2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aa ben cevabımı veriyorum valla en basından beri sadece gorumceme cevap vermiyorum cunku dengesizin teki degmez yani

Bende emin olamayanlar arasındayım ama ya 4 ya 3 kilo aldım toplamda karnımda tabi ki maşallah bar kefiri çok severim normalde de gebelikte içmiyordum ama siz yazdıktan sonra arada içmeyede başladım. Miğde asidinede bence iyi geliyor

Hahahahaha canım yanlış anlama ama kocana gerizekalı demen çok komiğime gitti ama aşırı da sinirim bozuldu tatile gelmek ne demektir ya. Bu nasıl düşüncesizlik. Benim de bi tane Allahtan ama adları görümce işte çoğu aynı

18-22 haftalar arası yapılıyor ama genelde 20-22 haftada öneriyorlar tatile girmiş olacaksınız belki memlekette yaptırırsın . Ben buldum burda olursan deneyebılırsın .
Çok sağol canım aynen başka bir doktora gitmek zorunda kalacağız zaten o zaman yaptırırız sorarım yine hangisi olduğunu o vakit yaklaştıkça

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?
Bu şeker yüklemesi konusunda yazdıklarınızı okudum kozlar deneyimi olanlar zaten pek önermemiş onu görmüş olduk bende şeker testi mi deniyor gebelik testi mi neyse onu yaptıracağım bir diyet verirse uygularım ama yükleme falan yaptırmak istemiyorum bakalım. Doktora karşıda çok gelemem ama neyse

Sabah kalktığımdan beri mide rahatsızlığım var midem bulandı hiç bir şey yiyemedim bu saatte kdr yerimden kimildayamadm ve sürekli istemsizce ağlıyorum bebeğime bişe oldu diye iyi mi değil mi düşüne düşüne pazartesi olsada biran önce gitsem

Kızlar pıtpıtları hissetmeye başladınız mı? Her gün o pıtpıtlar hissedilmeli mi acaba?
Ya ben hissediyorum burdan da daha önce sormuştum cevap alamamıştım o pıt pıt bebek mi? Her gün bi yokluyor beni pıt pıt diye atıyor karnım

Ayy bende hissediyorum başka bir sayfaya yazdım çok erken dediler olmaz ama bebek hissediyorum yani o pıt pıt lar
Benim 14+3 şu an ama benim geçen haftadan başladı o yüzden acaba değil mi dedim bir kere olsa tamam ama aynı his karnımda pıt pıt yapıyor atıyor böyle 3 kere falan. Eşim de gaz sancısı falandır o diyor benim kafamı karıştırdı

Merak etme iyidir çorba falan yapıp içmeye çalış yavaş yavaş ye gerekirse ama bitir. Ben de senin gibiydim cidden yemek kelimesi bile midemi bulandırıyordu her gün ağlamak geliyor falan durduk yere herşey benim üstüme geliyormuş gibi :) yeni yeni biraz azaldı Allah’a şükür. Hiç boşuma korkma hiç birşey olmamıştır kontrole yine gidersin ama şimdi kendini iyice sıkma. Yiyebileceğin sevdiğin bişeyi yap prilam bulantı hapın varsa iç yat geçiyor sonra

Bence bebek yani ben öyle düşünüp çok mutlu oluyorum

Bugün 15+6 oldum ve 9. haftadan beri ilk defa karnımın alt tarafında batmalar sızlamalar oldu. Yemek yapıyordum en fazla yarım saat ayakta kalmışımdır. Artınca gidip uzandım. Neyseki dinlenince geçti. Dr da dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi ama ürktüm resmen onun dışında bugün akşam yemeği yedikten bir saat sonra tekrar acıktım . Suyla dolduruyorum şuan midemi. Sizde açlık durumları nasıl? soyasosu sende alt tarafında sızlamalar yaşadın mi ya da yaşıyormusun?

Teşekkürler canım öyle yapacağım inşallah geçer annelik öyle bir şey galiba bide kucağımıza alsak hayırlısıyla inşallah

Canım yaşadım yaşıyorum da. Hatta bazen şiddetli oluyor. Ama dinlenince geçiyor

Ya ben hissediyorum burdan da daha önce sormuştum cevap alamamıştım o pıt pıt bebek mi? Her gün bi yokluyor beni pıt pıt diye atıyor karnım
Benimde 16.haftada başladı.. bazen bi kısımda sertlik oluyor sanki orda toplanıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…