- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Canım ben de hoover kullanıyorum, dün Zeynepinkikeri renkli ayarına attım, hepsi kurudu.Umarım canım hayırlı olsun
Hiç bilmiyorum ki sorayım rachela
Onu hiç seçmedim çünkü pamuklu seçince dolap kuruluğu seçeneği çıkmıyor otomatik ayarlıyor ya değiştiremiyorum, diğerlerinde oynama yapabiliyorsun da pamukluda olmuyor
Yaa iyiye gitmesine çokk sevindim öksürük devam ediyor mu hala ? Bizimki de 5 antibiyotikli iğneye rağmen hala öksürüyor ve dediğin gibi balgamı yutarken nefret ediyor kıyamamGerçekten iğrenç bir hayat bakışıbugün inşallah çıkcaz doktor hafta sonu bile kontrole geliyormuş. Öksürdükçe ağzına balgam geliyor onu yutuyor. Burda da ondan iğrenmiş çocuğa hastanede güncelleme geldi yine bıraksam dönecek belini kaldırıyordu zaten ama daha güçlü kaldırmaya başladı o kadar serumdan sonra kalktı yürüse şaşırmam
Ediyor canım öksürükle atmaya çalışıyor yarın 8 de yine görecek tam tamına geçmemiş ama hala biraz var dedi doktorYaa iyiye gitmesine çokk sevindim öksürük devam ediyor mu hala ? Bizimki de 5 antibiyotikli iğneye rağmen hala öksürüyor ve dediğin gibi balgamı yutarken nefret ediyor kıyamam
Ay inanır mısın bunu söylemeye utanıyorum ama ben haftasonu gelsin asla istemiyorum. Bugün benim kız da krize girdi boynumu tırmaladı baya derin yani gerçekten çekilecek çile değil. Artık evden kendimizi sokağa atıyoruz şimdi yine yollardayız halasına götürüyorum ki kuzeniyle belki oynar diye öyle bir çaresizlik. Ben hafta içi aşırı rahatım ama benim diğer kızım sakin çok şükür ki. Yanımda beni izliyor mutfakta ağlarsa kucağıma alıyorum filan dışarda hiç zararı yok. Ama saat 16 00 olunca benim de karnıma ağrılar giriyor diyorum ki acaba ne krizi yaşatacak bana. Allahım bana güç ver sakin kalıyım diye dua ediyorumBüyük kız haftasonu evde olduğunda elim ayağım titriyor midem bulanıyorkucakta çocukla onun bitmeyen isteklerini yerine getirmeye nazını çilesini inadını çekmeye çalışıyorum küçük devamlı gazlı ve sanırım bu durum hiç geçmeyecek yatağa koyduğum an bağırarak uyanıyor o yüzden devamlı üstümde.yemekleri yaparken ter içinde kalıyorum onu pusette oyalayacağım diye. Eşim gelene kadar oturmuyorum desem yeridir.O gelince dinleniyorum ama birşey yapmaya da halim kalmıyor hemen uyumak istiyorum
Canım ben covid olduğumda ilk o salgında sadece parol içtim o zaman 8 aylıktı. Sonra işe başlayınca bağışıklık düşük ya hep hasta oldum ama augmentin veriyorlar diye hatırlıyorum sadeceRisk düşük ama sütü azaltma ihtimali varmışminoset plus, c vit ve çay takviyeleriyle atlatmaya çalışacağım. Ünşallah ilerlemeden biter gider, gece titreye titreye girdim yatağa
Ben Badeye çok gülüyorumAy inanır mısın bunu söylemeye utanıyorum ama ben haftasonu gelsin asla istemiyorum. Bugün benim kız da krize girdi boynumu tırmaladı baya derin yani gerçekten çekilecek çile değil. Artık evden kendimizi sokağa atıyoruz şimdi yine yollardayız halasına götürüyorum ki kuzeniyle belki oynar diye öyle bir çaresizlik. Ben hafta içi aşırı rahatım ama benim diğer kızım sakin çok şükür ki. Yanımda beni izliyor mutfakta ağlarsa kucağıma alıyorum filan dışarda hiç zararı yok. Ama saat 16 00 olunca benim de karnıma ağrılar giriyor diyorum ki acaba ne krizi yaşatacak bana. Allahım bana güç ver sakin kalıyım diye dua ediyorummesela şu sıra atletini içeri sokmak, saçını toplatmamak, kollarını kıvırmak, montunu giymemek gibi yeni adetler edindi. Acıtıyor sıkıyor vardı zaten de bunları asla yapmıyor. Hapşırıyor ama atletini içine sokmuyor ya ben aşırı geriliyorum. Göbeğini açıyor işte diyorum bak hasta olacaksın kızım ne olursun sok atletini daha yeni serum takılmıştı hatırladın mı filan yok. Bugün onun kriziyle tırmaladı beni de
Geçmiş olsun canım benim 2 gün bogaz ağrım sonra ateşim çıktı gece eşim bakmış 40 lardaymış nerdeyse üzerimi örtmüşüm üşüyorum diye uyku haliyle gelmiş açmış terlemişim üzerimi değişmiş düşürmüş sonra tekrarlamadı ateş ama bulaşıcı bişey aynı şeyse bebegi koru çok geçmiş olsunKızlar uyumayan varsa fikir almak istiyorum. Ateşim 4 gibi 38.1di. Ilık duş aldım. Hatta saçlarım hala nemli. Şimdi ölçütüğümde ise 38.9la 38.1 arasında gidiyor. Bu zamana hiç ateşim çıkmadı, ne yapacağımı bilmiyorum. Hastaneye gitmeli miyim sizce?
Haha zaten ilk gördüğü kişilere karşı o kadar nazik ve kibar kiBen Badeye çok gülüyorumözür dilerim annesi ama muhteşem tatlı ve zeki bir çocuk bence onu gördüğümde çok seveceğim
Aynı şeyleri yaşıyoruz çorap giymek istemiyor üzerini örtmemi istemiyor tuvaleti varken gidip yapmak istemiyor.Bir haftadır hasta burnu akıyor iki gündür de benimle kardeşi hasta. Az önce ventolinli hava verdim bebeğe. Bana neden vermiyorsun diye bir saat ağladı. Haa bi de şey var bırak sümüğüm aksın silme diyor. Çok zor sabrediyorumAy inanır mısın bunu söylemeye utanıyorum ama ben haftasonu gelsin asla istemiyorum. Bugün benim kız da krize girdi boynumu tırmaladı baya derin yani gerçekten çekilecek çile değil. Artık evden kendimizi sokağa atıyoruz şimdi yine yollardayız halasına götürüyorum ki kuzeniyle belki oynar diye öyle bir çaresizlik. Ben hafta içi aşırı rahatım ama benim diğer kızım sakin çok şükür ki. Yanımda beni izliyor mutfakta ağlarsa kucağıma alıyorum filan dışarda hiç zararı yok. Ama saat 16 00 olunca benim de karnıma ağrılar giriyor diyorum ki acaba ne krizi yaşatacak bana. Allahım bana güç ver sakin kalıyım diye dua ediyorummesela şu sıra atletini içeri sokmak, saçını toplatmamak, kollarını kıvırmak, montunu giymemek gibi yeni adetler edindi. Acıtıyor sıkıyor vardı zaten de bunları asla yapmıyor. Hapşırıyor ama atletini içine sokmuyor ya ben aşırı geriliyorum. Göbeğini açıyor işte diyorum bak hasta olacaksın kızım ne olursun sok atletini daha yeni serum takılmıştı hatırladın mı filan yok. Bugün onun kriziyle tırmaladı beni de
Evet askı ayarı çıktı pamuklu seçince, ben de o yüzden tercih etmedim. Renklileri seçmiştim senin gibi, kendi kıyafetlerimizdi, ilk çıkınca kurumuş gibi geliyor sıcak diye yumuşacık, sonra kaldırmadım dolaba baktım nemli nemli. Başka seçmem gereken bir ayar mi var acaba?Canım ben de hoover kullanıyorum, dün Zeynepinkikeri renkli ayarına attım, hepsi kurudu.
Benim modelde de dediğin gibi pamukluyu askı ayarında kurutuyor. O da baya ıslak oluyor
Benim de eşim fark etti ateşimin çıktığını. Ama ben terleyemedim ıhlamur içtiğim halde yatmadan önce. Benim 2-3 gündür 20liğim kötüydü ve mide bulantısı başlamıştı I. Hala midem bulanıyor, şimdi hastaneye gideceğizGeçmiş olsun canım benim 2 gün bogaz ağrım sonra ateşim çıktı gece eşim bakmış 40 lardaymış nerdeyse üzerimi örtmüşüm üşüyorum diye uyku haliyle gelmiş açmış terlemişim üzerimi değişmiş düşürmüş sonra tekrarlamadı ateş ama bulaşıcı bişey aynı şeyse bebegi koru çok geçmiş olsun
Zeynepinkileri makineden alamadım hala ama astronot tulumu aldı sabah eşim. Kurumuştu. Geçen gün beyaz ayarına attım kurumuştu. Ama öncesinde karışık programı kullanıyordum.Evet askı ayarı çıktı pamuklu seçince, ben de o yüzden tercih etmedim. Renklileri seçmiştim senin gibi, kendi kıyafetlerimizdi, ilk çıkınca kurumuş gibi geliyor sıcak diye yumuşacık, sonra kaldırmadım dolaba baktım nemli nemli. Başka seçmem gereken bir ayar mi var acaba?
Bu arada nasıl oldun, geçmiş olsun
Vallahi aynı şehirde de olsan bir yere kadar.herkesin duzeni var olmuyor hep gitmek.yuzde on baskasindaysa yuzde doksan annede yükü.stresi hele sadece annede.emdi emmedi kakasi gazi hastaligi bunlar sadece anneye dert.Ama bir dipnot ekleyeyim. Bakacak kv anne teyze hala gibi seçenekler varsa yapılabilir. Benim yanımda kimsem yok aynı şehirde bile yaşamıyoruz. Bazen insanın canı bir kahve içmek istiyor ya da ne bileyim en basitinden uzunca tuvalette oturmak istiyor 5 dk birine bırakıp bunları yapacak durumum yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun daha iyi misinBenim de eşim fark etti ateşimin çıktığını. Ama ben terleyemedim ıhlamur içtiğim halde yatmadan önce. Benim 2-3 gündür 20liğim kötüydü ve mide bulantısı başlamıştı I. Hala midem bulanıyor, şimdi hastaneye gideceğiz
Temas etmek sıkıntı oluyor uçuklu bölgeye. Emzirmede sıkıntı olmaz. Geçmiş olsun. Eşimde de çıkmıştı geçenlerde. Öpmedi yakın temasta bulunmadı şükür sıkıntı olmadıKızlar dudağımda uçuk çıktı ya emzirmede sıkıntı olu mu ?
Of of 3 yaş umarım sakin geçer yoksa ne olur halimiz bilmiyorumAynı şeyleri yaşıyoruz çorap giymek istemiyor üzerini örtmemi istemiyor tuvaleti varken gidip yapmak istemiyor.Bir haftadır hasta burnu akıyor iki gündür de benimle kardeşi hasta. Az önce ventolinli hava verdim bebeğe. Bana neden vermiyorsun diye bir saat ağladı. Haa bi de şey var bırak sümüğüm aksın silme diyor. Çok zor sabrediyorum
Sabah fark ettiğimden beri öpmüyorum ve bu çok zorTemas etmek sıkıntı oluyor uçuklu bölgeye. Emzirmede sıkıntı olmaz. Geçmiş olsun. Eşimde de çıkmıştı geçenlerde. Öpmedi yakın temasta bulunmadı şükür sıkıntı olmadı
Şimdilik serum yiyorum hafif ateşim var hala. Benim bünyem gerçekten çok zayıfGeçmiş olsun daha iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?