2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biz çok uzun zamandır birlikteyiz nişanlılık döneminde hiç konduramıyordu eşim ama sonra sonra gözümle gördüğüm herşeyi tek tek söyledim ve inan bunlar para meselesi değil ben kendim beğenmediğim 2018yılından kalma fincanı abime ablama yengeme hayatta layık görmen madam coco dan 100liraya alırım yenisini utanırım ya kendi çocuğumun oyuncağını getiririm şirinliktir lcw dan bide tulum alırım ay halasından derim dimi? Bunu görmemek için afedersin mal olmak lazım erkekler geç görür ama kesin görür yani adam diğer torununa fransız şarabı açtı döş eti eşliğinde bizimkine mozaik pasta almamis

Amaaaan bosverin kizlar. Bebeginize en guzelini ozelini siz bulur alirsiniz kendi zevkinize gore. Benim kimseden beklentim yok hatta diyorum ay insallah annem alisverise baslamamistir ben herseyi kendim almak isterim.
Ay bencede cüce görümcelerime burdan selam söylüyorum bir gün bu yazdıklarımı okursanız kızlar sizi seviyorum ama çok sık görüşmemeye devam ettiğimiz sürece tişikkirlir

Ay yazık valla bize ya. Ama o nikah kiyilana kadar kapimizdan ayrılmazlar. Nikahtan önce Allah'ın hediyesi nikahtan sonra olur Allah'ın cezası. Neyse ya. Çok şükür ki eşlerimiz iyi. Çocuğumuz da sağlıkla gelse dünyaya inşallah gerisi boş

Bizde eşimle birlikte yaptık ceplerinden tek kurş çıkmadı o zaman çalışıyodum hamilelikten sonra bıraktım iş yerim uzaktı zor geliyodu çok şükür kimseye ihtiyacımız olmadı keşke bizi yormadılar diyip kıymet bilseler ama nerdeee

Ayrımcılıkta sınır yok demekki. Bu kadarı gerçekten çok

Ayy ben bize hayranım sayıyoruz sayıyoruz sonra neyseee bosver
Ama bi rahatlama bi strest atma oluyor yazdıkca. Benim eşime ben a desem sus dedikoduya başlama der Agız tadıyla bişi söyletmez Ne kendı ne yanındakılere asla kımseyı cekiştirtmez hep içimde kalmıştır eşiyle birini çekiştirenler

Gerçekten kalbi darmış kayınvalidem geçen sene eltimin kızına hediye ile gittik dedim eşime sen amcasın elimiz boş gitmeyelim lego aldık e haliyle parçaları küçük bende yapmaya bayılırım kayınvalidem demesin mi bunu ben zor yapıyomuşum çocuk nasıl yapıcakmış kaç yaş için bu falan bildiğin çekemedi veee tavrı o kadar zoruma gitti ki ağlıcaktım neredeyse eşim söyleyim mi dedi söyleme dedim hep böyle boş boş konuşur sonra hiç bişey yapmadıım olur yani yapsanda kötüsün yapmasanda en iyisi yapmamak

Ben de sana bir akrep kadını olarak şunu söylemek istiyorum: bir kağıda tarifi yaz kurabiye diye tutturduğu zaman masaya şak diye bırak

Ben de sana bir akrep kadını olarak şunu söylemek istiyorum: bir kağıda tarifi yaz kurabiye diye tutturduğu zaman masaya şak diye bırak
Ay o kadar içimden geçen bir şey ki. Hatta pastane adresi yazıp vermek istiyorum. Tarif yazacak kadar bile yormak istemiyorum kendimi

Ay biz çok dedikodu yaparız. Koca iyi çok şükür. O da sevmese arada muhabbet olmasa kendimi hepten kimsesiz hissederim sanırım. Bir o var zaten

Ay o kadar içimden geçen bir şey ki. Hatta pastane adresi yazıp vermek istiyorum. Tarif yazacak kadar bile yormak istemiyorum kendimi
Evet bu daha mantıklı bazıları kendini çok akıllı karşısındakileri de enayi zannediyor.Senin kayınvalide aynen böyle birisi.Benim tepkim ya bu olurdu ya da devamlı oyalardım ayy yarın yapayım akşam yapayım şu saat yapayım deyip bir bahane bulur asla yapmazdım.

Ben de kızıma yenidogan kıyafeti aldım da kayınvalidem doğduktan sonra alınırdı ne gerek var diyo. Ben de dedim hastaneden çıplak mi çıkacak benim çocuğum almazlar aldıklarına da laf ederler. Ayy çok dolmusum yahu. Yaz yaz bitiremedim ama içim serinledi biraz

Ona sabrım yok hayatım da neyse. Çok özeniyorum umursamaz insanlara. Dediğin gibi bugün yarın diye oyalayanlara. Takma yani dimi. Ama yooook. İlla aklımı kemircek

Ona sabrım yok hayatım da neyse. Çok özeniyorum umursamaz insanlara. Dediğin gibi bugün yarın diye oyalayanlara. Takma yani dimi. Ama yooook. İlla aklımı kemircek
Sen daha yenisin o yüzden yıllar geçtikçe umrunda bile olmayacaklar inşallah ben buraya yazsam inanki roman olur. İnsan nelerle karşılaşıyor bu hayatta.

İyi yapmışsın için rahatlamıştır en azından benim ilkten tecrübem var şuan çok umursamıyorum yoksa en büyük bombayı ikiz haberini aldığında eşime sabır dileyerek yaptı ve futbol takımımı kurucaksın oğlum dedi yani hayırlı olsunu geçtim benim için bitmiştir umursamıyorum Allah benden uzak eylesin eşim için görürsem görürüm başkada yok yani üzülmeme bile değmez

Kızlarrrr herkes mi sıkıntılı olur kayınvalideyle ya bu tesadüf olamaz yani bariz kayınvalideler evlendikten sonra oğullarını kıskanıyor geline sarıyor herkesin bambaska hikayesi var böyle olmak yerine gelinlere karsı anlayıslı olunsa fesatlık yapılmasa iş buralara gelmez temel sebep fesatlık kesinlikle

Kızlar şimdi bir tespit yapacağım. Kayınvalidesi ile arası kötü planlara bir sorum var. Kaynanızın kayınpederiniz ile arası nasıl?
Çünkü kocası ile kötü olanlar oğullarına sarıyor da ondan

Buna o kadar katılıyorum ki.. eşimin ailesinden kimse kayınvalidemi sevmez eltilerinin gelinleriyle dahi kavgaları tartışmaları var ve aynılarını bana da uygulamak istedi tabiki.. karşısında ondan daha zonturlu bi gelin görmüş olsa gerek ki konuşmadan önce 10 kere düşünür banada az yaşatmadı tabi bu levela ulaşana kadar kayınbabam da melek gibi biridir birgün eşim ona gidip baba annem neden böyle yapıyor dediğinde kız ne dese haklı oğlum evinizde mutluysanız buraya gelip gitmeyin demişti. Ben bu durumda eşim için üzülür kıyamazken insan evladının mutlu olduğu kadına nasıl bunları yaştır aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…