Herkese selam kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir
Ben malesef çok aktif olamıyorum hala ağır geçiyor hamilelik bulantılar kusmalar bitmedi ne yazık ki
Biz de fetal dna yaptırmıştık onun sonucu çıktı,çok şükür bebeğimiz çok sağlıklıymış. Cinsiyeti de öğrendik,kızımız oluyor
Umarım böyle güzel haberleri hepimiz alırız
Ben malesef çok aktif olamıyorum hala ağır geçiyor hamilelik bulantılar kusmalar bitmedi ne yazık ki
Biz de fetal dna yaptırmıştık onun sonucu çıktı,çok şükür bebeğimiz çok sağlıklıymış. Cinsiyeti de öğrendik,kızımız oluyor
Bende 4 kilo aldım galiba kaç kilo ile hamile kaldığımdan emin değilim çünkü . Göbeğiminde maşallahı var bence .14+4 olduk bugün 16 haftada doktora gitmeyi düşünüyorum. Henüz kesin cinsiyeti öğrenemedim bende en son gittiğimde kıza benziyor dedi inşallah bir kızım olur benimde sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla. 3 tane oğlum var bir tane de kızım olsun çok isterim.
Benim kesin değil ikinciye de erkek dediler ama diğer kontrolde kesinleşecek ben oğlum 9 10 kilo aldım sanırım ama doğumdan sonra bişeyler oldu baya aldım kilo zaten kilolu olduğum için korkuyorum çok fazla almak istemiyorum kaç yaş var aralarında 2 erkek fikri beni biraz korkutuyor oğlum zaten yeterince zor ve yaramaz
Bildiriyorum evlenince daha kötü oluyorlar benim yaşıtım dı birde en küçüğü 4 tane görümcem var ne yaşıtımla nede diğer büyüklerle ama bence benimkiler değişik ya ben abimin olmayan eşi için çok güzel hayaller kuruyorum yani çok iyi anlaşanlarda var öyle olmayı çok istiyorum
Yani gelin saygısız degilse kotu olmanın anlamı yok ki bence olay kıskanclıkta. Gorumce kaynana kıskancsa gelin ne kadar duzgun olursa olsun anlasılmıyor. Benim kaynanamla gorumcem dugunde gelinliğin altına giydiğim ayakkabının aynısını almıştı djdjdjjd
Ben eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyorum. Başlarda biraz sıkıntı oluyor çünkü iki farklı aile herkesin beklentisi farklı ben sakinlik ve çekirdek aile kültürüyle büyümüş biriyim falan derken gelmelere gitmelere zor alıştım. Ama eşinizin sizi anlayası varsa çözülüyor bence. Karşı tarafa hep saygı çerçevesinde net oldum onlar da benim bu huylarıma alıştılar. Şimdi huzurluyuz ve gerçekten ailelerden biriyle aynı şehirde olmak avantaj. Özellikle çalışan anneler için çocuğun hastalığına kar tailine işte seçim ertesi tatiline vs izin yetmez çünkü basit şeyler için bile izin almak yerine bırakıyoruz gözümüz arkada kalmıyor bize bir çok faydaları oluyor. Arasında problem olmayanlara öneririm
Ben de sakinliği severim ve biliyorum ki aynı şehirde olsak zırt pırt cagıracaklar bizi ya da onlar bize gelecek. Ya da akrabalar tarafından rahatsız edilicez surekli. Eşimin de beni anladıgını sanmıyorum zaten ona guvensem bu kadar endiselenmem ailesine cok duskun birisi.
Yani gelin saygısız degilse kotu olmanın anlamı yok ki bence olay kıskanclıkta. Gorumce kaynana kıskancsa gelin ne kadar duzgun olursa olsun anlasılmıyor. Benim kaynanamla gorumcem dugunde gelinliğin altına giydiğim ayakkabının aynısını almıştı djdjdjjd
Niye bunlar böyle kii benimki de düğünde bize küstü benim hiç alakam yok eve gelmişim gelinlik üstümde kardeşine sarılmış neyse bende gidiyim dedim yanlarına gönlü olsun diye sen dışarı çık dedi kardeşimle sarılıyoruz dedi ay hiç aklım yokmuş nasıl bişey dememişim