- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Süt ürünleri, çay, kahve hepsi demir emilimini azaltıyor diye biliyorum. Benim ferritinin falan çok düşük olduğu için elimden geldiğince dikkat ediyorumKahvaltıdan önce içiyorsak arada zaman bırakmamız gerekiyor muydu? Süt içemesem de peynir yiyorum sonuçta. Belki dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra içmek daha mantıklı olacak
O zaman senin küçük ben serbest bıraksam ellerimle tutmam lazım Sallanınca acıyorHahaneeee ben evde tamamen serbest takılıyorum ya daralıyorum
Banada karından baktı evet dediğiniz gibi ölçüyor 3.25 mm dediNasııl bişey bu biliyomusun ultrasonda bebek varya karından tabi onun altında bi bölgeye uzunluğa bakıyor bebek boyunu ölçer gibi vajinal falan değil biri 33 biri 35 geldi sonucumda kızımda hatırlamıyorum ama ikizlerimde 2 ayrı doktor bakarken farkettim ben
Yaa artı 1 erkek yazıyoruz listeye15+2den merhaba…bizim erkek olduğumuz kesinleşti20 haziranda detaylı için çağıracak şimdiden heyecanlıyım
Gözünüz aydın.. Bir erkek dahaBizim de sonunda nipt sonucumuz negatif çıktı önceki hafta perinatolog %90 erkek demişti niptle de kesinleşti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlarsonunda ben de alışverişe başlayabilirim.
Of keşke bağışlanabilseydi azcığını alırdımO zaman senin küçük ben serbest bıraksam ellerimle tutmam lazım Sallanınca acıyor
Ben 12+3te kontrole gittiğimde karından ultrasonla bakmıştı. En az 2.5 cm olması gerekiyor demişti bir deKızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı
Of keşke bağışlanabilseydi azcığını alırdım
Evet öyleymiş canımBen 12+3te kontrole gittiğimde karından ultrasonla bakmıştı. En az 2.5 cm olması gerekiyor demişti bir de
Unisex aldım ben indirim olmuştuCinsiyeti henüz benim gibi öğrenmemiş olanlar vardır. Ben çok merak ediyorum yaa. İndirimleri de değerlendiremiyorum
Öyle düşünme, temel şeyleri alabilirsin ; zıbın, tulum, beşik, bebek arabası, battaniye, biberon vs gibi. Benim cinsiyet kesin değil. Ama temel olan şeyleri indirimden alıyorum. Ne yazıkki günümüzde her şey gün geçtikçe zamlanıyorCinsiyeti henüz benim gibi öğrenmemiş olanlar vardır. Ben çok merak ediyorum yaa. İndirimleri de değerlendiremiyorum
Kızım 2120 gr doğdu oğlumda kan sulandırıcı başladık tansiyon için ama oğlum 2600 gr dıArkadaşlar perinatoloji doktoru kızımın doğum kilosunu az buldu 37+3 te 2.590 doğmuştu riske atmamak adına kan sulandırıcı kullanmamı söyledi beslenebilsinler diye sanırım açken yazmış ama hiç yakalayamıyorum açlık halini siz nasıl içiyosunuz çok farkedermi bilemedim
Tebrikler sağlıkla gelsin bebişler güzel haberler almaya devam edelim. İsteyen herkese Allah bu mutlulukları nasip etsin çok güzel heyecanlarBizim de sonunda nipt sonucumuz negatif çıktı önceki hafta perinatolog %90 erkek demişti niptle de
15+2den merhaba…bizim erkek olduğumuz kesinleşti20 haziranda detaylı için çağıracak şimdiden heyecanlıyım
kesinleşti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlarsonunda ben de alışverişe başlayabilirim.
Ben her gittiğimde bakıyor ultrason ile. Bu gebeliğimde biraz temkinliyim daha önce bi kaybım olduğu için belki o yüzden hassas davranıyor gerekli mi bu haftada bilemiyorum. En son 14 haftalık gittiğimde 6 cm di. Çok iyi demişti
Benim ilk gebeliğim düşük geçmişimde yok o yüzden birçok şeyden haberim olmuyor bilmiyorum buradan arkadaşlardan görüyorum yada kendim araştırıyorum. Ölçüm olayını da geçen hafta doktorum bana söyledi. 6 hafta sonra ölçüm yapılacak rutin bir kontrol alttan bakıcam eğer bir sorun varsa önlem alınması için her gebeye yapıyoruz dedi. Bende anlamadım buradan sordum. Kızların hepsine bakılıyormuş nerdeyse sadece bazı doktor üstten bazı doktor alttan bakıyor anladığım kadarıyla, birde perinatalog demiştiniz kızlar detaylı ultrason için 22 Haziran’da muayene olup görüşmek için kent hastanesi Prof. Namık beyden gün aldım. Bu doktorlar ne kadar dolu böyle daha erkene vermedi randevuMaşallah güzelmişdoktorda ne gerek var gibisinden tavır takındı bana ama bir düşüğüm var deyince gel bakalım dedi hayır anlamıyorum neden insanı bilgilendirmek zor geliryor illa kayıpmı yaşamamız lazım biz tedbirimizi alalım herşey için servikal yetmezliği olduğunu bilmeden çok kişi bebeğini kaybetmiş sebebi bu olabilir diye sonradan söylüyorlar madem baştan bilgi verin çok kızıyorum çok
Fiyat bilgisi verdiler mi ? Evet detaylı için erken randevu şart sonra bulamıyoruz doktor.Benim ilk gebeliğim düşük geçmişimde yok o yüzden birçok şeyden haberim olmuyor bilmiyorum buradan arkadaşlardan görüyorum yada kendim araştırıyorum. Ölçüm olayını da geçen hafta doktorum bana söyledi. 6 hafta sonra ölçüm yapılacak rutin bir kontrol alttan bakıcam eğer bir sorun varsa önlem alınması için her gebeye yapıyoruz dedi. Bende anlamadım buradan sordum. Kızların hepsine bakılıyormuş nerdeyse sadece bazı doktor üstten bazı doktor alttan bakıyor anladığım kadarıyla, birde perinatalog demiştiniz kızlar detaylı ultrason için 22 Haziran’da muayene olup görüşmek için kent hastanesi Prof. Namık beyden gün aldım. Bu doktorlar ne kadar dolu böyle daha erkene vermedi randevu
Faydası olmadı mı yani aynı haftalardamı doğdular ikiz ya korkuyorum bende her birii 2 kiloya bile rağzıyım vallaKızım 2120 gr doğdu oğlumda kan sulandırıcı başladık tansiyon için ama oğlum 2600 gr dıtok karnına coraspirin kullanıyorum
Sağlık ocagndaki hemşire yensadece 2 defa yapıldığını söyledim, bir doz daha yapalım garanti olsn 20 22 hafta gbi görüşelim demişti bnde uzman Dr sormayı unuttum açıkçası. 3.cocuguna hamile arkadaşım ilk 2 hamileliğinde olduğu için smdi olmicakmis mesela. Bnde kararsızım konunu takipteyim cnmKızlar günaydınn sabah sabah aklıma bişey geldigebelikte tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz benim önceden 2 doz vardı tamamlamadım öyle kaldı sanırım yurtdısında da yapılmıyormus gebelikte tam olarak bilmiyorum doktorlarda ikiye ayrılmış bu konuda kimisi gerekli görüyüyor kimisi gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?