Aynı düzensizlik bizde de mevcut. Toplanma, taşınma, yerleşme derken Zeynep fena halde kucağa alıştı. He bir de ayakta sallanmayasoyasosu şimdiye kadar çok iyi geldim valla ne yalan söyleyim ama son bi aydır büyük kızım çok yıprattı eşimde iş yeri açıcak koşturuyor geç geliyor falan bi süredir annemdeyim bugün dönücem eve, kucağa çok alıştı özellikle pars evde eski düzenime geri dönmem lazım acil uyku rutinimiz geçte olsa yatışları bozulmadı çok şükür ama genel olarak 5 saatlik uykuyla çok durdum büyük olan beni daha çok yoruyor okula gitse de yorulucam kıyafetini ayarla dersini ayarla kim götürücek o kısmı var seneye en çok ondan korkuyorum işte
Siteden giriş yapıyorum. Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmını seçYok bende öyle yazmıyor uygulamasını mi kullanıyorsun normal siteden ben giriyorumsoyasosu
Dün gece saat 11 gıbı kızımın okul etegını ve üstünü ütüledim . Fişi çektim uyudum saat 3:40 eşim kalktı koku var dıyor bi baktıki ben ütüyü çekmemişim fişten Allah korudu bizi ütü masasının üstüne dik şekilde kaç saat fişe takılı kalmış iyiki yanmadık .Ay kızlar az kaldı evi yakıyordum bende unutkanlık olmuş ocağa çay koydum yani çocuğa baktım unuttum ben ocakta kokular geldi bende dışardan geliyor sandm bn birşeyi açık mi unuttum acaba deyip mutfağa koştum çaydan dibi tutmuş dumanlar çıkmışAllah korudu bizi benle oğlumu ya ben ne yapacağım bu unutkanlığımi şimdi tüm pencereleri açtım havalandırdm
Buralar daha cok deprem bölgesiydi ta ki maraş depremıne kadar. Türkiye deprem bölgesi ama doğudan iyi buralar en aZından soguk yokAllah yaşatmasın bir daha. Seneye tayin isteyeceğiz ama inanki nereyi yazacağımızı bilmiyoruz. Aklımızda Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale vardı ama şu an korkuyoruz. Nereye gitsek bir sıkıntı var. Bu da Türkiye’nin gerçeği işte.
Çok geçmiş olsun size deDün gece saat 11 gıbı kızımın okul etegını ve üstünü ütüledim . Fişi çektim uyudum saat 3:40 eşim kalktı koku var dıyor bi baktıki ben ütüyü çekmemişim fişten Allah korudu bizi ütü masasının üstüne dik şekilde kaç saat fişe takılı kalmış iyiki yanmadık .
Ay kızlar az kaldı evi yakıyordum bende unutkanlık olmuş ocağa çay koydum yani çocuğa baktım unuttum ben ocakta kokular geldi bende dışardan geliyor sandm bn birşeyi açık mi unuttum acaba deyip mutfağa koştum çaydan dibi tutmuş dumanlar çıkmışAllah korudu bizi benle oğlumu ya ben ne yapacağım bu unutkanlığımi şimdi tüm pencereleri açtım havalandırdm
Geçmiş olsun kızlarDün gece saat 11 gıbı kızımın okul etegını ve üstünü ütüledim . Fişi çektim uyudum saat 3:40 eşim kalktı koku var dıyor bi baktıki ben ütüyü çekmemişim fişten Allah korudu bizi ütü masasının üstüne dik şekilde kaç saat fişe takılı kalmış iyiki yanmadık .
Teşekkürler canmGeçmiş olsun kızlar
Benimki bir gazdan, alttan üstten kendisi hallediyor o işiBu bebekler gazlarını kendileri çıkarmayı ne zaman öğreniyorlar ya huhani 3. Aydaydı? Kandırıldım
Yaptım saolSiteden giriş yapıyorum. Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmını seç
Geçmiş olsun. O yüzden ben doğumdam beri alarmsız ocak/fırın çalıştırmıyorum.Ay kızlar az kaldı evi yakıyordum bende unutkanlık olmuş ocağa çay koydum yani çocuğa baktım unuttum ben ocakta kokular geldi bende dışardan geliyor sandm bn birşeyi açık mi unuttum acaba deyip mutfağa koştum çaydan dibi tutmuş dumanlar çıkmışAllah korudu bizi benle oğlumu ya ben ne yapacağım bu unutkanlığımi şimdi tüm pencereleri açtım havalandırdm
Allah yaşatmasın bir daha. Seneye tayin isteyeceğiz ama inanki nereyi yazacağımızı bilmiyoruz. Aklımızda Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale vardı ama şu an korkuyoruz. Nereye gitsek bir sıkıntı var. Bu da Türkiye’nin gerçeği işte.
İnşallah tabi bi de karar versek çok iyi olacakAslında sıfırdan taşınacak olmanız iyi en azından, nereye giderseniz gidin deprem yönetmeliğine uygun yapılmış (veya hiç değilse az katlı bir binada) bir daire seçebilirsiniz.
Teşekkürler canmGeçmiş olsun. O yüzden ben doğumdam beri alarmsız ocak/fırın çalıştırmıyorum.
Ama ütüye çözüm değil tabii, geçmiş olsunAl_pi
Benimki tesadüfen gaz çıkarıyor. Hapşırırken veya bacaklarını oynatırken pırt diye kaçırıyorBenimki bir gazdan, alttan üstten kendisi hallediyor o işi
Çok geçmiş olsunTeşekkürler canmkokunun çıkmasını bekliyorum balkonda benle oğlum havada soğuk içerisi çünkü baya duman olmuş
Benim bebişte hep kendi halletti gazıBu bebekler gazlarını kendileri çıkarmayı ne zaman öğreniyorlar ya huhani 3. Aydaydı? Kandırıldım
Teşekkürler canm geldik içeri hava çok soğuk yatak odasındayz simdi oraya koku gelmedi Allah'tan koku çıkana kadar burda takiliyozÇok geçmiş olsunbence sıkıca giydir pusette daha korunaklı olur biraz hava alıp gelirsiniz kokuda gitmiş olur her yeri açarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?