- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Gul gul sıkıntı degil zaten sinirliyim yine ona az bile diyorumHahahahaha canım yanlış anlama ama kocana gerizekalı demen çok komiğime gittiama aşırı da sinirim bozuldu tatile gelmek ne demektir ya. Bu nasıl düşüncesizlik. Benim de bi tane Allahtan ama adları görümce işte çoğu aynı
Maşallah canım sağlıklı gelsin inşallahKızlarrr maşallahınızı alırım bir KIZIM oluyorrrrr
Normal olduğu yazıyor. Dinlenince geçiyor neyse kiCanım yaşadım yaşıyorum da. Hatta bazen şiddetli oluyor. Ama dinlenince geçiyor
Detaylı ultrasona her doktor bakmıyor. Genelde alanında uzman ve yeterli donanıma sahip doktor bakıyor. Benim kendi doktorum bakmıyor mesela. Başka bir doktora yönlendiriyorlarKızlar merhaba.. detaylı ultrasona kendi doktorumuz bakmıyor mu ?
Ay ay ay senin de mi kızın oluyorKızlarrr maşallahınızı alırım bir KIZIM oluyorrrrr
Canım ben 210lu almıstım sonra hemen 2 ye geciyorsun zaten 210luyu bitirdim 2 ye gectim sonra ama bebeğede bağlı biraz tosbiş olursa hemen gecer 2yeKızlar ben bişey danışacaktım. Şimdi bu yenidoğan bez 1 numara kaç paket almak gerekiyor 200 lübolan paketlerden bahsediyorum. Yani 2 numara mı çok alsam 1 numara mı ? 3 4 tane paket alayım diyordum da
Bebeğin kilosu fazla olursa ikiden bile başlayabilirsiniz kuzu. Zaten bir ile iki numara bez arasında kilo farkı çok yok. Bence 1 paket yeterli olur 200lü olandan. İhtiyaç olursa küçük bir paket sonrasında alırsın zaten. Bir de aldığın bez pişik yapacak belki. 200 bile riskli benceKızlar ben bişey danışacaktım. Şimdi bu yenidoğan bez 1 numara kaç paket almak gerekiyor 200 lübolan paketlerden bahsediyorum. Yani 2 numara mı çok alsam 1 numara mı ? 3 4 tane paket alayım diyordum da
Ben 3 aylıkken 3 numaraya geçmiştim kiloluda değildi 1 numara 210 tane yeterli boşuna elinde kalmasın 2 tane de 210 lu alsan 3 numara fazla alabilirsinKızlar ben bişey danışacaktım. Şimdi bu yenidoğan bez 1 numara kaç paket almak gerekiyor 200 lübolan paketlerden bahsediyorum. Yani 2 numara mı çok alsam 1 numara mı ? 3 4 tane paket alayım diyordum da
Gittim bugün dediğim gibi, epey aşağıda duyduk. Atışın dakikada kaç olduğunu da görüyorlar doplerleKaçırmışım yorumunuzu, teşekkür ederim bunu bildiğim iyi oldu.
Benim 3. Kız canım7 8 aldım galibaama ben hep çok alıyorum1. de 17 , 2.de 25 bunda da allah kerim artık
bu arada benim 3. oğlan geliyor birkaç kişi daha vardı 2 oğlu olan kızlar sizlerde durum ne
Maşallah canım <3Kızlarrr maşallahınızı alırım bir KIZIM oluyorrrrr
Ay bunu şimdi gördüm. Sağlıkla mutlulukla gelsin7 8 aldım galibaama ben hep çok alıyorum1. de 17 , 2.de 25 bunda da allah kerim artık
bu arada benim 3. oğlan geliyor birkaç kişi daha vardı 2 oğlu olan kızlar sizlerde durum ne
Bazı insanları anlamak çok zor ama beklememek en iyisi oluyor. O onun kişiliği, ne yapması gerektiğini bilmiyor bile olabilir, umursamıyor da. Üzülme amaGökhan ailesinin tek çocuğu. Hiç kardeşi yok. Bu da ilk torunu olacak. Yani artık benim kaç çocuğum olursa kayınvalidemlerin de o kadar torunu olacak. Biz daha evleneli 9 ay oldu. Ne bileyim hamile olmadan önce hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Aslında bu durum çok üzüyor. O da öfkelendiriyor. Yakın zamanda eşimin babası geldi. Ne bileyim ya böyle bir şey beklenmez tabi de düşünüp bir çift bebek çorabı bile gönderse o kadar mutlu ederdi ki. Geldi buraya alışveriş yaptı kendine ve gitti. Sabahın köründe kalkıp geceye kadar hizmet ettim. Bir karsilik elbet beklemiyorum da bu kadarı umursamazlık gibi geliyor bana. Ay bak yine duygusallaştim. Kimseden bir şey beklememek en iyisi sanırım. Burda yazıyorsunuz arada bu alındı o alındı. Sanki kendime alınmış gibi o kadar seviniyorum ki
Aksine bence çok iyi niyetli ve anlayışlısın. Tek birşey merak ettim bunu eşine söylediğinde demiyor mu? Yapmıycaksın yapma anne eşim hamile yapamaz bu yıl satın alalım vs şu nedenle sordum bu soruyu yanlış anlama lütfen ben misafirlerin içinde iki kere sofradan kalksam eşi annesini kardeşlerini hatta misafirleri azarlar kesinlikle böyle yapmak doğru değil herkes üzülüp geriliyor o an ama telefonda annesi bana gelde kurabiye yap dese eşimin hoşuna gider 2. Tepsiyi yaptığımı görse kıyameti koparır misafirlere niye kurabiye yapsın ne alaka diyeYa bir şey sorucam ve bu konu gerçekten başımı ağrıtıyor. Biraz önce kayınvalide ile telefonda konuştuk. Arada 9 saat mesafe var. Benim kurabiyelerimi de çok sever biliyorum. Her defasında yaptırır zaten. Bana diyor ki bayramda gelince kurabiye yaparsın. Yaparım yapmasına da yaptırınca da tepsilerce yaptırıyor buzluğa atıyor. Sonuçta ben burdan kalkıp 9 saatlik mesafeye gidicem ve bayramda gidicem. Gittiğimde de 6 aylık hamile olucam. Misafirlerine ikram olsun diye bana kurabiye yaptircakmis. Sonra verebilmek için yani. Mantıklı mı bu ya gerçekten? Hem banane onun misafirinden. Ben tatile gidiyorum. Nerdeyse 18 haftalık olduk daha bir çorap bile almadı. Almayı bırakın sormadı bile yani ne alalım diye. Cinsiyeti belli olsun diye bekliyor desem cinsiyeti de belli. Ay sinirden basım ağrıdı. Ama yapmicam yani. Kendi annemle aynı yerde yaşamasalar gitmicem ya. Hatta şimdi bile gidesim yok. Başıma ağrı girdi. Uzun uzun yazdım ama ben mi kötü düşünüyorum ya. Lütfen biri desin ki haksizsin ve ben de ikna olayım ki içim sönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?