2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun, kurtulursunuz umarım bir an önce

Şırınga ucu ölçüleri mi onlar 0.3, 0.9? Ben 2.5 mllik şırınga kullanıyorum, başka ölçü bilmiyorum

Tamamlayıcı sigortanın kötü tarafı sınırlı olmaması değil, her yerde geçmemesi
Zaten on falan oluyor sınır, yeterli aslında. Rutin kontroller de azalıyor 6. Aydan sonra, sağlıklı çocuk takibi için 5,6 9, 12 götürsen, altı kez hakkı kalıyor hastalık durumu için.

O değil de ben her uykusuz geceden sonra( ve tek çocuk) sabahları sana hayran kalıyorum nasıl yapıyorsun bunu bordo bereli
Merhaba aynı belirtiler bizde de var bebeğinizin şimdi durumu nasıl düzeldi mi acaba bende alerjiden supheleniyorum
Merhaba. Çapak geçti ama gürültülü kaka mukuslu kaka hala devam. Doktoru takip edelim demişti. Alerjide önlem alınmazsa daha kötüye gitmesi bekleniyor. Kakada kan, kilo alımının durması egzama vs.
Biz de durum hep stabil kaldı. Kilo alımı iyi başka belirti yok. Sadece gürültülü ve mukuslu kaka durumu var. Olabiliyormuş böyle de. Bir önlem almadık yani sonrasında

Ya aslında Acıbadem sigorta ya senCard diye bir uygulaması var oradan takip edebiliyorsun. İşte hangi hastanede geçiyor ya da ne kadarını kapsıyor görebiliyorsun. Mesela medicalpark Pendik’te 15 tl ücret öderken Acıbadem’de doçent farkıyla 135 ödüyorduk uzman doktor 95 di sanırım. Ocaktan sonra ne oldu tam bilmiyorum ama

Eşimde işte tam olarak bunları söyleyerek yaptırmadı

Yastıktan memnun kaldım korktuğum gibi kayma olmadı uyandığında hareket halindeyken kayıyor orası kesin ama uyurken en kötü düz yatıyor kendini sağa çeviremiyor
İnşallah fayda sağlar bizim saçlar yatmıyor daha ne zaman iner acaba tokada takılmıyor

Eklentiler

• IMG_7173.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 69
soyasosu şimdiye kadar çok iyi geldim valla ne yalan söyleyim ama son bi aydır büyük kızım çok yıprattı eşimde iş yeri açıcak koşturuyor geç geliyor falan bi süredir annemdeyim bugün dönücem eve, kucağa çok alıştı özellikle pars evde eski düzenime geri dönmem lazım acil uyku rutinimiz geçte olsa yatışları bozulmadı çok şükür ama genel olarak 5 saatlik uykuyla çok durdum büyük olan beni daha çok yoruyor okula gitse de yorulucam kıyafetini ayarla dersini ayarla kim götürücek o kısmı var seneye en çok ondan korkuyorum işte

Hemen göstereyim
Çözeltilerdeki tuz oranı o diye biliyorum ben. Normal serum fizyolojik olarak sıktığımız bu, 0.9 tuz oranı olan. Hipertonik var bir de, o yüzde üç galiba, onu nebulizatörle verdim hep, burna sıkmadım. O zaman onu burna sıkmayın demek istemiştir doktor.

Hastanede geçse bile bazı doktorlarda geçmiyor, bizim gittiğimiz hastanenin anlaşması var ama benim canım kbb cimin yok mesela

Kredi kartlarını eşin ödüyorsa dert etme bence, aralarında halletsin onlar

Aynen evet benim elimdeki 0.3 tü onu kullanmıştım. Hırıltısı çok olmuştu 0.3 kalın oluyor dedi, 0.9 ile yaptığım zaman fazla hırıltı olmuyor belki aynı durum olmuştur diye söyledim

Kızlar güncelleme falan dediğiniz zaman kaç aylık olduğunu da yazın bizim ki geriden mi geliyor ileri mi gidiyor bileyim diye Ömer hala dönme mönme yapmıyor bizim ki poposundan dönüyor video atilsaydi keşke atardim size vala gülmekten gidersnz poposunu saga sola kendi etrafında dönüyor hahahah

Ya keşke benim oğlum da sevseydi hiç öyle kalamiyor bir saniye bile bas bas bağırıyor ağlıyor
Aaa benimki sevdi baya. Sabah yine koydum durdu uzun süre. İçindekileri yiyebilse daha uzun duracak ama neyse olduğu kadar artık
allta günler yazıyor sende 108 yazıyor mesela doğru mu?
Benim bebe 4.5 aylık oldu. 138 günlükmüş yani

Yaa benim psikılojım cok kötüydü 2017 izmir depreminde en az 300 kusur depremı hamılelıgımın sonunda ve yenı lohusayken yasadım. Asla kızımı ayırmadım aılecek salonda uyuduk kac ay gece wc ye tek gıdemıyordum ama işte zamanla yendim bende.

Nerde yazıyor hiç dikkat etmedim vala benmki 3 ay 13 günlük kaç gün oluyor bilmiyorum vala

Allah yaşatmasın bir daha. Seneye tayin isteyeceğiz ama inanki nereyi yazacağımızı bilmiyoruz. Aklımızda Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale vardı ama şu an korkuyoruz. Nereye gitsek bir sıkıntı var. Bu da Türkiye’nin gerçeği işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…