2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yani o zaman evet kuşum çünkü doktorlar da oraya bakıyor zaten
Risk düşük ama sütü azaltma ihtimali varmış minoset plus, c vit ve çay takviyeleriyle atlatmaya çalışacağım. Ünşallah ilerlemeden biter gider, gece titreye titreye girdim yatağa

Şu kırmızılık bi türlü geçmiyor kızlar isilik gibi tahriş gibi bişey bu nedir? Alerji mi acaba
Emin değilim bizdekine mi benziyor ama benim kızın kaşı ve göz kapağı çevresinde benzer bir kırmızılık var ( göz kapağındaki sonradan çıktı ) doktor zamanla geçeceğini söyledi. Genelde ense, baş vs de olan bir durummuş

Büyük kız haftasonu evde olduğunda elim ayağım titriyor midem bulanıyor kucakta çocukla onun bitmeyen isteklerini yerine getirmeye nazını çilesini inadını çekmeye çalışıyorum küçük devamlı gazlı ve sanırım bu durum hiç geçmeyecek yatağa koyduğum an bağırarak uyanıyor o yüzden devamlı üstümde.yemekleri yaparken ter içinde kalıyorum onu pusette oyalayacağım diye. Eşim gelene kadar oturmuyorum desem yeridir.O gelince dinleniyorum ama birşey yapmaya da halim kalmıyor hemen uyumak istiyorum

Kızlar uyumayan varsa fikir almak istiyorum. Ateşim 4 gibi 38.1di. Ilık duş aldım. Hatta saçlarım hala nemli. Şimdi ölçütüğümde ise 38.9la 38.1 arasında gidiyor. Bu zamana hiç ateşim çıkmadı, ne yapacağımı bilmiyorum. Hastaneye gitmeli miyim sizce?

39dan sonra diye biliyordum. Doğruymuş. Çok geçmiş olsun. Yinede saçını ıslak bırakma

Eklentiler

• 1000012749.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 1000012750.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 72
Gerçekten iğrenç bir hayat bakışı bugün inşallah çıkcaz doktor hafta sonu bile kontrole geliyormuş. Öksürdükçe ağzına balgam geliyor onu yutuyor. Burda da ondan iğrenmiş çocuğa hastanede güncelleme geldi yine bıraksam dönecek belini kaldırıyordu zaten ama daha güçlü kaldırmaya başladı o kadar serumdan sonra kalktı yürüse şaşırmam

Eklentiler

• IMG_8706.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 108
Birazdan bir daha gir canım duşa. Ben mastit olduğumda ateşim çıkmıştı iki kere duş aldım birde parol içtim bir saat içinde düşmüştü. Hala düşmezse doktora gidebilirsin.

Başında konak vardı ama geçti. Kulak arkası da böyle maalesef. Çoğu kişi egzama gibi dedi. Önemli değilse krem sürerim sürekli

Günaydın kızlar hoover kurutma kullanan var mı, ben ikidir kullanıyorum dolap kuruluğu seçiyorum hiç dolap kuruluğunda çıkmıyor hafif nemli kalıyor yine asmak gerekiyor, of asacaksam niye aldım ki diyorum yanlış program mı seçiyorum yoksa makine mi iyi değil bilemedim. Kullanan varsa hangi programda kurutuyor merak ettim

Bizde Arçelik aldık. Yarın kurulacak. İnşallah sorun yaşamayız bizde.

Geçmiş olsun, sen soralı çok olmuş ama bence parol alıp yat dinlen biraz. Geçmezse gidersin. Dirençli ateş değilse dinlenmek ve uyumak iyi gelebilir.

Hoover kullanan vardı ama hatırlayamadım. Acaba nem sensörü falan mı arızalı?

Ben pamuklu programda kurutuyorum hepsini. 2:30 yazmasına rağmen nem sensörü olduğu içinde genellikle 1,5 saatte bitiyor. Gerçekten dolap kuruluğu oluyor

Risk düşük ama sütü azaltma ihtimali varmış minoset plus, c vit ve çay takviyeleriyle atlatmaya çalışacağım. Ünşallah ilerlemeden biter gider, gece titreye titreye girdim yatağa
Ya çok geçmiş olsun, belliki ateşin var belli ki virütik bir hastalık. Zeynepi maske ile emzirmemi öneririm. Dilerim en kısa zamanda geçer

Kızlar günaydın. Bu taktiği internette görmüştüm ama inandırıcı gelmemişti yinede bir umut denemek istedim. Yaklaşık üç dört gündür gece uykusu hariç sürekli böyle uyuyor ve inanır mısınız bilmem ama 15-20 dk ayakta sallanarak uyuyan bebeğim 1.5 saat bu sekilde uyuduğu oluyor. Memesini sürekli atıyor benimki bu sayede memeyide atamıyor. Bu sarma biçimi sanırım onu kucakta hissettiriyor. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Eklentiler

• C5BC1A83-0805-40B9-B37B-5EE8CF483D0B.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 997ABB3B-1165-4325-A128-00AE3C70B41C.webp
    140,4 KB · Görüntüleme: 78
Teşekkür ederim kızlar, 39u gördüm ama üstümü aça aça bir şekilde düştü. Şimdi de 38.5bandında. Normal şartlarda 36.5tur ateşim. Şimdi annem gelecek duruma göre acile gideceğim bakalım. Aksi gibi Zeynep de daha uzun süre emiyor

Ateşin var hatta yüksek sayılır zeynep antikor alıyor emzirmekten korkma sakın hatta ne güzel emsin uzun uzun. Sen Sadece maske olayına dikkat etsen yeterli

Bizde Arçelik aldık. Yarın kurulacak. İnşallah sorun yaşamayız bizde.
Umarım canım hayırlı olsun
Hoover kullanan vardı ama hatırlayamadım. Acaba nem sensörü falan mı arızalı?
Hiç bilmiyorum ki sorayım rachela
Ben pamuklu programda kurutuyorum hepsini. 2:30 yazmasına rağmen nem sensörü olduğu içinde genellikle 1,5 saatte bitiyor. Gerçekten dolap kuruluğu oluyor
Onu hiç seçmedim çünkü pamuklu seçince dolap kuruluğu seçeneği çıkmıyor otomatik ayarlıyor ya değiştiremiyorum, diğerlerinde oynama yapabiliyorsun da pamukluda olmuyor

Bu yöntem baya tavsiye ediliyor ama Yağmura dikkat et yine de sen. Büyüdüler hareketliler artık baya.
Benim kıza böyle yapsam ne halde bulurum belli değil

Bu yöntem baya tavsiye ediliyor ama Yağmura dikkat et yine de sen. Büyüdüler hareketliler artık baya.
Benim kıza böyle yapsam ne halde bulurum belli değil
Beş dk bir gidip kontrol ediyorum pozisyonunu hiç bozmuyor uyanmaya yakın hareketlenip değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…