Herhangi bir mineral filtreli spf kullanabilirsiniz. Eczaneye gidip sorarsanız hemen her markanın var zaten. Çocuk için olanlar aşırı beyazlık bırakır, yüze sürmeye uygun değil onlar. Bir de Beeo apicare kullanan görüyorum memnunlar.
Ya bende söyledim. Geçen hafta iş yerinde insan kaynaklarına da söyledim çalışma arkadaşlarımda zaten duydu sosyal medyada hala paylaşım yok uzaktan tanıdığım samimi olmadığım insanlara da söylemedim ama genel olarak duyurduk bence eşim zaten sağolsun camiden anons geçicek geçen arabadayım sanayiciye eşim hamile abi falan diyor herkese söylüyor iş için yemekteydi orda da söylemiş cinsiyetine kadar sağolsun herkese
Ben burada birinden okudum sonra hemen denedim. Denedikten sonra iki mesajımdan birisi içim kefir oldu bence içimi çok kolay ekşi ayran gibi. Çok ferah
Herhangi bir mineral filtreli spf kullanabilirsiniz. Eczaneye gidip sorarsanız hemen her markanın var zaten. Çocuk için olanlar aşırı beyazlık bırakır, yüze sürmeye uygun değil onlar. Bir de Beeo apicare kullanan görüyorum memnunlar.
Benim de eşim öyle sosyal medyada ben de paylaşmadım onu paylaşmayı pek düşünmüyorum bana samimi de gelmiyor
Ben burada birinden okudum sonra hemen denedim. Denedikten sonra iki mesajımdan birisi içim kefir oldu bence içimi çok kolay ekşi ayran gibi. Çok ferah
Kefirin içerisine kuru incir ya da kayısı bıızzzlatıp koyunca efsane oluyor. Ben sürekli tüketirim kefir. Bazen kuruyemişli yaparım smoothie gibi deneyin derim.
Kizlar ben şehir hastanesinde 2 li tarama testi için kan verdim bir hafta ila 15 güne çıkar demişlerdi 24 saat de çıktı bu normal mi acaba hatalı mi olucak sonuç şüpheye düştüm 24 saatte nasıl çıkar
Feramat bana ıshal yaptı ben bunu unutup yıne onu aldım sabaha kadar afedersın ama kustum ve ıshal oldum sonra bıraktım baska markaya gectım. Sende gıdınce degıstır ılacı ıstersen kımıne ıshal kımıne kabız yapıyor cunku.
Kizlar ben şehir hastanesinde 2 li tarama testi için kan verdim bir hafta ila 15 güne çıkar demişlerdi 24 saat de çıktı bu normal mi acaba hatalı mi olucak sonuç şüpheye düştüm 24 saatte nasıl çıkar
Yok yok normalı bu aslında onlar erken beklemememiz ıcın bıze 15 gun dıyorlar ben 3 unde gıttım bana 25 -30 gun dedi netten baktım 15 ınde cıkmıs sonuc
Kızlar bir konuda danışacağım.
Anne yanı yatağı olarak alan var mı ne tercih ettiniz acaba ? Ben çok büyük bir şey istemiyorum yatak odam da küçük çünkü.
Ama odasına da montessori mobilya düşündüğüm için en azından 1 yaşına kadar anne yanını kullanabilmesi gerekiyor.
Kafam çok karıştı
Feramat bana ıshal yaptı ben bunu unutup yıne onu aldım sabaha kadar afedersın ama kustum ve ıshal oldum sonra bıraktım baska markaya gectım. Sende gıdınce degıstır ılacı ıstersen kımıne ıshal kımıne kabız yapıyor cunku.
Vitabiotics Feroglobin demir ilacını doktorunuza sorup deneyebilirsiniz kızlar. Ben de ne mide bulantısı ne kabızlık yaptı. Başka markalardan çok çekmiştim.