2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gul gul sıkıntı degil zaten sinirliyim yine ona az bile diyorum simdi ailesile telefonda gorusuyor arkadan kayınvalidem soruyor beni, bizi hiç aramıyor diye. E siz arayın ben aramak zorunda mıyım simdi nasıl seviye koyacagım araya aramıyorum diye bile trip yiyorum

Kızlar ben bişey danışacaktım. Şimdi bu yenidoğan bez 1 numara kaç paket almak gerekiyor 200 lübolan paketlerden bahsediyorum. Yani 2 numara mı çok alsam 1 numara mı ? 3 4 tane paket alayım diyordum da

Kızlar ben bişey danışacaktım. Şimdi bu yenidoğan bez 1 numara kaç paket almak gerekiyor 200 lübolan paketlerden bahsediyorum. Yani 2 numara mı çok alsam 1 numara mı ? 3 4 tane paket alayım diyordum da
Canım ben 210lu almıstım sonra hemen 2 ye geciyorsun zaten 210luyu bitirdim 2 ye gectim sonra ama bebeğede bağlı biraz tosbiş olursa hemen gecer 2ye

Bebeğin kilosu fazla olursa ikiden bile başlayabilirsiniz kuzu. Zaten bir ile iki numara bez arasında kilo farkı çok yok. Bence 1 paket yeterli olur 200lü olandan. İhtiyaç olursa küçük bir paket sonrasında alırsın zaten. Bir de aldığın bez pişik yapacak belki. 200 bile riskli bence

Ben 3 aylıkken 3 numaraya geçmiştim kiloluda değildi 1 numara 210 tane yeterli boşuna elinde kalmasın 2 tane de 210 lu alsan 3 numara fazla alabilirsin

Kızlar 14. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu? Geçen hafta doktorum progestanı bıraktırıp coaspirin başlatmıştı. 3 gündür çok az lekelenme oluyor ben de. Doktorum Normal dedi ama çok tedirgin oluyorum.

Ya bir şey sorucam ve bu konu gerçekten başımı ağrıtıyor. Biraz önce kayınvalide ile telefonda konuştuk. Arada 9 saat mesafe var. Benim kurabiyelerimi de çok sever biliyorum. Her defasında yaptırır zaten. Bana diyor ki bayramda gelince kurabiye yaparsın. Yaparım yapmasına da yaptırınca da tepsilerce yaptırıyor buzluğa atıyor. Sonuçta ben burdan kalkıp 9 saatlik mesafeye gidicem ve bayramda gidicem. Gittiğimde de 6 aylık hamile olucam. Misafirlerine ikram olsun diye bana kurabiye yaptircakmis. Sonra verebilmek için yani. Mantıklı mı bu ya gerçekten? Hem banane onun misafirinden. Ben tatile gidiyorum. Nerdeyse 18 haftalık olduk daha bir çorap bile almadı. Almayı bırakın sormadı bile yani ne alalım diye. Cinsiyeti belli olsun diye bekliyor desem cinsiyeti de belli. Ay sinirden basım ağrıdı. Ama yapmicam yani. Kendi annemle aynı yerde yaşamasalar gitmicem ya. Hatta şimdi bile gidesim yok. Başıma ağrı girdi. Uzun uzun yazdım ama ben mi kötü düşünüyorum ya. Lütfen biri desin ki haksizsin ve ben de ikna olayım ki içim sönsün

Gökhan ailesinin tek çocuğu. Hiç kardeşi yok. Bu da ilk torunu olacak. Yani artık benim kaç çocuğum olursa kayınvalidemlerin de o kadar torunu olacak. Biz daha evleneli 9 ay oldu. Ne bileyim hamile olmadan önce hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Aslında bu durum çok üzüyor. O da öfkelendiriyor. Yakın zamanda eşimin babası geldi. Ne bileyim ya böyle bir şey beklenmez tabi de düşünüp bir çift bebek çorabı bile gönderse o kadar mutlu ederdi ki. Geldi buraya alışveriş yaptı kendine ve gitti. Sabahın köründe kalkıp geceye kadar hizmet ettim. Bir karsilik elbet beklemiyorum da bu kadarı umursamazlık gibi geliyor bana. Ay bak yine duygusallaştim. Kimseden bir şey beklememek en iyisi sanırım. Burda yazıyorsunuz arada bu alındı o alındı. Sanki kendime alınmış gibi o kadar seviniyorum ki

Uzun mesafe yolculuk yapacaklara en büyük problemi söylemek istiyorum kızlar koku hassasiyetiniz devam ediyorsa tüm benzinlikler ve mola yerlerindeki tuvaletler korkunç kokuyor. Ayrıca benim kadar tuvalet konusunda titiz ve takıntılıysanız yandınız afedersiniz ama neredeyse tüm gün hiç doğru düzgün tuvaletimi yapamadım. Bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum uzun bir süre zorunda kalmazsam arabayla uzak yol gitmem galiba

Bazı insanları anlamak çok zor ama beklememek en iyisi oluyor. O onun kişiliği, ne yapması gerektiğini bilmiyor bile olabilir, umursamıyor da. Üzülme ama

Aksine bence çok iyi niyetli ve anlayışlısın. Tek birşey merak ettim bunu eşine söylediğinde demiyor mu? Yapmıycaksın yapma anne eşim hamile yapamaz bu yıl satın alalım vs şu nedenle sordum bu soruyu yanlış anlama lütfen ben misafirlerin içinde iki kere sofradan kalksam eşi annesini kardeşlerini hatta misafirleri azarlar kesinlikle böyle yapmak doğru değil herkes üzülüp geriliyor o an ama telefonda annesi bana gelde kurabiye yap dese eşimin hoşuna gider 2. Tepsiyi yaptığımı görse kıyameti koparır misafirlere niye kurabiye yapsın ne alaka diye Benim tepkime gelecek olursak ben cevap vermem eşime ben çok kalmak oturmak istemiyorum bulantım oluyor babanın yanında utanırım ben bayrama kadar annemde kalırsam daha rahat olurum derim annemde kalırım uzun uzun oturmamda yapmamda tüh vakit bulamadık anne zaten oğlun Tatlı almış sana der geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…