2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana şimdilik erkeğe benziyor gibi dedi ama daha çok erken dedi 13 haftalıktı 15 haftada dr ben göremedim dedi bakalım ne zaman kesinleşecek
Benim 10+5 ve 12+3 te erkek dedi doktorum çok net belli çıkıntı vs demişti düşün artık..

Ya bende evde kullandığım bitmek üzere bunu almayı düşünüyordum acaba bebeklerde kullanılan mustela gibi güneş kremlerini mi alsak
Bencede iyice araştırın içinize sinerse alın
Onuda duydum genelde dr onu söylüyormuş arkadaşlara da fikir danışıp sipariş vereyim solante güzel bir marka zaten
BEEO diye yüz güneş kremi gördüm 100/100 almış belki bakarsınız kızlar. Şimdi diğer inceleme sitelerinde de yazacağım ürünü doğruysa artık onu alırım.

Ya bende evde kullandığım bitmek üzere bunu almayı düşünüyordum acaba bebeklerde kullanılan mustela gibi güneş kremlerini mi alsak
Herhangi bir mineral filtreli spf kullanabilirsiniz. Eczaneye gidip sorarsanız hemen her markanın var zaten. Çocuk için olanlar aşırı beyazlık bırakır, yüze sürmeye uygun değil onlar. Bir de Beeo apicare kullanan görüyorum memnunlar.

Benim de eşim öyle sosyal medyada ben de paylaşmadım onu paylaşmayı pek düşünmüyorum bana samimi de gelmiyor
Soya sosu mu demişti cidden iyi geliyor mu ya hiç sevmem nasıl içebilirim ki acaba
Ben burada birinden okudum sonra hemen denedim. Denedikten sonra iki mesajımdan birisi içim kefir oldu bence içimi çok kolay ekşi ayran gibi. Çok ferah

Birde senin dediğine bakayım kuzum teşekkürler

Hemen alıcam marketten bugün

Valla ben şimdi arkadaşımızın dediği siteye baktım maşallah hepsinde birşey var kafam çorba oldu gidiyorum hemen eczacıyla dertleşiyorum

Bende de demir ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı. İki gündür çok kötüyüm. Dün kullanmıştım ama bugün kullanmadım. Daha da kullanmayı düşünmüyorum
Demir ilacı aslında kabız yapıyor diyorlar ama, ilaçtan mı acaba yediğiniz bir şeyden olmasın.

Kizlar ben şehir hastanesinde 2 li tarama testi için kan verdim bir hafta ila 15 güne çıkar demişlerdi 24 saat de çıktı bu normal mi acaba hatalı mi olucak sonuç şüpheye düştüm 24 saatte nasıl çıkar

Bende de demir ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı. İki gündür çok kötüyüm. Dün kullanmıştım ama bugün kullanmadım. Daha da kullanmayı düşünmüyorum
Feramat bana ıshal yaptı ben bunu unutup yıne onu aldım sabaha kadar afedersın ama kustum ve ıshal oldum sonra bıraktım baska markaya gectım. Sende gıdınce degıstır ılacı ıstersen kımıne ıshal kımıne kabız yapıyor cunku.

Yok yok normalı bu aslında onlar erken beklemememiz ıcın bıze 15 gun dıyorlar ben 3 unde gıttım bana 25 -30 gun dedi netten baktım 15 ınde cıkmıs sonuc

Kızlar bir konuda danışacağım.
Anne yanı yatağı olarak alan var mı ne tercih ettiniz acaba ? Ben çok büyük bir şey istemiyorum yatak odam da küçük çünkü.
Ama odasına da montessori mobilya düşündüğüm için en azından 1 yaşına kadar anne yanını kullanabilmesi gerekiyor.
Kafam çok karıştı

Vitabiotics Feroglobin demir ilacını doktorunuza sorup deneyebilirsiniz kızlar. Ben de ne mide bulantısı ne kabızlık yaptı. Başka markalardan çok çekmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…