Benimki neredeyse bütün gün uyudu, ara ara memeye kalktı. Şimdi tam mandalinalarımı soymuştum ki, yine kalktı
Bir önceki memesinde çok ağladı ama gazdanmış, pırtlar yapıldıktan sonra güzelce kaka yapmış babasıylayken, sonra uyumuş. Önceki gün de gazlanmıştı böyle, aşıdan değil yani bizimki.
Benimki neredeyse bütün gün uyudu, ara ara memeye kalktı. Şimdi tam mandalinalarımı soymuştum ki, yine kalktı
Bir önceki memesinde çok ağladı ama gazdanmış, pırtlar yapıldıktan sonra güzelce kaka yapmış babasıylayken, sonra uyumuş. Önceki gün de gazlanmıştı böyle, aşıdan değil yani bizimki.
Yok yok emmeyle alakası olsa bizimki 19 yada 20 ay filan emdi zorla kestim kopamazdı benden yaa bide geçen annemle İstanbul’a gitmek istedi geçen sene gitmişti hatta anneme diyorum ki beni özlemiyor mu sormuyor mu yoo dedi ben dayanamadım 2 gün gittim bazen diyorlar ya hani bendiz durmaz çocuğum şaşırıyorum
Teşekkür ederim kızlar biz hepimiz uyuyorduk hissetmedim çok sallandı diyorlar ama kötü oldum duyunca uykuda yakalansaydık filan diye rabbim beterinden korusun çok fazla deprem oluyor Bursa’da şu aralar
Ay sen ondan mı bahsettin ben hiç kullanmadım ilaç işte 1 kutu elenetal kullandım bitince almadım ama ihtiyacım olduğunu mesajı yanlış anlamamdan anlayabilirsin demekki bırakmamak lazımmış
Demir damlası bizim kızı çok etkiledi. Kullanmayı bırakıyorum test yaptıracağım . Ona göre kullanırım artık. Damlayı verdikten sonra gazdan kıvranıyor çocuk bütün gün. Kaka da yapamadı