Geçmiş olsun, kurtulursunuz umarım bir an önceAynı şey bizde de oldu sf ile açmaya çalıştıkça hırıltı oldu. Sonra tesadüfen sorduğum bir doktor 0.3 kalındır burnu tahriş edebilir burna 0.9 kullan dedi. Yine hırıltı yapıyor bence ama ilkine göre daha az. Tahrişle alakalı sanırım o hırıltı.
Eşim tamamlayıcı sigorta yapmış yine ya sinir etti beni onun da sınırı varya zaten her ay götürsem yetişmez kitamamlayıcı yapınca üste para veriyormuş şirket, limitsiz yapınca ayda 2500 mü neydi aslında çok cüzi bir rakam ama gerek yok zaten yetiyor diyor. Nasıl yetiyorsa Badeye bir kan tahlili yaptırdık limit var diye 5 bin, influenza oldu 4500 böyle daha kötü ama laf anlamadı. Ben eski düzen götürücem ödesin de aklı başına gelsin en iyisi
O değil de ben her uykusuz geceden sonra( ve tek çocuk) sabahları sana hayran kalıyorumGeç gördüm canım düştü ama sabah vardı yine 37.8 lerdeydi tekrar verdim calpolü huysuzlukları cabası durup durup ağlamalar falan pars biraz daha az etkilendi ama dün pera gündüz hiç uyumadı neredeyse ve onun ateş daha yüksek seyirdeydi sanki hasta da olucaklar gibi geliyorsizin nasıl geçti aşı sonrası
Merhaba. Çapak geçti ama gürültülü kaka mukuslu kaka hala devam. Doktoru takip edelim demişti. Alerjide önlem alınmazsa daha kötüye gitmesi bekleniyor. Kakada kan, kilo alımının durması egzama vs.Merhaba aynı belirtiler bizde de var bebeğinizin şimdi durumu nasıl düzeldi mi acaba bende alerjiden supheleniyorum
Ya aslında Acıbadem sigorta ya senCard diye bir uygulaması var oradan takip edebiliyorsun. İşte hangi hastanede geçiyor ya da ne kadarını kapsıyor görebiliyorsun. Mesela medicalpark Pendik’te 15 tl ücret öderken Acıbadem’de doçent farkıyla 135 ödüyorduk uzman doktor 95 di sanırım. Ocaktan sonra ne oldu tam bilmiyorum amaTamamlayıcı sigortanın kötü tarafı sınırlı olmaması değil, her yerde geçmemesi
Zaten on falan oluyor sınır, yeterli aslında. Rutin kontroller de azalıyor 6. Aydan sonra, sağlıklı çocuk takibi için 5,6 9, 12 götürsen, altı kez hakkı kalıyor hastalık durumu için.
Hemen göstereyimGeçmiş olsun, kurtulursunuz umarım bir an önce
Şırınga ucu ölçüleri mi onlar 0.3, 0.9? Ben 2.5 mllik şırınga kullanıyorum, başka ölçü bilmiyorum
O izotonik ölçü derecesi başka bir şey ama. Şırınga ölçüsü başkaHemen göstereyim
Çözeltilerdeki tuz oranı o diye biliyorum ben. Normal serum fizyolojik olarak sıktığımız bu, 0.9 tuz oranı olan. Hipertonik var bir de, o yüzde üç galiba, onu nebulizatörle verdim hep, burna sıkmadım. O zaman onu burna sıkmayın demek istemiştir doktor.Hemen göstereyim
Ya aslında Acıbadem sigorta ya senCard diye bir uygulaması var oradan takip edebiliyorsun. İşte hangi hastanede geçiyor ya da ne kadarını kapsıyor görebiliyorsun. Mesela medicalpark Pendik’te 15 tl ücret öderken Acıbadem’de doçent farkıyla 135 ödüyorduk uzman doktor 95 di sanırım. Ocaktan sonra ne oldu tam bilmiyorum ama
Eşimde işte tam olarak bunları söyleyerek yaptırmadı
Aynen evet benim elimdeki 0.3 tü onu kullanmıştım. Hırıltısı çok olmuştu 0.3 kalın oluyor dedi, 0.9 ile yaptığım zaman fazla hırıltı olmuyor belki aynı durum olmuştur diye söyledimÇözeltilerdeki tuz oranı o diye biliyorum ben. Normal serum fizyolojik olarak sıktığımız bu, 0.9 tuz oranı olan. Hipertonik var bir de, o yüzde üç galiba, onu nebulizatörle verdim hep, burna sıkmadım. O zaman onu burna sıkmayın demek istemiştir doktor.
Yoğun oluyor demek istemiş ben baya yanlış anladımAynen evet benim elimdeki 0.3 tü onu kullanmıştım. Hırıltısı çok olmuştu 0.3 kalın oluyor dedi, 0.9 ile yaptığım zaman fazla hırıltı olmuyor belki aynı durum olmuştur diye söyledim
Ya keşke benim oğlum da sevseydi hiç öyle kalamiyor bir saniye bile bas bas bağırıyor ağlıyor@tupbebekyolculugu
Su matı geldi. Kızım çok çok fazla sevdi ama içindeki oyuncakları yemeye çalıştı ve yiyemeyeceğini anladıkça çığlığı bastı
Yine de baya oyalandı
Aaa benimki sevdi baya. Sabah yine koydum durdu uzun süre. İçindekileri yiyebilse daha uzun duracak ama neyse olduğu kadar artıkYa keşke benim oğlum da sevseydi hiç öyle kalamiyor bir saniye bile bas bas bağırıyor ağlıyor
Kızlar güncelleme falan dediğiniz zaman kaç aylık olduğunu da yazın bizim ki geriden mi geliyor ileri mi gidiyor bileyim diyeÖmer hala dönme mönme yapmıyor bizim ki poposundan dönüyor video atilsaydi keşke atardim size vala gülmekten gidersnz poposunu saga sola kendi etrafında dönüyor hahahah
Yaa benim psikılojım cok kötüydü 2017 izmir depreminde en az 300 kusur depremı hamılelıgımın sonunda ve yenı lohusayken yasadım. Asla kızımı ayırmadım aılecek salonda uyuduk kac ay gece wc ye tek gıdemıyordum ama işte zamanla yendim bende.Kesinlikle öyle. Ben seroyu anlıyorum Allah korusun deprem olduğunda kımıldayamıyorsun bile yani bir odadan diğerine gidemiyorsun.Ben ona rağmen çocuğumu kendi odasında yatırıyorum diyorum ya herşey allahtan. Bunu kabullendim ne gelirse başım gözüm üstüne diyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Nerde yazıyorAaa benimki sevdi baya. Sabah yine koydum durdu uzun süre. İçindekileri yiyebilse daha uzun duracak ama neyse olduğu kadar artık
allta günler yazıyor sende 108 yazıyor mesela doğru mu?
Benim bebe 4.5 aylık oldu. 138 günlükmüş yani
Allah yaşatmasın bir daha. Seneye tayin isteyeceğiz ama inanki nereyi yazacağımızı bilmiyoruz. Aklımızda Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale vardı ama şu an korkuyoruz. Nereye gitsek bir sıkıntı var. Bu da Türkiye’nin gerçeği işte.Yaa benim psikılojım cok kötüydü 2017 izmir depreminde en az 300 kusur depremı hamılelıgımın sonunda ve yenı lohusayken yasadım. Asla kızımı ayırmadım aılecek salonda uyuduk kac ay gece wc ye tek gıdemıyordum ama işte zamanla yendim bende.
Onlar sütün yağından oluyormuş sanırım. Burada arkadaşlar yazmıştıİnşallah alerjik değildir ya. Benimki de aynı şekilde artık kaka yaparken ikiniyor zor yapıyor gibi yavrum birde kakasinda beyaz parçacıklar var
Nerde yazıyorhiç dikkat etmedim vala benmki 3 ay 13 günlük kaç gün oluyor bilmiyorum vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?