- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Biz çok uzun zamandır birlikteyiz nişanlılık döneminde hiç konduramıyordu eşim ama sonra sonra gözümle gördüğüm herşeyi tek tek söyledim ve inan bunlar para meselesi değil ben kendim beğenmediğim 2018yılından kalma fincanı abime ablama yengeme hayatta layık görmen madam coco dan 100liraya alırım yenisini utanırım ya kendi çocuğumun oyuncağını getiririm şirinliktir lcw dan bide tulum alırım ay halasından derim dimi? Bunu görmemek için afedersin mal olmak lazım erkekler geç görür ama kesin görür yani adam diğer torununa fransız şarabı açtı döş eti eşliğinde bizimkine mozaik pasta almamisEvet bu gibi konularda eşin anlayışlı olması lazım. Bizde bazen ben kendimi anlatamıyorum ya da eşim ailesine konduramıyor ve sonunda tartışıyoruz. Umarım zamanla beni daha çok anlar ve ben de senin gibi daha huzurlu hissedebilirim. Çünkü böyle biraz yalnız hissediyorum bunları yaşadığımda ve anlaşılmadığımda
Ay bencede cüce görümcelerime burdan selam söylüyorum bir gün bu yazdıklarımı okursanız kızlar sizi seviyorum ama çok sık görüşmemeye devam ettiğimiz sürece tişikkirlirAmaaaan bosverin kizlar. Bebeginize en guzelini ozelini siz bulur alirsiniz kendi zevkinize gore. Benim kimseden beklentim yok hatta diyorum ay insallah annem alisverise baslamamistir ben herseyi kendim almak isterim.
Ay yazık valla bize ya. Ama o nikah kiyilana kadar kapimizdan ayrılmazlar. Nikahtan önce Allah'ın hediyesi nikahtan sonra olur Allah'ın cezası. Neyse ya. Çok şükür ki eşlerimiz iyi. Çocuğumuz da sağlıkla gelse dünyaya inşallah gerisi boşYa boşver ya okumuş okumamış tek çocuk beş çocuk alakası yok bu insanların karakteri bu maalesef beni iç çamaşırı almaya götürdü gecelik vs gelinlik zamanı bana kom dan aldı aklına kızı geldi kızına fransız markasından aynı gün aynı anda aynı Alışveriş merkezindeben ailelerinin soyadını taşıyacak ilk ve tek toruna hamileyim duydular e bişeyler yapalım bari gibi program yapmaya kalktılar ekstra 100tl ye pasta bile almamışlardı. Bende saydım saydım eşime valla herşeyi artık kızının çocuğu olduğunda hayvanlar kesildi hizmetçiler çağrıldı mekanlar süslendi yıllanmış şaraplar açıldı hediyeler aşındı hey gidi hey bi bando takımımız eksikti o da gelmiştir belki de biz kaçırmışızdır ben gülüp geçiyorum. Çünkü görüntüde beni çok severler hepsi iyi anlaşırız çok samimi değiliz herkes kendi hayatında işte eşimde Allah razı olsun hiç kimseye karşı hakkımı yedirmez ben zaten müsade etmem ne kadar az samimiyet okadar güzel hayat bence
Bizde eşimle birlikte yaptık ceplerinden tek kurş çıkmadı o zaman çalışıyodum hamilelikten sonra bıraktım iş yerim uzaktı zor geliyodu çok şükür kimseye ihtiyacımız olmadı keşke bizi yormadılar diyip kıymet bilseler ama nerdeeeGerçekten olmayınca olmuyor. Bana da diyor ki kaynanam beşiği taşinir alın buraya getirirsiniz. Akıl verir de yardım dedi mi sağır olur. Evimde tek halıları bile yok zaten. Safliğıma gelmiş demekki evlenirken anlamam gerekirdi. Her şeyi eşimle kendim aldim
Ayrımcılıkta sınır yok demekki. Bu kadarı gerçekten çokBiz çok uzun zamandır birlikteyiz nişanlılık döneminde hiç konduramıyordu eşim ama sonra sonra gözümle gördüğüm herşeyi tek tek söyledim ve inan bunlar para meselesi değil ben kendim beğenmediğim 2018yılından kalma fincanı abime ablama yengeme hayatta layık görmen madam coco dan 100liraya alırım yenisini utanırım ya kendi çocuğumun oyuncağını getiririm şirinliktir lcw dan bide tulum alırım ay halasından derim dimi? Bunu görmemek için afedersin mal olmak lazım erkekler geç görür ama kesin görür yani adam diğer torununa fransız şarabı açtı döş eti eşliğinde bizimkine mozaik pasta almamis
Gerçekten kalbi darmış kayınvalidem geçen sene eltimin kızına hediye ile gittik dedim eşime sen amcasın elimiz boş gitmeyelim lego aldık e haliyle parçaları küçük bende yapmaya bayılırım kayınvalidem demesin mi bunu ben zor yapıyomuşum çocuk nasıl yapıcakmış kaç yaş için bu falan bildiğin çekemedi veee tavrı o kadar zoruma gitti ki ağlıcaktım neredeyse eşim söyleyim mi dedi söyleme dedim hep böyle boş boş konuşur sonra hiç bişey yapmadıım olur yani yapsanda kötüsün yapmasanda en iyisi yapmamakYa kimseyi küçümsemem de yargılamamda ama bu konuda benide çok üzdüler zamanla eşimin ailesi evlendik nişanlandık bir kez olsun beni kuyumcuya götürmedi kendi seçti beğendi taktı yadırgamadım Allah razı olsun sonra eşya alınırken eşimin bekarlıktan olanlardan da kullanırım dedim çok tasarruf ettirdim büyük parçalarda sarsılmasınlar israf olmasın dedim. Karakterim biraz böyle bir tek şeye çok ama çok üzüldüm eşimle ben hep hediye alırken düşünürüz işlerine yarasın güzel olsun mutlu olsunlar vs vs ya bak bunu yazıyorum ağlıycak şimdi bir yılbaşında görümcemin kayınbabasına kadar hediye aldık onlarda yemeğe gittik onlar bize 2018yılından değişim kartı olan (yıl2023)üzerinde aptal saptal yazı olan ikili fincan layık görmüştü. Onu verdim ben birine geçen günde bebeğin cinsiyetini açıkladık biz ona neler aldık paşabahçeden bebek 12 ay çerçevesi mi dersin battaniye mi oyuncak mı? Takılar haricinde bu hediyelerle gittik hep. O ne getirdi ifşa olcam kesin ama söyliyim bi gün okursa utansın inşallah eşimde çok kırıldı kendi çocuğunun eski oyuncağını sadece bu eski üç oyuncağı getirdi çocuğu hediye etmiş kuzenine çok Tatlıbu kadar ve öyle maddi durumu iyi öyle maddi durumu iyi ki Allah daha çok versin kimseye ihtiyacı yok. Bazı insanlar gerçekten kalbi dar onlar ne yapsa olmaz
Ben de sana bir akrep kadını olarak şunu söylemek istiyorum: bir kağıda tarifi yaz kurabiye diye tutturduğu zaman masaya şak diye bırakEşim benim destekçim zaten de ailesine pek bir şey demez. Yapma boşver diyor zaten. Sorun düşünülmemek aslında. Maksimum bir hafta kalicam zaten. Onda da ailemi kardeşlerimi ziyaret edip dinlenirim diye düşünmüştüm. Hamile olup olmamamin hiçbir önemi yok yani. Bazen tavrımı koymayı çok istiyorum ama vicdan yapıyorum. Bir de akrep burcu kadınıyım bu arada. Yani ya iyiyimdir ya kötü. Yani bir kere sinir koyarsam daha da iyi olmaz aramız. O kadar diyim yani
Ay o kadar içimden geçen bir şey ki. Hatta pastane adresi yazıp vermek istiyorum. Tarif yazacak kadar bile yormak istemiyorum kendimiBen de sana bir akrep kadını olarak şunu söylemek istiyorum: bir kağıda tarifi yaz kurabiye diye tutturduğu zaman masaya şak diye bırak
Ay biz çok dedikodu yaparız. Koca iyi çok şükür. O da sevmese arada muhabbet olmasa kendimi hepten kimsesiz hissederim sanırım. Bir o var zatenAyy ben bize hayranım sayıyoruz sayıyoruz sonra neyseee bosver
Ama bi rahatlama bi strest atma oluyor yazdıkca. Benim eşime ben a desem sus dedikoduya başlama derAgız tadıyla bişi söyletmez Ne kendı ne yanındakılere asla kımseyı cekiştirtmez hep içimde kalmıştır eşiyle birini çekiştirenler
Evet bu daha mantıklıAy o kadar içimden geçen bir şey ki. Hatta pastane adresi yazıp vermek istiyorum. Tarif yazacak kadar bile yormak istemiyorum kendimi
Ben de kızıma yenidogan kıyafeti aldım da kayınvalidem doğduktan sonra alınırdı ne gerek var diyo. Ben de dedim hastaneden çıplak mi çıkacak benim çocuğumGerçekten kalbi darmış kayınvalidem geçen sene eltimin kızına hediye ile gittik dedim eşime sen amcasın elimiz boş gitmeyelim lego aldık e haliyle parçaları küçük bende yapmaya bayılırım kayınvalidem demesin mi bunu ben zor yapıyomuşum çocuk nasıl yapıcakmış kaç yaş için bu falan bildiğin çekemedi veee tavrı o kadar zoruma gitti ki ağlıcaktım neredeyse eşim söyleyim mi dedi söyleme dedim hep böyle boş boş konuşur sonra hiç bişey yapmadıım olur yani yapsanda kötüsün yapmasanda en iyisi yapmamak
Ona sabrım yok hayatım da neyse. Çok özeniyorum umursamaz insanlara. Dediğin gibi bugün yarın diye oyalayanlara. Takma yani dimi. Ama yooook. İlla aklımı kemircekEvet bu daha mantıklıbazıları kendini çok akıllı karşısındakileri de enayi zannediyor.Senin kayınvalide aynen böyle birisi.Benim tepkim ya bu olurdu ya da devamlı oyalardım ayy yarın yapayım akşam yapayım şu saat yapayım deyip bir bahane bulur asla yapmazdım.
Sen daha yenisin o yüzdenOna sabrım yok hayatım da neyse. Çok özeniyorum umursamaz insanlara. Dediğin gibi bugün yarın diye oyalayanlara. Takma yani dimi. Ama yooook. İlla aklımı kemircek
Başka açıdan var mı?Bize bi bakar mısınız teyzeleriine diyorsunuz cinsiyet ?? Eki Görüntüle 3253427
İyi yapmışsın için rahatlamıştır en azındanBen de kızıma yenidogan kıyafeti aldım da kayınvalidem doğduktan sonra alınırdı ne gerek var diyo. Ben de dedim hastaneden çıplak mi çıkacak benim çocuğumalmazlar aldıklarına da laf ederler. Ayy çok dolmusum yahu. Yaz yaz bitiremedim ama içim serinledi biraz
Kızlar şimdi bir tespit yapacağım. Kayınvalidesi ile arası kötü planlara bir sorum var. Kaynanızın kayınpederiniz ile arası nasıl?Kızlarrrr herkes mi sıkıntılı olur kayınvalideyle ya bu tesadüf olamaz yani bariz kayınvalideler evlendikten sonra oğullarını kıskanıyor geline sarıyor herkesin bambaska hikayesi var böyle olmak yerine gelinlere karsı anlayıslı olunsa fesatlık yapılmasa iş buralara gelmez temel sebep fesatlık kesinlikle
Buna o kadar katılıyorum ki.. eşimin ailesinden kimse kayınvalidemi sevmez eltilerinin gelinleriyle dahi kavgaları tartışmaları var ve aynılarını bana da uygulamak istedi tabiki.. karşısında ondan daha zonturlu bi gelin görmüş olsa gerek ki konuşmadan önce 10 kere düşünür banada az yaşatmadı tabi bu levela ulaşana kadarKızlar şimdi bir tespit yapacağım. Kayınvalidesi ile arası kötü planlara bir sorum var. Kaynanızın kayınpederiniz ile arası nasıl?
Çünkü kocası ile kötü olanlar oğullarına sarıyor da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?