2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kahvaltıdan önce içiyorsak arada zaman bırakmamız gerekiyor muydu? Süt içemesem de peynir yiyorum sonuçta. Belki dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra içmek daha mantıklı olacak
Süt ürünleri, çay, kahve hepsi demir emilimini azaltıyor diye biliyorum. Benim ferritinin falan çok düşük olduğu için elimden geldiğince dikkat ediyorum

Banada karından baktı evet dediğiniz gibi ölçüyor 3.25 mm dedi

15+2den merhaba…bizim erkek olduğumuz kesinleşti 20 haziranda detaylı için çağıracak şimdiden heyecanlıyım
Yaa artı 1 erkek yazıyoruz listeye Saglıkla gelsin..
Gözünüz aydın.. Bir erkek daha Saglıkla gelsin ..

Kızlar merhabalar, Ankara'da NIPT testi yaptırıp, yaptırdığı yeri tavsiye edebilecek olan var mı

Cinsiyeti henüz benim gibi öğrenmemiş olanlar vardır. Ben çok merak ediyorum yaa. İndirimleri de değerlendiremiyorum
Öyle düşünme, temel şeyleri alabilirsin ; zıbın, tulum, beşik, bebek arabası, battaniye, biberon vs gibi. Benim cinsiyet kesin değil. Ama temel olan şeyleri indirimden alıyorum. Ne yazıkki günümüzde her şey gün geçtikçe zamlanıyor

Kızım 2120 gr doğdu oğlumda kan sulandırıcı başladık tansiyon için ama oğlum 2600 gr dı tok karnına coraspirin kullanıyorum

Kızlar SMA testi yaptıran oldu mu? Cogu insan saglık ocagında yapılıyor demiş ama ben bizim saglık ocagının hemsiresine sordum olmuyor bizde bebek dogunca topuktan kan alıp bakılıyor denildi. Ankarada olup saglık ocagında sma testi yaptıran var mı

Tebrikler sağlıkla gelsin bebişler güzel haberler almaya devam edelim. İsteyen herkese Allah bu mutlulukları nasip etsin çok güzel heyecanlar

Benim ilk gebeliğim düşük geçmişimde yok o yüzden birçok şeyden haberim olmuyor bilmiyorum buradan arkadaşlardan görüyorum yada kendim araştırıyorum. Ölçüm olayını da geçen hafta doktorum bana söyledi. 6 hafta sonra ölçüm yapılacak rutin bir kontrol alttan bakıcam eğer bir sorun varsa önlem alınması için her gebeye yapıyoruz dedi. Bende anlamadım buradan sordum. Kızların hepsine bakılıyormuş nerdeyse sadece bazı doktor üstten bazı doktor alttan bakıyor anladığım kadarıyla, birde perinatalog demiştiniz kızlar detaylı ultrason için 22 Haziran’da muayene olup görüşmek için kent hastanesi Prof. Namık beyden gün aldım. Bu doktorlar ne kadar dolu böyle daha erkene vermedi randevu

Fiyat bilgisi verdiler mi ? Evet detaylı için erken randevu şart sonra bulamıyoruz doktor.
Haftaya kontrolden sonra bende doktoru kesınlestırecegım. 20. Haftada kızımda yaptırmısız detaylıyı.

Kızım 2120 gr doğdu oğlumda kan sulandırıcı başladık tansiyon için ama oğlum 2600 gr dı tok karnına coraspirin kullanıyorum
Faydası olmadı mı yani aynı haftalardamı doğdular ikiz ya korkuyorum bende her birii 2 kiloya bile rağzıyım valla

Kızlar günaydınn sabah sabah aklıma bişey geldi gebelikte tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz benim önceden 2 doz vardı tamamlamadım öyle kaldı sanırım yurtdısında da yapılmıyormus gebelikte tam olarak bilmiyorum doktorlarda ikiye ayrılmış bu konuda kimisi gerekli görüyüyor kimisi gereksiz

Sağlık ocagndaki hemşire yensadece 2 defa yapıldığını söyledim, bir doz daha yapalım garanti olsn 20 22 hafta gbi görüşelim demişti bnde uzman Dr sormayı unuttum açıkçası. 3.cocuguna hamile arkadaşım ilk 2 hamileliğinde olduğu için smdi olmicakmis mesela. Bnde kararsızım konunu takipteyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…