2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay ben yoğunluktan mesajları okuyorum ama tam da cevap yazamıyorum bir yandan da evi yerleştirmeye çalışıyorum

Spring05 benşmki kusmuyor , tek iyi yanı o bir de o emmeye başladıkça maşallah diyim sütüm de arttı. olayımız da malum
Aynı düzensizlik bizde de mevcut. Toplanma, taşınma, yerleşme derken Zeynep fena halde kucağa alıştı. He bir de ayakta sallanmaya yatağa koyarken uyanmalar da cabası oldu. Gündüz uykularına ana kucağında, gece uykularına da yatağında geçmeye alıştıracağım tekrar. Haftasonu kardeşim gelecek memleketten, onlar gittikten sonra tam düzenim oturur yüksek ihtimalle. Kiiii ben tek çocukla böyle oluyorum, soyanın dediği gibi sen 3 çocukla iyi baş ediyorsun

Ay kızlar az kaldı evi yakıyordum bende unutkanlık olmuş ocağa çay koydum yani çocuğa baktım unuttum ben ocakta kokular geldi bende dışardan geliyor sandm bn birşeyi açık mi unuttum acaba deyip mutfağa koştum çaydan dibi tutmuş dumanlar çıkmış Allah korudu bizi benle oğlumu ya ben ne yapacağım bu unutkanlığımi şimdi tüm pencereleri açtım havalandırdm

Dün gece saat 11 gıbı kızımın okul etegını ve üstünü ütüledim . Fişi çektim uyudum saat 3:40 eşim kalktı koku var dıyor bi baktıki ben ütüyü çekmemişim fişten Allah korudu bizi ütü masasının üstüne dik şekilde kaç saat fişe takılı kalmış iyiki yanmadık .

Buralar daha cok deprem bölgesiydi ta ki maraş depremıne kadar. Türkiye deprem bölgesi ama doğudan iyi buralar en aZından soguk yok Ben tam tamına 27 yıl doğuda yaşamış biri olarak tatile bile gidince ben burada yaşayamam diyorum sanırım kemiklerimiz ısındı buralarda

Çok geçmiş olsun size de

Geçmiş olsun kızlar

Siteden giriş yapıyorum. Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmını seç
Yaptım saol mutfak yanıyordu bende takvimden çocuğumun günlerini sayiyordum hahah ya varya tam komediym ben bide koku da burnumun dibine gelmiş dışardan geliyor diyom

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-06-12-59-08-322_com.android.chrome.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 22
Geçmiş olsun. O yüzden ben doğumdam beri alarmsız ocak/fırın çalıştırmıyorum.

Ama ütüye çözüm değil tabii, geçmiş olsun Al_pi

Aslında sıfırdan taşınacak olmanız iyi en azından, nereye giderseniz gidin deprem yönetmeliğine uygun yapılmış (veya hiç değilse az katlı bir binada) bir daire seçebilirsiniz.

Aslında sıfırdan taşınacak olmanız iyi en azından, nereye giderseniz gidin deprem yönetmeliğine uygun yapılmış (veya hiç değilse az katlı bir binada) bir daire seçebilirsiniz.
İnşallah tabi bi de karar versek çok iyi olacak

Teşekkürler canm kokunun çıkmasını bekliyorum balkonda benle oğlum havada soğuk içerisi çünkü baya duman olmuş
Çok geçmiş olsun bence sıkıca giydir pusette daha korunaklı olur biraz hava alıp gelirsiniz kokuda gitmiş olur her yeri açarsan

Bu bebekler gazlarını kendileri çıkarmayı ne zaman öğreniyorlar ya hu hani 3. Aydaydı? Kandırıldım
Benim bebişte hep kendi halletti gazı ayakları kıpır kıpır sürekli kucağıma alınca da üstten çıkarıyor zaten çok kaka yaptığı için gazı hiç olmadı nerdeyse

Çok geçmiş olsun bence sıkıca giydir pusette daha korunaklı olur biraz hava alıp gelirsiniz kokuda gitmiş olur her yeri açarsan
Teşekkürler canm geldik içeri hava çok soğuk yatak odasındayz simdi oraya koku gelmedi Allah'tan koku çıkana kadar burda takiliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…