadan iyice cır cır olur haftada 2 e düşüreyim bari

Küçük bebekler için haftada üç şampuan biraz fazla olabilir bence de ama ablasında (ve hatta sende de) cilt kuruma sorunu olduğuna göre muhtemelen şampuan veya sabun kaynaklı değildir. Uygun kremle sürekli nemlendirmek iyi geliyor genelde ama bazı gıdalar da (ve stres gibi faktörler de) tetikliyor galiba. Bizde de oluyor benzer sorunlar. Bir nevi alerji galiba bu da neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…