2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün aşı olanlar huysuzluğunuz başladı mı? Kucaktan inmiyor, yatakta durmuyor. Ateş yok ama kollarım koptu. Sabahlar olmaz bu gece

Bugün aşı olanlar huysuzluğunuz başladı mı? Kucaktan inmiyor, yatakta durmuyor. Ateş yok ama kollarım koptu. Sabahlar olmaz bu gece

Benimki neredeyse bütün gün uyudu, ara ara memeye kalktı. Şimdi tam mandalinalarımı soymuştum ki, yine kalktı

Bir önceki memesinde çok ağladı ama gazdanmış, pırtlar yapıldıktan sonra güzelce kaka yapmış babasıylayken, sonra uyumuş. Önceki gün de gazlanmıştı böyle, aşıdan değil yani bizimki.

Ben aşı için aradım bugün dediğin gibi 2. Ay aşısının üstünden tam 2 ay geçsin dedi cuma olcaz bizde. Kaç aşı oluyor 4. Ayda

Ben aşı için aradım bugün dediğin gibi 2. Ay aşısının üstünden tam 2 ay geçsin dedi cuma olcaz bizde. Kaç aşı oluyor 4. Ayda

İki tane, ikisi de bacaktan. Ona göre giydirirsin. Yıkama kısıtı yok ama bir gün önceden yıkasan daha iyi tabii.

Benimkide annemde kalıyo değişiklik olsun biraz diye kardeşlerinden sonra görüntülüde sizi çok özledim demeye başladı ama yalandan

Demir damlası bizim kızı çok etkiledi. Kullanmayı bırakıyorum test yaptıracağım . Ona göre kullanırım artık. Damlayı verdikten sonra gazdan kıvranıyor çocuk bütün gün. Kaka da yapamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…